Коментари - Езерото ”Ариана” развихри битката между Борисов-Заимов | dnes.dir.bg
назад

Езерото ”Ариана” развихри битката между Борисов-Заимов

Плочките около езерото Ариана разгоряха бурен спор между двамата претенденти за кметския стол Бойко Борисов и Мартин Заимов.

Обратно в новината

Коментари - Езерото ”Ариана” развихри битката между Борисов-Заимов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мали мали малиии, Бехар срещу Голдсмит ! Юруш народе на маслините !

Ей, нали беше и ти десен?!

Сега го оставям на съвестта на избирателите То бива, бива грандоманщина...Какв щеше да направиш,бе? Непрекъснато из парка се карат коли, камиони, багери..... Повечето са на общинските ти фирми Егида Озеленяване... Да не говорим за Бирфеста с какви камиони озвучават.

ДО КОГА ЩЕ СИ ИГРАЕМ НА КОТКА И МИШКА?А ПРОСТОСМЪРТНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ПЛАЩАТ ЗА ТЕХНИТЕ ЛОВУВАНИЯ...

Те - сините, 10-15 години разрушаваха София, а аз я оправям * Абе братийо, аре стига с това изхварляне. Вече никой не ти вярва на големите думи и издуването на мускули. Нали си спомняте вица за кучетата - Ние ги хващаме, а те ги пускат. Е! от една година сме в ЕС а управляващите включително и ББатман още се радват на асфлалтирането на две централни улици и 10 метра Тракия.... СМЕШНИЦИ

Кмета и кандидата за такъв по - добре да помислят как да премахнат паркиралите коли по тротоарите и така да спасят милиони плочки, отколкото да се заяждат предизборно.

Борбата на Б.Б. е за това, за втори тур да се класира Б.А. (двамата генерали), впрочем това е целта на повечето останели кандидатури.

Тази мутра става за РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ или монголски ... все едно какъв ...

Това е добър прецедент, в цивилизованите страни, който нанесе повреда по непредпазливост на обществено/частно имущество е отговорен да го поправи със свои средства, тук обаче обикновено не е така.

Мартин си осигурява работа преди да е станал кмет.Интересен подход!!!

леле

Най после Бойко в прав текст си каза,че десните му пречат.Нали и той се самоопределя за десен?

ot kade se vze taia kom izdanka i kato vsi4ki takiva e dostata4no nagal da har4i narodni ,ari na danakoplatcite.

Ами така е. Ако беше минал с кораб през Ариана нямаше да пострадат плочките!

Шофьорска му работа. То трябва и малко мозъче в главата.

Единственото, което ми идва наум е, че в Берлин това няма да се случи. И в Лондон сьщо. А най-вече в Лихтенщаин. А в София се случва. Вероятно защото кандидат-кметовете са повече от парковете.

ха-ха-ха

ББ се изнерви

Единственото, което ми идва наум е, че в Берлин това няма да се случи. И в Лондон сьщо. А най-вече в Лихтенщаин. А в София се случва. Вероятно защото кандидат-кметовете са повече от парковете.

Единственото, което ми идва наум е, че в Берлин това няма да се случи. И в Лондон сьщо. А най-вече в Лихтенщаин. А в БСофия се случва. Вероятно защото кандидат-кметовете са повече от парковете.