Коментари - Прокуратурата подхвана търговията с гласове | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата подхвана търговията с гласове

Образувани са проверки и досъдебни производства за купуване на гласове на предстоящите местни избори в редица районни прокуратури в страната.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата подхвана търговията с гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искат да не се търгува с гласове- ами да забранят партиите и да въведат пряката демокрация- та то ще стане и възможно, щото ще станем в близко бъдеще няколко милиона- направо ще гласуваме по площадите..., като в древна Елада...

Приятелка ми иска ЕГН и дом. тел.казва за когото искаш гласувай,но ще ти се обадят по тел. и ще питат ти казваш на еди коя бюлетина.НА нея и плащат за това колкото човека събере по -висока миза.А за мен -нищо.На предишните избори беше същото .

Купуване на гласове и т. нар. изборен туризъм има в България откакто се провеждат избори, в които не се печели с 99%... Прокуратурата подхваща едно такова дело седмица преди самите избори, а делото само по себе си трябва да е акт на осъдителност и превантивност на една така порочна практика....

Леле,леле сега да си връщам ли 50 кинта, или да не ги връщам ? Дайте съвет, пък ако ми останат стотинки, ще почерпя.

Поредната лъжа на турко-комуноидите, че ще направят нещо срещу покупко-продажбата на гласове. Дургари, вие минахте Рубикон. Мислите, че народът продължава да приема наглите ви лъжи с вяра и упование... Долу турците и комуноидите, заклещени в съвокупителна кучешка прегръдка - комуноидите отпред, турците отзад.

ей, за балъци ли ни мислите знаеме ,че бат бойко вече е купил всички гласове и ,че след 2 години ,като си върне парите за гласуването от софиянци ще отиде депотат в европарламетна. не че сега парите не са от данъкоплатеца софиянец.

Пак замеряме слънцето с решения, постановления и тем подобни менти! Вече и децата разбраха, че всеки 1000 лв.вложени в закупуването на гласове носят между 10-15 000 лв. печалба след изборите. Купуването на гласове при тези избори ще бъде хитът на годинат! А да видим след изборите ще има ли ПОНЕ ЕДИН ОСЪДЕН ЗА ТАЗИ ДАЛАВЕРА?

ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ ВАРНЕНСКИЯ БАНДИТ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ,КОЙТО КУПУВА ГЛАСОВЕ ЧРЕЗ АПТЕКИТЕ СИ!!!не че ви вярвам че ще направите нещо,но все пак....

хайде искаме резултати, омръзна ни етническата дискриминация по време на избори..ето пак чорбаджиите на Търговище напълниха автобусите с роми тръгнаха да ги черпят безплатно в ресторанта на г-н Петко Матеев / великият собственик на Винпром Търговище/ Да, кофти работа се оказа, че предполагаемата им марионетка д-р Мирев се утвърди като твърде успешен кмет, чак интелектуалците взеха, че го подкрепиха.Е, подкрепа можеше да вземе и от някой друг, ако не беше направил ФАТАЛНАТА грешка, да допусне немски инвеститори чрез Кауфланд на територията на турските/ по- специално Доганови икомически интереси, под формата на трите му монополни хипермаркети, контролиращи търговията с хранителни стоки в цялата околия../ Е, трябва да се отчете и фактът, че господин Доган лично навести подопечните си, обяснявайки как само чака да му свърши мандата и да дойде да се кандидатира за кмет..опазил ни Христос, Алах , Буда и всички други възможни.. Няма нищо тревожно в цялата ситуация освен следното- картината изумително наподобява описаната от българските възрожденци действителност, при която турската политическа върхушка налага своите посредници под формата на българските чорбаджии да доят и измъчват местното население / било то българско, турско или ромско по своя състав../ Е, за какъв прогрес да говорим тогава братя българи, за каква свобода и демокрация, за каква неприкосновеност на личността и гражданство.Посоката е една и тя е страшна- назад към средновековието, с надеждата евентуално само последвашият комунизъм да внесе смешна човечност в обществения живот!

Golemite vdigat shum za da nasochat vnimanieto kam po-malkite a te shte si kupuvat glasove,a mojebi veche sa go napravili.........

Мутрата Марешки да влезне в затвор. Няма нищо общо с фармацията. Това е човек от престъпния свят и бедният българин му се хваща,защото е принуден да оцелява. Много лесно могат да се справят с този бандит, икономическата полиция просто нехае. Защо ли? Хайде да гадаем!!!