Кмет тества телефон на общината под прикритие

Информация, че кметът на Бургас Димитър Николов тества най-редовно горещия телефон на общината под прикритие, хвърли в паника служителите му.

Обратно в новината

Коментари - Кмет тества телефон на общината под прикритие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИ ПИТАЙ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ДАЛИ Е ПОПУЛИСТИЧНО.В КМЕТСТВАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ РАБОТЯТ ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ И ДА ПОКАЗВАТ НОН СТОП НА ГРАЖДАНИТЕ,ЧЕ ТЕ СА И БОГА,И ЦАРЯТ,И ГОСПОДАРЯТ.

Браво. Фънди - ти си наред. Звънкай.

ДРЕБНАВООО.когато идват при него от фирмите изпълнителки по Закона за обществените поръчки дали светят камерите към избирателите

Чудно ми е как всички се радват, че видиш ли, кмета е набрал служителите си, но то обикновено е така в БГ - радваме се, че на някой друг му става по-зле. Не че няма нужда от контрол и в тази насока, но съм убеден, че това че някой си е тръгнал 5 мин. по-рано от работа е последния проблем на общината - не е важно кой колко стои на работа, а кой колко работи, защото някои точно само стоят.

Несебър да си я проверява кмета Димитров.Несебърци са си го избрали , те ще си го траят.В момента обаче е много зъл, защото попадна в капаните ,които сам си заложи.Оправия 4години няма да има . Браво на г-н Николов - с умните и интелигентни началници лесно се работи.

Несебърлии да не се оплакват, защото те са МАЗОХИСТИ!Там нещата през този мандат ще са още по-зле ! Каквито хората , такъв и управника им!

Да заповяда и в Несебър.

Добре е направил Кмета че е решил да провери, какво правят служителите му в общината. Обаче с камера, както са писали, нищо не може да направи. Ако остави предишни корумпирани служители да продължат да работят в Общината, и докато е кмет, Нищо няма да се промени. Трябва да знае че хората не са крадливи- от Шефове, до обикновени служители. И чак тогава, може да прави проверки, както е решил в момента. Щото, и полицията слагат камери по пътищата, но обикновено са изключени... С камера може само да се заяждат с някой служител за нещо дребно. НО хора вършещи ПОСТОЯННО някакви Фалшификации и измами , никакви камери няма да ги хванат. Те си знаят къде са камерите, и измамата се прави на друго място, или камерата се разваля или е изключена, точно когато се върши измамата. Ако Кмета остави някакви мошеници за Шефове в Общината, никакви камери няма да помогнат. Само ще харчи пари за тия камери и за компютри да записват от камерите.

Абе вие не сте в час. Не това е работата на кмета, а да назначава кадърни хора, които да си вършат работата. А мърлячите вън. Друг е въпроса дали му стиска.

Да провери и Несебър.

Sm3hurk0

Хубава новина ! Така трябва да се действа и да се види реакцията и на други служби. полиция, нап, и др.

Когато съм казвала на служител, че той е там, за да служи на гражданите, съм получавала ококорени, озадачени погледи. Така че - браво кмете!

Днес в Бургас, утре и в други градове!

Браво на този Кмет,ето такива ни трябват честни и почтени,а не като Ценко Чоков Мутрата,и Фъндъкова крадлата на пари от Евро проекти и строене на Метрото!!!Само ако знаете какви Рушвети е взимала през годините и на поста заемащ като кмет,ще ви е бедна фантазията във цифри колко ще са нулите.със сигурност и Фъндъкова вече е милионерка от една проста даскалица работеща на заплата от 500лв

Я дай малко имена , цифри и дати ! Ти явно ще си втория Джулиан Асандж !

Няма да е зле да провери и директорите на детски градини и ясли как си спазват работното време!!!!

Дано е така, и нека кмета на Несебър вземе пример, че служителите му отиват на работа задължително след 8.15ч сутрин и си тръгват не по-късно от 16.30ч.

Ако е истина това, поздравления за кмета. Кмете, те наистина са се самозабравили, твоите служители и дано си разбрал...

Браво Кмете , точно така - тормоз за добро на гражданите на Бургас и затягане на дисциплината във всички кметства !

деер

Уникално одобрение!!!!! 45 на 0 - по-добре от резултата на изборите, но едва ли толкова души са ти прочели коментара, освен някоя младежка организация да е имала активно мероприятие.