Студът препълни приюта, няма храна за всички

Приютът за бездомни "Добрият самарянин" в Русе вече е препълнен заради много ниските температури.

Обратно в новината

Коментари - Студът препълни приюта, няма храна за всички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого да попитаме защо е орязан бюджетът с 60%...........Стоилов или Бурджиев.............срамота

Видими резултати !

Къде е премиера и крадливия Калфин да видят до каква мизерия докараха хората и оня Москов с ваксините отрова за дечицата български...здравеубиецът на нацията.

Бедният ни град е с най-много бездомници и несретници. Тъжна гледка е да ходиш по улиците и почти на всеки ъгъл да ги виждаш.

Да отиде някой джурналист от Бряг или Утро и ги интевюира и снима- резултата ще се окаже,че няма нито един турчин или циганин и поне половината са със средно и висше образование-това са резултатите и в София- защо ли !?

Тъжно, доживях това да се случи и в България.Като си помисля как се хвърлят милиони за глупости а немогат да отделят пари за бездомните.

Замисляли ли сте се ,че когато правите дарение на някой бездомник , всъщност правите дарение на себе си !

Да заделят от заплатите си и от комисионните, които взимат (като дупетати) и да осигурят едно нормално изкарване на студените месеци на хората от приюта.

Ако не Иснецето, поне агент Иван Шкембелиев - Шкембето (ака. Краси Каракачанов) от МВРО да даде, нали е патриот.

Важното е ,че има храна , много храна, страшно много храна за Нунев, Даков , Савов, ЩИТ/ Кр, Тодоров/ другаря Белоев , Киро Панайотов, Свилко Иванов, Деси Атанасова... другото е издребняване... А, .... има ли ДАНС/

E те герберастите че са крадливи то е ясно, ама къде са нашите русенски светци и благодетели - Иско и Мацо? Като имат за тролове, не може да нямат и за малко благотворителност.

Иско, дай някой лев и ти, и нежният ти господар Мацола също. Нали сте големите спасители на града.