Коментари - 57 лв./кв.м до резиденция ”Бояна” | dnes.dir.bg
назад

57 лв./кв.м до резиденция ”Бояна”

За серия смущаващи замени на армейски имоти, пише в днешния си брой в. Сега.

Обратно в новината

Коментари - 57 лв./кв.м до резиденция ”Бояна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, военните - искам и аз да си купя апартамент в Бояна за 5700 лева. Даже като се замисля ги купувам всичките веднага. Кажете на кого трябва да ги платя - мамка ви крадлива свинска.

Ей, военните - искам и аз да си купя апартамент в Бояна за 5700 лева. Даже като се замисля ги купувам всичките веднага. Кажете на кого трябва да ги платя - мамка ви крадлива свинска.

Затова няма пари за заплати защото от 18 години се краде като за последно. И имат лицемерието да говорят , че пенсиите били ниски защото производителността на труда била ниска е чак пък толкова ниска да е като за 50 - 75 евро пенсия при положение че хората са работили цял живот и би трябвало парите за пенсиите отдавна да са събрани и допълнително осигурени от приватизацията и такива сделки с земи и терени на министерства и държавни ведомства. Та пари за заплати има и за по - високи пенсии има само че в момента не са в бюджета а във вид на хотели , земи и предприятия собственост на отвратително алчни хора. Тези хора за 18 години имаха нечувана ,невероятно голяма производителност на труда - която спокойно може да се нарече ограбването на един цял народ.

За голямото българско ограбване дават своя съществен принос и шапкарите. Още когато не се говореше за съкращаване на армията и се разпродаваше нейното имущество се разграбиха няколко милиарда, за което имаше индикации в пресата. Сега можем да си представим какво става с многобройните опразнени имоти на армията. То поне да имаше армия, ама всички знаят, че няма. Има само много привилегии, за които обикновените хора не са и сънували. Излиза, че многобройните висши шапкари работят основно за собствените си интереси, а не за интересите на армията и държавата. Как не се намери едно жалко генералче, което да се противопостави на далаверите, да прояви поне малко доблест и чест? Има ли военна прокуратура и с какво се занимава? Все въпроси, които няма смисъл да се задават в опита за държава, наречен България.

Егати и аз сакам да заменям с фурашките.Имам изкоп за гараж 40кв.м., ако може да менкаме?

В първата лоция в адмиралтейството в Лондон,за земите намиращи се на запад от Черно море е написано с ПЕТ думи!!!!!!Земите се обитават от племе наречено българи-КРАДЛИВО,ЛЪЖ ,СКЛОННО КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!! Е аз никък не се гордея,че съм българин,защото няма никаква промяна в това българско племе през годините!!!!!

Защо след като има свободни военни терени се правят замени за негодни за обитаване панелки, а не се разрешава на военни непритежаващи имоти в градовете в които служат да се включат в строеж на нови жилища?????????? Въпроса е риторичен!!! Отговора е ясен големите рушвети за разрешаващите заменките!!!!!!

Мислех, че след процесите срещу Софиянски оценителите ще спрат с поръчковите оценки. То бива бива алчност, но пък да си такова перде е направо недопустимо. Но тези като Никми са вече толкова богати, че ще се откупят и ще откупят при всеки съд този, на който са дали подкупи - Свинаров, Софиянски и т.н. И без да е оценител всеки грамотен гражданин може да направи справка в imot.bg или дрг подобен сайт и да види в какъв грандиозен размер са кражбите. И след това разбираме защо няма пари, за да имаме нормални улици, пари в бюджета и сме толкова жалка държава. Отвратително!!!!!!

я още имало за краднене

Докато не завалят камъни по тези предатели и мошенници, нищо в Бълхария няма да се промени.

Те затова ще стачкуваме до дупка. Защото там откъдето вземат и крадът, от там ще дойдат и парите за нашите увеличения на заплатите. Защо ,обаче, тук коментарите са само 7, за разлика то статиите ,в които се пише за учителската стачка?Там коментарите са около 200 и само се плюе срещу учителите! Къде Ви е будната гражданска съвест, бе, господа! Или се интересувате само от това ,което е на разстояние не по-далече от носа ви?

Който може - го може. Който не може - завижда!

Който може - го може. Който не може - завижда!

ДПС! ДПС! ДПС! УРА-А-А-А-А!

ИСКАМ ДА ДОЙДЕ АМЕРИКАНСКИ СЪДЕБЕН СЪСТАВ И ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ТЕЗИ СДЕЛКИ!!??

Военния имот е близо до нас.Отдавна се говори,че е продаден.Сега очакваме поредното творение,защото квартала ни се превърна в някаква модерна изгъзица,а реално няма нормална канализация.

Ако това е честта на пагона, да ви пикая на пагоните и на дипломите!

Ами 70 декара в бонсови поляни който обявиха за секретен полигон,за какво ще ги разменят.

Чакам оферта! Плащам веднага - в брой! :))))))

нещо не схващам.нали има строителни9 войски,защо като имат земя,не си построят блокчета(като по целия свят) и да си ги исплащат.При положение че бюджета на МО-солиден.Представя си за какви комисиони става въпрос при тези замени.Интересно,дал ще вкарат някого в затвора???!!!

Къде сме ние ? Къде са те...?

Елате във Варна да видите,как срещу 8 панелки бившата гарнизонна фурна се превърна в Градините на Семирамида(Около 60 апар-та,куп офиси и магазини),ама иначе за военните жилища няма.168 часа описа всичко-резултат никакъв.Не е луд този дето яде зелника,ама и другия дето му го дава също не е луд и той се е облажил.

Кражби, кражби, кражби. Съветници общински-крадци, кметове крадливи, министри и всичко надолу-крадци, та и законите им такива. Тоя закон, по който правят заменките(за държавната собственост) е написан да узаконява кражбите и е посочено кой може да краде-Министъра или Областния управител. Нагло, безочливо, безпардонно и до последен дъх. Какво повече да ви кажа...

Всъщност четете внимателно - Никми е платило на Общината жълти стотинки, но това не значи, че в нечии кметски и съветнически джобове не са влезли тлъсти пачки. Схемата е кристално ясна и виновни за нея сме ние с малодушието си.

нещо не схващам.нали има строителни9 войски,защо като имат земя,не си построят блокчета(като по целия свят) и да си ги исплащат.При положение че бюджета на МО-солиден.Представя си за какви комисиони става въпрос при тези замени.Интересно,дал ще вкарат някого в затвора???!!!