Довършват три буферни паркинга в София

Предстои да бъдат довърши някои от започнатите в миналото, но недовършени паркинги за метрото.

Обратно в новината

Коментари - Довършват три буферни паркинга в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия идиоти от градска мобилност и особено Госпожата да вземат и да се качат на една кола и да видят около метростанциите къде е най-тежко! тежко е около Г.М.Димитров (а има място за паркинги), около Мусагеница също е тежко (и там има поляни бол за паркинги!), около Жолио Кюри да не говорим-ад! За западната посока въобще не си отварям устата! Как да се качат на метрото хората, като не могат да си ползват колите като довозващ транспорт до кварталите без метро, питам аз кака Данче?

До Софийска община! Моля, не довършвайте тревните площи около метростанция Дружба1! По-красиви и удобни за хората са калните и разорани поляни оставени след строежа на метростанцията! ОБИЧАМЕ да е кално, гадно и грозно! Дори бихме искали да пратите багерите да разкопаят още и да направят големи окопи!

На Цариградско шосе има 5 коли на кръст, защото е крайно неудобен той трябва да е със символична цена поне да си плаща тока!!!. Иначе цените за паркинг са безумно високи, гараж под наем е по евтино,и го ползваш, когато си искаш без безумни ограничения по време, но коя мутра слуша та било тя и кмет , министър председател и прочие сган!!!

крайно време е на управниците да им стане ясно, че притежаването и ползването на МПС не е социално право, и че данъците и тксите трябва да бъдат достатъчно високо, че циганите които нямат пари за паркинг не трябва да имат пари и за кола ...

Докато паркингите струват безумните за нашите условия 50 стотинки на час, при положение, че във Виена е 3 ЕВРО за 24 часа................................................., ще си стоят празни!!!!!! Нормалното е да са безплатни до 24 часа за човек използвал метрото!!! След това нека вземат пари!

3EUR за 24 часа ? Това го няма никъде. А циганите, които се стискат за 50 стотинки за паркиране първо трябва да ги питат как имат пари за кола а нямат 50 стотинки и след това направо да ги свалят от колата и да ги пратят в градския транспорт. Аман от туземци, които паркират по тротоарите!

шефче

Пено, излезни от шоплъко, разсоди се по широкиот свет и после разсъждавай!!! Аз ти говоря за паркингите на 6-те метролинии! Частните подземни паркинги в града са скъпи - около 20-30 ЕВРО за 24 часа! Но са толкова много, че акъло нема да ти го побере.........................

а пък на летището във Виена има реклами с Ники Лауда - дългосрочно паркиране започва от 1евро/24часа. хората отдавна са разбрали, че от ПРАЗНИ и СКЪПИ паркинги ПАРИ не се печелят, ама в нашата община трябва да им се нагънат още малко мозъчните кори за да стигнат до това заключение

Малоумна работа,като направиш картата с паркирането за 80-100лв ще има пълни паркинги.А така глей си работата,ще паркирам около блоковете.

Паркинга е безплатен в рамките на работното време на метрото ако имаш месечна карта за метрото - 35 лв, ако искаш колата ти да нощува цената за абонамент за паркинга е 75 лв

Проблемът на тези паркинги е, че струват непосилните 50 стотинки на час, след първите 2 безплатни часа. А в градинките, по тротоарите и в уличките се спира безплатно. Няма се мине Ганьо...

щом построеното върши работа, таксите са въпрос на организация - ще се намери приемливо решение.

каква новина е това - тъпо ежедневие в което като в омагьосан кръг се отклоня вниманието на народа за да не се коментира истинската новина - нови два милиарда заем е взело правителството. А тук логичният въпрос е : Колко от тези пари ще се разпределят за подобряване на условията на живот в пренаселената и презастроена столица? Вместо да се изграждат нови квартали с модерна инфраструктура се строи в зелените площи, паркира се пак там, създава се хаос в малките улици от паркирани два три реда автомобили. Добре е че се правят големи гаражи около спирките на метрото, но архитектите от малките общини заедно с главния архитект трябва да намерят решение на проблема за паркирането на нарастващия брой автомобили около жилищните блокове, особено около новопостроените - там трагедията е най-голяма.

Хубаво ги довършват, но да обърнат и внимание на качеството на изпълнение. Паркингът на Цариградско шосе вече изглежда в окаяно състояние.

А метростанция Младост 3? Там има един паркинг за 20 коли. Другите имат избор да паркират на улицата, където усилено работи "паяка" или в калната нива. В резултат всичко около самата метростанция е кал и локви до уши. Или лентата вече е резната и "късно е либе за китка"?

Простотията на Столична голяма община -граници няма,паркингите на Ломско шосе и другият упоменат стоят ПРАЗНИ,те могат да поемат по лриблизително 400 автомобила,но трябва да се плащта от ползвателя-шофьор на леката кола,няма пари човека-не плаща-не паркира там НАЙ ГОЛЯМАТА ТЪПНЯ И ЗА ДВАТА ПАРКИНГА----ЦЕНА НА МЕСЕЦ 72 лв АБОНАМЕНТ

Те там му е проблема на българина, че не може да разбере, че безплатен обяд няма. 72лв са по-малко от 2,50 на ден. За цигари колко даваме? Горивото е много скъпо, ама е пълно с коли с по един човек вътре и всички имат пари за скъпа нафта/бензин/газ, ама нямат 2 лв за паркинг.

А ако не пушим и не пием от кое да се лишим?!

Наем на гараж е 80 лева на месец, кой луд ще си остави колата в прашен, подземен паркинг и не може да я ползва по всяко време, а само от 05.00 до 23 .00.

А в Люлин? Местата за паркинг не достигат около метростанциите. Много хора от близките квартали и села си оставят колите тук. И то най-често върху тротоари и тревни площи.