Пловдив обмисля референдум за премахване на жп линия

Община Пловдив обмисля идеята за провеждане на местен референдум за съдбата на жп линията по булевард "Копривщица".

Обратно в новината

Коментари - Пловдив обмисля референдум за премахване на жп линия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябват надлези три или четири. Със сигурност ще допринесат за целия град. По целия свят се строят надлези. Не сте ли чували в Пловдив, бе майна?

Защо у нас в България все някой, нещо иска да разруши, да премахне...сякаш хората преди нас са били пълни глупаци като са строили нещо? Защо в Сан Сан Франциско като има 44 хълма /Пловдив седем, като единия е просто спомен, защото пак на някой му е пречел и го е пръснал из града като павета/ на никой не му пречат тролрйте и кейбъл кара? Защо трябва постоянно да рушим нещо и после поколения след нас, археолозите да го откриват отново,да го превръщаме в музейни експозиции и да цъкаме около него с билетчета в ръка?

Предтавям си какви тапи ще стават около гарата и прелеза на пещерско, добре че се преместихме с жената и децата на село, и вече не ми се налага да тъна в задръствания толкова често.

добре, че тато строеше едно време....да има ся кво да разрушават тия ИЗЕДНИЦИ !

Тази линия е строена много преди вашия Тато.

Много отдавна тия прелези трябваше да бъдат премахнати. Линиите опасват града и само създават допълнителен хаос в движението, което е достатъчно задръстено

Да може да си джиткате Вие отрепките от село със старите таралясници из града! Срам и позор е за жителите на тоя град, ако го направят и се хванат на тия популистки лобистки инициативи! На простаците със старите кошници им пожелавам да имат доходи и да видят какво представлява една Швейцария със многобройните си и многопосочни линии, както между градовете, така и вътре в тях!...А, да не забравя- сложете си и потури и капи, да не Ви настинат мозъците и краката- идиоти балкански!

То пък ти да не би да си гражданин?! Ако живееше в града щеше да ти е ясно що е това "задръстване"!

Като града е опасан с ж.п.линии, токова ли е трудно да се закупят няколко мотриси и да се използват линийте за градски железници, вместо да се хвърлят милиони само и само някой да продаде релсите за няколко хиляди лева старо желязо?