Коментари - СДС ”оттегли” вота от името на Костов | dnes.dir.bg
назад

СДС ”оттегли” вота от името на Костов

Лидерът на ДСБ Иван Костов в разговор днес с лидера на СДС Пламен Юруков е поискал оттегляне на вота за недоверие на правителството на Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - СДС ”оттегли” вота от името на Костов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

KOCTOB EDINCTVEN IM PRECE4E NAMERENIAITA I NI VKARA V EVROPA. ZATOVA GO CACIPVAT OT GLWPOCTI.

ау голям срам тоз български народ оправяне няма.щом и след 7 години КОСТОВ им е виновен много ще бленуват за хубав живот.

Алчни даскали изпълзяха на припек. Че и извиха подобия на хора. Не, че могат да ги играят де ама който и да взема по 200 лева ще оскотее. Да ама те вземали по 400 оказва се. Ами като не са по 700 пак ще оскотеят бе! КОСТОВ е виновен това е!

Абе човек, какви са тия глупости! На тебе Костов какво ти даде? И изобщо на кого даде каквото и да било? Просто краде на поразия, пообърка външната политика, а за някои от идиотските му решения все още плащаме ( самолетите, нали се сещаш?). Истината е, че вече никой не го подкрепя (за справка виж резултатите от изборите за евродепутати), та за това сега използва даскалите да му плетат кошницата. Ако е могъл да се справи по-добре, защо не го е направил докато е бил на власт?

видяхте ли, но това разбирасе е без значение. Така или иначе, това няма да се случи сега, но не е дълече и този момент.

Ега ти откачалките- вчера говориха едно ,днес друго. Абе Костофф що не се вземете в ръка с она дригия идиот Юруков и да полетите в небесата? Жалки и маргинални партийкиq -вече отдааавна ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ?!

Високо интелигентните и принадлежащи кьм елита, според собствените им твърдения учители, се оказаха махленски лъжци.Лъжат и манипулират цялата нация за ниския си среден доход вече месец и продължават да издевателстват.

КОСТОВ Е ВЕЛИК КАТО ЗА ВСИЧКО ВИ Е ВИНОВЕН ЗАЩО ВАШИТЕ УМНИ КОМУНИСТИ И ЦАРИСТИ-КОМУНИСТИ ЗА 6 ГОДИНИ НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ НАПРАВИХА ЗА СТРАНАТА.А КАКТО ПАК НИ ДЪРПАТ НА ДОЛУ ОЧАКВА НИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ 1997 Г.ДАНО Е ЖИВ И ИЗДРЪЖЛИВ КОСТОВ ЧЕ ПАК ДА НИ ОПРАВИ.И ТАКА СТИГА СТЕ ПАПАГАЛСТВАЙТЕ СЛЕД ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ АМИ РАСЪЖДАВАЙТЕ МАЛКО.

Нищо живо ли не ви стига, драги некадърни даскали? Костов ви видя колко струвате и всички ние видяхме! Малко са ви 650 лв. Нали искахте 100% на заплатите си от 300 лв? Сега се оказа, че заплатките ви са 445 лв и то без заплащане на допълнителни часове! Кого лъгахте до сега мърльовци и мърли проклети?! Кого мамехте цял месец, за който сега трябвало някой да ви плати?! Вън от образователната система за всички, които в понеделник няма да са си на работните места! Вън и за тези, които няма да прекарват в училище по 8 часа дневно!- Да се учат след часовете да работят на компютър, езици да учат и в свободна класна стая да обучават изоставащи ученици! Ама не искат-вън! Били вишисти-по какво, дали с купените тройки или с голямото си възпитание?! Май само по наглост и смрад са вишисти! Вън! Вън! Вън!

Защо, да се иска вот на провителството, и защо изобщо да се коментира. То е ясно, че опозицията не може да събори властта, без да има и от БСП, ДПС и НДСВ, а тези няма да гласуват. Прав е КОСТОВ- както винаги, но все пак нали виждате, че ДСП и СДС не са се оттеглили. Какво плюете Костов, защо го наричате крадец и незнам още какъв. Та кой доказа, че краде, или на някои така им харесва да си чешат езиците, та един ако се хване и това е кяр. Някой разчитали на този вот. Глупости, измислени от медиите. Тия медии им плащат, за да плюят днес един, а утре друг. Какви лъжи само бълват.

Долна мръсна лъжа, хайде да я свалите.

Ти си червен наблюдател

абе,прост народе-не разбра ли,че в скапания парламент има само една партия-на дебелогьзите депутати,които отдавна са далтонисти!!!

Юруков да си гледа бизнеса с кафето и да не се произнася за това, което не разбира. седем години се правят реформи в образованието и все не могат да ги завършат. И сега се протестира срещу матурите и диференцираното плащане. А тази идея е от времето на Иван Костов. С тяхна помощ учителите се противят. Не искат никой да оценява труда им. За пет часа на ден ще получават средно 650 лева. А допълнителните часове никой не ги брои. А отпуските?

Рано сутрин, някой които още не са ходили до тоалетната и ги напъва отвътре, са решили да се разтоварят в нета. Важно е по повод и без повод да се плюе Костов.

Пращиш от акъл, даже ти тече през ушите.

НОМЕРАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МЕДИИ ПАК ЗАПОЧНАХА. ХВЪРЛИШ НЯКОЙ НЕПРОВЕРЕН ФАКТ И ГОТОВО, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПЛЮЕ ПО КОСТОВ, НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ.

Наблюдател ли си или май голям слепец?! И то тъп.

Иван Костов е в......елик! :)

ТОЗИ КОСТОВ НЯМА НИ СРАМ НИТО МОРАЛ.ДА СЕ МАХА ОТ ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА НАРОДА .ТАКЪВ КРАДЕЦ КАТО НЕГО НЕ Е ИМАЛО ДРЯГ В БЪЛГАРИЯ

Информацията не е потвърдена, обаче веднага се намериха първосигнални избъзикани мекерета, готови веднага да плюят Костов, просто ей така, защото все някой им е виновен за нещо и защото трябва да се плюе.

МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ. ЧУДЯТ СЕ КАК ДА СРИНАТ АВТОРИТЕТА НА СДС И ДСБ.

Какво оттегляне бе ? Образованието е провал в това управление + наглото безхаберие и седенките.Ако има оттегляне има предателство.

демократи в България има,но има и много предатели путиновци,комунета.и тотална икономическа и медиина репресия.

Некоректно е поставен проблема- тъмносинята централа не потвърдиха тази информация,Веселин Методиев също твърди ,че няма оттегляне на вота но .важното е да се плюе Командира,защото той е силният политик, а не Гоце,Бойко мутрата,Воленчо или недоразумението-ца Симеончо.Вижте каква злоба се чете в този форум от назначени писачи от съответните централи.

Костов, ти полудял ли си или те купиха? Не се излагай! Стига с тези люспи и семки! Така до никъде няма да стигнете! Май ще се окаже ,че Бойко Борисов е бил прав за много неща... Господ да спаси България от предатели!

Щом наричате Костов Командира, то наричайте Първанов Гоце, Бойко - мутрата, а Симеон - Мадридския крадец. Да не говорим, че Костов не е заслужил като последните трима.

Радондв не е подходяща фамилия за СДС. Радонови бяха най-коменизираните генерали и послушници на живков. СДС по принцип е политически каламбур. Това се разбра още преди много години, когато психопатът Филип Димитров бе направен премиер. На пародийността в политиката е патент на България. Лошото е, че купищата експерименти, през които премина и продължава да преминава страната, означават единствено една вътрележка в омагьосан кръг. 10 % инфлация за 2008 е сигнал за червените бездарници да си вървят.

ей заради такива като вас ДПС , турците и комунистите ни завземат от 6 години насам....вечно недоволни типчета.

ИВАН КОСТОВ Е ПРОТЕЖЕ НА ЛУКАНОВ; КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО; КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДЛОГА.

Въпрос с понижена трудност: По какво се различава СДС олигархия от БСП олигархия и нейните производни?? По нищо! Двете олигархии иман нужда една от друга, взаимно се поддържат в НС, взаимно се пазят и подкрепят да не си изкарат кирливите ризи Ха ха ха ха

EDIN DOL DRENKI !

Е КАК НЯМА ДА ОТЕГЛИ ВОТА И ТОЙ Е ОТ ОБЛАЖИЛИТЕ . ИДАТ ИЗБОРИ МНОГО МИ Е ЧУДНО КАКЪВ ЩЕ Е ПРОЦЕНТА ЗА ПАРТИЯТА НА КОСТОВ / ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ /

Личи си кои са предателите на българската кауза-отново СДС и ДСБ!Срам!

KOCTOB EDINCTVEN IM PRECE4E NAMERENIAITA I NI VKARA V EVROPA. ZATOVA GO CACIPVAT OT GLWPOCTI.

KOCTOB EDINCTVEN IM PRECE4E NAMERENIAITA I NI VKARA V EVROPA. ZATOVA GO CACIPVAT OT GLWPOCTI.

Комунистическото блато, в което се родихме и което ни възпита дава и ще ще дава дълго време негодни плодове. За всичките тези дълги години на демократизаране на България, уви, не се появи нито една здрава в морално отношение личност. На политическата сцена виждаме само и единствено боклуци - комунисти, ченгета, мутри... Но България винаги е успявала да се възроди от пепелта. Сигурна съм, че някой ден цялата тази мръсна пасмина ще бъде пометена или сама ще си отиде, дай Боже това да стане по-скоро, поне децата ни или внуците ни да могат да видят една достойна държава, която да им дава сигурност, самочувствие и с която да се гордеят! Моля се Бог по-скоро да ни освободи от тази измет. В България се раждат наистина прекрасни хора, за жалост политиката ни е такава, че не позволява те да блеснат, ясно е защо.

Долна мръсна лъжа, хайде да я свалите.

Ivan Kostov prezident prezident !!! ale ale ale

Какво оттегляне бе ? Образованието е провал в това управление + наглото безхаберие и седенките.Ако има оттегляне има предателство.

От демокрацията се знае че циганина Костов е коменистически парцал Той унищожи СДС а пък квазимодото класната е по добре да не се показва

демократи в България има,но има и много предатели путиновци,комунета.и тотална икономическа и медиина репресия.

демократи в България има,но има и много предатели путиновци,комунета.и тотална икономическа и медиина репресия.

и на тях да им е.. майката !

Щой го бръсне тоя аще;-)май само той се взема на сериозн