Коментари - Прокуратурата отказа споразумение за Янко Ваташки | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата отказа споразумение за Янко Ваташки

Прокуратурата и защитата на Янко Ваташки-Лудия не се споразумяха за прекратяване на делото срещу него за отвличане и изнудване на йордански гражданин.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отказа споразумение за Янко Ваташки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете да говорите глупости,като незнаете си трайте ...най-вече BiG Eye,която не е написала есно вярно нещо в поста си! ;)

Хаха прочетох коментарите,и повечето ми се виждат адски невменяеми...бил излезжал 5те год..да се смея ли да плача ли..първо се образовайте,запознай се с нещата и после си чешете езиците...малоумници трябвало му усмирителна риза..ти изобщо познаваш ли го,контактувал ли си с него,че да изказваш такова мнение...май на тебе ти трябва,ма не усмирителна риза а нещо в устата ;) Айде със здраве,подкрепям Янко с 2те ръце!!!

da jivee BG.tyk moga da sam:reketior,iznasil recidivist i da ne sam v zatvora??????????

АБЕ, КАКВИ СА ТИЯ СДЕЛКИ - ТОВА ПРАВОСЪДИЕ ЛИ Е ИЛИ ТЪРГОВСКА БОРСА.

НА НЕГО ПРИНАДЛЕЖИ ФРАЗАТА:КАТО СМЕ ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА,ДА НЕ СМЕ ЛИШЕНИ ОТ ВЕСЕЛБА??

Ама какво толкова умуват? На тоя и външния му вид, и прякора говорят, че трябва да е с усмирителна риза! На него мозъка му въобще не е в ред!

Какви са тези сделки? За отвличане и издевателства - 5 години, ми той вече ги е излежал и ще си излезе по живо, по здраво. А говорим за отявлен рецидифист. Дали му 6 месеца за рекет. Ми да го почерпят следващия път едно уиски и да го пуснат.

Новия Наказателно-процесуа кодекс трябва да го е сьставял някой човекомразец. С такьв кодекс и такива сговорчиви прокурори не ни остава нищо друго освен да препашем по една дамсакиня и така да се разхождаме по улиците.

Защо трябва да харчим пари и за този, а не го закараме просто в Йордания и да го оставим с табелка на площада. Ще ни излезе по-евтино.

smurt za taq izmet

kakvi 5 godini be?otq go pyskat i vednaga pravi presaplene.trqbva li da ybie o6te nqkogo za da se sabydqt navedenite prokyrori?