Коментари - Спират стачката на горските с 10% над заплатите и коледни премии | dnes.dir.bg
назад

Спират стачката на горските с 10% над заплатите и коледни премии

Синдикатите са договорили 10-процентно увеличение на заплатите на горските работници от септември. Това съобщи Анелия Начева, председател на НЗФ "Земеделие и горско стопанство" към КТ "Подкрепа".

Обратно в новината

Коментари - Спират стачката на горските с 10% над заплатите и коледни премии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужили сме повече от учителите.Съгласни сме и на 10 %но да не бъдем излъгани за обещаното след нова година,защото обичаме и милеем за гората .Ние сме тези които я създаваме и се грижим за нея. А дали учителите учят децата и на това колко е важно да има зелено богатство.Учители върнете се в класните стаи,защото колкото по-дълго продължава вашата седянка толкоз повече се излагате.Показахте че сте и слаби математици,или мислите че вече нвякой ще ви се хване на въдицата.

Тях не ги упреквам,поне парите си ги изкарват.Но учителите дето 650 им се вижда малко...А чистачката в у-ще да взема повече от една мед.сестра или акушерка за която няма ден няма нощ,няма събота или неделя,няма празник,това вече е НАГЛОСТ.

НЕ ОТСТЪПВАЙТЕ! ПРОДАЖ СИНДИКАТИ НЕ МИСЛЯТ ЗА ВАС! БОРЕТЕ СЕ! ИДВАЙТЕ ПРИ УЧИТЕЛИТЕ! СИЛАТА Е В НАС! НИЕ СМЕ НАРОДА! ТЕ СА БЕЗРОДНИ КРАДЦИ! ЧАКАМЕ ВИ!

A SEGA OSTAVA DA UVELI4AT I NA ZDRAVNITE RABOTNICI ZAPLATITE!!!!!!!!!!D PREMAHTNAT NAREDBATA ZA REGULACIQ NA RABOTNATA ZAPLATA

A SEGA OSTAVA DA UVELI4AT I NA ZDRAVNITE RABOTNICI ZAPLATITE!!!!!!!!!!D PREMAHTNAT NAREDBATA ZA REGULACIQ NA RABOTNATA ZAPLATA

A SEGA OSTAVA DA UVELI4AT I NA ZDRAVNITE RABOTNICI ZAPLATITE!!!!!!!!!!D PREMAHTNAT NAREDBATA ZA REGULACIQ NA RABOTNATA ZAPLATA

3X100

СИНДИКАТИТЕ! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С 10 %.ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СПРЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА В СИСТЕМАТА НА ГОРИТЕ! ВСИЧКИ СА СВИКНАЛИ ГОРСКИТЕ ДА СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ДЕНОНОЩНО БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ.СТИГА! А ТЕЗИ С КОМЕНТАРИИТЕ ПО-ГОРЕ,КОИТО СА ВИЖДАЛИ ГОРА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СИ НАЛЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ. ИЛИ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ ЛИЧНО. РАЗЯСНЯВАМ С ПОДРОБНОСТИ.

синдикатите да си гледат работата , това не е нищо , за учителите може , а за горските , които внасят милиони в бюджета на държавата замазват учите с някакви си 10% , сега е момента да се вземат резачките и всички пред парламента !!!!!!!!!!!!!!!

Междувременно Меди и Мони въртят ли въртят секирите.

НЕЩАСТНИЦИ!НЕЩАСТНИЦ

Пълна подигравка

УВЕЛИЧЕНИЕТО ДА ЕСАМО ЗА СТАЧКУВАЩИТЕ БЕЗ ТЕЗИ ПЛЪХОВЕ КОЙТО СЕ СКАТАВАТ.

Срамно е горските да нямат ни пари,ни дрехи,ни власт.Пуснаха в горите мутри и престъпници и те безнаказано ги секат и забогатяват.В Плачковци всички дървени босове имат по няколко джипа за по 150000 лв и винаги печелят търговете за сеч.Корупцията е очевадна и нагла.Никой не залесява-след сеч има пустош и тръни,гниещи останки имръсотия. О,Бог не види ли защото властта нарочно дреме-оттам им пълнят търбусите.Иде ми да грабна пушката!

подкрепям горските работници тия наистина се подиграват с хората вдигат си тайничко заплатите управляващите заради итфлацията а за всички други няма . за тях няма мотаене ,няма седенки ,няма застращавате държавния резерв,няма хиперинфлация ,и т.н без ултиматоми, с дрън дърн си увеличават заплатите и не им пука . народа да мре