Коментари - От форума: Защо да се съсипва животът на още хора | dnes.dir.bg
назад

От форума: Защо да се съсипва животът на още хора

Всеки греши. Колко убити има по този начин, а колко от извършителите са в затвора /обикновени граждани/ - никой - може да има изключения, но освен този в Бяла друг не знам. Не знам и за този от Лим.

Обратно в новината

Коментари - От форума: Защо да се съсипва животът на още хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съсипеш ли ще бъдеш съсипан. Няма малоценни и ненужни хора. Всеки живот е ценен.Останалото е хаос и джунгла.

Браво на всички вас...значи Маргините заслужават условна присъда така ли??? Да не би те да са карали японците да слушат българския химн??? Доколкото ми е известно точно Максим беше този човек, но все пак евалата Маргините, както и всички останали техни подобни си живуркат на свобода и на всеки му пука само дали Максим ще бъде осъден. Май е верен оня виц за българите в ада!!! Към всички, които до сега казаха, че имало закон и тем подобни...къде го видяхте бе??? Или може би само за едни го има този закон...последните години някой от вас да е чул за така наречените мафиотски босове, за които има доказателства за наркобизнес, крадени автомобили, контрабанда, търговия с България да е осъден??? Аз не съм чул за такова нещо...май затова нас като народ никой никъде не ни иска...твърде жалко наистина...

си е просто убийство. Отнемане на човешки живот. Пък ако щете го наречете убийство с повишено внимание. От това умрелия няма да стане по-жив.

уффф-отиди исе гръмни. Според теб един известен човек не трябва да носи отговорност за постъпките си, защото е известен така ли? А знаеш ли, че това момче, което той уби и момичето в кома са ВИП за техните родители и близки - те са най-важното за тях. Максим си съсипа живота сам - трудно е да мислиш, преди да направиш грешката и изключително лесно да лееш сълзи след като я направиш. Като не искаш да живееш с мисълта, че си убил някой - ами много просто - не убивай никой!!!

Закон за движение по пътищата ,тъпако,има и сега и преди.Явно ти не си го чел и за теб не важи.За теб и подобните ти пътя е арена за битки и убийства!И никой няма да убива никого с камъни.Надрусан ли си,много филми ли гледаш?Сега е 2007 година и по пътищата на Европа място за гладиатори,състезате от Ф1,пияници и кретени няма.Като започнат и тук да глобяват и да съдят като там,а това неминуемо ще стане,вервай ми,ще научиш правилата много бързо.

Ами позицията мие че трябва да получи това, което са получавали другите за подобни случаи. Ако обикновено се получава ефективан присъда и той да получи ефективна и обратно, ако обикновено и условна и неговата да е условна. А това в края го написах, защото двата случая наистина са съвсем различни, а разни хора непрекъснато ги сравняват. Този е от типа на перничанката но и там нещо се мота.

Това е убийство по невнимание, не е умишлено. - цитат убииство по невнимание е когато блъснеш човек ТРЕЗВЕН! водач с алкохол в кръвта убил човек ако ще и папата да е си е ВИНОВЕН без абсолютно никакви изключения!

Ne nie go sasipvame. Stiga s tezi manipulacii. Zakona si e takuv. Ako za nego e drug, to togava iskam i za mene da e kato za Maksim. Nikoi netriabva d bude nad zakona be hora. Ako edin e, to i drugite shte iskat taka. Tova e i taka triabva da bude.

VIJ KAKVO MOETO MOMI4E.6TE BUDA KRATUK.ZA6TO PROSTO NE OTIDE6 NA 4ETIRI O4I S RODITELITE NA ZAGINALOTO MOM4E I RODITELITE NA MOMI4ETO V KOMA I NE IM GO KAJE6 TOVA KOETO SI NAPISALA.PROSTO OTIDI I IM GO KAJI AKO NE TE E SRAM!

Абсолютно съм съгласна - ако съсипеш някого това няма да помогне. Той никога няма да е същия, каквото и да решат. Много съм им благодарна за светлината и приноса към спорта! Прекрасни хора са и двамата!

za6to ne poglednem po navutre v taka nare4enite zakoni koito sa udobni za edni a za drugi ne su6testvuvat ne go opravdavam no zamislete se kolko mnogo opravdaha no poneje toi e izvesten vsi4ki o4i sa vpereni v nego i go sudqt...tova e durjavata ni za edni e maika za drugi ma6teha!

няма смисъл от още коментари, обиди, желание за мъст.Вината си е вина, нека виновният я понесе с достойнство и нека факта, че е известен не работи против това.Определено Максим е дал много за България, но това не го изключва от необходимостта на бъде отговорен гражданин.Дал е много и е получил много!

Венко, започваш като адвокат, продължаваш като лекар и завършваш като отегчен сеирджия, каква ти е позицията?

VSEKI CHOVEK DAVA SPORED VAZMOJNOSTITE SI, NO TOVA NE OPREDELIA CENATA I PRAVOTO NA CHOVESHKIA JIVOT, ZASHTOTO JIVOTA NE SE KUPUVA S PARI I V TOVA OTNOSHENIE E PESTAPLENIE DA SE GOVORI ZA IZKLUCHENIE..... IMA MNOGO CHOVESHKI DOBRODETELI, KOITO NE SE VIJDAT OT SCENATA NA POPULIARNOSTTA.MAKSI E KAKTO VSICHKI OSTANALI HORA.

Закон ли? Къде е този закон в България? Кой закон е издържал една година без поправки и изменения? За кон да, но за наши хора не! Ако някой, някъде има истинскат статистика за убити и осъдени, той вероятно вече се е самоубил от отчаяние. Автора е прав, на всеки може да се случи - когато излезеш на ринга, всеки удар може да е фатален. Друг е проблема, че по нашите пътища играта е без правила и ние всички сме гладиатори. Колкото до Максим, в момента той е паднал и тълпата реве с палец към земята. Докога ще сме тълпа? Ако ниастина имаше закон и полицаите щяха да са по-стриктни и всеки щеше да е по предпазлив. Това сега е линч, просто защото е известен. Заслужава наказание, но публичното омаскаряване и убийството с камъни са присъщи на други по-изостанали народи в други векове.

тогава давайте да газим наред. щом не си виновен ,че си пил няколко глътки ракия и си предизвикал катастрофа , давайте да запасваме пишовите и да си направим един див запад и да оцелее най-бързия!!

тогава давайте да газим наред. щом не си виновен ,че си пил няколко глътки ракия и си предизвикал катастрофа , давайте да запасваме пишовите и да си направим един див запад и да оцелее най-бързия!!

Има закон и той трябва да се спазва - да получи това, което повелява закона. Като за всеки обикновен гражданин. Но при него има едно утежняващо вината обстоятелство - участието в кампанията Не карам пил. И живота си го е съсипал сам (както и този на Албена) като се е качил да кара на няколко ракии, защото 1.29 промила не може да е по-малко от 300ml концентрат. Диетите могат да окажат влияние на степента на опиянение от едно и също количество алкохол но не и на съдържанието му в кръвта. И не сравнявайте този случай със случая в Бяла. Там вината е много спорна, при всички случаи има и съвина на шофьора на автобуса, но просто при толкова жертви този беше по-удобния виновен.

Колко мъка има по този свят божее! Ти си натурална блондинка , нали??

моля ви не забравяйте че е пил а това не може да се сравни със на всеки може да се случи-да никой не е застрахован-но това за мен е умишлено убийство

Защото е карал ПИЯН!, непрекъснато се говори какъв е шансът да катострофираш, ако караш пиян! Щом се е качил пиян на колата значи е УМИШЛЕНО, можел е да предположи , че е възможно да пострада някой!...., но е взел това решение! А това ,че е дал много за България НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, в конституцията пише : ВСЕКИ Е РАВЕН ПРЕД ЗАКОНА ( а закон за това има, и той предвижда затвор!)

Законите трябва да са над всичко! Журналистите много дрънкат и в повечето от случайте подвеждат и настройват народа погрешно. Нека съда реши кое наказание е правилно кви сме ние та да определяме вина.

Това е убийство по невнимание, не е умишлено. - цитат убииство по невнимание е когато блъснеш човек ТРЕЗВЕН! водач с алкохол в кръвта убил човек ако ще и папата да е си е ВИНОВЕН без абсолютно никакви изключения!

защо максим да не даде пример на всички как трябва да се постъпва, когато убиеш човек на пътя? нали беше за пример, нека и сега да бъде.

тогава давайте да газим наред. щом не си виновен ,че си пил няколко глътки ракия и си предизвикал катастрофа , давайте да запасваме пишовите и да си направим един див запад и да оцелее най-бързия!!

Заставам твърдо зад Максим, аз самият имах подобен случай преди години и знам каквое и на никой не го пожелавам, но уви понякога се случват и такива нещастия, защо трябва да прибавим още едно такова не разбирам, нека прокуратурата да му даде условна присъда а засрахователите да дадат пари

Абе вие нормални ли сте? Така ли се пренебрегва лесно убит човек? Още повече, че Ставийски е бил пиян!!!! Да си носи последствията. Гаси смешната държава. Тези, които искат да го спасят се счупиха от простотия и наглост. Гаси няма ли ред, няма и законност! Карал е пиян. Това е предпоставка за катастрофа!