Българин зад граница: Симеонов играе един Тръмп в България

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов играе един Тръмп в България, каза българин, който живее и работи в САЩ, по повод промените в Изборния кодек.

Обратно в новината

Коментари - Българин зад граница: Симеонов играе един Тръмп в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще гласуват български граждани,които живеят Австрия и имат австрийски паспорт? Не могат,защото не са българи. Аз имам американски паспорт и се интересувам какво става в страната в която живея. Винаги съм се възмущавала колко пари се харчат за глупости. Който иска и му стиска да си върне американския паспорт и да си плати билета до България и да гласува,щом е голям родолюбец. Само превземки за 100-200 нещастника,които искат да се видят по вестниците. Стига плевнюски простотии и глупости. Валери си е много наред,ама вие не в час с главите ви.

Много моля да не обиждате бъдещия президент на САЩ сравнявайки го с тази бургаска десарска пляка!

аз живея от много години в манхаттан и нямам никакво желание да гласувам.

От къде на къде ,някой който живе на майната си ще определя начина на живот в Бъгария , или във България не потестираха преди да я напуснат за да се оправи страната ! Сега след като ги откараха на плантациите по света като бели роби се сетиха за родината си. Никой не им пратил покана за чужбина , много им здраве,ХЕ,ХЕеЕее

Явно на много хора им се ходи доброволно на тези плантации а им харесва и да са там...то не че в БГ също не е плантация ама на онази другата се плаща

РАЗМЪРДАЙТЕ СИ малко дупетета и отидете до посолствата да гласувате.Можете да се върнете и ТУК да го направите.Не се опитвайте отдалече да управлявате страната която сте напуснали.Веднъж сте продажници че сте напуснали българия и втори път че се опитвате да ни пречте да живеем както искаме.Размърдайте си мозъците и вижте че сте манипулирани.

КАТО СТОИШ БЕЗРАБОТЕН! В БЪЛГАРИЯ СВЯКА ГОДИНА ВЛИЗАТ 1,3 МИЛИАРДА ЕВРА ОТ РАБОТЕЩИТЕ НАВЪН БЪЛГАРИ!

Тъпанар, да не би да ми ги привеждаш по сметка. Даваш ги на близките си, което не е грях. Грях е, че много от хората в БГ, които получават "субсидия" от вън по цял ден бият кучето, останалите си изкарват хляба с пот. Повярвай ми! Стига с това какво плащате и какво не. Само париса ви в главите. А морала?

Де да можеха всички цигани да отидат в Гърция и да се прегърнат с братята си гърци. Да просят пари от Европа и да играят сиртаки с чалга...

Visita ( регистриран ) 07.05.2016 14:53 Валери Симеонов обясни пред Цветанка Ризова вчера, че този закон се прави, за да се прекратят машинациите в избирателните пунктове в Турция ! Аз пък ще добавя - ами забранете изобщо гласуването извън ЕС ! Това е най- доброто разрешение ! Живея в Щатите, но бих подкрепила такова решение ! Който иска да гласува от Турция да отиде в БГ, ей къде им е наблизо ! Сега гласуват един път в Турция и още един път идват да гласуват в БГ ! Отделно, че в турските секции се надписват поне още 2-3 пъти уж гласували фантоми ! Прекратете намесата на турската държава във вътрешните работи на Република България ! Тия глупаци от Лондон с идиотските си претенции, само правят услуга на турците и на Ердоган !

Мниго просто, има едана етническа партия, а се гласи още една, подкрепени от безродници като Красимир Кънев (БХК), който пак ще надигнат вой за орязаните им права. Питам кои права? На всички онези които се ИЗСЕЛИХА, и децата им не говорят български, а за България чуват само по тамошните новините, и то задължително свързано с нещо негативно. Благодаря!!!

Vista, Vista, та нали точно това се стремим да направим, да прекратим манипулациите в изборните практики и по този начин да поставим пречка, както пред купуването на гласове както от икономически кръгове, така и пред вмешателството на другите държави в нашата политика и развитие. Нямам нищо против българите в чужбина, нямам нищо против американския човек, нито против англичанина, но не харесваме политиката на влияние на Великите сили спрямо нас, нехаресвам колониалното раболепие на политиците ни спрямо тях. И аз съм живял с години извън България и от собствен опит знам, че някои неща по-добре се виждат отстрани, но други неща се забравят и се губи връзката с реалността в България. Именно в това се крие опасността от манипулиране на вота на емигрантите. Вече сме се опарили от действията на проспериращи на Запад български юпита дошли да ни управляват по времето на управлението Симеон Кобурготски и първия мандат на Бойко Борисов . Ами българските изселници в Турция? Нищо лично против тях, но и те представляват една маша в ръцете на чужди интереси. Те гласуват както им заръча партийната номенклатура на етническата им партия. Тя от своя страна следва политиката на страната която ги субсидира, тоест Турция и прокарват тези нейни външнополитически интереси, които тя не може да прокара по дипломатически път. А циганите? Мислиш ли, че някой от тях осъзнава, че чрез продажността си осигуряват корпоративния вот на таз или оназ политическа сила? Затова съпричастността за съдбите на Б-я и народа се определя не от мястото от което ще гласуваш от това как си се ангажирал с нея, като гражданин на републиката. А засега най-показателен критерий за това е данъчната отговорност, още повече, че такъв прецедент доколкото знам съществува и то в ЕС, и това е Италия. Съпротивата обаче е голяма. . . Естествено недоволни ще има винаги: първо това са тези които ще загубят от загубата на инструменти за изборни манипулации, и второ онеправдани може да се почувстват хора, които са случайно зад граница или са без работа. Незабравяйте обаче, че едни парламентарни избори или референдум не се влияят от която и да е лична воля. Те са статистически инструмент при формирането на властта и влиянието.

Ей "българи" зад граница, защо не дойдете тук за да кажете какво мислите за управлението на България? Ама нещо само за моренце и ски ни огрявате, после само снимки.

номенклатурчиците като изгониха 3 милиона българи за тия 25 години. Сега е "големио" страх ,че може да се върнем обратно и баницата свърши.Не че ще стане, ама само да ги гледаш как ги е страх е гот.

Върнете се и я променете от Тук!

10% са безработните в България!

ами ти къде ще ходиш комсомолец скапан?Барем нещо да можеше да правиш.

Патриотичният фронт не е НАРОДА г-н м-р председател и водач на ГЕРБ! Не се оправдавайте с него, а се замислете, защото зад действията на този освинен образ стои ГЕРБ!

Нещата са прости да не откриваме топлата вода. Плащаш данъци в България имаш право да гласуваш. Ако не плащаш, гласуваш там където плащаш.

10% от българите в България са безработни и не плащат данъци!!!!

Да 10% от живеещите в България се определят като етнос различен от българския и живеят на помощи от държавата. Техният глас не е нищо друго освен платен глас- зъбчато колелце от избирателната машината на Мафията.

Не мога да разбера,какво толкова ще им стане на Г-ца Елена и останалите като нея да постоят на 4 години за малко на една опашка за да гласуват. Все пак кухнята на госпожицата и е по-удобна,но...

Защитник на чии интереси е този българин зад граница? България ли го е изпратила там, или той е направил вече своя свободен избор? Дали евреите по света участват на изборите в Израел?

НА ЗАПАД! ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА!

Ю. Деспотов

Всеки в РБ има гражданското право на безплатно лечение нали? Само, че ако пропуснеш някоя здравно осигурителна вноска това право се временно губи нали? Всички граждански права не са някаква даденост свише, всичките са обвързани с граждански ангажимент. Затова една република е република, няма република без граждани. Е, аналогично е и с гражданското право на вот за представител във властта.

СТРАХ ВИ Е БЪЛГАРИТЕ НА ЗАПАД! СТРАХ ВИ Е , ЧЕ ТЕ СА ЖИВЕЛИ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПИТАТ НАПРИМЕР -ЗАЩО СЪДЪТ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е КАТО ЗАПАДНИТЕ (ВИЕ Гн. СИМЕОНОВ БЯХТЕ СВЕЩУ РЕФОРМАТА В СЪДА)! ОЩЕ МНОГО НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ ЩЕ ВИ ЗАДАВАТ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЛИ МАЛКО НА ЗАПАД! ЗА ТОВА ВИ Е СТРАХ!

Не харесвам В.Симеонов,но,моля тези,които са избрали чужда страна за живеене,да си гледат чуждия живот!Всеки,който не плаща данъци и осигуровки в България,няма право да гласува!!!

НИ НА ЗАПАД! ВСИЧТИ ТЕ ИМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА! А КАКВО ДА ПРАВЯТ 10% ОТ БЪЛГАРИТЕ КОИТО СА БЕЗРАБОТНИ В БЪЛГАРИЯ? ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА ДА ИМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!

Гласуването е гражданско право и като такова е обвързано и гражданските задължения на всеки гражданин на републиката. Двойното гражданство обаче не означава двойни граждански права. Основното гражданско задължение е полагането на труд и плащането на данъци на републиката. Само плащането на данъци е гарант за заинтересованост от оптималното изразходване на тези средства и само данъкоплатеца има моралното право да каже на политиците: Аз съм ви избрал за да изразходвате оптимално моите пари. Какво направихте с тях?, само плащащия данъци има правото да държи сметка на управляващите как изразходват парите от хазната пълнеща се с парите на данъкоплатеца. Който живее на издръжката на държавата и не плаща данъци, който така или иначе не допринася за просперитет роду, без значение дали по собствена воля или не, то той губи гражданското си правото на този избор, той губи правото си със своя глас да дава насока за развитието на републиката. Това е и поради причината, че заинтересоваността от развитието на страната е обвързана с издръжката й, а който се издържа от труда на другите е заинтересован от запазването на статуквото. Така че моята гражданска позиция е: ПРАВОТО ДА ИЗБИРА СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ ВЪВ ВЛАСТТА, КОЙТО ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА И ДА ОПРЕДЕЛЯ КУРСА Й, ДА ИМА САМО ТОЗИ, КОЙТО Е ПЛАЩАЛ ДАНЪЦИ НА РЕПУБЛИКАТА ПОНЕ ПОСЛЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦА и 51% ОТ ТРУДОСПОСОБНИЯ СИ ЖИВОТ. Който плаща данък на чужда държава, то той работи за чуждия просперитет.Той изпълнява гражданските си задължения към чужда страна а не към република България и той спокойно може да си гласува там за избор на тяхната власт. Още веднъж ще повторя: Двойното гражданство не означава двойни граждански права! А ако примерно страната от която произхожда и страната гостоприемник на гражданина с двойно гражданство влязат във военен конфликт, то тогава на чии закони ще се подчини въпросния гражданин? И проводник на чии интереси ще бъде той?

ТАКА БЕЗРАБОТНИТЕ ЛУМПЕНИ, ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА СИДЕРОВ И СИМЕОНОВ , КАТО НЕ СА ПЛАЩАЛ НИКАКВИ ДАНЪЦИ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС В БЪЛГАРИЯ!

Ю. Деспотов

ОК. Няма значение кой чий последовател е за да бъде правоимащ гражданин. А това кой е лумпен и кой не е не се определя нито от мен, нито от теб.

Абсолютно вярно! Радвам се, че има такива интелигентни хора сред тотално циганизираното и опростачено население.

Вижте справките от последните 20г на гласуващите в чужбина! И, тогава се жалвайте, че нямате право на глас в чужбина... Ревете едни 10 човека, другите - милионите... си гледате "феса"! Само турците гласуват масово, но във вреда на България! Равносметката - да загубим 30-40хил. гласа на миячи на чинии и студентчета и 300-400хил. гласа на турци? Аз съм ЗА! И, като сте толкова добре там... и досега гласувахте... нещо - променили се? Големи патриоти... няма що! Отделете седмичната си надница, като толкова ви пука, елате да видите родата и гласувайте, никой не ви е спрял и НИКОЙ не ви е длъжен да ви носи урните в копторите!

Симеонов-Тръмп? Симеонов е нагъл, жалък комедиант. Дребен и вреден.

Tи плати ли си данъците към държавата и към коя държава, ако е към САЩ а не към България смяташ ли, че имаш по- голямо право от Симеонов, който със сигурност плаща.

РАБОТИ НА ЗАПАД И ИЗХРАНВА РОДИТЕЛИ И СЕМЕЙТВА В БЪЛГАРИЯ! КАКВО ДА КАЖАТ 10% ОТ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОИТО СА БЕЗРАБОТНИ? КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ ТЕ?

Dimi

Би било прекрасно да се забрани двойното гражданство и тогава да ги видим форумните войни от чужбина кой паспорт ще изхвърлят... убеден съм че 99% от въпросните "патриоти" ще изхвърлят българските паспорти...

в България, КОЙ ПАСПОРТ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ?

Българте зад граница да се върнат в България и да работят да плащат данаци и да носят отговорност за България! Иначе да не ми дрънкат за гласуване! От това задгранично гласуване полза имат фесовете който получават повече гласове! Що се отнася до ТРЪМП ДАЙ БОГ ДА ИМАМЕ ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО НЕГО!

НА ЗАПАД! Какви данъци искаш от тях? Безработните на Сидеров и Симеонов в България, КАКВИ ДАНЪЦИ искаш от тях?

lu4ka

Голяма част от бълрите зад граница пишат грамотно и плащат данЪци в България.

да гласуват само тези граждани които са си в България - другите какво се бъркат за живота на българите в страната си! Аз не бих разрешил да гласуват - това ще е нахалство!

jizast

Нова тъпотия по форумите гледам, че се прокрадва. Трябвало линкове, молби, реклама за изборите да прави държавата, щото видите ли има голяма конспирация да се скрие, че има избори и хората от чужбина да не отидат да гласуват. А специални делегации не искате ли да идват на крака да ви увещават да гласувате? Ало емигрантите, хептен сте изпростяли ако твръдите, че държавата ви е длъжна да ви дундурка като бебета. На всички избори е имало сайтове където да се регистрирате и после обявяват адреса на избраната секция. Консулства и посолства имат телефони и можете да се обадите ако не сте наясно как работи интернет. Аман от мрънкачи и оплаквачи.

ДА ХОДЯТ НА ЗАПИВКА В РУСКИТЕ ПОСОЛСТВА, ДА ВЗЕМАТ И ДА СВЪРШАТ НЯКАКВА ПОЛЕЗНА ЗА БЪЛГАРИЯ РАБОТА! РЕКЛАМАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА!

Да имат право , но ,,Българите " в АНАДОЛА гласуват ПО ТРИМА В МИНУТА ! Абсолютно невъзможно !!! И това трябва да се НАБИЕ в главите на МРЪНКАЩИТЕ против закона .

ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ, КЪДЕТО И ДА СА ПО СВЕТА! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА! КОЙ КЪДЕТО "НАМЕРИ ХЛЯБА СИ" ТАМ ЖИВЕЕ...КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИМАМЕ ПРАВОТО, НО КАТО БЪЛГАРИ ВИЖДАТЕ КАК СЕ КАРАТЕ И ОБИЖДАТЕ ПО ФОРУМИТЕ! АЗ СЪМ ЕВРЕЙН И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН! ИСКАМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО И ДА СЪМ, СТИГА ДА ИМА ИЗБОРЕН ОФИС! АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ И ЗА ИЗРАЕЛ! ВСЕКИ ГЛАСУВА СПОРЕД УБЕЖДЕНИЕТО СИ, ЧЕ ТОЙ Е ГРАЖДАНИН НА ! /ВИЖ ПАСПОРТА СИ!/, ИЛИ Е НАСЛЕДНИК НА БЪЛГАРСКИ РОД! АЗ ОБИЧАМ ДА СЪМ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН И ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ, КОИТО МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СИЛНА ДЪРЖАВА, С РАДОСТНИ ХОРА, ЧЕ ЖИВЕЯТ ТУК ИЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ТУК...ЛОШОТО Е, ЧЕ СИЛНО СЕ СПЕКУЛИРА С ЕТНОСИТЕ! КОГАТО СЛЕД ГОДИНА, ДВЕ, ГЛАСУВАНЕТО ПО ЕЛЕКТРОНЕН НАЧИН СЕ ВЪВЕДЕ, НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ СПОР МОЖЕ ЛИ, ИЛИ НЕ, ДА СЕ ГЛАСУВА ОТ ЧУЖБИНА /ДА МУ МИСЛИ ТОГАВА СИМИОНОВ/. УБЕДЕТЕ СЕ И ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ, А НЕ ДА ЗАСПИВАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, И ДА СЕ БОРИМ ЗА ЗАКОНИ, КОИТО НЕ РАЗРЕШАВАТ СПЕКУЛАЦИИ С ДЪРЖАВАТА И ВЛАСТТА ПО ЕТНИЧЕСКИ И РЕЛИГИОЗНИ ДАДЕНОСТИ... ТУК ЗАКОНИТЕ СА ТОВА! - КОМУТО НЕ ХАРЕСВАТ И НЕ СА ПРИЕМЛИВИ, МОЛЯ ДА НАПУСНЕ НАШАТА ДЪРЖАВА!

jizast

Недей ако обичаш да разваляш мита, че евреите са много интелигенти. Надробил си един тюрлюгювеч от клишета и безсмислици. И това за електронно гласуване след 1-2 години си го избий от акъла. Дори и да се пусне нещо експериментално, бързо ще го прекратят заради злоупотребата с купения вот. Да не говорим, че почти никой няма да се засили да го използва от българите които са в чужбина (ще е свързано с купуването на карти, четци и т.н), като изключим тези на които ще им бъде платено за да гласуват.

на българите в чужбина! В Канада искаш за да гласуват да изминат няколко хиляди километра , а сега си се загрижил за четците им!

СТРАХ ВИ Е ОТ ВОТА НА БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ НА ЗАПАД! ТЕ СА ВИДЯЛИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗАДАВАТ НЕУДОБНИ ЗА ВАС ВЪПРОСИ: ЗАЩО В ГЕРМАНИЯ Е ТАКА А В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКА?

Нямам нищо против изборните промени. Разчитам на електронното гласуване (макар и да отнеме малко време - да се приеме в действителност). А и изборите в БГ не са от особено значение за мен! ГОСПОДА сънародници имигранти, НЕ ГОВОРЕТЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ!

от "правите" българи, които говорят от името на всички българи!

300 000 българи в Чикаго 975 гласа на вота Деветима експерти командировани в САЩ да организират изборния провал 2015-10-27 14:36:00

НЯКАКЪВ МАТЕРИАЛ ОТ НАШЕ ПОСОЛСТВО НЯКЪДЕ, КОЕТО ДА ДАВА УКАЗАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА КЪДЕ И КАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА?

jizast

Да ще покажа, бил съм в 2 изборни комисии и въпреки всички усилия за полуляризирането на изборите българите си останаха вкъщи.

jizast

Малоумието е обзело пак българина. То е като някаква латентна зараза, която се разгаря от време на време. Бил Симеонов им отнел правото да гласуват. Къде го прочетохте това бе гении. Никъде в закона няма такива забрани, секции ще бъдат разкривани, избори ще се провеждат в чужбина. Ама искали моля ти се всеки да си открие секцийка вкъщи и държавата била длъжна да заплати за това. Искали сутрин докато си пият кафето по чехли да отидат и да пуснат бюлетина и 5 членна комися да им стои диван-чапраз цял ден за да можел Сулю или пък Пулю да гласува комфортно.

Това се равнява на 1 секция на десет Българии! Ти от Варна ще отидеш ли да гласуваш във Виена например? 9 секции за ЦЯЛА АВСТРИЯ! 7 за ЦЯЛА БЕЛГИЯ! 136 за Турция! Да си видял някъде реклама ( информация) за гласуването на българите на запад?

jizast

Нищо не ти се разбира човек. В главата ти е каша. Искаш да кажеш нещо, но не се получава. Никой не му е гарантирана секция пред къщата. Няма такъв сценарий за гласуване никъде по света за никоя държава. Дори старият закон искаше да се регистрират поне 40 човека за да се открие секция. Тези градове с регистрирани 39 човека оставаха на сухо. Малоумно е ди си мислиш, че всеки който си е нарамил торбичката и скира по света трябва да му се осигури секция за галсуване.

Не разбрах в какво е проблема. Това, че емигрантите не трябва да гласуват или това, че го е казал симеонов. Изобщо по каква логика емигрантите трябва да гласуват. Да си стоят там, където са отишли.

човешко право и Симеонов няма право да го отнема! Ако го отнеме коалицията, ще си носи последствията на изборите които се задават!

Че кой ви закача човешките права? Нали сте в чужбина, а там се защитават човешките права! Какво общо има България с вашите човешки права? Да ви ги защитава държавата в която живеете!

Тоя па! Ще го питам тоя псевдо-патриот от щатите какво ще прави когато Тръмп стане президент наесен :)))

jizast

Аз не се съмнявам, че българите в Ню Йорк са кухи лейки. Предимно социалист, закърмени с лефтискти идеи готови фанатично да атакуват всеки който иска да върне здравия разум в политиката. Иначе няма лошо ако Симеонов е като Тръмп. Само от добро ще е за България.

нито за Симеонов , нито за Тръмп! Тръмп се закани да сваля руските самолети ако още веднъж застрашат живота на американските летци!

jizast

Е, и?

Тръмп 2016 !

По въпроса: дали емигрантите са длъжници на България...В Щатите, за да станеш читав лекар, трябва да извадиш около 200 000 долара от собствения си джоб и да си платиш образованието. Всички лекари, които излизат от България, образованието им е струвало символично, защото държавата субсидира. А държавата сме ние, българите. ДЛЪЖНИЦИ СТЕ! Да не забравите да се върнете лятото да ходите на евтино море и да си направите зъбите!

ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ ОТ ЕМИГРАНТИ! ТЕ ОТИВАТ ТОЧНО ПРИ ТЕЗИ КОИТО С ТРУДА СИ СА ПЛАТИЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО ИМ-ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ И СЕМЕЙСТВА! ТИ КАК ЩЕ СИ ПЛАТИШ ОБРАЗОВАНИЕТО, КАТО СЕДИШ ТУК БЕЗРАБОТЕН ВИСШИСТ?

ако съм те надценил!

Не се изказвай неподготвен! Тези пари влизат по лични сметки на "големите инвеститори" и на родата. Не съм чул някой емигрант да е инвестирал и един лев или да е отворил едно работно място. Ама видиш ли...били пазарували! В България магазините фалират, а банките пращят по шевовете. С тези басни - дотук!

Махнете двойното гражданство!!

поставянето под общ знаменател не е добра идея

РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО СПОРЕД МЕН: КЪДЕТО СИ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ - ТАМ ЩЕ ГЛАСУВАШ ! Като плащате данъци на Обама или Меркел - нямате право да определяте кой да управлява БЪЛГАРИЯ ! И Е КРАЙНО ВРЕМЕ да се отмени закона за двойното гражданство - това ще реши много проблеми !!!

на Сидеров тогава НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ В БЪЛГАРИЯ!

за разлика от теб,ние плащаме данаци и в чужбина и в балгария.

И какви данъци плащаш в България? Данъка на един апартамент, който е нищо сравнение с данъците които ни удържат от заплатите и може би на автомобилиа, защото зад граница е далеч по скъп... хайде стига с тези басни как сте плащали данъци тук... 100-200лв на година са нищо, на мен ми удържат двойно и тройно за данъци и осигуровки от заплата, а още толкова плаща за мен работодателя данъци и осигуровки

Турците ще се организират и ще се придвижат до Истанбул, Анкара и Одрин. Други ще се отправят към родните си селища в България с удостоверения. Убеден съм, че ДПС и ДОСТ взети заедно ще увеличат резултатите! Подобна мотивация досега те не са имали. Дадено право е по-ценно, когато е застращено! Българите в чужбина също трябва да се мобилизират. Обидно е да ги смятат за "малобългари", дезертьори и какво ли не! Патриотарите си заслужиха шамара и той няма да им се размине!

1000+

jizast

И как ще стане това умнико? Ако има само 10 секции как ще гласуват там 80 хил. турци. Дори и да успеят да ги извозят всичките как физически ще се напъхат в тези 10 секции за 10 часа и ще гласуват? Някакви предложения за това 8000 да успеят да гласуват в една секция?

ОЩЕ СЕКЦИИ . АКО НЕ УСПЕЯТ ДА ГЛАСУВА, ЩЕ ИМА ТЕЛЕВИЗИИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЩЕ ЗАСНЕМАТ ТОВА! ТОВА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!!

Българите извън страната за повече от 1 год. не трябва да имат право да гласуват. Какво знаят те за деиствителните събития в България. Изведнъж се изкараха най големите патриоти. Работете където искате но като сте извън страната повече от 1 год. си мълчете, не се правете на голяма работа

на запад, за по 5 и повече години!

Хайде стига глупости за българските студенти! Та те нямат никакво намерение да се връщат в България, само некадърните които едва успяват да завършат или дори не завършват висшето си образование, отиват в България. Виждали сме на какво са способни някои от тези студенти само и само да останат в Западна Европа ... освен това студентите пътуват с намаление, какво им пречи да отидат до по-отдалечен изборен пункт и да гласуват ?

Според мен всеки гражданин трябва да гласува в страната където пребивава, работи, растат децата му и си плаща данъците, иначе се получава нещо като 'на чужд гръб и 100 тояги са малко'. Тези мургави 'българи' на снимката са или платени, или по-вероятно - не особено интелигентни, за да настояват да гласуват от чужбина...

ЗАД ГРАНИЦА! ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА!!!!

Всички български граждани независимо от местопребиваването си имат равни права според конституцията. Едно от тези права е правото на избор.

Dimi

Да, и колко от тях гласуваха на последните избори, когато секции можеше да има навсякъде? Колко от тези 100 000 души? Я са глсували 1000 души, я не...

в момента един държавен служител в България изкарва, благодарение на изпросените "почерпки", повече от една малка производствена фирма с оборот 300 000 лв. годишно. Крайно време е да се провери от къде вадят пари тези хора със заплати от по 1000 лв.

въпрос: Правим съдебната реформа, западни инвеститори идват ТУК наемат тукашни българи и им заплащат достатъчно! ДА, АМ НЕ! СИМЕОНОВ И ПЪРВАНОВ БЛАМИРАХА СЪДЕБНАТА РЕФОРМАААА!

За кого и какво ще гласуват българите постоянно живеещи в чужбина? Те нито познават ситуацията тук, нито консумират продукта на избраните. Живеещите тук само имат право да определят кой и как ще ги управлява.

100 000 студенти с право на глас пребивават в ЕС! За тях трябва да се помисли! В Турция са гласували около 50 000 хиляди и вдигате олелия до небесата, а подминавате факта че 100 000 млади образовани българи няма да могат да гласуват!

jizast

Алоооо, те и без това не гласуват бе охльо.

Ситуацията е следната: прекалено много държавни хрантутници искат да запазят статуквото, ама имат много поздрави от Отава.

Българи от чужбина, хубаво гледайте псевдопатриотите от Атака и от ПФ какво отношение имат към вас! Били сте предатели, били сте по-малко българи от лумпенизираните българани. Наказателен вот, нито един глас за тези две партии! Атака - нула гласа, ПФ - нула гласа.

Продължение: Гласувайте, за ДПС, БСП и ДСБ.

Имаме толкова много математици от световно ниво, ето задача, за тях. Как да направим така, че максимално българи зад граница да гласуват. Милеещи, за България обаче не за друга държава, сещате се, за кой тарикати става дума.

КОЙТО ИСКА НАМИРА НАЧИН , КОЙТО НЕ ИСКА ПРИЧИНИ !!!!

ли говориш?

Абе къв българин е тоя дето бил в щатите ?? Бил си е шута от БГ, а преди това държавата е плащала за тоя да се изучи, да е здрав . Тоя "българин" след като се е махнал от БГ дължи сума ти ми пари за това че държавата се е грижила за него. Като си върне парите към нас българите тогава да дава акъл. дотогава да си гледа Тръмп и оная бабишкера клинтънката как се оплюват един друг.

Един български лекар отива в Германия (най-вече) и никой нищо не плаща, на България. Германия или САЩ ни изсмукват буквално, това нормално ли е? Естествено, че не, за един футболист се плащат милиони а за лекар нищо на никого. Големи сме балами.

СИСТЕМА (Симеонов е против) . Идват германски инвеститори, отварят германски фирми и българските работници работят тук!!! НО СИМЕОНОВ БЛАМИРА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА!

абе мое да решава тоя, дето има пари, бе...

А КОГО ПРЕДЛАГАШ ,МОЖЕ БИ ПАРТЙНОТО СЕКРЕТАРЧЕ ПЛЕВНАЛИЕВ ИЛИ КОВЧЕЖНИКА МУ ОТ КАПИТАЛ,НАТРУПАЛ ПАЧКИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ИЛИ ИВАН КОСТОВ ,ПРОДАЛ ЦЕНТРАЛИТЕ С ЗАРОБВАЩ ДОГОВОР?БЛАГОДАРИМ

ЕДИН ТРЪМП,ДА ПОСТРОИ ОГРАДА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА,ДА ЗАБРАНИ ИСЛЯМА,ДА СЕ РАЗБЕРЕ С ПУТИН И ДА СМАЧКАТ ИДИЛ ЗАЕДНО,А ТО ПОСЛУШКО ДО ПОСЛУШКО ,НАРЕДЕНИ КАТО ТУРСКИ ФЕСОВЕ ,ДА ПЛЮЕ ЧОВЕК И СЕ МАХА ,ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ЦИГАНСКИ КАТУН

Как е възможно да се случва едно и също вече 26 год? Симеонов,Болен Сидеров,Бареков,Жорж Ганчев са палячовци играещи на страната на Русия и срещу България.Глупав народ слаба държава.

тези са шутовете , но кои са по голямото зло . И стига все РУСИЯ ДА ВИ Е ВИНОВНА ! На калпав ... *утката му виновна !

КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА В ТОЯ ФОРУМ ПОКАЖЕТЕ СЕ , АЗ СЪМ ДЕИН. Аз да ви предложа нещо ! Всички който , има роднини и приятели в България и милеят за тях и искат тази държава да се изправи на крака в цялото си величие и история зад гърба си . Нека от тука да насърчим братята си и сестрите да отидат и гласъват вместо нас . защото ние неможем и незнаем за кого е най добре . Но ,ако те направят правилният избор и подобрят средата първо за себе си тогава ние сами ще се върнем с идей и средства за доразвиване . плюя на комитета дето са създали в франция и правят братоубийство като ,искат да имат повече права от живущуте в България.

не знаеш ли кои са по правенето на комитети, фронтове , партийки и подобни !!!

роко....Панайра одавна се разтури,а ти сергията редиш!!!

За да гласуваш в Сингапур трябва да си платил данъците си. Не плащаш данъци нямаш право на глас и право на избор кой да ръководи държавата, защото в крайна сметка качеството на живот в една държава зависи от това какви данъци (т.е. приходи ще и влязът в хазната). Имигранти кандидатстващи за Сингапурско Гражданство могат да го получат 10 години след като са подали молбата си и през тези 10 години са си плащали данъците най-редовно защото са под лупа - тогава чак могат да пускат бюлетина и да избират. От друга страна доста НПО-та определят Сингапур като не достатъчно демократична държава!... Но тази малка не достатъчно демократична държава е образец на модерно общество, модерна икономика, на второ място в света по качество на образование, не е необходимо да изреждам плюсовете, към плюсовете включвам също и биенето с пръчки на мегдана под лекарско наблюдение когато сгазиш лука, а за наркоцити - смърт.

Целта е да се противопоставят българите в страната срещу тези в чужбина !! Кой има полза от това ??

не българите и предателите.