За месец КАТ-София събра 1 млн. лв. от глоби

само в рамките на един месец в столичния КАТ са събрани глоби в размер на 1 милион лева, като повишението на сумата се дължи на промените в закона за пътищата и на механизмите за събирането на глобите.

Обратно в новината

Коментари - За месец КАТ-София събра 1 млн. лв. от глоби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ami da to na6ta darjava samo znae da sabira, a pari za pati6ta nqma. sabira pari za kakvo li ne, danazi vsqkakvi ,a tezi pari kade otivat .........??????????? v ne4iii jobove !!!!!!!!!!

ne vie vinovna policiqta selqni prosti, a ste si vinovni vie bokluci i izrodi koito ne mogat da mislqt i karat tu pili ti sys 100km v 4as nad ograni4enieto, bezdarni glupaci dokato si kupuvate knijkite 6te ima zaginali na pytq, za6to ne si napravite nai-prostata smetka , 4e vie 6ofiorite ste vinovoni za vsi4ko koeto stava na pytq... i pak 6te kaja malki izakyrneli indian4eta-prost narod slaba dyrjava

А няма пари да отвори допълнителни гишета, че да се избегне унизителното чакане за смяна на документи, регистрации и пр.!!

Не знам за вас, но като човек ходил няколко пъти в САЩ и редовно гледащ филми съм забелязал едно важно нещо. Това е че на колите на US полицията пише: To protect and serve, т.е. за малцината не разбрали: Да защитава и служи. За ЗАЩИТАТА сега няма да говоря, но за за Служенето ще отделя 5 минутки. В България самото име КАТ (Контрол на автомобилния транспорт) е в пряко противоречие с надписа на американските поличейски автомобили. Това си е едно комунистическо извращение и мания - да се контролира, следи, играе на стражари и апаши - стоене в засада да сгрешиш. А както знаем ако се дебнем ще се хванем. Та Българския КАТ трябва коренно да си промени начина на мислене, начина на работа, дейността си и стратегията си. Те са в момента една пасивна организация (думата пасивна ми напомня вица за г-н Амбрияж), която чака нарушението, ПТП да се случи и да правят актове. Защо винаги стоят скрити в храстите, след кръстовища, а не излезнат да се виждат от далече, да помагат на движението сутрин на възловите кръстовища. Самото им присъствие ще респектира и няма да има минаващи на червено, правещи ляв завой от най-дясна лента, минаващи на пряко в тунела от Люлин, и т.н. Време е тези на които пише на молбата за работа в МВР: Моля да бъда приет в органите на НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ да си отидат и ако трябвада се внесат малко полицаи, които да Protect and Serve. Благодаря за вниманието!

в СТОЛИЧНИЯ КАТ са събрани глоби в размер на 1 милион лева ,а досега събираемостта от глоби е била около 30 милиона годишно за ЦЯЛАТА СТРАНА.

Колко истина болка и признание за некомпетентност има в тия думи. Некомпетентност от Шефа на пътна полиция ,та до последния селски милиционер. Докато пътна полиция сама нарича себе си Радарна полиция ,умрелите ще се множат.

не са виновни само шофьорите за катастрофите пътищата са ни в много окаяно състояние само дупки и започнали ремонти но недовършени

Ако са събрали 1 млн. за месец, то за цяла година ще бъдат 12 милиона, т.е. към 1/3 от това което са събирали преди. Къде е подобрението?

А, казаха си го най-накрая: полицията НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ! Малоумници - рекетьори и бездушни изпълнители на нечии 'нареждания'...

i sega kakvo shte gi pravi?

мамка ви долна, ей големи сте мизерници бе!

Ех,че новина за хвалба!! Кога КАТ ще се похвали,че са обуздали безумците по пътищата,че са намалели катастрофите,че са създали ред и спокойствие на движението?