ЕК проверява кабинета заради АМ Тракия

Европейската комисия е започнала проверка за вероятно закононарушение от българското правителство в анекса по договора за концесията за магистрала "Тракия" от португалския консорциум.

Обратно в новината

Коментари - ЕК проверява кабинета заради АМ Тракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС няма да ни оправи,и там си има корупция.Тези които идват тук (проверяващи) им се замазват очите , бутат им натъкмени статистики и отчета е готов(знам го от примери). Така че България може да оправи само китайския режим- рушвет - затвор, голям рушвет - стадион и т.н.Погледнете само каква битка тече за местна власт,защо??защото ще се раздават помощи от ЕС, я за селското стопанство, я за наводнения, я благоустройство, а онази бабичка от Цар Калоян, дето остана без покрив????Съмнявам се че селяните по селата ще видят кьорав лев от тези помощи.Писна ми от тази държава.обичам страната ,но мразя държавата(крадци), който и да дойде на власт - същото ще си!

Абе да се надяваме че започна.Сега да видим, да не свърши като аферата с Вальо Топлото(тихичко,нема престъпления,няма измами).Сега остана някой да даде на еврокомисия сделката с БТК.Е там вече са за растрел,само че купувач- австрийска фирма:(

тъпанари са тия които не зимат парите

Леле доживях депутат да не мисли за крадене а за държавния интерес поне веднъж! Да припомня за протокола че предното правителство беше договорило почти 2 пъти по-неизгодни за България условия, не е ли редно да им бъде потърсена отговорност?

Леле доживях депутат да не мисли за крадене а за държавния интерес поне веднъж! Да припомня за протокола че предното правителство беше договорило почти 2 пъти по-неизгодни за България условия, не е ли редно да им бъде потърсена отговорност?

ЕВРОПА, ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ МАХНАТ ТЕЗИ КРАДЦИ .

Горките,затънали са до гуша в лайна.И ние още ги понасяме да ни злепоставят пред Европа и света. Аз пари за магистрала във вид данъци не желая да плащам,защото няма да я ползвам нито със собствен,нито с обществен транспорт.Абсолютно не ми е необходима.Да ми платят моя дял от нея.

цитат : започва да ми става приятно, че сме в ЕС. Май за крадливите ни политици ще стане жега. Обаче май тихомълком са си преразпределили пак подкупите - много тихичко стана всичко. А после пари за заплати на учителите няма - ето ги как и къде изтичат. Е за това няма. Абсолютно си прав/а ! Подкрепям. По-ма далаверимпекс, повече пари за хората. И да има осъдени министри и др. и да полежат в затвора , че .........айката

Сделката за магистрала Тракия беше сключена по време на мегакорумпираното правителство на мадридския мошеник бай симо крадиготски.Което всъщост беше управлявано дистанционно от синчето му кирил.БСП обещаваше да разследва,да развали сделката и т.н.И защо ли ревем,че била бедна държавицата ни?Щом спонсорира португалски концесионери,лондонс банкери,всевъзможна международна измет,либийско здравеопазване и пазачи на кандахарското летище,значи не е бедна.Просто парите ,измъкнати от продънения български джоб,потъват в знайни и незнайни лакоми гъзове,докато серГей и сие размахмат плашилото на хиперинфлацията пред оглупелите бг аборигени.Превърнаха ни в народ от просяци и скотове,същата участ чака и децата .Не случайно Световната банка настоява за свиване на средствата за образование.Ще се затварят училища първо по селата,после и по градовете.Което води до масова неграмотност,безрабо и престъпност.А за да бъде контролиран народа,ще расте делът на разходите за полиция и армия. Ей това е ,драги съотечественици ,светлото европейско бъдеще.Между другото се насраха ,че им пратили субсидии от ЕС,но никъде не писаха колко пари България превежда за членството си.

Гответе се за бой, защото този път с демократични протести, няма да стане. Гладните кучета са захапали последния вкусен кокал и ще го пуснат, само ако им се строши гръбнака.

ИЗУЧИХА ВСИЧКИ МАШИНАВИИ НА МИЛИОНИТЕ ПРЕЗ ЧУЖБИНА ,ДА ГИ ОСЪДИМ И НАКАЖЕМ

ДАЛАВЕРАТА Е ПЪЛНА ,ЗАВЪРТАНЕ НА МИЛИОНИ ПРЕЗ ПОРТУГАЛИЯ В ДЖОБА НА МИНИСТРИ ЗА СМЕТКА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН ТОВА Е МАЛКАТА ИСТИНА ТАКА ПРАВИ И БУРГАСКИЯ КМЕТ С ГЛАВБУЛГАРСТРОЙ .

Ами - като други ще строят пътища - ние за какво плащаме данъци на държавата??? Я бързо да си влиза в задълженията. Аз лично - НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ТОЛ ТАКСА - КОЯТО НА ПРАКТИКА ДВОЙНО ЩЕ ОСКЪПИ ПЪТЯ СЪС ВСИЧКИ ПОСЛЕДВСАТВАЩИ ОТ ТОВА УВЕЛИЧЕНИЯ. ПО-ДОБРЕ - ДА СИ СЕДИ КАКТО СИ Е СЕГА. А НАЙ-ДОБРЕ Е - ДЪРЖАВАТА ДА НЕ ГЛЕДА САМО ДАЛАВЕРАТА - А ДА ВЗЕМЕ И ДА РАБОТИ ...

ВСИЧКИ ПИШЕТЕ,ГОВОРИТЕ ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ! АМИ ХАЙДЕ ДЕ! ТО С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВА,ТРЯБВА ДЕЙСТВИЯ! ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА И НАПРЕД! ВРЕМЕ Е!

DO DADO ITSO:TI NALI GLEDASH,NE VIDA LI ,CHE PRI SDS NI PRIEHA V NATO I U.E.,CHE GERMANIA NI NAPRAVI BEZPLATNA PARICHNA REFORMA,CHE SIRENETO STRUVASHE 2,60 LEVA,A SEGA?!

Къде са сега превъзнесените Либийски медици да ударят едно рамо на стачкуващите учители ,които преди време безрезервно ги подкрепиха?

Уважаеми Годжи (15.10.2007 г. 16:08ч.), държавата е ВЕЛИКО НЕЩО в развитите европейски страни и много силна. Там постоянно се развалят лошо направени концесии, а създателите им отиват директно в затвора. А толкоз корупционна сделка със стратегически обект като БТК въобще не може да се случи там. Въпрос на добро държавно управление и неподкупност на правителствата. Но разликата между България и развития Европейски запад е огромна- там действа окренно различен политически морал, всички до един правителства и политици са национално- отговорни без корупция с прозрачна и пряка демокрация в управлението си, а в България няма и помен от това. Естествено е да си направим извода , че крайно време е да сменим политическото си гнило статукво и да тръгнем по пътя на големите европейци.

Какво точно искаш да кажеш.Как точно Н.Младенов е виновен за катастрофите?

Абе далавери всякакви - НДСВ ли, БСП ли, СДС ли, ДПС ли - никаква разлика.Те гласуват еднакво, когато имат финансови интереси, а иначе публично се дръгнат за замазване на очите. Кога ще прогледне клетия българин и ще ги измете с камъни.Сега е удобен момент. Долу Сакскомунистически, долу Сергейсъветски, долу Ахмедмафиотский.

започва да ми става приятно, че сме в ЕС. Май за крадливите ни политици ще стане жега. Обаче май тихомълком са си преразпределили пак подкупите - много тихичко стана всичко. А после пари за заплати на учителите няма - ето ги как и къде изтичат. Е за това няма.

Inache pari za uchiteli i drugi hora, pari nyama. No za priyatelite na Stanishev, Oresharski i Velchev ima.

VECHE KAZAH ,CHE U.E. NE ISKA TOVA PRAVITELSTVO!!!

ZASTO NE SE SPOMENAVA NISTO ZA TURCHELATA I DOGAN?...AMI TE PRITEGAVAT VECHE SREDSTVATA ZA MASOVO OSVEDOMAVANE I VI MANIPOLIRAT LESNO!...PRIMER CHREZ SKUPOPLATENITE PREDAVANIA NA SLAVI ZA 5DNI(!!!) VI UBEDIHA DA NE GLASUVATE ZA VIDENOV I TAKA PROTURSKIA PURVANOV SPECHELI!!!

Защо да строим магистрала, като можем да отлагаме строителството като сами се излагаме пред ЕК. Младенов, на товята съвест ще тежат жертвите на загиналите в катастрофи по безумния за 21 век път Стара Загора - Карнобат!

на политиците ще почнат да държат сметка, не защото сме вече в европейския съюз, а просто защото вече и европейците ще искат % от баницата

на политиците ще почнат да държат сметка, не защото сме вече в европейския съюз, а просто защото вече и европейците ще искат % от баницата

Egati i podlite upravlqvashti, iskat da oderat horata s tsq koncesiq na magistralata. Nai interesnoto e 4e v milata ni rodina nikoi ni6to ne kazva. Posred bql den iskat da ni izlajat za poreden pat. Ama kato sme ofce 6te pasem treva i nqma da se sardim.

Е, нали ви казах, че е крайно време правителството да ходи за гъби. Цялото! И веднага!

Годжи, и аз това разказвам, че БТК е най-големия грабеж в нашата история въобще, но много идиоти не са съгласни с това - само ще допълня, че за БТК-то реално не е платен и 1 лв. т.к. парите са платени със заем срещу ипотека на самото БТК?????!!!!!!!!! Няма просто такава схема - купувача залага нещо което не е още негово за да го купи:)))) до Българин - няма братче тия Бабички така са им измити, не промити мозъците, че винаги ще си гласуват за тях!

Имах някаква надежда, че след приемането ни в ЕС нещата ще се пооправят. Но нещо след 10 месеца членство оставам с впечатлението че и там са същите курекладци и лапачи като нашите. Ще си теглим ярема и ще плюем по форумите, май само това ни остава.

Неискам вече всеки,който дойде на власт да краде като за последно.После прокуратурата да ги разследва ,те да бутнат огромни суми пари и така всичките доволни.Немогат да се увеличават заплатите защото няма да има какво да крадат управляващите.Сегашн закони трябва да се осъвременят,а дори и да се променят,за да не се допуска повече това.

Но за съжаление тъпия български народ пак ще гласува за тях. А АЕЦ Белене, а другите сделки превръщащи ни в енергиен роб на Русия, тях кой да ги провери??? Това е чиста АНТИевропейска политика!

С реване по форумите не става.. тези политическо-икономич проститутки трябва с камъни да ги замеряме! Пълми измамници!

В момента просто седя и се забавлявам от сърце.Абе идиоти(управляващи) вече сме е ЕС и за всичките ви простотий започва да ви се държи сметка.Просто ми е кеф как ще изпукате като блаончета бързо бързо.ЕС няма да търпи ама никак крадливата и лъжлива наглост с която процедирахте досега...И то във всяко едно отношение...

я как са блеснали житата на есен...!

С наши пари строят магистралата, вместо да си я платят царя и черепа, а учителите ги баламосват с някаквиси 100% което прави една стотна от кражбата на парите ни.

Магистралата си е далавера от всякъде,дедо Симеон и синът му най-добре го знаят.Ама и комунягите се втурнаха да помагат,4удя се какво още трябва да се слу4и,та 4ервените баби4ки да спрат да гласуват за тези некадърни номенклатур4ици по върховете на БСП, ега ти социалната партия!

ЗАЩО ИМА ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ ЗА ТУРСКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО, СЯКАШ ДОГАН И ВСИЧКИТЕ МУ ПРИБЛИЖЕНИ ТУРЧЕЛЯ ГИ НЯМА НИКАКВИ??? А ТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИЯ!!

Egati i podlite upravlqvashti, iskat da oderat horata s tsq koncesiq na magistralata. Nai interesnoto e 4e v milata ni rodina nikoi ni6to ne kazva. Posred bql den iskat da ni izlajat za poreden pat. Ama kato sme ofce 6te pasem treva i nqma da se sardim.

сега ще се наложи и евродепутати да корумпираме,ми че то никъв келепир няма да остане за нас.ц ц ц ц.язък дет я мотахме и усуквахме таз магистрала,а то само царя и догана намазаха.

Кобургите винаги са били проклятие за България!

При управлението на Симеон такива далавери бяха на дневен ред: БТК беше продадена за цената на годишната печалба, това е равнозначно ако имаш жилище, което ти носи наем от 2.000 год. ти да го продадеш за 2.000 лв. !!?!! Нещо повече: купувача веднага наложи 10 лв. месечна такса на всеки абонат, което при 3 млн. абоната прави 30 млн. месечно - или 360 млн. год. - т.е. цената, която са дали на държавата. Пита се: не можеше ли и Държавата да въведе тази такса и да си прибере така нужните й 350 млн. за които подари БТК ??? По-голяма и очевАдна далавера от тази няма в този век. (БГА беше през миналия!)

БРАВО НА ЕК! Смачкайте ги тези нагли гниди, които се чудят как да крадат само!

никой не отрича, че далаверата с Магистралата е един от многобройните скандали на Крадлив дЬдо, но долна, гнусна и отвратителна отрепка като Николай Младенов едва ли ще се роди другаде по света.

Е, на всички е ясно, че за някои има голям келепир, а за другите остава само да си плащат тол таксите. Въпросът е ние от кои сме!

Българската държава поема задължения да изплати вместо концесионера около 400 милиона евро задължения по банковия му кредит с лихва около 12%??? Е това се казва схема за крадене на данъкоплатеца, който ще си плаща 35 год на Банката на Светият Дух.