Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат-президент

Кметът на Бургас Димитър Николов заяви, че е доволен, че премиерът Бойко Борисов не планира да го издига за кандидат-президент на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Николов доволен, че няма да е кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси и общото гербрско говорене бил поел ангажименти към съгражданит си абе мульо бетонира целия град с ненужни съоръжения обърка целия трафик а като ида в общината да ми се свърши някаква работа ако не платя рушвет никопй няма да ми обърне внимание какво си направил не стана ясно...

Колко ли още от ГЕРБ треперят да не им бъде заповядано да станат президент? :)

кой е баща му на този кой и не може ли да казва не ченгесарска му работа

По заръка на тая мазна СеДесарска Герберастия Синята зона скоро ще се събере с Поморийската на север и с Созополската на юг

Още едно недоразумение взело се на сериозно...беше в СДС ..сега еволюира...Бъчварка..съща !

точно тоя изрод липсва на българия - един ошлайфан крадец

Трудно се намира по- тъпо задоволство!Доволен, че остова свиневъд ,а не председател на ТКЗС- то.Само простият може да си очува прости кадри!

каквото каже цар-а, това е.. ако каже да скачаш, ще скачаш

Не знам за президент, обаче в София вече подаде оставка Кмета по транспорта заедно с останалите направили договор за купуване на боклукчийските спирки за по 300 хиляди лева всяка. В Бургас кога ще подават оставки ???

Важното че всяка спирка е по 300х. лв. Майтап

Ебаси театъра, доволен бил. Чисто по гробаджийски.

Варненци,определено мислим,че Бургас дърпа напред през последните години,докато Варна е в застой,но като чета мнението на бургазлии,май наистина медиите са ни облъчили.

Мога ли да попитам колко партии е сменил тоз хемелион и колко ще смени още за да остане на яслата?И от кога бургазлии не са го виждали в Бургас?Кмете,кмете е е е......86%?????????

Кметчето ни сладко не се наяде и иска още да папа от общината неизстрадала!

На никого ли не му прави впечатление, че този, както и повечето ГЕРБ-ави няма мнение дали ще става нещо или не?! Каквото разпореди бащицата Тиквоний 1ви. Не знам що за кмет, управленец и човек въобще можеш да бъдеш, ако чакаш някой друг да ти свежда какво да правиш. Все пак от има-няма милион години основната черта на Хомо Сапиенс е да мисли, явно този не принадлежи към този вид, а към друг човекоподобен вид - чудо за науката - Хомо Гербериус. Характерното за тях е, че изглеждат като Хомо Сапиенс, но умствено са останали на нивото на Неандерталеца - движат по стадни инстинкти с основна цел задоволяване на първичните потребности от ядене, пиене и т.н За духовност и мисловни способности явно ще им трябват още къмто милион лета (поне).

Да си кмет е по-голяма далавера. Стотици милиони общински пари минават през ръцете ти и си щедър, щедър, към роднини и съпартийци. :-)

Жалко!Наистина! Не го познавам лично! Не живея от години в Бургас, там беше моето детство и моята младост!Това е моят град! Затова никога не ми е било безразлично. Както, зная, и на всички живяли в Бургас. А на тези които са "изказали мнения" в отрицание искам да задам въпроси: 1. Кой друг управляващ в България е направил толкова, колкото този кмет на поста си? 2. Кой е променил положително облика на града си и го е издигнал? 3. Не зная дали му стига заплатата и колко е ходил по казината, но защо да не ходи? Защо не гледате делата му? На фона на цялото управление на държавата ни, и на най-високо ниво, не зная как може да не виждате хубавото!

И моето детство е преминало в Бургас.А как може да величаеш този евних?

Аз лично искам да те попитам знаеш ли този колко е откраднал? знаеш ли че от негово име се коли и беси и само свои вземат сделките а процентите ... сещай се. Знаеш ли че разбира от укравление колкото аз от космонавтика? По-твоята логика, не да изберем този който може да управлява правилно и без да краде а този който краде най-малко... Успех ти желая с този начин на мислене! Казах!

всички, които не живеете тук, мислите така, защото ви облъчват медиите и пиарите на кмета. ела да му видиш простотиите и тогава говори

Кмете, я кажи как е по казината на Монте Карло! Кметската заплата стига ли да такива места?

Нищо, Доган ще го издигне - нали го уреди с морски сарай край Бургас.

От пет мнения четири олигофренски.

Пази Боже България ако това нещо стане президент

По отношение на това кой е сега мисля, че по-зле не може да стане.

Значи си се надявал?

жалко, ще продължи да твори простотии в Бургас

сигурно си от варна или от виница...вземи една картичка поне да видиш какво е бургас

и какво точно е Бургас? аз съм от тъам и цживея в София от 20 години и при всяко връщане в Бургас ми се вижда все по голяма провинция все по бедни хора. Какво като понаправени разни нещица по еврпрограмите? Единсвеното практически полезно нещо е кръстовището на меден рудник, което позволява да се излиза по-бързо от града и кръстовището на Немцов в Славейков. Всичко останало са дребни козметики, които въобще не са работа на адинмнистративна структура като общината и ако имаше нормалнен частен сектор той трябваше да изгражда тези съоръжения не чиновниците...

Какво е Бургас ? Стара Загора и Пловдив ни изпревариха по доходи Ние сме най бедния град в държавата И това стана откакто Николов е кмет

И долно нагорнище ще те изпревари по доход след като акъла ти е по малък и от тия в долно нагорнище. Много ви липсва времето в което държавата ви дундуркаше.

Дано да го номинират за президент. Ще гласувам с 2 ръце за него,дано да се махне от Бургас

+1, но ще гласувам с 4 ръце :)