Пуснаха телефон при проблеми със светофарите в Пловдив

При констатирани проблеми със светофарите в Пловдив гражданите могат да сигнализират на дежурен телефон в GPS центъра.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха телефон при проблеми със светофарите в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тотев прати хора да оправят дупките на колелото на бул. Брезовско шосе,че някой може да се убие

ДО КЪДЕ СТИГНАХА ЕКИПА НА ТОТЕВ ДА СЛАГАТ ЗА ДИРЕКТОР ИЛИЯ НАЧЕВ,КОЙТО ПЪРВО Е НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ И Е ОТ СВИТАТА НА СЛАВЧО АТАНАСОВ КАТО ОТ ПЪРВИЯ РЕД МУ РЪКОПЛЯСКАШЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ.ЖАЛКО ЗА ГЕРБ ,ЧЕ СА ОПРЕЛИ ДО ТАКИВА СКЛЕРОТИЧНИ КАДРИ.

Че те ГЕРБ да не са много образовани или това че са млади не ги прави по-умни хехе. ГЕРБ са си просто едни бандюги. Ще пущат телефон, тва е доказателството че умните сфетофари са просто поредната кражбичка дето ще е свършат другарите и другарките. Ако бяха толкова умни сфетофарите нямаше да има кръстовища където най- напред се пущат колите и след това пешеходците, та докато стъпят на пътеката вече колите да са върху нея. И стрес за пешеходеца и набиване на спирачки от шофьорите! А и като знаем коя е фирмата дето ги слага, хехе нямам думи. Да се молим някой ненормалник да не тръгне да реже жиците на сфетофарите дето висят от стълбовете и са мушнати в разни гофренца. Ай стига толкова.

А може ли за цялата система наведнъж да се оплача ??! Че тя цялата не работи :)

Егати и светофарите,няма и единна система да показва че са развалени,и хората да съобщават за повреди. Къде отиват тези средства?