Коментари - Макдоналдс даде $6,1 млн. на тормозена служителка | dnes.dir.bg
назад

Макдоналдс даде $6,1 млн. на тормозена служителка

Служителка на "Макдоналдс" получи обезщетение от 6,1 млн. долара.

Обратно в новината

Коментари - Макдоналдс даде $6,1 млн. на тормозена служителка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или и имало здрав секс или Макдоналдс са решили да си направят нестандартна реклама.

Evalata na momicheto za smelostta da osudi tiya bezdushni kopeleta ot McDonald's i bezdushniya perverzen godenik na tupata si shefka. Da si harchi s kef kompensaciyata i da zabravi po-burzo taya gadna sluchka. Momicheto e postradalo po-seriozno otkolkoto pishe v statiyata samo che nyakoi tuk ne sa razbrali i se izkazvat nepodgotveni.

Ayyyyyyyyy, samo sus tupaci vuv Mcdonalds moje da stane i nai veche sus amerikanci! XAXAXAXAXAXAXAXAX

полицай Скот да звънне на охраната в народното събрание...

Браво!Сега Луиз може да си наеме оная пачавра шефката и дрисливия и годеник за боксови круши на бодигардовете си!

Крайно време е и у нас да се въведат такива правила!

Крайно време е и нас да се въведат такива правила! Потърпевшите да си търсят правата в Съда и да съдят виновните за безчинствата към то тях. Само да няма простотии при тези, които коват Законите... Щото ще изоставаме на светлинни години от развитите демокрации...

Кой?Тая булка тъпа!Вие в тая България сте най-задръстените!Вас ви опипватнай-добре тия дето си ги избирате като не гласувате!Кой работи за 120лв.?Американците или вие сбъркани прасета!Ще се оправиме ако е рекал Господ на оня свят-И това не е толкова сигорно при толкова злоба и гняв/насъбран вътре в нас/Робувайте на тия изроди умни прасета!!!!!!

Маже да ме отипвате с цялото си въобръжение, отнася се за дами, никакви пари не искам, по американски и декларация подписвам.

az pipam s/15 procenta :)

Полудял свят!!!!!!!!!!!! Де милиони хора умират от глад, жажда и безпаричие, а някаква вмирисана дрисла - унижена от някакъв още по-вмирисан дрисльо, с помощта на най-вмирисаните адвокати се е докопала до пари, които биха спасили живота на десетки хиляди!!!!! МАЛОУМИ НА ТОЯ СВЯТ Е ПЪЛНО!!!!!

Полудял свят!!!!!!!!!!!! Де милиони хора умират от глад, жажда и безпаричие, а някаква вмирисана дрисла - унижена от някакъв още по-вмирисан дрисльо, с помощта на най-вмирисаните адвокати се е докопала до пари, които биха спасили живота на десетки хиляди!!!!! МАЛОУМИ НА ТОЯ СВЯТ Е ПЪЛНО!!!!!

До митьо: Тая опулената дето е толкоз тъпа е с 6 милиона долара напред. А ти си поне толкова, че не можеш да проумееш че не е тъпа.

Така трябва. Виждате ли за какви неща успяват да спечелят дела, а тук един кретен беше запил половите органи на жена си и го осъдиха само на 2000лева, което е подигравка.

ako vidite filmcheto shte razberete che ne e samo opipvane

Не е хубаво да се пипа без разрешение, ама това момиче до края на живота му никой сигурно няма да пипне щом взема толкова скъпо.

Ашколсун кьопоолар!

Като чета подобни истории ми се пълни душата. Как ми се иска и в България да има подобни закони със сериозни наказания и глоби.

имат закони хората,няма да и се наложи никога повече да сервира сандвичи...

И у нас тия ресторанти имат ненормални правила и начин на работа Те се държат като капиталисти. Нищо чудно и това да го има тука. Пази боже сляпо да прогледне.

horata si znaqt pravata... a bulgarite kakto vinagi zlobeqt...

Опипвам работещи жени по поръчка - срещъ 20% от обезщетението... :)

може ли да ме опипат.само..:)

Америка. Тая опулената как мое да е толкоз тъпа, е. ХААХ, и и дават пари за това.

Искам да ме опипвате... целия! И не искам по 6 милиона, а само по 100 хиляди на опипване... Бамааму - жена да си сега, в МакДоналдс да бацаш, по цял ден да те опипват!... То аслъ, работодателите са прави да избягват женския персонал... Кога мъж е взел 6 милиона за унижаване?!! НИКОГА!

У нас , убиват човек - изкарват го или психо или болен от всички съществуващи болести, за кражба или гавра,боже опази,вие да сте чули някой да е осъден,обезщетение - за какво става въпрос?това понятие изобщо съществува ли в нашата мила държава и най- вече по отношение на жените служителки.

На вниманието на модератор: Не е за форума Здравейте! Изнесените факти не отговарят точно на случая. Момичето не е претьрсвано от човек, който се е предтсавил за полицейски служител. Лице представящо се за полицейски служител се е обадил по телефона и по телефона е давало нарждания на рьководителката(?) на смяната-Dona S. какво да прави. Вьв всички ресторанти на Макдоналдс мьжьт се е обаждал по телефона, никога не се е появявал. Цялата история е на стр. 1-2-3-4 http://abcn