Плевят тротоарите в Пловдив с модерна техника

ОП „Чистота“ пуска мултифункционалната си малогабаритна техника за отстраняване на тревата по тротоарите в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Плевят тротоарите в Пловдив с модерна техника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо сбъркано в цялата работа. Да се плеви зеленчукова градина или други насаждения е нормално. Ама за да се плеви тротоар има нещо сбъркано.

Ще избуява, като няма кой да се наведе

А в кв Коматево кога ще оплевят тротоара около училището,към ул.Каскада, където тревата не само е вече 1м. но с годините е повдигнала и плочките. Да не говорим, че и двора на училището е в бурени и боклуци. То такъв училищен двор и в Столипиново няма. Срам и позор за директора и учителите.

Срам не за директорите и учителите, а за вас родители и ученици. Нищо няма да им стане на децата да поработят, както и ние навремето, жалко само, че няма кой да им покаже.

А кой да им покаже- че то пред входа на училището пред стаята на директора и учителите е пълно с фасове и боклук, не съм видял чистачка на двора, нито учител да организира почистването му. Само като откриваха игрището пообраха оттук-оттам видимите боклуци, а останалите така си и стоят до днес. Ако накарат учениците да почистват поне един път в седмицата- дали ще си хвърлят опаковки от закуски и др. боклуци навсякъде? Срам е и за учителите, защото и ТЕ влизат в двора през"ЦЕНТРАЛНИТЕ" дупки в оградата - защо ли?- не е ли за пример на ученици и родители. Не е ли пример 2м. учител с мрежа пълна с топки да се промушва през оградата пред очите на учениците? Явно оградата е много издържлива, макар и ръждясала. Първите випуски знаят как е построена и боядисана оградата, защото са работили за нея, но наследниците не са добри стопани на училището, наистина е жалко. И не мога да разбера, след като толкова пъти се правят избори в него, и идват "важни" хора на никой не му прави впечатление мръсотията и треволяка. Но сега идва ваканция-тревата ще расте, есента ще поразчистим, а натрупаното с годините отдолу не се вижда......

То вали през ден, ама те мият улици по план?!

хехе, плевят циганките с ножчета и чистят де що е излезнала трева. Изобщо каква е тази тъпня. Незнам как се чисти и коси трева между каманите. Хахаха поредния жалък ПР на ФИЛБе

КамАните падат, падат от небето.

Просто ми е през буя как пиша. КамАните падат ама във вид на 15 кинта за да паркираш пред жил. кооперация и за тва щот филбарите са умни ще ви казват че ПЛЕВЯТ ТРОТОАРИТЕ С МОДЕРНА ТЕХНИКА! Ти тротоар от плочки виждал ли си как се плеви? Плевил ли си ? А може би щот плевиш собствената си градинка по крачетата и знаеш?