Бургазлии искат паркинг на мястото на градинка

Жители в бургаския комплекс "Изгрев" от блокове 65, 66 и 74 искат да се изгради паркинг на мястото на градинката, която се намира между тези блокове и улицата.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлии искат паркинг на мястото на градинка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А-а-а чакайте сега да видим дали не може блок да се построи а пък чак тогава ще мислим за паркирането им отговорили от Общината на най- най добрия град за живеене. Най безумното строителство, след време потомците ще ни съдят ако още има българи по тази красива земя. Започнасе масово и старата част на Бургас , около входа на централния плаж поради което на времето Н.Йорданов избяга от Бургас. Въобще не се чудете паркинги няма и нямя да има защото строителната мафия е много много силна. Повече думи нямам а и сили не ми останаха.

"Паркови места" определено е странен израз. За парк или за паркинг се отнася?

Парк, в който ще се паркира, вероятно.

За съжаление, в Бургас, не само в "Изгрев" е така. Целият град се презастрои, същото е и в "Славейков". А като гледам и "Зорница" върви натам. Бул. "Тракия" в "Славейков" вече е забранен са спиране, камо ли за паркиране, заради буслентата. Аз лично обикалям по 20 мин. докато намеря място да паркиране и то на 300 метра от блока, в който живея. А строителството на кооперации продължава. Докога? Бургазлии! Пишете до Общината и се жалвайте. Няма да спрат иначе.

"Хората" от писмото са точно 5 човека, яли и пили за сметка на нашта фирма дето ще го прави.

Очаквайте още писма от градове, села и махали.

zosha_@

имам един въпрос - защо се допусна застрояване без осигуряване на необходимата свързана инфраструктура, в случая достатъчно паркоместа? как е минал проекта за застрояването на упи-то без осигуряване на паркоместа за новодомците...

Как минава всичко в България нали знаете?! То и затова сме на този хал.:(

"и в същите тези наводнявани участъци от градинката съществува реална опасност от удавяния...." А бетоновозите винаги са в готовност-както никой друг транспорт!

Във "Възраждане" е направо ужас! Непрекъснато се отнемат паркоместа, като същевременно се увеличават и блокове, и разни салони и заведения, пред които вече също не може да се спира! Пълно малоумие в "най-добрия за живеене град"!

ново блокче да ви вдигнат на мястото на градинката, че хак да ви е, малоумници. Само в територията може да парк да става паркинг. идиоти

При съвременните технологии паркът спокойно може да се възстанови на покрива на гаража.

Безумното бетониране на града, без мисъл за удобна инфраструктура, продължава десетилетия. При този свършен факт, добре ще е да се мисли за надземни и подземни паркинги, на няколко етажа, разбира се платени, както е на много места по света.

Безумното бетониране на града, без мисъл за удобна инфраструктура, продължава десетилетия. При този свършен факт, добре ще е да се мисли за надземни и подземни паркинги, разбира се платени, както е на много места по света.

zosha_@

на някои места подземни паркинги са възможно решение, но на други заради подпочвените води, където е възможно не е икономически изгодно. надземни пак отнемат пространство..омагьосан кръг.