Коментари - Поискаха закриване на комисията Кушлев - била паразитна | dnes.dir.bg
назад

Поискаха закриване на комисията Кушлев - била паразитна

Опозицията поиска закриването на Комисията за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество, известна като комисията „Кушлев”.

Обратно в новината

Коментари - Поискаха закриване на комисията Кушлев - била паразитна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ne moga da razbera zashto si mislyat che po golemite istinski banditi shte mogat da zablujdavat b?lgarskia narod, kato im hv?rlyt prah v ochite.Istinskite banditi sa veche v golymata politika, kato si imat verche nujnia imonitet.

да пее поне.Никаква работа не вършат паразитите му с паразити. Искам да видя осъден мафиот, че тогава ще ги призная засега те са още един кърлеж на гъза на народа.

Такава комисия трябвя дя има , но какви са посочените заплати .Господа , представяте България , грижите се за България , но мислите ли за българите , че чистата заплата на много българи е около 260- 360 лева ?

трябва и при нас да има такава комисия нали сме в Европа на всякъде по света има такава комисия създадоха я а сега ще я закриват ЗАЩО ????? се пак си вършат работата но май всичко не зависи само и единствено от тях трябва и темида да си каже думата

И до 2009 г- ще търпим този Кушлев с основна заплата 1790 елва да ни смуче кръвта?

Едва в края на 2008 г. се очаква първото решение за отнемане на незаконно придобито имущество.

Toia pak ima mirazhi

Като го тормозят що не си сложе камера в кабинета и не си записва разговорите с диктофон. Нали е длъжностно лице. Да си сложи съответните табелки и да говори по работа само там, където се записва. Това трябва да стане и по митниците, и по границите и по ветеринарния контрол и навсякъде където някой някого за нещо натиска.

Комисията Кушлев е една банда разбойници и мародери създадена за грабеж на българския данъкоплатец. 05. 11:32 От друга страна гледайте кой пледира да я закрие и защо?- Мистър Иван Костофф- Предизборни парлами на Костофф?! Много добре знае ,че за да работи комисията първо трябва да има приети в НС КРИТЕРИИ ЗА КОРУПЦИЯ, а точно това няма у нас, защото те се крият в извършените в периода 1989 г- 2007 г грабителски приватизации и използване властта за лично облагодетелстване на всички партии, управлявали Българи през прехода , включително и на другаря Костохх. А за де се видят лицата на корумпираните приватизациите извършени в периода 1989 г- 2007 г трябва да се ОБЯВЯТ ЗА НЕЗАКОННО ИЗВЪРШЕНИ и тогава ще блеснат лицата и голите задници на крадците и корумпираните, включително и на другаря Костофф, на мистър 10% и на Мафиянски- дето толкова дела са вдигнати срещу тях и едно не е успяло във всички са оправдани до сега! БАНДИТИ, ВСИЧКИ ДО ЕДИН!

ЗАЩО ОПОЗИЦИЯТА В ПАРЛАМЕНТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРА С МАТЕРИЯТА? КАЗВАТ, ЧЕ СА ДЕСНИ ПЪК СЕДЯТ ОТ КАК Е СЪЗДАДЕН ПАРЛАМЕНТА ВСЕ ОТ ЛЯВАТА СТРАНА НА ЗАЛАТА! КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАХА ЗАЩО НЕ ПРОЯВИХА СМЕЛОСТ И РЕШИТЕЛНОСТ СРЕЩУ РОДИЛАТА СЕ ВСЕ ОЩЕ МАЛКА ПО ОБХВАТ КОРУПЦИЯ ? ЯВНО НЕ ИМ СТИСКА, А СЕГА СЛЕД КАТО СЕ МАСКИРАХА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОВИКНАТ ЗА ДА ГИ ЧУЕМ НИЕ, КОИТО ТОГАВА ТОЛКОВА МНОГО ИМ ВЯРВАХМЕ!

ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ.

Да идват веднага в Агенцията по Вписванията ,че има много работа за тях!

какъвто КУШЛЕВ такъв и ТОДОР КЕРАНОВ

http://meto76.blog.b