Коментари - Набутват UK-имигрантите с още харчове | dnes.dir.bg
назад

Набутват UK-имигрантите с още харчове

Икономическите имигранти във Великобритания трябва да плащат допълнителни средства за здравните грижи и образованието, което получават там.

Обратно в новината

Коментари - Набутват UK-имигрантите с още харчове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бял гълъб ! Ти да не си расист ? С какво си по добър от тях ???

Наскоро бях в UK.По едно време си помислих дали не съм в средата на Африка,в Найроби или Лагос!И всяка втора негърка е бременна или бута количка с британски гражданин.Та на фона на всички цветнокожи,там сме като бели гълъби.

Реципрочни мерки за UK граждани в България!Да плащат за курсове по български и да държат изпити по езика и историята на БГ!

Смятам че тук трябва да подходим с британците по същия начин.

Глупости са тва! Няма такова нещо!

после ще се чудят кой ще им бере доматите

Елементарно Уотсън. Преписваме техните изисквания и забрани и и въвеждаме със закон за тях.

ми добре, какъв е проблема да ги натоварим и ние тука тройно повече данъци. То и без това не са ниски нашите данъци. Да плащат по 3 щом искат да живеят тука и ОК

Немате грижи, НДСВ че върнат краднатите милиони и ще живнем. Нема нужда. От UK братлетата на сино му, че дадат кинтите да подкараме тука перачката.

Напълно съгласен съм, че е крайно време да се вземат реципрочни мерки към всички UK граждани: такси за визи възлизащи на близо месечно възнаграждение, ограничаване на възможността да закупуват българска недвижимост без да владеят книжовен български , издържан изпит по история на България и традиций на българската култура, Черен списък на пребивавалите в българия UK граждани ,които са имали хулиганско поведение и недопускането и на семействата им и т. н. като мерките взети срещу тях да бъдат по-строги отколкото техните срещу нас......Голяма работа ,че нямало да купуват имоти у нас.....Ми като не са те ще са Германците ,Румънците, Шведите или Датчаните или някой други. Ама нямало да дойдат англичани да повръщат по баровете по черноморието....Ами ще дойдат такива дето не повръщат....и още много в тази посока ама нали сме си дупедавци отколе та това са само мечти.....А ингилизите ще продължават да се подиграват с нас ......