Коментари - Станишев благодари на учителите, те утихват засега | dnes.dir.bg
назад

Станишев благодари на учителите, те утихват засега

Премиерът Сергей Станишев благодари на учителите, че със своята стачка са създали атмосфера за сериозен дебат в обществото със случващото се в българското образование.

Обратно в новината

Коментари - Станишев благодари на учителите, те утихват засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЙ им благодари! Представяте ли си, ТОЙ - преживявайки с 2000-3000 лева на месец, а пък благодари на тези, които живеят с по 200-300. Какво благородство?! да се чудиш как въобще ги забелязва че чак им благодари . ами ако изкара още две годинки така съвсем благодарен ще бъде

kak vi se prismiva samo i vie ni6to nemojete da napravite zastoto vie si go izbrahte ha ha ha malko vi e

Да(0), Сер(3) Гейчо(1) е(4) прав(2) !03142 се разкодира елементарно като се подредят в нарастващ вид номерата на думите - 01234. Получава се: Да(0), Гейчо(1) прав(2) Сер(3) е(4)! Т.е. в изказването Сергейчо е прав е закодирано прозрачното внушение: Гейчо прав сере! Забележете, че кодовата последователност 03142 е закръглената до третия знак универсална константа ПИ, което навежда на мисълта за фундаменталния характер на посланието, свързано с нашия премиер.

Дъщеря ми е 2-ри клас. По държавните заведения е тръгнала на 1г и 1м., до три години на ясла, после до 7 на градина и сега на у-ще. За тези жени, които са се грижили за детето ми, за да мога да давам пари на тази държава под формата на данъци, аз мога само да им благодаря. Детето ми не е видяло нищо лошо от тях. И до ден днешен иска да ходиме в градината да си види госпожите, иска да ходи с тях лятото на лагер и т.н. Смятам, че заслужават тези пари, които искат. Естествено всяко стадо си има мърша и сред учителите има такива, които е крайно време да си ходят, но не всички. Ако образованието ни е толкова лошо, куцу и аз още незнам какво го наричате повечето тука обяснете ми как братовчедка ми завършвайки 6-и клас тука и се наложи да учи в Англия 1 година. Правиха и входно ниво, за да видят в кой клас да я запишат. И познайте?! Излезна, че трябва да я запишат в 9-и. По желание на родителите й я записаха 8-и и когато се въна в БГ, за да не повтаря 7-и клас (защото, ако не беше заминала трябваше да е 7-и) трябваше да държи 5 приравнителни изпита. Повечето родители, които изтерясват тука, че децата им вместо да учат се шляят по кафетата ще ви кажа следното: Уважаеми родители, децата Ви и когато имат часове пак киснат в тези кафета, така че..., моля да ме извините. Не използвайте стачката на учителите като средство да оправдаете някои от пропуските си във възпитанието на децата Ви. Ще Ви попитам през този един месец вашите деца колко книги прочетоха, какви задачи решиха, колко учебника попрегледаха. Преди да ме нападнете ще ви кажа, че моята дъщеря всеки ден чете по 2 страници, решава по 5страници задачи, преписва текстове и вечер и ги проверявам. Това се нарича родителска отговорност, която сами сте пожелали да поемете, когато сте решили да създавате дете. Колкото до частните уроци: тях ги е имало и по Татово време, има ги и сега, ще ги има винаги. И не правете толкова голям проблем от това, защото университетските преподаватели също дават курсове и частни уроци по 500 евро за месец курс, което гарантира влизането на детето Ви в съответното висше учебно заведение. Така, че ако ще врякате срещу частните уроци на учителите, врякайте и срещу частните уроци давани от университетските преподаватели.

Само една нискообразована и безнравствена нация може така унижава учителите си, да ги нарича, лентяй мързели, наглеци, простаци и прочие! СРАМ и затова са виновни именно днешните управляващи, които ни втълпиха надменността над човешкото рпаво да стачкуваш и да се бориш за правата си! Вижте само държанието на Вълчев. И той бързосе ояде и нищо не направи освен фасони. Защо измъчиха толкова учителите, децата, родителите, целия народ, като в края на краищата могат да дадат парите. Ама си ги пазеха , за да услужват на господарите- я с някоя война в Ирак, афганистан, Косово, ч с военни бази, които ще издържаме и снабдяваме с храна и проститутки, я за разкоша на синекурната администрация. Баста!!! Браво на учителите, че първи показаха на този робски народ какво е достоинство и отстояване на права. Те са били винаги интелигенцията на народа ни. А ние се научихме да уважаваме мутрите вместо ума и възпитанието. Кво вадис, народе!!!!!Браво на учителите!!!!!

SREDNOTO NI OBAZOVANIE NYAMA DA SE OPRAVI. KOY UMEN I AMBITSIOZEN MLAD CHOVEK SHTE ZHELAE DA STANE UCHITEL PRI TAKOVA NISKO ZAPLASHTANE I NEPRESIZHNA PROFESIYA. SAMO ZA POLZU RODU ?! NA KOMUNISTITE IM BESHE MALKO CHE OTKRADNAHA 40 GODINI OT ZHIVOTA NA BALGARITE. PRODALZHAVAT DA KRADAT NE SAMO OT OT NASOYASTETO, NO I OT BADASHTETO NI. TOVA GO PRAVYAT NE SAMO S POLITIKATA ZA OBRAZOVANIETO, NO S GENOTSIDA NA KOYTO PODLAGAT NARODA.

Скъпи учители! Не отстъпвайте! Скъпи родители! Не се поддавайте на провокацията на тъпите комунисти, печелят време и ви въвличат там, където не могат да се справят. Ако не искате да помогнете на учителите, поне не им пречете. Най-после нещо да се случи в нашата държава, не го проваляйте!!! Стиск палци на учителите да издържат и устоят исканията си!!!!

Чудя се като са толкова гладнии измъчени,защо няма никакво текучество при тях(даскалите).Защо са се вкопчили за местата си и не търсят алтернатива.Не е никаква тайна,че най трудно се намира място за работа за учител.Да се не начудиш!

Чета кометрарите тук и не мога да повярвам на очите си!?!?Колко простотия....!??!Абе алоооо НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ ЗА БЕЗ ПАРИ ....никой...Докторит ей така ще те остваят да си пукнеш ако не си платиш а вие сте се разпискали за учителите....еееее какво толкова...най-много децата ви да са малко Не-научени,ама какво от това....нали тати ще изкара парички и ще купи една дипломка на отрочето,после ще му купи и една книжка за кола и т.н. ето това е нашата ГНИЛА действителност.В нея няма НИЩО истинско,всичко е ФАЛШ.Много много жалко и тъжно за НАС,но ние си заслужаваме това защото сме ОВЦЕ и ПРЕДАТЕЛИ.....

САмо една нискообразована и безнравствена нация може такда унижава учителите си, да ги нарича, лентяй мързели, наглеци, простаци и прочие! СРАМ и затова са виновни именно днешните управляващи които ни втълпиха надменността над човешкото рпаво да стачкуваш и да се бориш за правата си!

Ге успях да прочета всички коментари,но моето мнение е, че учителите имат право да протестират. Не може метачите по улицата да взимат по 200 лв. заплата месечно, по-точно 180, а учителите по 300-350 лв.Все пак всеки един от тях е учил 5-6 г., за да бъде учител и каквито и качества да притежава, дори и най-нехаресваните от нас,пак е по-облагороден поради естеството на ученето и работата впоследствие. Да не забравяме, че учителя е ученик цял живот. Не са учителите виновни, че съвременните деца не са мотивирани за учебен труд, а обучението е двустранен процес.Учителя и планина да премести, ако ученикът няма желание да учи-нищо не може да се направи. Аз съм от средното поколение-имам две деца. Едното е инжинер-химик / работещ /, а другото - студент в САЩ. Точно детето ми, което учи в САЩ ми е казвало и казва, че българското средно образование и подготовка е на светлинни години от американското. Това образование се получава благодарение на българските учители, които в момента стачкуват справедливо. И щом като синът ми е в топ 4% на най-добрите студенти на своя университет / частен /, то аз имам пълното основание да му вярвам по отношение българското образование и качествата на учителите му, които го подготвиха така добре за старта му в живота, че не се наложи нито за миг да мислим за частни уроци. Така че родителите, които плачат, че са изнудвани едва ли не от учителите, да потърсят грешката във себе си. Някъде далеч назад във времето са сгрешили във възпитанието на своите деца, а сега им е криво. Едва ли учителите са отговорни, че по време на стачката им ученици пият по кафетата бира и алкохол и им е скучно. Като им е скучно нека прочетат Под игото на Ив. Вазов още един път, или да решават задачи от сборника по математика от миналата година, за да се упражняват. Пък и моето поколение по същото време на годината ходеше по 30-40 дена на бригада в полза на държавата и нито един родител и не помисляше, че това ще ни ощети нас като ученици и ще ни попречи да завършим успешно учебната година. Пък и ние завършихме , и ние станахме хора. Никак не е лесен трудът на учителите днес. Протестите им са напълно оправдани от моя гледна точка.И не е нужно допълнително да бъдат унижавани и от много от пишещите тук, които дори правят това неграмотно. Щом обвиняваш някого за нещо, трябва да си перфектен-не бива да допускаш дори правописни грешки. Браво на УЧИТЕЛИТЕ!Ако всички бяхме като тях, нямаше да сме на това дередже днес като народ и държава.

Учителят определя образованието като фактор, повдигащ духовно целия народ: Образование в най-широкия смисъл на думата, не е нищо друго, освен процес на въпллъщаване благородни мисли и добри желания в живота на човека. Следователно, колкото повече образовани хора в посочения по-горе смисъл, притежава един народ, толкова той е по-издигат и по-развит духовно.

Учителят определя образованието като фактор, повдигащ духовно целия народ: Образование в най-широкия смисъл на думата, не е нищо друго, освен процес на въпллъщаване благородни мисли и добри желания в живота на човека. Следователно, колкото повече образовани хора в посочения по-горе смисъл, притежава един народ, толкова той е по-издигат и по-развит духовно.

Колко плащат за вашите драсканици? Моля кажете ми, че да се включа и аз. Все пак съм филолог и мога да съставям по-успешни текстчета от лаиците. Нали някой беше казал, че и славеят трябва да яде. Та... на въпроса: Колко се плаща да поплюя гадните даскали?

Тук който пише за заплатите иска да хване себе си и другите в КАпана на правителството. Ами да България е на дънаото в ЕВропа и света по инвестиции в образованието а сега Учителите са Виновни ?? Съвест имате ли бе хора /// добре че бяха учителите иначе край тези поръчкови журналисти само беност ни чака . И не само за нас но и за децата ни

Граждани, учителите имат право на стачка. Това е техен избор. Разберете най-накрая, че при демокрацията има свободен избор. Ние сега вьрвим по пьтя дето другите народи с аго вьрвяли двеста години. Щом учителите стачкуват толкова време, значи нещо не е наред в дьржавата.( Миньорите в Уелс при М. Татчьр стачкуваха година и половина).Полза ще има. Може електоратьт да стане по-отговорен когато избира политици. Може политиците да станат по-отговорни по отношение на електората. Може партиите да започнат да обмислят повече чия кандидатура издигат. Може да разберем, че сме доста разединено общество. Да не би когато някога спираха тока всеки три часа на онези с бебета да им беше лесно. Че в панелките и кюнци няма. Но ние си бяхме свикнали да тьрпим. Неприятно е за тези, кито имат деца. Притесняващо е. Но не смятате ли че 19 години в крачка е твьрде дьльг период. Дразнят ви баровците дето ходят през уикенда да пазаруват на Запад, дразнят ви возилата им, дразни ви, че през лятото си изписват палми от Африка, дразните се че сте ниско платени ...Ами нека да ви се чуе гласа, щото това е и вашият глас.

образованието не е на учителите ! те там са наемници , те не ползват продукта !! Така че дайте да не изместваме темата , колкото и да Ви изглежда странно. НЕ става ДУМА ЗА ЗАПЛАТИ - Вижте Румания !!!

Освобождавам място в Рая-Училището

ПАК ЩЯЛО ДА ИМА СТАЧКА ЗА 24 МАЙ! бРАВО, УЧИТЕЛИ!!! А, КОГА МИСЛИТЕ ДА ПОРАБОТИТЕ? ИЗГЛЕЖДА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ ВИ СЕ СТРУВА МНОГО КРАТИЧКА, ТА ЩО НЕ СИ ПОЧИВАТЕ И ПРЕЗ ЕСЕНТА И ПРОЛЕТТА! ТРЯБВА...КАТО ВИ ГЛЕДАМ ПО ПЛОЩАДИТЕ ДОСТА ПСИХЯСАЛИ ИЗГЛЕЖДАТЕ! ДРУГО СИ Е ДА ПОЧИВАТЕ ПОВЕЧЕ, НАПРАВО ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ УЧИЛИЩЕ... ТАКА И ВИЕ ЩЕ СТЕ ПО-СПОКОЙНИ, А И ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ! ИМА МЛАДИ ХОРА, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ ... ТЕ ЩЕ ЗАЕМАТ ВАШИТЕ МЕСТА! ОСВЕН ТОВА КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ВРЕМЕ ИЗКАРАХТЕ ПО СТАЧКИ, ЯВНО ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО СТРАНИЧНИ ДОХОДИ, КОИТО ВИ КОМПЕНСИРАТ ФИНАНСОВИТЕ ЗАГУБИ ПО СТАЧНИЯ ПЕРИОД...

а бе батко къде са тия военни и секви други с по 1600 лева заплата бе? Да не си гледал общата сума на цялата ведомост? Ми толкова не взема и армейски генерал бе, а ти ми говориш за средна заплата в сектора. Осъзнай се бе човек. средната едва ли надхвърля 700 лева. Знаеш ли колко взема един платен войник? А един полицай, койно виси денонощно по улиците? Стига провокации моля ти се. Нека да дадат на учителите и по 2000 лева, но стига с тези приказки, че военните и полицията тънат в мангизи ми вземи попитай един полицай колко взема за да не ставаш за смях. А колкото до това с кого ще воюваме за което се е загрижил един господин искам да го успокоя - има с кого, жалкото е, че ако недай си боже стане нещо в тоя смисъл, такива като него и със свещ няма да може да ги открие човек.

Не съм горд, а принуден да работя за тези пари, а що се отнася до месните творци не знам те може и да се гордеят с такива суми. Ако не вярваш на очите си се ощипи лекичко за да се събудиш. Сигурен съм,че като се събудиш ще разбереш,че все-пак си учител. Познава се по мащабното мислене.

Циганите имат GSM апарати имат и хубави коли,затова затворите са пълни от цигани.Това е техния начин на живот.Ами как мислите хубаво ли е учител да чака междучасието за да пуши.Не усеща ли мириса на цигари ученика.Децата са най-добрите имитатори.Още утре ще подражават на любимия си учител.Искайте пари,но с бога 60%,какво е това нахалство 100%.И да наказвате деца и родители за да покажете колко сте силни.Нали тези пари са от нас , това са данъците който ние плащаме.Оважавайте данъкоплатеца

прочетох в коментарите, че заплатите в министерствата били 800-900 лв. и то на чиновниците. странна работа при положение , че аз съм кандидатствал за място в едно министерство за позиция старши експерт и заплатата беше 350 лв., затова се и отказах преди конкурса. Вие кой филм гледате не знам, но със сигурност не е български. останете си със здраве.

прочетох в коминторите, че заплатите в министерствата били 800-900 лв. и то на чиновниците. странна работа при положение , че аз съм кандидатствал за място в едно министерство за поздиция старши експерт и заплатата беше 350 лв., затова се и отказах преди конкурса. Вие кой филм гледате не знам, но със сигурност не е български. останете си със здраве.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ,НИЕ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ !!!!!!!ЦЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДАСКАЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНАТ!!!!

Даскалите заплашват с друга стачка на 24 май. Ще видим дали този път ще подволим да оставите децата ни само заради стачката. Посмейте да стачкувате,пък ще видим дали няма да хвърчат подписки не против правителстовото ами против дасалите подстрекатели. Има много висококвалифицирани млади безработни учители ,които сме готови и за 500 лева да работим. Какво печеля аз като детето ми е вкъщи, аз съм без работа и да търпя крещящи и тъпи даскали

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ,НИЕ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ !!!!!!!ЦЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДАСКАЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНАТ!!!!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ,НИЕ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ !!!!!!!ЦЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДАСКАЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНАТ!!!!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ,НИЕ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ !!!!!!!ЦЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДАСКАЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНАТ!!!!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ,НИЕ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ !!!!!!!ЦЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДАСКАЛИ КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНАТ!!!!

Хей даскаля, сега вече ще ви издадем на данъчните за неиздадени касови бележки или фактури!!!! ДО ТУК БЯХТЕ!!!!

Страшна ще е следващата стачка. На 24 май. Това беше само репетиция.

Къде видяхте кротки и плахи женички? По площадите само озверели лелки...

Точно така. Искам тая грозна тълпа наречена учители да не влиза повече в училищата. Не искам детето ми да бъде учено от полуинтелигенти, които смятат че то е идиотче, кретенче невъзпитано, разлигавено и т.н. Искам всичките площадни ураджии веднага да напуснат училищата - не съм съгласна да има давам и една стотинка от огромния данък който ми взимат. Ние десетина родители ще си решим проблема с това кой да ни учи децата - ще си пуснем обява и ще си ИЗБЕРЕМ САМИ подходящ човек на който ще дадем заплата за да ни УЧИ децата, да се държи с тях като с хора а не олигофрени и който няма да ни върти номера както ни извъртяха учителите. Децата ни са извън училище от 24 май драги учители!!!!! Това са 5 месеца!!!!!!! Къде дават така? На Вас пука ли ви как се справяме? Не, нали? Е, а на нас защо да ни пука за Вас? Напуснете и се махнете! Не сте ни нужни.

За неинформираните,подд се на спусканото отгоре. Стачкув учители няма да получат заплати за октомври.Тези дни по закон се водят неплатен отпуск.Що се отнася за декемврийските възнаграждения,и да има такова нещо,то ще бъде включено към всички други коледни добавки и така изядено от данъците,че е смещно дори да се споменава! Един въпрос към низвергнатите майки-кой ви гледа децата през трите месеца лятна ваканция,през двете седмици коледна,през десетте дена пролетна ваканция?Май забравяте,че учителите са преподаватели,а не гледачи.Има си детегледачки за тази работа,ама те май на по малко от 500лв на месец не кандисват?

Не ви ли е срам да обиждате децата ни? Цял месец не спряхте. Учениците стоят пред компютрите и четат простотиите ви. После ще влезете в клас и ще искате уважение. Каквото повикало, това се обадило.

абе верно ли на тия лумпени ще им плащат за времето което прекараха в кафенетата и със тромби и свирки по площадите?

абе верно ли на тия лумпени ще им плащат за времето което прекараха в кафенетата и със тромби и свирки по площадите?

Аз съм без коментар

твърдо против увеличението съм на тия рекетьори-учители.УЧ И БЕЗ ТОВА СА ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ. КАТО НЕ ИСКАТ ДА СА УЧИТЕЛИ ДА СИ НАМЕРЯТ ДРУГА РАБОТА !!!

малко нахално копирах едно мнение от статията за земята до Бояна дето се продава по 57 лв. солидарно с него призовавам будните умове да се произнесат по случващото се. учител (22.10.2007 г. 17:24ч.) Те затова ще стачкуваме до дупка. Защото там откъдето вземат и крадът, от там ще дойдат и парите за нашите увеличения на заплатите. Защо ,обаче, тук коментарите са само 7, за разлика то статиите ,в които се пише за учителската стачка?Там коментарите са около 200 и само се плюе срещу учителите! Къде Ви е будната гражданска съвест, бе, господа! Или се интересувате само от това ,което е на разстояние не по-далече от носа ви?

УСПЕХ на учителите! Не се впечатлявайте на на част от постингите. Все за някои хора това е начина да изкарат по някой лев. Все пак до толко са успели да се изучат. Плащат им за тази политагитация и политпропаганда и прочее подобни. и мерака за пари се словоизлива в някои постинги. Е, не всички са такива, разбира се. Има и по някой друг вглъбен в себе си егоист, прогледнал до толко, че да види как даскали с тъпата си стачка нещо му пречат. По нататък - мрак. А защо как и т.н., пак мрак. Е няма как да искаш от някого да надскочи себе си. Все пак вече се водим европейци и трябва да се научим по европейски да си търсим правата и да си ги отстояваме, така както правят това в демократичните държави (ние малко си падаме робовладелска). Тази обща дисциплина се оказа, че в момента се преподава от Учителите и дано повече хора научат този урок. Успех и на повтарящите, писали по форумите! Дерзайте не се отказвайте, рано или късно този урок ще пробие и ще стигне и до мозъка. Когато и да се научиш, все е добре дошло.

Не желая вече никакво увеличение! Връщам се на работа докато си намеря друга работа. Жалко за пропилените години, натрупан опит и повишавана квалификация. Пожелавам на правителството непрекъснато да продължава да квалифицира, ако все пак остане някой.

Не желая вече никакво увеличение! Връщам се на работа докато си намеря друга работа. Жалко за пропилените години, натрупан опит и повишавана квалификация. Пожелавам на правителството непрекъснато да продължава да квалифицира, ако все пак остане някой.

Не желая вече никакво увеличение! Връщам се на работа докато си намеря друга работа. Жалко за пропилените години, натрупан опит и повишавана квалификация. Пожелавам на правителството непрекъснато да продължава да квалифицира, ако все пак остане някой.

След забележка ученик, той се обръща към учитеулката: - Ти като си купиш прилични обувки, тогава ще ми правиш забележки! Разбра ли? Ха - ха -ха

След забележка ученик, той се обръща към учитеулката: - Ти като си купиш прилични обувки, тогава ще ми правиш забележки! Разбра ли? Ха - ха -ха

Натиск, натиск и само натиск върху управляващите!!! Първо да признаят, че средната заплата на средния чиновник в министерствата е 800-900лв, а на висшите държавни служители 1200-1600лв. Подобни са и заплатите при военни и полиция, прокуратура. Защо крият тези числа и насъскват хората срещу учителите?! После да отговорят: ако чиновниците са специалисти с висше образование с какво са повече от учителите-висшисти за да имат по-големи заплати? Ако сержантите и войниците (военни и полиция) са със средно или основно образование, нещо повече ли са от учителите-висшисти за да взимат повече?! А трябва да бъде като навсякъде по света: толкова си учил - толкова ще получаваш! Така трябва да бъде в обществената сфера. (Иначе в частния бизнес няма проблем, може да си неграмотен, но щом си предприемчив и пробивен имаш шанс за повече.) И така: баланс ще има само когато средната учителка заплата достигне тази на средния чиновник! Тогава вече може да им се търси отговорност за качеството на преподаването. А дотогава качество като за 250лв! УСПЕХ НА УЧИТЕЛИТЕ!!!

Защо се стигна до такъв грандиозен учителски протест? Какво значи да се благодари за това? Ама стига демагогия и лицемерие! В 21-ви век живеем, без ръководната роля на партията, ама моля Ви се, стига! Защо трябваше елитът на нацията да излезе на улицата? Може да маскарите учителите, господа управляващи, колкото си искате! Интелигентните хора в България разбират, че нашият протест не е просто за заплати, а за нещо много по-стойностно и важно - децата на България! Ние не искаме децата ни да живеят в тази мизерия, в този невиждан грабеж, в това абсолютно беззаконие, в абсурдната безнаказаност вече 17 години. Стига! Обещахте ревизия за корупционните сделки, обещахте незабавно изтегляне на военните контингенти от Ирак и Афганистан, обещахте ревизиране и на т.н. царски имоти. Обещахте 5% от БВП за образование, обещахте европейско здравеопазване, обещахте пенсии за достойно съществуване и т.н. Какво от всички тези обещания изпълнихте, НЕУВАЖАЕМИ ГОСПОДА? Защо няма стачен фонд, кой прибра парите на профсъюзите, кой заграби почивни станции и санаториуми, кой, последните години приватизира училищните лагери? КОЙ? Вие, управляващите малтретирате, изнудвате, грабите и обричате на тъжна гибел собствения си народ. Ама това не стига, усмихвате се ехидно от екрана и просто се гаврите с мъката на хората. СРАМ! ПРОДАДОХТЕ ДУШИТЕ СИ!!!