Коментари - Прокуратурата готова с домашното за Вальо Топлото | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата готова с домашното за Вальо Топлото

Прокуратурата е готова с претенциите на съда, които имаше по делото за "Топлофикация-София".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата готова с домашното за Вальо Топлото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно до Ива - ами - да - по-добре е да се отнеме власта на злоупотребяващите - ама кой ще го направи? И понеже аз няма да тръгна да го направя-правя това което е рамките на възможносмостите ми - а то е -най-лесното и ефективното за мене - спирам да плащам.

Допълнение-никой не е чул призиви нито няма да чуе че ток не трябва да се плаща. Върпоса е че при ток а и студента вода-поне е ясно ти точно колко си потребил. а при парното - ясно е само че те обират :-). Който желае да го обират - моля - ама без мене.

До Ива - отговор. Чувала ли си - че дупка незапълнена не остава? Имам приятел който къща на 2 етажа 300 кв. с 2 малки деца топли на газ за 60-80 лв. каза че е най-голяма му сметка през тази зима.Айде сега - виж и го сравни със месечната си сметка за парното. В момента - да се топлиш на ток е около 2 пъти по-евтино от топлофикация (със добър климатик обаче)!!!. Но в момента - минават тръбите през апартамента ти - не можеш да ги махнеш - и пак по 50 лв. - е така никакви сметки не излизат ... Като човек работещ на частния пазар активно ще ти кажа - едно нещо първо се измерва точно колко му е количеството - а после се комнтира цената му. При тази система с парното - плащането е солидарно кат по време на СОЦ - няма такова животно вече-иди измери ти колко си ползвал, кой колко е крал от отчитането, а накрая кой колко е крал. Ти си плащай сметката - аз нямам нищо напротив - а след 2-3 год. кат фалира парното аз ще съм на печалба - а ти спонсорирала Вальо топлото и цялата система която ни обира. не казвам че моята позиция е отлична - ТЯ Е ПРОТЕСТ И ПРИ МРЪСНА ИГРА АКО ТИ ИГРАЕШ ЧИСТО СИ ГУБЕЩИЯ - ТОВА Е ! НЕЩО НОВО НАЙ-ЧЕСТО СЕ ГРАДИ ВЪРХУ РУИНИТЕ НА СТАРОТО !

Г-н Главен прокурор, всички в прокуратурата сте жалки. Колко крупни престъпници са осъдени, откакто Вие сте Гл. плокурор? Поне едно име кажете.

BOLNAVI li? koga shte vidim v zatvorite lekari osadeni za medicinsko izvinenie? Dokoga tezi medichnski argumenti shte se priemat ot sada? Dokoga shte cari haos v sistemata na prizovkite?

Здравомислещ (08.10.2007 г. 09:37ч.), добре няма лошо, едва ли някой от нас не е установил, че ни крадат от всякъде, но какво предлагаш като фалира топлофикация???? На студено ли да седим или то и ток не трябва да плащаме, защото те и от там крадат, вода също и от там крадат, а не е ли по-добре да им се отнеме властта на крадците и да живеем нормално като в 21 век???

Мене съда не ме интерусва- аз съм издал моя лична присъда над парното и е то - ФАЛИТ и ОПЕЛОООО! Спрял съм да си плащам сметките /иначе имам пълната възможност за това/, като компансация от открадните през годината ми пари от сметките за топло. ТВЪРДО съм убеден че 50 % от тези сметки са ходили за далавери-така че пред моята съвест съм си напълно чист ! Призовава всички да спрат да си плащат парното и да фалира най-сетне - че иначе отъваване от сметки няма !

Когато това дело един ден живот и здраве приключи и влезе в сила осъдителната присъда,тогава ще си платя дълговете към Топлофикация

аре чупката доганечупката на руменка овчарова и на главаната прокурорка АТАКАААА

Да се надяваме, че господиньт на снимката потрива доволно рьце защото е на наша страна, защoто би било хубаво да е на наша страна, защото може би някога ще е на наша страна..защото ...

Защо никой не смее да каже името на избушената банка, а?

В БЪЛГАРИЯ НЯМЯ ПРОКУРАТУРА.ВСИЧКО Е МЕНТЕ.

ТОЯ ТОПЛОТО НАПЪЛНИ КАСИЧКАТА НА БСП-ТО.БРАВО ТОПЛО! БРАВООО

Някой спомня ли си, какво става с обвиненията срещу бившия адвокат на Топлото Гроздан Добрев и бизнеспартньора му от фирмата Фронтиер Краесимир Георгиев?

абе господин гл.плокулол стига си говолил глупости, защото вече никой не ти вялва. я по добле се обади на длугаля петкоф и ефенди доан да се напивате и де се поебвате, а олганизиланата плестъпност си знае лаботата А вальо топлото пак ще ви го сложи без вазелинче. може пък да ви халесва?

Нещо не мога да разбера т.н. гл. прокурор как така прокуратурата се била опитвала да призове адвокатите на тоя боклук, а те били заети? Хайде стига смехории и глупости щом една прокуратура не може да задължи тия дришни да присъстват на делото аз ли да го направя. ок аз съм по-способна, ама трябва да се затвори т,ва жалко учреждение препълнено с тъпи и корумпирани идиоти, които са си лика прилика с другарите им съдиите. И какво следва по сценарий? Ако случайно адвокатите-курви намерят малко временца да наминат към съда не че някой ще ги безпокои и не дай си боже делото тръгне. Е тогава щафетата поемат следващите корумпирани курви съдиите. Няма шанс да не открият некакви процедурни нарушения или граматически грешки в структуриране на изреченията и разбирасе пак да отложат делото за 2185 г. за да се изяснят фактите. Ако ли пък се случи най-лошото има доказателства за някаква малка вина. Идва на помощ Станиславски и Брехт. Топлото драматично го подкосява страшна болест. Той страдалчески гледа като Белчо и Сивушка на нивата и аха да проговори колко мъка има в неговите очи и какво педалите отлагат делото. Познато нали. Тъпи магистрати вече ни омръзнахте с това еднообразие, затова съвет обърнете се към добри сценаристи на латино сериали и внесете малко интрига. Повече не смея да искам толкова гнусни, корупирани и жалки сте. Как може да спите спокойно парцали нещастни?

Много се е разбързал г-н Велчев. Първо ще трябва да предостави новото обвинение на Димитров,както и предния път. След това и Димитров ще се разболее и адвокатите ще са възпрепятствани и.... Ще видим дали въобще ще има обвиненвие. Не се ли изясни въпроса с финансирането на партиите,далеч ще сме от борбата с голямата корупция. Малката корупция се създава съзнателно,за да не мърмори народа срещу голямата.

Шибаняците искат да излъжат европейците, че се прави нещо в борбата с корупцията и мафията, а не могат да осъдят дори последната дупка на кавала - Вальо Топлото. Какво остава ако трябва да съдят истинския престъпник и крадец- Р.Овч.

Шибаняците искат да излъжат европейците, че се прави нещо в борбата с корупцията и мафията, а не могат да осъдят дори последната дупка на кавала - Вальо Топлото. Какво остава ако трябва да съдят истинския престъпник и крадец- Р.Овч.

a sas Tzonkoto -Kmeta zasto e potulilla prepiskite a tam e po interesno kaato sumi ot Toploto.. i nameseni sas na nai visoko nivo Politici

прочетете и втората книга на ГЕОРГИ СТОЕВ за Б.Б. и другите и се подгответе за местните избори

Пълен майтап! Вальо го съдят съдружниците му! Позор за страната сте - Съд, Прокуратура и Народно Събрание...

България не е парламентарна република. Тя е адвокатска и арестантска република. Не се явил адвокатът?Как така? Я определете със закон заместването му със служебно назначен адвокат.Да видим дали няма да се яви.

Хайде, разбутайте и ВиК структорите... Много милиони изтичат и там по партийни каси, докога ще е така с по 250-300 лв.???

с изказването си днес по бтв главния прокурор ни даде да разберем,ЧЕ ТОЙ Е ПОСТАВЕН НА ТОВА МЯСТО ДА ПОКРОВИТЕЛСТВА ГОЛЯМАТА ПРЕСТЪПНОСТ. Грешките на прокурорите НЕ БИЛИ ВАЖНИ, важно било какво щели да правят след това???? След кое????? Ами с големите подкупи ще си живеят БЕ Г-Н ПРОКУРОР!!!!! Ние не пасем трева, не пием вода от улуците и не сме израсли с последния дъжд. Затворите са пълни с кокошкари, а големите престъпница са навън, защото именно гл. прокурор ги покрива.

Нали щяха да поправят само обвинителния акт.За какво са им адвокатите.Обвинител акт съда го предявява на адвокатите и подсъдимите,а не прокурорите.Тия непрекъснато ни лъжат.И защо не кажат на кой адвокат се се опитали и той е отказал да се яви поради заетост.Ами ако при предявяването адвокатите имат някакви искания?

Някой спомня ли си, какво става с обвиненията срещу бившия адвокат на Топлото Гроздан Добрев и бизнеспартньора му от фирмата Фронтиер Краесимир Георгиев?

Шибаняците искат да излъжат европейците, че се прави нещо в борбата с корупцията и мафията, а не могат да осъдят дори последната дупка на кавала - Вальо Топлото. Какво остава ако трябва да съдят истинския престъпник и крадец- Р.Овч.