Печен омлет и бананов мус в детските градини

Печен омлет, млечен мус с банани, смути с мляко и праскови, ашуре - това са част от новите ястия и десерти, включени в менюто на детските градини в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Печен омлет и бананов мус в детските градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това,което предлага Бургас в нашето детско заведение отдавна го правим и децата с удоволствие приемат плодовете, зеленчуците и всички изисквания на Агенцията по хранене. В Бургас имат късмет , че са далече от Агенцията, защото това нямаше да е новост сега.

Нищо вкусно не съм ял в детската градина. Нито синовете , нито внуците ми.

деер

Е, няма угодия!? Храната няма как да е индивидуално съобразена с най-претенциозните! Вместо да попиташ , какво имат предвид като говорят за "зърнени" храни.......

деер

От всички меса рибешкото е най-евтино. Яжте, цял център ви построиха! Поне заместете фалшивите кебапчета с вносна рибка!

деер

Как не се намери един зевзек да открие истината на нашите диетолози от световна величина, че съществува киселото мляко? Макар, че е трудно днешно време да ти се отдаде възможност да си вземеш прясно или кисело мляко, освен ако не си фермер...определено храната е добра, краде се и все пак храната е по-богата на хранителни вещества от храната, която децата са свикнали да ядат вкъщи.

Ох, затова ли моя Делянчо се нахвърля така лакомо на сланинката като го взема от градината.

Филия с мас може, нооо сланинка не е разрешена!

Браво.Значи който иска може и намира начин да го направи.

През соца в Детската градина съм ял - грах с червеи и супа с два макарона и троха сирене!

на злите духове такива манджи даваха. А послушните деца ядяхме нормална храна.