Коментари - Далай Лама в Белия дом. Китай побесня | dnes.dir.bg
назад

Далай Лама в Белия дом. Китай побесня

Президентът на САЩ Джордж Буш връчи на Далай Лама златен медал, който е висше американско гражданско отличие, пренебрегвайки възраженията на Китай.

Обратно в новината

Коментари - Далай Лама в Белия дом. Китай побесня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може па той да ни оправи. Хем ще го посрещнем добре щото вече сме свикнали центъра на София да е затворен за движение. А ако Китайците не побеснеят, то учителите така и така вече са побеснели...

РЯДКО СРЕЩАН КОНТРАСТ , СНИМКАТА Е МНООООГО ЯКА- ЕДИН ОТ НАЙ-МЪДРИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАЛОУМНИК / СЪЩО В ПЛАНЕТАРЕН МАЩАБ !

Поздрави към Буш за този изключително мъдър жест, в който той представя САЩ наистина като страна на свободата и демокрацията. Китай са избили милиони тибетци, по най-жесток начин. Прогонили са много други, част от които са били приети от Индия, но са загинали там от различни болести, поради невъзможността да се адаптират към новия за тях климат и условия на живот. Китай заслужава да бъде даден на международен съд за този геноцид. Свобода за Тибет!

Шибаните китайци да си траят. А навремето те са окупирали мирния Тибет и са избивали наред - мъже, жени, деца, старци и монаси, рушили са манастири. Комунисти - варвари.

БЕСЕН КИТАЕЦ:)))))) СИГУРНО ОЧИТЕ ИМ СТАВАТ ОЩЕ ПО-ДРЪПНАТИ,КОГАТО СЕ ЯДОСАТ:)))))))

Абе OZZY, тупан такъв ще ти скъсам аналния отвор Чао

Китайците да си мълчат, не стига че заради тях поскъпва сиренето и хляба, а и ни тровят въздуха и водата. Заслужават Жоро Храстов да даде автономия на Тибет и Манчурия и да ги видим тогаз дали ще кацат на Луната!

FREE TIBET