Осем областни града вече знаят новия си кмет

Осем областни града вече са с избран кмет, съобщиха от ЦИКМИ. Това са София, Варна, Пловдив, Добрич, Кърджали, Плевен, Монтана и Смолян. Крайните резултати от местните избори ще бъдат готови до вторник вечерта. Избирателната активност в страната е била над 42%.

Обратно в новината

Коментари - Осем областни града вече знаят новия си кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има разбира се някои, които знаят всичките кметове и то доста отдавна, но това и Вие безспорно го знаете.

Дрън,дрън тиква такава.Кой е Р.Т.?Всичко е направено от неговия баща,още от времето когато продаваше алкхол и цигари Ротманс на пазарищетето в началото на 90 сте.........Р.Т. е бил дете,после войник,после незнаещ кеде се намира и т.н.Той достъчно се излага с твърденията си за успешен менижмънт и предизборната кампания за да говорим повече за него.Още много по кофти............ .Р.Т. също е като теб, незнае,че държавата отлага но не забравя.

Blizko e vremeto kogato bulgarite 6te sa pak raya v novata Turska imperiya!Taka im se polaga na pomiyarite!

Ami, ako ne sa turcite i makedoncite vie nekadurnite i prosti bulgari i bide6teto si nyama da mojete da opredelite.

Българското племе си лежи и си тананика чалгаги... турци и македонци претичат през границата да ни решават бъдещето!

Много партии - партизаните гладни.

Честито българи в Турска Б-я!Ще ни управляват турци и цигани!Трябва да ударите по един кючек с Б.Борисов!Който иска това да не гласува!Доган може и да си намери майстора,но той няма да е тъп българин!Сега ,който иска чиста София да си я чисти сам!Помияри ако обичаш-Заповядай в София!

ТИЯ ОТ ВАРНА СА МНОГО ТЪПИ ПАРЧЕТА ЩОМ ИЗБРАХА ТОЯ ПИПОН !!!

Като започнете да се превъзбуждате на тема София, много ме дразните! Аз не съм родом от София, но не съм гласувала за ББ. Нещо ще кажеш ли, или ще продължиш да се надуваш. Само да ти кажа още нещо - сигурна съм, че 2-те висши образования и допълнителните ми квалификации никога не можеш да ги стигнеш! Ако един човек е по-способен от друг е нормално да постига повече, независимо къде е роден.

едно не мога да разбера, какво общо има бойко с ниската избирателна активност? тези, които не са гласували, няма да се обаждат и да хленчат... когато си се доверил на някого и той те излъже, тогава знаеш, че няма да му се довериш повече, но като не си гласувал - нямаш право да парадираш!

bravona tursite samo taka core clavata inapred da nevi puka kakvo covorat idiotite.

Браво Бойко!!! 80% журналисти/70%лекари учители-вън от системата!!!

Много хубаво щеше да бъде да го бяхте написала на кирилица. Поради що се срамите да я употреблявате ?

Жалко за хубавия град! Цялата тъпа провинция, която ни заля в последните години, определя съдбата на София. Разни провинциални женички, които са свикнали да виждат само пиянски мутри в къщи се подмокрят като видят мутрата Борисов и копнежа си за него тичат и гласуват ли гласуват. Не вярвам да има един истински софиянец, без значение от коя партия е да е отишълда гласува за мачото от Банкя. Софиянци са интелигентни хора и държат и на визия и на поведение и на маниери. А това пожарникарче, освен да се удря по гърдите и да вика Болгар! Болгар! друго не може да направи. Какво да си помисли човек като вижда кандидат за столичен кмет да отива да гласува по една черна фанелка, кой знае откога непрана и водещ огромно куче за другарче, или може би за пазач, или може би за фукня. Градоначалник!!! Да си умреш от погнуса!

ей хора,виждам че доста хора изразяват своето мнение и коментар.мисля че сега е по-важно да коментираме дпс и неговата все по-голяма власт,от колкото загубата на бсп в софия.то си беше ясно че борисов ще е пак кмет.никои друг не ставаше поне нямаше визия.моята мъка са кърджали и хасково.аз съм от хасково и направо сърцето ме боли че в нашия хубав град на балотаж отиват сегашния ни кмет и кандидата на дпс.но заблежете той е българин продал се на турците.доган каза в предизборната кампания че иска хасково и го получи.най-лошото е че най-много съвентици ще има пак дпс-10бр.за какво говорим тогава.те и сега турците си имаха привилегии в нашия град а пък сега незнам.незнам и как да ги спрем.до къде докараха народа да се продава за 10-20 лева.това направи мизерията с нас.много залагах че в хасково ще надделее герб и атака,защото двете партии се разбират много на местно ниво.но уви доган доста пари вложи и купи мого гласове,но пък му помогнаха тези,които не гласуваха.може би резултата щеше да е друг,ако повече партии се бяха обединили около един кандидат ,а те какво няколко и накрая дпс ни гледа сеира.нека има промяна на изборния закон,защото тогава дпс няма да се задоволи само с хасково,но ще узурпира и други градове.нека има референдум.нека народа каже че не желае турци във властта,поне не в този процент.

Какво ще каже Бате Бойко на негласувалите 70% от софиянци?За мене това е неговият вот.Не можеш да се перчиш със 130 хил.гласа ... За всеки достоен Мъж - това би било обида.Все пак 70% не са гласували за него.А това е София.Ще тънем пак в боклуци,ще си разпределят европейски и наши пари, ще богатеят на наш гръб.А нещата съвсем ще излязат от контрол,ако се стигне до същия резултат на евентуални предсрочни избори- тогава ще опапат цялата държава ,не само София.Четете, интересувайте се и ще се убедите,колко финно и мижитурски може да се краде.

Bedna mi Balgario, strana na stradalci i geroi, nasha maika i opora, segashnoto ti naselenie ne te zasluzava. To e oskotialo okonchatelno.

Starata nova kmetska mutra na Sofia BO-BO ima zavidna biografia i (nedo)razvitie prisashto na kokoshkite kalviashti to tuk to tam i dostoino za Guiness: avto montior, milicioner, kursant v sholata na DS v Simeonovo, pozarnikar, sportist, doktor po pozarite, pazvantin na T.Z. i S.S, mutra, general ot MVR, carski ibrikchia, secretar na MVR, kmet na Sofia, banker, liubovnik,...Kakvi neveroyatni prevaplashtenia na edin savremenen Ostap Bender, kakav gigant na deistvieto.Balgaria skoro shte stane tiasna za negovia talant.

Ега ти нахалството. След изборите всички партии са победители. Е, този път има един признал се за губещ - Тити- браво на него. Как не го е срам сърГей да говори, ще бсп е първа политическа сила. Нека преброи общ. съветници, коита са от бсп,а не тези които подкрепят и не са от бсп. Тогава стават трета пол. сила. Перефразирам стиха партията е права, когато съгреши дори на партията печели, когато е губеща дори. съвсем по комунистически. Жал за Вас другари, но краят ви идва. Вашият електорат просто се топи - измира или се отказва от Партията заради тъпата ви политика на толериране на дпс мафията заради властта за която така много ламтите.

ЧЕСТИТО НА БОЙКО БОРИСОВ!!!НЕКА ВСЕ ТАКА КАЗВА ИСТИНАТА НА ОНЕЗИ МЪРЛЬОВЦИ И НЕКА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА,КОИТО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ СЕ НААКАТ ОТ ЯД!!!ЧЕСТИТО!!!

ВИ ЖЕЛАЯ Д-р ЦЕНОВ В БАЛОТАЖА ВИ ЗА ИЗБИРНЕ НА КМЕТ НА ГР.ВИДИН!!! УСПЕХ! ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!

МНОГО ЖАЛКО ЗА АНТОАНЕТА ГЕОРГИЕВА. САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ КОЙ ОТИВА НА БАЛОТАЖ....

Ега ти нахалството. След изборите всички партии са победители. Е, този път има един признал се за губещ - Тити- браво на него. Как не го е срам сърГей да говори, ще бсп е първа политическа сила. Нека преброи общ. съветници, коита са от бсп,а не тези които подкрепят и не са от бсп. Тогава стават трета пол. сила. Перефразирам стиха партията е права, когато съгреши дори на партията печели, когато е губеща дори. съвсем по комунистически. Жал за Вас другари, но краят ви идва. Вашият електорат просто се топи - измира или се отказва от Партията заради тъпата ви политика на толериране на дпс мафията заради властта за която така много ламтите.

BORICOV- SEXC I WGAC . KATO ZOLA GOLA

Честито на Цонко Цонев новия стар heavy metal кмет на Каварна! Вероятно Джои ди Майо от Manowar би казал, че победа с 62% за неговия heavy metal брат и кмет (а в бъдеще и съсед) е триумф на готините хора в България. Това беше единственият изборен резултат у нас, който истински ме интересуваше, защото това което става в Каварна от години трябва да е пример за всички общини. За мен Каварна е единственото място в тази иначе гадна държава, където по време на концертите мога да видя повечето истински свободни и готини хора, останали у нас. Колкото до икономиката и благините за местните хора - тази бивша дупка по нашето Черноморие е успяла да привлече почти 1 милиард евро!!!! инвестиции, а и се превърна в духовна столица на България за хиля

Тройната управлявяща коалиция криминализира купуване-продаването на гласове.И в същото време узакони най-голямото купуване -продаване на гласове от т.нар.български изселници в Турция.Тези хора,които нямат нищо общо с България ,с местното управление,които не плащат данъци ,които масово ни се подиграват.Ако не бяха турските гласове в Кърджали ,глуповатия Асан Азис щеше да види кметски мандат през крив макарон. Точно 2500 гласове не стигнаха на анти-дпс-коалицията да изрита този турчин.И още нещо ,видяхте ли еничара в настоящо време Данчо Ментата,как се зъбеше на българите в предаването на Бойко Василев? Отврат!!!

а всички избори от 1989г. насам упражнявам съвестно правото си на глас. Защото считам, че е мой дълг като гражданин на РБ да го направя. И не съжалявам. САМО не разбрах защо се сърдят за ниския процент гласуващи, след като в моя голям град от 2 месеца се знаеше кой ще е новия кмет, кои политически партии и движения ще са в местния парламент, само за районните кметове /които неизвестно защо се избират - от тях нищо не зависи, що касае обикновените жители на района, те изпращат всеки сигнал до Голяма Община и кмета/ не се знаеше сигурно, защото не бяха утвърдили споразумението коя сила кое кметство получава. Така погледнато - всички гласуващи са с ниска интелигентност, защото си мислят, че с гласа си ще променят предварителното разпределение на територии. Аз изкарах късмет - моята кауза спечели - не е кмет този, който не го исках по хиляди мои съображения. Ама ако това е победа... Защо ли ми горчи в устата?...

PILCITE 6TE SE BROQT NA PROLET TOZI PUT

ИСКАМЕ МАДЖО ПРЕЗИДЕНТ !!!

4estito na boiko borisob a na drugite mi6ki tova si go izprosixa sami s texnite kamani po texnite glavi onia brigadir da se skrie niakade titi 6e nosi saka na boiko borisov daje i ekipa mu za karate 6e nosi ku4eto mu sa6to 6e razxojda 4estito o6te edin pat na kmeta na sofia evala na sofiianci

Хасково отива към турско робство. Независимо за кого ще се гласува на II тур. Кметът играе отдавна с Юджел Атилла и ДПС. АРДА-тур е на зам.кмета турчин, всички шивашки чуждестранни фирми са турски...Градът е изкупен от кмета, Атилла и форуком (финансова къща). Така, че дали ще гласуваме за еничара Честименов или за сегашния кмет - все тая. Стягайте си задниците за следващите парламентарни и местни избори, ако въобще сме останали българи в Хасково !Тук се изсипаха 50 автобуса от турция.Това са около 2000 гласа.При 60 000 гласоподаватели и 45% активност за града това е ПРЕКАЛЕНО МНОГО! В циганската махала - 100% активност ! ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА, ЗАЩОТО ТУК СТАВАМЕ ТУРСКИ АНКЛАВ В ЕВРОПА !

Bedni mi prosti narode, niamash pravo da se oplakvash ot zivota, zashtoto sam si go pravish takav i go zasluzavash. Neka te yahat mutri, turci, cigani i politicheski prostitutki.

Честито софиянци!!!!!!!!!!!! Да живее SIC!

Гражданке на Благоевград, аз пък съм гражданин на Горна Джумая, и предлагам такива като вас веднага са ки отидат на село, защото на нас шивачки със свободно време не ни трябват, особено такива дето не зачитат тирето. Защо Тасков ли? Защото е успешен менджър. Толкоз.

Какво е положението в Пазарджик?АЙДЕ СТИГА СЪС СОФИЯ ,ПЛОВДИВ В БЪЛГАРИЯ ИМА И ДРУГИ ГРАДОВЕ ИЛИ ТОВА БЯХА ИЗБОРИ ЗА СОФИЯ И ББ

Мутри и ченгета ще бъдат наши кметове... ПРОСТ НАРОД !!!

Г-н Тасков, Вие сте най големия лъжец. От къде намерихте толкова много пари в чували и подкупвахте хората да гласуват за вас, Кои по точно от бизнеса, Да не би тези с които сте превърнали Ощината в ООД, Бъдете ясен и точен,

Господин Бойко Борисов да не се гордее толкова, защото в крайна сметка е спечелил от 15- 18 % от софианци .Това е простата сметка от 30 % гласували. 85 % не го припознаха като добрия кмет, тепърва трябва да се доказва.Дано да успее, но както слушам вече се цели в министерски пост, тъй като напролет ще иска предсрочни избори.

Браво на Бойко Борисов!!Човек с лично достойнство,човек милеещ за България.Нека всички го подкрепим на пролет за предсрочните парламентарни избори.Само така ще спасим България от турското присъствие в Парламента и от заеманите минестерски постове,които им подариха жадните за власт комунисти.

Циганската кметица Детелина Николова както е известна отдавна в Добричка област просто си е купила за пореден път гласовете на ромите, изтанцувала е няколко кючека на някой друга циганска сватба и ето ти 64 %!!! Възможно е обаче да е подобрила врътките в танца, че май на предните не беше с такъв голям процент, а паричките са и били по малко. Някое друго стоежче на тоз и онзи ром и ето ти работата опечена. ЛЕлееее тая ако вземат да я разследват няма да излезе от затвора в близките сто години, ама жалкото е че те вече се изучиха да си скриват мръсните следи. Продаде града на циганите това е!!!

Аз съм Генчо, накратко бай Ганьо, кмет съм за втори мандат , ако може и за трети и четвърти, докато се осера

Цяла нощ гледах телевизия и съм на мнение, че чак сега пролича колко нечестно, корумпирано и непрофесионално (няма да псувам) може да е нашето общество когато се организрат избори. Най-много ми хареса, че всички политици (освен Доган) си мислеха, че негласувалите са били точно техните поддръжници и сега май ще искат насила да ни закарат пред урните. Честно казано умирам от кеф като не гласувам, а после гледам колко са несигурни в себе си, в резултатите, в бъдещето си. Май това си остава единствения начин да ги дразня :) Затова те сега искат да ми отнемат естественото ното право - ДА НЕ ГЛАСУВАМ когато не съм доволен от действителността. Мисля, че изборите в България са един цирк основан на медийни изяви, грешно отношение към човешките ценности.

Гласуването е единственият мирен начин да се спре пътуващият изборен туризъм. Но за съжаление в България останахме 2ра категория хора-(особено това се отнася за негласуващите)- всички по-умни се изнесоха в богатите райони на Европеският съюз.

Не се притеснявай когато го плюят. Това само повдига рейтинга му. Преди сериозното оплюване му даваха 40%. След оплюването - 53%. Тъпънарите оплювчици така и не разбраха това. А лично бях ги предупредил. Ами толкова им е акъла. Друго не могат да измислят завалиите Тити. Бригадира, Заимов, архонтчето и т. н...... Ох, горките недоносчета....

Явно в България продължава да цари пълно беззаконие, по никакъв друг начин не може да се обясни масовото купуване и продаване на гласове и гласуването на турци идващи само за изборите в България, както и манипулирането на населението в Кърджалиския регион за кого да гласува. При следващите парламентари избори ако не се опомнят гражданите може и турската партия дпс да доиде на власт, хора опомнете се и гласуваите друг избор нямаме.

Най-накрая да видя някаква информация за другите градове. Информацията цяла нощ беше основно за София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград и за Ардино. Аз съм от Видин и затова Ардино, Доган и вътрешните интрижки на ДПС въобще не ме интересуват - просто исках да чуя нещо за родния ми град.

Как стана така, че турците които не са живели до м декември,2006 в България имат право на глас. Нали така се прие от НС. Заплащането на превоза до България и обратно не е ли купуване на гласовете им. Отвратен съм от това правителство и гъзоблизците в него. Как не се намери поне един които да не си свали гащите пред доган. Нека ви пръснат мазните задници тогава. Заради вас българите масово напускат смесените райони. Те се потурчват и утре нищо чудно след местен референдум да се присъединят към Турция. Пример - Косово- отделянето му от Сърбия предстои. Отделянето на Кърджали също предстои.

Ми то ужаса сами си го правим. Три пъти го избираха Софиянски, после се сетиха, че краде. Бойко му е изписано, че е проста мутра, ама си печели. еми щом е така....яко патката и без оплаквания

сега научих че в хасково май на балотаж отиват сегашния кмет Георги Иванов и кандидата на ДПС евгени честименов.направо честито!видяхте ли какво става хасково ще стане също като Кърджали.тръбваше повече хора да идат да гласумат ,а ние какво направихме.стоим си вкъщи,възмущаваме се,гледаме безучастно,оплакваме се,но никои нищо не прави.незнам какво още чакаме.може би турския да стане нац.език,може би президента ни да стане турчин.знаете ли че в хаскво като си търсиш работа те питат дали знаеш турски.на къде отива българия.докато нашите политици спорят и се карат даган си оплита кошницата,завладява си земи и никои не му пука.браво!браво!нез какво е обещал доган на честименов,но трябва да е много за да може един българин,в което вече се съмнявам да излезе като кандидат на дпс.този човек няма морал и съвест.той е лекар,явно са му малко подкупите ,които взима като такъв и започва да търси друга алтернатива за доходи.долен мръсен продажник,незнам как ще гледа съгражданите си.но явно парите на миришат.толкова българи се продадоха и за какво - за кефа на доган.

и ся квоо. всички партии отчетоха изборите като победа за тях си. само народа български е губещ.