Нивото на реките и язовирите в Столична община е в норма

Нивото на реките и язовирите на територията на Столичната община е в норма. Ситуацията се следи внимателно. Всички аварийни екипи са в готовност.

Обратно в новината

Коментари - Нивото на реките и язовирите в Столична община е в норма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква констатация.За каква заплата?То в София какъв дъжд валя или вали,че да има голям приток на вода?Тази е воден експерт ,затова дава това ,,компетентно " мнение.А ние само поглеждаме през прозореца и казваме същото.И то без пари.

Още една полуграмотна Бойкова булка, като даскалицата по руски - пардон за кметицата ми беше думата - говори глупости , а като стане белята (да не дава Господ) очите няма да и видим или ще ни обяснява как водата е била огромна . Интересно защо такива работи не се случват в нормалните столици .

Какво ще каже г-жа Бояджииска за измисления мост на Р.Искър в кариерата на Холцим -гара Искър?Това мост ли е или бент,който спира водата на река Искър и заплашва хората от кв.Миленков?Кой ще носи отговорност,тя или Ториното???

А софийското МЕТРО готово ли за големи валежи??? Че и без валежите станция Дружба тук-там подтича, а с големите валежи може и да стане плувен басейн за влаковете.

А софиянци чакат оставки

Тая баба Яга до кога ще я търпят в общината?

За сливенското общежитие за дълготраен отдих! Там ще разбере кобила боб яде ли...

Да, да.Готова е Бояджийска - купила си е дъждобран и гумени ботуши.Има ли улица без огромни кални локви?