Коментари - Грипът идва с нов вирус ”Соломонови острови” | dnes.dir.bg
назад

Грипът идва с нов вирус ”Соломонови острови”

В страната идва новия грипен щам наречен "Соломонови острови", съобщи националният консултант по епидемиология доц. Мира Кожухаровадоц.

Обратно в новината

Коментари - Грипът идва с нов вирус ”Соломонови острови” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

офф всичко е за пари така е.И аз си взех ваксина ся седи в хладилника и като чета вс коментари психясах :(

Онзи ден в Труд ни плашеха, че някой от новите грипни вируси , май Соломоновия, предизвиквал енцефалит, а пък друг някакъв уж бил лек, ама имал ужасни последици! Бу-у-у-у! Не , тия хора съвсем се оляха и ни ошашавиха, но аз си мисля, че това си е в целия свят. Я погледнете тъпите американци, нещо го боцнало, айде шепа хапчета! Така е и с ваксините, къде остана информацията, че 1.ваксината е за определен щам;2. И да я бие човек, защитата му е само 45 дена. Така поне твърдяха в тази информация, пак в медиите. Е, тогава какво? С една дума, четете билковите рецепти на Димков, Ванга, Дънов и другите ни известни лечители.Ползвайте техните рецепти. От години си пия само такива неща, сега си добавих и едни водорасли. Не се връзвайте на идиотите с ваксините. Те работят за джоба си! А антибиотиците са смърт за организма! Употребяват се само в краен случай!!!

до doc. Много добре са ви промили мозъците в МА или каквото си завършил(а) там... А какво ще кажеш за ненормалния начин, по който ваксината попада в организма (заобикаляйки лигавиците, кожата, дихателните пътища, и въобще всичко, което е приспособено да посреща инфекции и на практика е част от имунната защита на организма)? Какво ще кажете за съпътстващите вещества във ваксините, за частиците чуждо ДНК което пак попада ДИРЕКТНО в кръвта по начин, по който никага по естествен път не би попаднало? Самата фраза новото четвърто поколение ваксини ми звучи като купете си новия Ариел или новия Пентиум-18 на 18000GHz - по-мощен от всякога, ви предлага светкавично сърфиране из нета.... Много хубави са ваксините, обаче откакто са задължителни, май алергиите, рака, и всякакви други съвременни болести бая са позачестили по мистериозен начин! :))

до Dr. Jerk: Медицинското образование, ако не друго, то поне е направило от тебе един чудесен клиент на Глаксо и сие. Пра-баба ми освен аспирин друго през живота си не е пила, а си отиде на 98 години. А вие се бодете и отпред и отзад и от горе и от долу ако щете... Да ви е честито и на двете страни!

Тези, които се интересуват за ваксините и за ползата и вредата от тях нека прочетат Световната конспирация срещу здравето на д-р Атанас Гълъбов. Там има цяла глава посветена на ваксините. Глава 5 е озаглавена: Безопасни ли са ваксинациите?. Ще Ви цитирам само част от нея: През 1986 г. се създава, забележете, Програма за компенсиране на щетите от ваксинации (VICP), която до настоящия момент е изплатила повече от 1 млрд. USD за различни увреждания или смърт, настъпили след ваксинации, като има заведени още хиляди дела. Въпреки всички горепосочени факти на обществото непрекъснато се повтаря, че ползите от ваксинациите превишават по значение рисковете. Според д-р Дж. Келър хората се ваксинират главно под натиск и под въздействие на умело насаждания страх от определени болести. Клинптън Милър заявява в изказване пред Долна камара на Конгреса на САЩ, че при масовите имунизационни програми се наблюдават следните тенденции: да се преувеличават ползите от ваксинациите, като същевременно се омаловажават или напълно се пренебрегват рисковете, свързани с тях, да се създава впечатление за неотложност на ситуацията когато такава в действителност не съществува; да се стимулира ваксинационен ентусиазъм сред обществеността; да се разширяват дори пълномощията на полицията и други институции за да налагат по недемократичен начин ваксинационните идеи; да се поддържа прилагането на дадена ваксина дори когато вече е била многократно дискредитирана, и да се заглушава по всякакъв начин гласът на образованите и разумни инакомислещи. Медицинската индустрия е създала мита за страшните детски болести и съответно е предложила решението за тяхното унищожаване - ваксините. На родителите с години се насажда страхът, да не би детето им да се разболее от една в действителност невинна болест, която би била полезна за развитието на имунната му система и би му дала доживотен имунитет, и са накарани да приемат за нормално и дори полезно внасянето на токсични коктейли в оформящия се детски организъм! Със сигурност те не знаят, че през последните десетилетия в САЩ смъртността в резултат на имунизации срещу детските болести превишава почти десетократно смъртността от самите заболявания! Ето един от начините да се манипулира съзнанието на лекарите според д-р Вира Шнайбнер: В по-старите версии на медицинските учебници детските болести са описани като доброкачествени и тези, които ги прекарат, остават с траен имунитет за цял живот. В новите издания, публикувани след въвеждането на съответните ваксини като МПР (морбили-паротит-руб например, заболяванията са описани вече като носещи значителен риск, но затова пък тяхното ликвидиране се извършва посредством масовите имунизации!

Лекар съм,специалист по вирусология и имунология.Грипните вирусите наистина са много изменчиви,такава е структурата им.Но това не става всяка година-има по-кратки интервали и по-дълги,до есетилетие.Тези нови щамове се предизвикват световни епидемии.По света много институти следят разпространението на грипните вируси и знаейки скоростта на придвижване на инфекцията прогнозират кога ще стигне дадения щам в Европа.Двата типа ваксини,които се предлагат на пазара са европейски-френска и холанска.В никакъв случай не трябва да се агитира за масома имунизация.Първо-тов е личен избор и второ,не са малко хората,които се справят успешно и сами.Има си групи от населението за които имунизацията е препоръчителна.Много е важно да се подпомага имунната система своевременно

Мили деца, ваксинирайте се за грипчето и доктор Камерън ще ви даде целувка. За всички възбудени от конспиративните теории и лудостта по антиваксинирането: сте недочели, не знаете езици, ограничени сте и се интересувате от астрология. Освен това се мислите за нещо много специално, но не е така. Само аз съм специалното. Свет обем на пазара на ваксини за грипния сезон е 2 млрд. долара за всички компании и всички ваксини. Тази сума е жълти стотинки за фармацевтите- представлява около 1/2 до 1/3 от приходите само от ЕДИН лицензиран медикамент. Смятайте колко забогатяват фармацевтите от вашите парички за ваксина. Алчни гадняри, масони такива! Дори при страшна грипна пандемия злите Глаксо Смит Клайн ще спечелят само 1 процент от общите си приходи от продажба на ваксини. Колко са зли и подли...за жълти стотинки манипулират добрите нюейдж хорица и им спират естествения имунитет и пътя към духовно развитие... Вакси отдавна НЕ съдържат тимерозал. Освен това той не причинява аутизъм- даже защитниците на тая теза в последно време почнаха да се изказват мъгляво за някакви тежки метали в природата. Недейте плаши мамите, че дете с мозъчни увреждания след детски болести е гадно нещо и се случва по-често от ваксините. За справка- Великобритания и техните заушки и други, щото умните хора са спрели да се ваксинират. Затов дайте 10 лева, почетете малко инфо и създайте пустия стаден имунитет, да не ми отглеждате вируси и да ме заразявате. Щото аз с ваксината по-леко ще го изкарам, ама все пак ще ми е гадно. А до човека с антибиотиците: те трепят бактерии, драги. Имал си бактериална инфекция и без хапченце щеше да ти е гадно.

до doc. Много добре са ви промили мозъците в МА или каквото си завършил(а) там... А какво ще кажеш за ненормалния начин, по който ваксината попада в организма (заобикаляйки лигавиците, кожата, дихателните пътища, и въобще всичко, което е приспособено да посреща инфекции и на практика е част от имунната защита на организма)? Какво ще кажете за съпътстващите вещества във ваксините, за частиците чуждо ДНК което пак попада ДИРЕКТНО в кръвта по начин, по който никага по естествен път не би попаднало? Самата фраза новото четвърто поколение ваксини ми звучи като купете си новия Ариел или новия Пентиум-18 на 18000GHz - по-мощен от всякога, ви предлага светкавично сърфиране из нета.... Много хубави са ваксините, обаче откакто са задължителни, май алергиите, рака, и всякакви други съвременни болести бая са позачестили по мистериозен начин! :))

Ти да не си дистрибутор на ваксините? Нали знаеш, че вирусите постоянно мутират и е абсолютно невъзможно да се прогнозира нито времето на епидемията, нито щамовете на вирусите. Дали ще боледуваш или не от грип зависи единствено именно от имунната ти система. Много хора не боледуват от грип, макар да са се заразили с вируса.

Ако дадена ВАКСИНА сьдьржа thimerosal- НЕ Я ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ДЕЦАТА си. Вьпреки, че се доказва, че е безвредна в края на 90те беше спряна по подозрение за предизвикване на АУТИЗЬМ у малките деца. Autism, mercury poisoning, thimerosal and the flu vaccinehttp://www.

Мисля,чесветовните фармацевтични компании не спят - НАПРОТИВ! Как ще съществуват,ако не се измислят нови вируси,за да има и нови ваксини!? Всичко е омагьосан кръг,в който ние трябва да бъдем вкарани,за да не можем да излезем никога! Жалко за цивилизацията - антихуманност от тези,които би трябвало да са призвани да спасяват човечеството! Да,спасяват го,печелейки тъкмо от него! За сметка на това то обеднява и как няма да му пада имунната система?! НИКАКВИ ВАКСИНИ! Имам 2 познати,които точно от това починаха,но близките им не могат да заведат дела,защото няма кой да ги чуе и да докаже! Всичко е за наша сметка! Оставете организма сам да се бори с вирусите! Така той добива имунитет!

da i adie sega gripna vakanciq,i posle pri stud dyrwena,abe ebalo si e maikaa taq godina

От много години си укрепвам имунната система с мед и лимон.Последните години вземам и прополис.Не съм боледувал от грип поне 5 години. Чувал съм че пчелните продукти са най-добрите лекарства създадени от природата.Вярно е.

Абе мислех да на винапиша колко не сте прави икато не разбирате да не се изказвате неподготвени, ама защо да си трепя нервите за лудо. В крайна сметка, който не иска да не се имунизира. Апропо точно заради студа и мизерията е добре да се имунизираме, защото сме в рисковата група. А що се отнася до естествения имунитет, първо на първо, всички с нерационалнотосихран студуването, мизерстването и стреса сме с понижен общ имунитет. Второ, за да се изгради естествен имунитет трябва да изкараш заболяването, но именно защото грипните вируси за толкова променливи и догодина ще е друг вирус, абсолютно безсмислено е да чакаш на естествен имунитет. Който смята, че като го лепне грипа, всички антипиретици, чайове, медове, лимони и други известни и неизвестни народни лечения ще му излязат по-изгодно от десетината лева за ваксина,моля,избора е индивидуален. Аз само мога да кажа от личен опит, че се имунизирам вече няколко години подред и не съм боледувала от грип. И пак ще се имунизирам, стига да се появят ваксините, защото, както всяка година така и тази, точно когато трябват, изчезват от пазара.

До пациент: Назначили са ти антибиотици защото си имал бактериална инфекция. Антибиотиците не действат на вируси. До 788778 В тазгодишната ваксина е предвиден щама Соломонови острови. Ваксинат не е вкарване в организма на целия вирус. Премахнати са гените необходими за репликацията и по този начин вирусът не може да се размножава в клетката, но но организма изгражда антитела срещу него. Това е принципа на ваксинациите и то на ваксините от новото четвърто поколение.

хайде стига спекула!

да идва нов незнаен досега грип за нас,но що несе запитаме кои ги произвежда и колко стрвува лечението му, модерна европа модерни болести, е да трябва да се произведе за да се продаде а пък колко ще пострадат майната им важно е банковите сметки да се пълнят.

Внимавайте какви неща си слагате в кръвта, че веднъж хванете ли се на хорото после пуснане няма.

Никакви ваксини! Не само няма полза от тях, а напротив- увреждат имунната система. Само лук, чесън и червено вино! Има и друга рецепта (на П.Димков)- полския бъз. Точно сега е момента. Нареждате в буркан ред (1 см) бъз, ред захар и т.н.. След 10 дни прецеждате и при грип пиете по 1 ч.л. от сока.

що не ми включихте коментара а заради антирекламата ли, уви това е тъжната истина

Айде сега побъркайте хората с болести,защото с цени и хиперинфлации малко сте ги шашнали!Защо спряхте да пишете за оня извънземния във Варна ,бе?Пишете,че са дошли още два полка клингони и зармани да вземат гащите от гъза ни!И че са се появили врабци-убийци и плъхове колкото кон.

Viarvam v efekasnostta na vaksinite.

моя позната почина именно от тези ваксини. вадете си изводи

ша дигат цените и почва баламосването

Защо да си слагам ваксина, като грипа който идва е с друг щам? Или пак ни промиват мозъците само и само да си продават ваксините.

Има един много хубав филм - Ваксинациите - скритата истина. Мисля че още го има на Арената и Замундата. Ходете го гледайте всички пореди да се дупчите (вас и децата си) като решето... Според мен филмът не отстъпва по нищо на Неудобната истина на Ал Гор, за което той получи Оскар и Нобелова награда за мир.

В българия всяка настинка се счита за вирусна инфекция. За да се установи дали е вирусна инфекция или не се правят изследвания. Ако всяка година идваха все нови и нови вируси до сега да бяхме измрели - това са спекулации в полза на фармацевтичните компании. освен това ваксините не предпазват от инфекция - те развиват антитела, с които, ако организма бъде нападнат, тои може по-лесно да се справи. Затова те се препоръчват само при хора( и деца) със сериозни сърдечни и други проблеми. останалите е най-добре сами да се справят с вируса - така се изгражда и имунитет към съответния щам. Всъщност тази реклама прави лоша услуга на всички нас. както е известно вирусите мутират - колкото повече се ваксинирваме и повече антибиотици пием - толкова по-бързо се променят.

Povecheto hora studuvat prez zimata, njamat sredstva da se hranjat palnocenno - kdkvo mislite za tova? Stiga reklama na vaksini i lekarstva! Ami mrasotijata navsjakade?

И като спрете да си ваксинирате децата за една година те ще са болни всеки месец. Ваксините са нож с две остриета, защото се подтиска естествения начин на изграждане на имунитет.

айде пак започнаха да си продават ваксините тази година Соломонови острови догодина Хавайски,абе хора не разбрахте ли че ви мотаят като с лудата крава и птичия грип

mnogo mi e interesno kak se predvijdat tezi gripove kato che li e prognoza sa vremeto i to sas meseci napret

vaksinite sa mnogo gre6no ne6to - virusite postoqnno mutirat! Ne mojete li da razberete!

Аз до сега никога не съм се ваксинирал и нищо ми няма... да чукам на дърво!

Колко удобно се появяват тия щамове, да му се нема...Последната ваксина, която си сложих, беше Инфлувак, актуална за сезона, преди години. След нея, в сезона, през който ме защитаваше от щамовете, за 6 седмици ми назначиха 3 различни антибиотика. Те,

Всяка година ни плашат с нови вируси. което е най-добрият ПР на фармацефтичните компании. От 80 заразени китаеца с птичи грип, медиите направиха световна епидемия. Като слушам рекламите на лекарствата - в света не трябва да има нито един болен. Не се хващайте на въдицата им.

Който иска да боледува повече, да си слага ваксина! Фармацевтичните фирми само гледат как да наплашат хората и да продадат повече ваксини!

Юруш на ваксините!!!

офф всичко е за пари така е.И аз си взех ваксина ся седи в хладилника и като чета вс коментари психясах :(

Аз не боледувам. Принципно, а и в частност. Винаги си имам вкъщи кутийка с roze-ox и нямам проблеми с грипа. Препоръчвам го, това е супер.

до Dr. Jerk: Медицинското образование, ако не друго, то поне е направило от тебе един чудесен клиент на Глаксо и сие. Пра-баба ми освен аспирин друго през живота си не е пила, а си отиде на 98 години. А вие се бодете и отпред и отзад и от горе и от долу ако щете... Да ви е честито и на двете страни!

до Dr. Jerk: Медицинското образование, ако не друго, то поне е направило от тебе един чудесен клиент на Глаксо и сие. Пра-баба ми освен аспирин друго през живота си не е пила, а си отиде на 98 години. А вие се бодете и отпред и отзад и от горе и от долу ако щете... Да ви е честито и на двете страни!

до Dr. Jerk: Медицинското образование, ако не друго, то поне е направило от тебе един чудесен клиент на Глаксо и сие. Пра-баба ми освен аспирин друго през живота си не е пила, а си отиде на 98 години. А вие се бодете и отпред и отзад и от горе и от долу ако щете... Да ви е честито и на двете страни!

От много години си укрепвам имунната система с мед и лимон.Последните години вземам и прополис.Не съм боледувал от грип поне 5 години. Чувал съм че пчелните продукти са най-добрите лекарства създадени от природата.Вярно е.

Браво на всички писали досега!Явно хората са прогледнали.Четете книгата Световната конспирация срещу здравето от Д-р Ат.Гълабов

Избягвам да плюя другите , но тази ми дигна кръвното.. За такива дето всяват страх .. трябва да има някакво наказание. Ако някой реши да си слага ваксини, нека преди това си свали и изгледа филма за ваксините то www.kolibka.com