Коментари - Oкичват бандитите с ”умни” гривни вместо да са в ареста | dnes.dir.bg
назад

Oкичват бандитите с ”умни” гривни вместо да са в ареста

Осъдени бабаити и пияници ще носят гривна на крака, вместо да висят в ареста. Благодарение на електронния чип в нея полицията ще знае винаги къде се намират те.

Обратно в новината

Коментари - Oкичват бандитите с ”умни” гривни вместо да са в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя е напълно луд. Така е когато съветник му е Свилен Чичев

За отворковците дето мислят че това е глупост, тези гривни се използват в много страни като Канада, Германия, Франция и т.н. и работят много добре.

имаше едно парче: Н'ам нерви.

Каквато ни е системата ще се нагледаме на момчета накичени с по 15-20 гривни докато се наканят да ги вкарат в затвора освен ако и той не бъде заменен с още някоя гривна.Тиквиници смотани!

Хахахахахах! Смешници! Сигурно братовчеда на министъра е набарал голямо количество стара електроника ;))

Това е поредната глупост.Накичете ги с гривни и гердани и чакайте сами да се оправят .Подобни умни машинки да раздадат на престъпниците в парламента...

i kakvo mu pre4i na pedofila da iznasilva?6te mu slojat grivna na onaia rabota li,ili mai triabva da mu ia reznat???

Идеята донякъде върши работа, обаче: Как системата ще разбере че тоя като си миткосва примерно в борисовата, не продава дрога и какво всъщност върши в момента? Под формата на невинни разходки той може да извършва измами с мними близки, или да дърпа конците на цяла групировка както Митю Очите, който предлагал подкуп да му сменят мярката? Тогаз той нека си сЕди в морската градина, диша чистия въздух за алиби и с 5 GSM-a да дърпа конците

Мисля, че все още сме (българите) доста примитивни, за да се доверяваме само електорника и софтуер!

Трябва и на депутатите да сложат по една гривна - да не излизат извън парламента от 9 до 18 часа.

Много искам да върнат стария закон от комунистическо време за бабаити и побойници - 15 денонощия тухли!

Целта на това бижу е следенето на престъпника. Така полицията знае в кой момент къде се намира. Ако например, осъден да не доближава жертвата си домашен тиранин наруши заповедта, ще може лесно да бъде открит и арестуван. Това е перфектно за вечно всезнаещите български простаци, които са си въобразили, че тях закон не ги лови.

след това на всеки ще се имплантира чип за да знаят господарите ни каде сме и никой няма да може да купува или продава без знака на звяра, а той ще е 666... ХОРА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ИСТОРИЯТА СЕ ПРАВЯТ УЖ ЗА ВАШЕ ДОБРО-когато някой каже че ви мисли доброто помислете каква полза има той или господарите му от това.

И как Бижуто ще предпази от извършване на друго престъпление като бабаита все пак е на свобода и нищо друго не го спира?!?

Да им се сложи гривна, ама не такава, а по-хайтек. Примерно - може да отчита нивото на адреналина, и ако е с по-висока стойност от нормалната, да инжектира мускулно съответна доза бързодействащ инсулин. Така въпросният апаш не само ще бъде следен, а и контролиран срещу изцепки :)

ПО ЕДНА ГРИВНА НА КРАКА НА ВСИЧКИ МИЗЕРНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ СЪС ЗАБРАНА ДА ПРЕКРАЧВАТ ПРАГА НА ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА...ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА КЪДЕ ЩЕ ТРИЯТ ЛАКТИ !

Глупости - слагайте им нашийници около врата, една синя лента по околомръстното и който я пресече - главата му като пуканка. Имаше една такава US боза по TV-то.

Трябва и на потенциалните жертви да сложат по една и да следят за съприкосновение на две гривни. Ха-ха

Със стари курви нов бардак не става!Петков,увеличи заплатите на полицаите а не мисли как да насочиш пари към фирмите си!На теб май трябва да се сложи първата гривна,че да не наближаваш МВР.

Много филми са гледали тези момчета!

BRAVO!.., A TOVA OTNASIA LI SE I ZA HORATA OT PO-VISOKITE SLOEVE.....? ZASHTOTO GOLIAMATA PRESTAPNOST NE E DELO NA HULIGANITE..!?

Абе дано да се получи.........

ЧУдесно! И после, ако насилника пак насили жертвата си, ще е виновна гривната, а не полицията и закона. Тъпанари! Вече сте толкова смешни с тия ялови опити да направите нещо, че няма вече накъде.....

Е,та и на он ми да нанижат гривната па че ги скинам сви за пароци!

Мисля, че все още сме (българите) доста примитивни, за да се доверяваме само електорника и софтуер!

Вместо гривна не е ли по-добре чип в гъза, който да се взривява при повторен опит за пеминаване в забранена зона? Защото без око, без ръка, без крак се живее, ама без гъз....... Помислете, предложението е сериозно, гъз глава затрива, нали знаете.