Коментари - Плетат стол-люлка от 3,8 км сезал за Сесилия Саркози | dnes.dir.bg
назад

Плетат стол-люлка от 3,8 км сезал за Сесилия Саркози

Подарък за първата дама на Франция Сесилия Саркози приготвиха жителите на пернишкото село Кладница, съобщиха от селския инициативен комитет.

Обратно в новината

Коментари - Плетат стол-люлка от 3,8 км сезал за Сесилия Саркози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

za men na6te medici biaxa pove4e ot vinovni,taka 4e ne vijdam za kakvo da i blagodaria

До бабата от 13,50-вероятно щом пишеш на компютър не си чак баба,но щом така се определяш-твоя си работа!Думата благодаря ми е известна,както и случаите,в които тя трябва да се казва.Благодаря трябва да кажат някои други хора на целия народ/дори и на теб,бабе/,защото опростения либийски дълг бай ти тошо не го е пестил от закуски,а си е народна пара,смъкната от гърба на всички ни.Петелските гащи и прочие простотии не е нужно да се коментират,още повече,че покойната ми майка ме е учила да уважавам жените,особено старите.Не че ти го заслужаваш.

ГОЛЯМО ПОДЛИЗУРСТВО!! Бабешки работи!! Направо ще ме разплачете!!!

айде нема нужда...

Браво на жителите на Кладница.Сесилия Саркози го заслужава.

Tova e nai-malkoto,koeto moge da se napravi za tazi gena,koiato vurna givota na tezi hora,no bravo,4e sa se setili za tozi stol tova e uvagenie i respekt.

Аз пък смятам, че столчето-люлка си е много хубаво и мадам ще му се зарадва,пък и на терлиците също.

На теб берача думата БЛАГОДАРЯ вероятно не ти е известна.Дано не попаднеш в подобна ситуация.Само се моли и тогава сигурно на петела гащи майката ще изплете.Глупак

Голяма простотия,как не се сети някой да и оплете и едни терлици!нали всичко друго ни е наред,сега и подъръка за Сесилия като е готов,може да сме напълно спокойни!На Сарко калцуни ли ще му направят или що?

нещо като негърско село се готви за посрещане на белия гостенин с тотемен подарък, защото му е донесъл предишния път цветни мъниста.

БРАВО НА ЖЕНИТЕ ТОВА СА МАЛКИТЕ НО КРАСИВИ ЖЕСТОВЕ КОЙТО ВСЕКИ ЩЕ ОЦЕНИ