Коментари - Петков се инати до последно за Агенцията по сигурност | dnes.dir.bg
назад

Петков се инати до последно за Агенцията по сигурност

Пагубно за държавата би било, ако Агенцията по сигурността дублира функции и правомощия на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Петков се инати до последно за Агенцията по сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генералите от ДС са по-активни от всякога. Новата агенция е по модел на ДС. Те друго не могат да направят. Честито! Нищо отвън не може да застраши сигурността на властимащите. Може да ги застраши недоволството на собствените граждани. Престъпността извън властта е дребна и не е страшна. А едрата престъпност вече успешно е институционализирана в самите властови структури. Тогава когох ще пази новата агенция?!...

ПОРЕДНАТА ИЗМИШЛЬОТИНА,ЗА ДА СЕ ДОКАРАМЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ! ТОВА СЕ КАЗВА НА ГОЛ ТУМБАК -ЧИФТЕ ПИЩОВИ!!! НЯМА ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ НА УЧИТЕЛИ,ЛЕКАРИ,СОЦИА РАБОТНИЦИ,А ИМА ПАРИ ЗА АГЕНЦИЯ,КОЯТО НЕ Е НИЩО ДРУГО,ОСВЕН НАДНИЧАНЕ В ТАЙНИТЕ НА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ БЪЛГАРИ. АКО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ КРАДЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,ЛЪЖЕТЕ СЕ! И ЗАЩО,ПИТАМ СЕ НИТО ВЕДНЪЖ ДОСЕГА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИХА НА БЕЗХАБЕРНОТО ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ ОТ ПАРЛАМЕНТ,МИНИСТЕРСК СЪВЕТ ,НОМЕНКЛАТУРА... ЗА БЪЛГАРИНЪТ НЕ ПОИСКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ РЕФЕРЕНДУМ? ОВЦИ СМЕ И ОВЦИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ...

Това ще е поредната мъртвородена структура, МВР може да си върши перфектно работата, но проблема на МВР е Шадраванбабаита,т.е. Р.Петков....

Българското ФБР. Тази глупост значи ли, че ще ставаме федерация? Едно време крепостите са имали външна и въртешна стена. Между двете се е намирало населението, а зад втората се е криел владетеля. У нас МВР е първата ограда - защитава всички. Защо според вас е необходима втора? СТРАХ, от кого? От тези които се намират между първата и втората - НАРОДА! ЧЕСТИТО!

Прав си е министъра.Тия идиоти ще снимат и пишат наред.Ами фонтаните?Ами пикаещия орган?Не нада.

Ne boite se i FBI-BG ste go ocapame,to koi ste vleze tam-nyama koi,pak systite hora ste se namyrdat,edni i systi mutri se vyrtyat navsyakyde,prosto e beznadejno - TEATYR NA ABSURDA :))))

cqlata rabota e 4e pikaeshtiq vqv fontanite,nqmq da moge da razpolaga s cqlata informaciq,za da moge da se shantajirat horata.

Министарот с чугунената глава глава пак се е вкарал у размисли ?!?!?!

Агенцията ще събира компромати за хора, неудобни на властта. Например ще ходи да снима кой има любовница, за да го изнудва, когато се наложи. Там ще работят най-долните човешки отрепки. Обяснете ми какво е отдел за вътрешно разследване например в Министерство на образованието??

Ора, поредният фишек.. Все нови, големи идеи- накрая ако в гащите!!! Пазят си гърба мафиотите- политиците! Ако някой пропее- умира! Нашата мафия е най- мафиотската, шъ знаете! Ако ли пък тази структура проработи, то ще се побългари за нула време- ще започне да слугува на престъпно- политическите си шефове!!!

Няма смисъл от българско ФБР, защото то трябва да е антикорупционно, т.е. на този етап трябва да се включат всички агенти на чужди разузнавания говорещи български -така както се прави в големите компании у нас - чужди менажери за да не се назначават мутри и близки до мутрите. Но има едно затруднение и за отстраняването му е нужно временно да се въведе ограничено смъртно наказание. В интерактивен вариант това изглежда така7 Западните разузнавания предупреждават министър-председател пикливо на уж-нещото-като-държа - наречено България, че ще се прави антимутренски и антикорупционен тест; теста е строго секретен с още по-секретен протокол за удостоверяване, до който пдевдобългарската - т.е. антинароднобългарска родна висша и нисша администрация няма достъп; теста се провежда, установява мутри и висши корумпирани пиявици от президент на парламент и президент на република България - надолу; за разлика от действията на един известен ентусиазиран посланик на супер сила, който предупреди министър-председател за корумпирани министри, в новата операция западните агенти по силата на цитирания протокол установяват мутри и корумпирани и ги гърмят направо при опит - да речем за бягство. Бележка: за съживяване на патриотичното възпитание и традиции в американски дух, разведките от свободния свят след екзекуциите ни дават координатите на фамилиите на мутри и корумпирани, и ние с граждански възторг ги гърмим до десето коляно, белким затрием престъпност и корумпирани политици в името на нашите деца!

Ако в Бълхария от някой нищо не става, той става полицай. А ако от някой хептен нищо не става, той става Министър на Вътрешните (Не)Работи.

Петков, няма страшно. Това правителство няма да изкара до толкова, че да направи българско ФБР!

Тази нова административна структура е необходима .Но при положение ,че бъдат съкратени агенциите и част от министерствата. И нещо много важно да се въведе във всички държавни структури ,,отдел за вътрешно разследване. Нама на раздутата администрация да започне от Народното събрание на 7мил .народ не са му необходими 240търтея*обслужващ персионал.Същото се отнася и за останалите министерства и най- вече за МВР там по роднинска линия, са като свински черва.А дане споменаваме ,че към всяко министерство е създадена агенция .Само един пример АВСТРИЙСОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОТРА Е САМО 300 ЧОВЕКА.

Петков се опъва, защото губи хора, губи информация, губи влияние, губи правомощия, губи власт!!!! Ето това е истината!

Е какво толкова пагубно има ако се дублират функции на МВР. Тъкмо напротив - ако МВР някъде не успее (а то не винаги успява), то Агенцията може и да успее.

Liceto RuPe e urod vav fizicheski i moralen aspekt. Samo takiva mogat da sluzat na prestapnata partia, ograbila i unizila nashia narod.

Руми , какво умно е казал Р Петков?!

Агенцията трябва да събира данни и от раследване на самите структори на МВР, как ще бъде заловен шеф на МВР ако взима подкуп ако агенцията не може да го раследва?

НЕ ВЯРВАМ ТАЗИ АГЕНЦИЯ ДА ВКАРА ИЛИ ОТНЕМЕ ИМУЩЕСТВОТО КОЕТО Е ОТКРАДНАТО ОТ НАРОДА . ТОЕСТ ДА ОТНЕМЕ ИМУЩЕСТВОТО ОТ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ . НЕ ВЯРВАМ ДАЛИ ЩЕ ПРЕСЕЧЕ ПЪТЯ НА ИЗТОЧВАНЕТО ИЛИ ПРАНЕТО НА ПАРИ КОЕТО Е ДЕЛО НА КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ . НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ОТ ДРУГАРИТЕ А НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КОЙ СТАВА ДУМА , ПРИБЛИЖЕНИ НА ПЪРВИЯ В ДЪРЖАВАТА НА ВТОРИЯ НА ТРЕТИЯ НА И НА ВСИЧКИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ БЕСЕПИСТИ . Е ТОГАВА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ТАКАВА АГЕНЦИЯ- ТЯ НЯМА ДА ОТКРИВА А МОЖЕ БИ ЩЕ УКРИВА . НА ВСИЧКО КОЕТО Е СЪЗДАДЕНО ОТ И ПОД ДИКТОВКАТА НА СЕГАШНИ И ПРЕДИШНИ АГЕНТИ И ХОРА СВЪРЗАНИ ПО НЯКАЪВ НАЧИН С КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ И НЕИНИТЕ ЛИДЕРИ КОЙТО ЖИВЕЯТ КАТО ОЛИГАРСИ НЕ ВЯРВАМ ДА НАПРАВЯТ НИЩО В ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО МОГАТ САМО ДА КРАДЪТ И ДА ЛЪЖАТ . Е КАКВО ДАНЕ БИ ДА МАХНАТ АГЕНТИТЕ В ДЪРЖАВАТА ПЪРВАНОВ , СИМЕОН И ДОГАН

Щомто е родно не е ФБР. Ще има разлика в качеството.

Пагубното е, че министър на вътрешните работи е Румен Петков.

А според мен е чудесно, че Петков се противи - това е сигурен знак, че Агенцията е замислена много добре.

Още едни службари за хранене. Ако стане Левски, много ще е доволен. В България служби и комитети бол. И всеки комита-байрактар.

Румен Петков веднъж да каже нещо умно.

Агенцията трябва да събира данни и от раследване на самите структори на МВР, как ще бъде заловен шеф на МВР ако взима подкуп ако агенцията не може да го раследва?