Коментари - От форума: Станишев&Ко и гордиевият възел | dnes.dir.bg
назад

От форума: Станишев&Ко и гордиевият възел

Не съм привърженик на това правителство, нито на тройната коалиция, защото не съм гласувала за нито една от тези партии.

Обратно в новината

Коментари - От форума: Станишев&Ко и гордиевият възел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялото правителство да си събере багажа и да напусне!Такъв гаф във всяка нормална държава ще бъде последван от оставка на Кабинета.Докога в България ще търпим това безочие,дебелашко самодоволство и чувство за неприкосновеност и безнаказаност?Г-н Станишев,Вас изглежда не са Ви учили български учители - цинизмът и арогантността Ви произхождат от друга среда - тази,която винаги е държала съдбата ни в ръцете си.Но Вашите са много крехки за това,бих казал меки...

ДА! ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!

ДА! ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!

Не е марксистка. Още Адам Смит е формулирал тези неща в трудовата си теория за стойността. Там за пръв път се формулера и понятието принадена стойност, октрадната впоследствие от Карл Маркс и представена в удобен за комунягите вид.

ДА, много точно, няма какво да се добави. И зададения въпрос също не се нуждае от допълнение.

Демагогията е страшна! Провалят икономиката и после откъде да вземем пари за заплтати? Ваша работа другари. Щеше да бъде наша, ако бяхме на ваше място в правителството. Тоя кретенски въпрос само издава върховна некомпетентност и/или наглост. Най-вероятно и двете. Много е интересно за какви кратки срокове една държавна икономика би могла да се изправи на крака и да тръгне напред. Стига политиците и покровителстваната от тях мафия да спрат да крадат на едро. (Отбелязвам - на едро. Дори и да продължат на дребно няма проблем.)

Приветствам всички, взели отношение по мнението на химичката! ИМА НАДЕЖДА ЗА ТОЗИ НЕЩАСТЕН НАРОД! Никоя тирания не е съществувала безкрайно дълго. Просто, нещата периодично си идват на мястото. Жалко е, че винаги ние българите, се качваме на последния влак и на последния вагон, след което, следва жесотка катастрофа на влака. Убеден съм, че ще понесем и отнесем само негативите от присъединяването ни към зациклящия се Евро-съюз. Целият свят е в процес на бурна ферментация. Крайниат продукт ще е различен от ДЕМОКРАЦИЯ!!!

Абсолютно съм съгласен с написаното в коментара.Комунягите трябва завинаги да бъдат изритани от властта,ДПС да бъде забранено като етническа противоконституционн партия ,имотите на мадридския мошеник отнети в полза на държавата.Ако ги иска да си ги купи по пазарни цени.И всеки с ненормално високи доходи да докаже произхода им.Ако не може-конфискация.Вси на улицата и предсрочни избори!

Подкрепям мнението на 100%. За съжаление тази компания (3-главата ламя) продължава да манипулира народа ни с изпитаните методи. Но колко поколения трябва да бъдат грабени и тъпкани от политическата мафия ? Стига търпение! Призовавам интелигентните и мислещи хора да отделят време за просветителска дейност не само във форума, но и сред близки и познати, които нямат достъп до нета, защото много жестоко е лъган и подвеждан нашия народ и трябва да бъде събуден от тези, които ясно виждат реалността. Времето тече! да не пропиляваме живота и на нашите деца, оставяйки ги в една държава от 3-тия свят!

Излиза, че старата марксистка истина, че финансиите се правят в производството е верна.

Споделям напълно мнението на Химичката. Крайно време е,българинът да се събуди! Единният народ е непобедим! А ако се поддадем на техния Сталинския метод на Правителството:Раз и владей нищо добро не ни чака.... Бог да спаси България от пешмен политици...

Страхът и чувството за зависимост това са основните аргументи върху които се гради силата на управлявачите над масите. Дори и да няма проблеми в едно общество те се създават изкуствено. Не си мислете че управляващите са там да решават нашите проблеми, а точно обратното, те ги създават, за да ни направят зависими. Спрете да обръщате внимание на проблемите и влиянието на управляващите над масите ще изчезне.

права е химичката. елементарната демагогия на правителството.

Това е самата истина. Време е хората да си отворят очите и да я видят. А не сляпо да вярват на лъжливите приказки на управляващите, които се опитват да прехвърлят отговорноста за собствените си грешки върху най-неудобните в този момент - учителите.

най -трудно е да намерим правилната посока..но защо всички хора са толкова апатични..и не искат ни да гласуват ни нищо..Социализмът не може да се върне Другарю Станишев..и защо тези българи след 17 години не го разбраха. ??????

АЗ КАТО СЕ ВЪРНА ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. .....

ех-.ех ама парите ги няма бе другари!!! :)

Браво! Много точно, много на място! Споделям мнението на Химичката.

ДА! ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!