Коментари - Хванаха заподозрян за убийството на Белнейски? | dnes.dir.bg
назад

Хванаха заподозрян за убийството на Белнейски?

40-годишен мъж е заподозрян за убийството на сестри Белнейски. В Пазарджик тези дни е задържан Тодор Янев, по-известен с прякора Джандара.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха заподозрян за убийството на Белнейски? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vie vsi4ki ste tapaci kak moje da vqrvate 4e Djandara 6te ubie saprugata si !vie trqbva da ste malumni!da vi pokajat dokazatelstva za tezi iznasilvaniq i ubiistva no balgarina e tap kata rab!smotliuvciiiiii da go duhate vsi4ki

МНОГО СИ ПРАВ! АМА МНОГО.ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО Е, ЧЕ КАТИЛА Е ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА.

Стига вече. Всяко нещо, което мине някакви граници, става противно. Просто не мога да повярвам, че наистина учители могат да паднат толкова ниско. А съм от учителско семейство. ОТ ТАЗИ СТАЧКА НЯМА ПЕЧЕЛИВШИ.

Ало бе управляващите.Вие може и да сте тарикати ама забравяте че произхождате от същия тарикатски народ,когото сега предизборно манипулирате.Нещо по-хитро намислете.

ДПС не е виновно за всичко - БСП е виновно за всичко!

Абе аз както съм си будала не моат ме метна на черешата. Те си ги знаят от самото начало ама сигурно са синчета на некои велможи и ги покриват. Ега ти чак в Лондон изследваха ДНК и пак нищо. Айде де! Ай сега всеки който набие жена си и подозрителен. Нали са го арестували в началото и после са го пуснали поради липса на доказателства. Сега кво? Пак същото ама избори идвааааат!!! Абе даже и будала като мене не се възвам та камо ли останалите

Тодор Янев беше проятел с доста ченгета!В Пазарджик основни дистрибутори на дрога са ченгетата и жсеки знае това там!!! Този град се слави с доста убийства!

Хайде оставете тези лакърдий...Докажете със сигурност и тогава очаквайте аплодисменти.Така няма да спечелите дивиденти,а само отрицателни отзвуци...

След като е бил още преди това заподозрян и задържан защо веднага не са му взели ДНК проба, а чак сега при второто задържане?Били хиляди заподозрени, ами ако трябва от всички ще вземат проби бе.Да, това струва пари, нали?А колко струва живота на 2 млади момичета, а мъката на всичките им роднини?!

В убийството е замесен синът на депутат, тоя Джандара е изкупителна жертва.

Току що прочетох в Актуално че МВРПазарджик отрича да има задържан.В каква държава живеем,кой за пореден път лъже и спекулира с тази трагедия.А че в Пазарджик работят най-куромпираните и некъдърни ченгета е ясно на всички!!!!!!!

НЯМА ЗАДЪРЖАН ЗА УБИЙСТВОТО НА СЕСТРИ БЕЛНЕЙСКИ ЗАЯВИ МИРОСЛАВ СТОЯНОВ ГОВОРИТЕЛ НА МВР ПАЗАРДЖИК БЕЗ КОМЕНТАР БОГ ДА ПАЗИ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!

Що за изроди има. Не трябваше да отенят смъртите присъди,защото такива след година две ги пускат за примерно поведение и нещата се повтарят пак убийство и т.нат. нсичко се повтапя като в омагьосън кръг. Защото законете никой не ги спазва. На това му винам Държава в нея е рай за машеници,крадци,убий Но не и за обикновен човек.

brawo na policiata w pz. sega Stoicev i za kmet moze da go izberat

Престанете с тия тъпи коментари, че било предизборно или това-онова. Просто са попаднали по някаква следа и пускат в пресата като новина, като почнат някои да коментирант и да свързват всичко с политика се уверявам, че българина е с плитък ум. Или сега ще кажете, че ДПС е виновно за всичко...А истината е, че сме слаба държава, такива са ни и полицаите...

Колко е удобно : има сходство как е пребил и обезобразил жертвите. хахахахахахааха друго си е да нагласиме ....... опа да си измислиме причина при положение че сме смотани да да намерим убийците. Никой вече не ви вярва г-да полицаи, но вие толкова си можете, защото ви интересува само рейтинга и мнението на баба Цола от Средно Уино.

MNOGO PROSTO I BLIZO DO GLAVATA. ZA DA NE PRODALJAVAT OBVINENIATA,CHE NE DAZKRIHA UBIECA,SHTE GO PREPISHAT NA NIAKOI (CHETETE -MARAL OT 9.30). A KAKVO PRAVI NA SVOBODA? OTGOVORA E EDIN- RABOTI CHOVEKA ZA TEZI, KOITO GO OSTAVIHA NA SVOBODA..

Ако този изрод е прибил жена си до смърт, това е напълно достатъчно да бъде убит без дори да е намесен в случая Белнейски! Лошо ще е, ако го освидетелствуват и го оставят жив и свободен дори! Законът трябва да се промени-да се допуска смъртна присъда в определени случаи и да не могат да бъдат спасявани разни престъпници с помощта на престъпни адвокати и лекари, които ги пишат невменяеми! Станаха много невменяемите в България! Няма незаменяеми, но невменяеми-бол!

ДОСТА НЕСКОПОСАНО,НЯМА ЩО. НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОЛЕМИ БУДАЛИ,ЧЕ ОЩЕ ТЪРПИМ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА ДЕПУТАТИ,ПРЕЗИДЕНТ,П СЪД. КАК ВИ СЕ СТРУВА ЦИФРАТА 12 000 ДЕЛА ПРЕКРАТЕНИ,ПОРАДИ ДАВНОСТ??? КОМЕНТАР Е ИЗЛИШЕН....

rumeneeee ti brabavichesto prase

ЗАЩО Е БИЛ НА СВОБОДА-питам аз и отговор не чакам.

Колко удобно... Най-накрая намериха кой да опере пешкира. Съвсем ни взеха за малоумни. Предизборно, де...

Опс ще изгори още един от крими контингента за да си оправят статистиката от МВР, но кой ли им вярва!?

Пребил до смърт съпругата си и бреййййй - пак няма доказателство, че е пребил досвърт съпругата си. И пак си е свободен. Хора, това на какво ви прилича? Нарича се БЕЗЗАКОНИЕ, никакви си там предизборни, връзкарски и т.н. Чисто и просто БЕЗЗАКОНИЕ!!!

Както винаги, така и сега комуноидите работят по една и съща изпитана схема: Преди избори хващат някого, за да покажат колко са велики. После той си признава, че е извършил убийството, след това пред съда се отрича от показанията си, като твърди, че те са били взети насила, после се разболява, след това адвокатът му се сменя, после документите по делото се загубват, след това законно определеният срок за задържане се оказва изтекъл и съдът пуска убиеца вкъщи и т.н. и т.н. докато накрая убиецът се оправдава поради липса на доказателства. По тази схема бяха освободени убийците на Луканов, по нея бе оневинен и тройният убиец от кв. Гео Милев, по същата схема са освободени стотици убийци. Така ще стане и сега. Че убиецът е този циганин, няма съмнение, но и той ще бъде освободен, както това е правено с него досега, за да си върши следващите убийства.

I KAKVO PRAVJAT PODOBNI HORA PO ULICITE?!? ZA6TO NE SA V ZATVORITE?

абе простаци що мислите ,че можете да ни лъжете до безкрайност отдавна сте открили кой е извършителя стига предизборни лъжи

Поредната измишлиотина на мафията, но крепостта на мафията ще се срине.АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА

Как пък преди изборите намериха заподозрян? Едва ли е този бандюга...Опасни са комунягите, ей

разбира се , че не е той.....тука са намесени ВИП елементи.....но най вероятно ше му го припишат , ше го накарат да признае и това, срещу някаква бъдеща облага или по малка присъда - често срещана практика в България

А аз питам какво прави убиец на свобода, кога е убита съприугата му и защо не е в затвора. Искаме отговори!

ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО СА ДОБРИ НАШИТЕ.ДА ГЛАСУВАМЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ТЯХ.

НАМЕРИХА СИ ЖЕРТВА ПРЕДИЗБОРНО.

отношение към убийството има млад циганин /ром/ от Камено - 18-20 годишен, носи фланела/потник/ - червен, със син кант по ръкавите!

скриха убийиците заради президентските избори , сега се правят че ги търсят заради местните ибори - ПОРНОГРАФИЯ

разбира се , че не е той.....тука са намесени ВИП елементи.....но най вероятно ше му го припишат , ше го накарат да признае и това, срещу някаква бъдеща облага или по малка присъда - често срещана практика в България

Все ще намерят кой да го отнесе.Крайно време е.

Голям смях...ха-ха-ха !!!!!!!!!

Хехе, предизборна партенка.

Янев е криминално проявен, има няколко дела за кражби и изнасилвания Според хората в Пазарджик, той е много жесток и хитър....и е участвал в други убийства преди години. Ами това е! Всички в града знаят, само полицията нищо не знае!!! Какво прави след кражби и знасилвания извън затвора?? Кой пак не се гледа работата или работата им е да бият пенсионери и учителки? За какво вземат заплати?? Май само да пазят властта от народа!!

Ami to predi izbori BSPto 6te hvane niakoi drug zapodozrian za parlama.Ne gi e sram...

Брех, как точно преди изборите го хванаха......

Ей, МВР-то и прокуратурата ! За нищо не ставате. Справка - делото вчера.

скриха убийиците заради президентските избори , сега се правят че ги търсят заради местните ибори - ПОРНОГРАФИЯ

taka e w BG policiqta chaka prestypnika da naprawi wtoro treto peto ubiistwo za da go arestuwa

6te vi sadi be tozi tap sait e palna pornografiqqqqqqqqqq 6ibanqci ebete se v gaza

Никога няма да го/ги хванат защото не искат,а много добре знаят кои е.Така им е добре.Убиват и крадат,а ние си пишем глупости.ТЕ това искат.

Той не просто е пребил жена си , ая е убил от бой .Бог да я прости...Беше на 34год.

ИРЕМ ИСКАШ ЛИ ДА ТЕ ЕБ..М