Коментари - Адвокат на Майкъл Шийлдс и евродепутатка идват у нас | dnes.dir.bg
назад

Адвокат на Майкъл Шийлдс и евродепутатка идват у нас

Фенът на Ливърпул Майкъл Шийлдс, който бе вкаран в затвора след победата на неговия клуб в Шампионската лига през 2005 г., посрещна 21-ия си рожден ден в килията като получи поздравителни картички от футболисти на отбора, съобщи британският телевизионен канал Ай Ти Ви.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат на Майкъл Шийлдс и евродепутатка идват у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zakona za transfer e validen sledowatelno angli4anite mogat da go pusnat pps medicinskite sestri gi spasiha ot4asti 4rez tozi zakon taka 4e hubavo si pomislete kakvo pi6ete!

Tova se sluchva, zastoto ni upravljavat xora ber samocustvie, xora koito sa alchni i gledat da se navrat njakade-Pomjari a tova pravi Stranata ni pomjarska. Stiga tolkova!

Niamam dumi kakva durjava sme stanali i ot neznam koga !!!!!!! NIAMAME ZAKONI< NITO VISHI STOIASHTI < NITO KOITO DA SLEDVA ZAKONITE OT OBIKNOVENNIA CHOVEK DO DURJAVNITE SLUJITELI! PUK BILO TO PREZIDENT?! Nishto obshto niamame sus kakvo sme bili kato narod po vreme na KALOIANA!!!!!!!!!!!O sa samo IDEOTI GLADI SVINI V PARLAMENTA! AMA TO NII NIAMAME IZBOR SHTOTO SAMO TAKIVA SA OSTANALI ! TE SI CHAKAT REDA I NE DAVAT NOVI I UMNI XORA DA IM VZEMAT TOPLOTO MESTENCE! AKO(ima edno deto mirishe i capa)Vsichko beshe kakto triabva ,shtiaxa mnogo xora da sa po zatvorite (koito triabva da sa tam) i shtiaxme da sme GORDA nacia i narod ! Naclednici na vladeteli ot koito drugite sa se straxuvali i uvajavali!A sega ,......niamam dumi!

Бащата на трепача да събере 100000лв.за обезщетение на младежа-Ако няма толкова да поиска от Гоце!Той за престъпници има пари!След това да помоли Първанов да го помилва и да му даде орден Стара Планинакато заслужила Мутра!Мафиотска страна с мафиотско мислене!Защо защитавате престъпниците?Защото сте като тях!Скоро и по вашите глави ще заиграят тухли!Обещаваме!

Англичаните са абсолютни животни - уайт траш! Такива ТЪПАЦИ няма никъде другаде в Европа. Те затова и евреите са ги наебали директно в мозъците.

Човече не ти ли стана поне малко съвестно да напишеш това. Пострадалият барман е почти инвалид, заради изумените ангийски боклуци. Ти поне ги виждаш вероятно в родината им.Тук са като разпасани изроди,невиждали евтин алкохол.Мислят си, че всичко им е позволено.Ако беше наистина невинен, защо англичаните не го освободиха, ами сиго тикнаха зад решетките не на някое поправително общежитие,а на строг затвор.Помисли малко или миенето на чинии в UK ти е промило мозъка.

Скапаните фенове на скапания ливърпул не се научиха нито да пият нито да се държат като хора. Забравиха масовото убийство на стадион Хейзъл и наказанието да не участват в Европейски турнири. Четитики пращали на говедото в затвора, баща му събирал подписи, играчите били съпричасни - направо да се разплачеш от умиление. Ако България беше сериозна държава, щеше такъв шум да вдигне, че собствениците на отбора лично да платят масовото инасилване на тъпака в англииския пандиз. А то какво - ще посрещаме наглите роднини като държавни глави. Айде някой от вас да иде и да се жалва на ПРЕЗИДЕНТА. Не знам дали ще си спомня колко време е чакал любезното разкарване...

Замислете се какво ще стане, ако българин пребие англичанин в англия така...не 10 години ми нз кво ще му сложат... Като е направил нещо да си носи последствията!!!

Манипулатор, ти какво предлагаш в случая? Факт е, че на мутрягите и останалите боклуци много често им се разминава наказанието в подобни случаи, но значи ли това според теб, че всеки може да вилнее безнаказано и че въпросното гейче не трябва да си понесе законното наказание? Аз живея от доста време сред англичаните, познавам ги добре и ти гарантирам, че ако ти постъпиш така в Англия- много ще си патиш, ама много, и в този случай никакви манипулаторски приказки как англичаните били захапали въдицата, пък как били с промити мозъци, пак как си избивали комплексите за малоценност, пък как пакитата се разминавали с условни присъди и минавали метър- нищо няма да хване дикиш, дупе да ти е яко и това е. Така че и ти можеш тук да приказваш каквото и колкото си искаш, но това с нищо не променя фактите, а ако все още се съмняваш, че така ще постъпят тука с тебе в аналогичен случай- заповядай ми на гости и ще го уредим следствения експеримент, немаш грижи )))

ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ КАК МОЖЕ ДА СТЕ НА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИКА.ТОЙ ОСЪКАТИ МЛАД ЧОВЕК /СТУДЕНТ/ КОЙТО СИ Е ИЗКАРВАЛ ПРЕХРАНАТА РАБОТЕЙКИ КАТО БАРМАН.АКО ВИЕ ИЛИ ВАШ БЛИЗЪК БЕШЕ НА МЯСТОТО НА БАРМАНА ТАКА ЛИ ЩЯХТЕ ДА РЕАГИРАТЕ. ЗАТОВА ЧЕ ЧЕРЕПА Е ЖИВ /ДАНО НЕ ЗА ДЪЛГО/ И ОЩЕ НА СВОБОДА ВИНАТА Е НА ДРУГИ,А НЕ НА ПОТЪРПЕВШИЯ

Х-man е прав! Давайте да правим и ние една подписка против помилването на пияното анлийско говедо!

Голям батак е в тази наша държава. Въобще защо го пуснаха да си ходи тоя селяндур от Англия

Присъединявам се към мненията, изказани във форума, които свързват случая Майкъл Шийлдс с медиците ни и техните присъди, издадени в Либия! Асоциацията се налага от само себе си. Дори бих добавила, че поведението на Великобритания е пример за уважение към решението на българския съд. За съжаление не мога да кажа същото за България, по отношение на либийския съд! Това е факт и той не може да се отрече.

Az gledam ot visiko i vijdam vsichko kreteni boji, i vidiah kak Zlatistia ne vleze v zatvora za dokazano ubiistvo, i vidiah kak pian shofior vav Vraca ubi dve deca i ne vleze v zatvora , zashtoto bashta mu beshe shef na sledstvieto, i vidiah kak vdovicatat na Samokoveca razprodava DOKZANO KRADENI imoti zashtoto Samokoveca se e otcital kadeto triabva, i zatova Chada (kreteni) Boji mislia che ako glavata na nasheto momche e ozdraviala, Maikal Shields triabva da go pomilvat Amin

вижте кво,юнаци български!в една държава в която изнасилвач,педофил и всякаква друга измет получава условна присъда е смешно,направо нелепо да издаваш толкова тежка присъда за това което е направил въпросния хулиган.Но лапнахте кукичката,толкова сте лесни за манипулация.Да го линчуваме бе,щото е чужденец-при това от богатото кралство.А тук изродите да са си на свобода,те са си нашенци-убийци,изнас провинциалисти-това сме ние.И като погледам в някой европейски град,най-лесно така разпознавам българчето-уплашено и жалко.Готово да освирепее,заради придобитите си комплекси.

Бащата на престъпника иска да събере подписка за спасяване на сина си от затвора. Ами защо бащата на жертвата не събере 100 000 подписа срещу Шийлдс. Та ако го пуснат този фен отново ще тръгне по стадионите и пиян да раздава правосъдие. Всеке знае на какво прилича английски футболен фен. Ако някой може да прави страници нека направим подписка против освобождаването му. Когато дойде адвоката му с евродепутатката да покажат сайта какво е нашето виждане за освобождаването му.

Към 1912 (22.09.2007 г. 17:16ч.) А примера със Стависки изобщо не е удачен щото да причиниш катастрофа не е същото като да удряш човек по главата с камък..... - Така е! Друго си е да премажеш няколко с 3 тонен джип...

Абе, тоя дето осакати завинаги един български младеж какво повече иска? Егаси наглеците

Podkrepiam moiata sunarodnichkaGorda Bulgarka!Na bulgaria i triabvat Gordi Bulgarki!!!!!!!!!!!!

Ако главния прокурор има малко достойнство и иска да запази достойнството на България, не трябва да приема адвоката на Шийлдс и т.нар. евродепутат. Има съд, който се е произнесъл вече и толкова. Няма какво повече да се обсъжда. Миналия път като дойде една евродепутатка, в защита на мангалите от Баталова воденица (кв. Сердика), цялата държава реши че може да не изпълнява решениеот на забележете ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД и да не им събаря незаконните коптори. Така всички се скъсаха да лижат задника на някаква тетка, само защото е евродепутатка и плюха в лицето на правосъдието.

Вижте какво мислят част от англичаните по въпроса: http://www клипче! А примера със Стависки изобщо не е удачен щото да причиниш катастрофа не е същото като да удряш човек по главата с камък.....

кралицата да се поучи от Гоце и да издаде оправдателна присъда, да помилва Майкъл. Пък после той да поиска и ЕС да му помогне къде със средства, къде с жилище. В Лондон да го направят почетен гражданин.....

Премиера ни ако се среща да си губи врвмето със тоя ясен случай - верно е за смяна. Не види че оставката му зимъска чука на вратата и с позор ще си ходи - и не вземе да работи за жългарите да живееят по-добре - а ще се грижи за един пияница и убиец, пък бил той и англичанин ...

До UK-Ако някоя пияна английска свиня счупи твоята глава,същия коментар ли ще напишеш?Ти си по-голямо нищожество и от тоя скапаняк шийлдс!А ако българският президент не се казваше гоце и имаше някакво достоинство,щеше да откаже аудиенция на роднините,адвокатите и пр. на престъпника.Би ли приел и пострадалото момче,родителите и адвокатите му?Не,нали?

Много тъпо парче си. Барманът е младо момче , което има дете и семейство , а след инцидентът е инвалид. Изкарвал си е прехраната почтено, когатотези идиоти не са се появили да му трошат главата с тухла, защото им направил забележка. теб и с тухла 4ка да те ударят, няма да ти дойде акълът. Баси и тъпанарите

Ти в ЮК ли си, батка? Щото и аз съм в ЮК, ама я иди забий един на местния барман, да видиш после колко ще се церемонят с тебе. А примера със Ставийски, дето го даваш, работи точно срещу твоята теза- той все пак е от тия, дето празнуват Хануката, а в такива случай както се сещаш лобирането е много яко, т.е. случая е аналогичен с този на Майкъл. А иначе ако става дума за Ливърпул- и аз съм им фен, но това няма нищо общо със случая.

В ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

в България за предумиишлено убийство не дават 10г :) те се разминават с условни ако въобще докажат нещо подобно. На този местен фон тази присъда си е с право съмнителна.

Аз съм един от най-верните фенове на Ливърпул. Обичам този отбор и всичко свързано с него, но... Този малък плужек Шийлдс заслужава не, десет а 30 х 10 г. да лежи в затвора. Да му поразширят кръгчето мазните мутри в панделата, та да му дойде акъла. Няма такъв боклук като този!!!! Хич не ме интересува, че е фен на Ливърпул. Той се е опитал да убие мой сънародник... Абе, направо опитал се е да отнеме човешки живот! Сега, ако иска да събира подписи от Кралския двор. Хич не ми пука. Българския съд ТРЯБВА ДА Е НЕЗАВИСИМ и да не се влияе от мазния британски натиск. Тъй като съм запознат добре с изнесените факти по случая смея да твърдя, че на малкия английски посерко, тази присъда му е малка!!! Чудя се дали, ако на морето имаше фенове на Левски или на ЦСКА пред тях също ли щеше да е толкова смел. Или понеже тука сме някакви неандерталци и дай да си правиме каквото искаме. Майкъл Шийлдс - дано да изгниеш в затвора - ИЗВЕРГ ТАКЪВ - ТИ СИ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА!!!

не разбирам защо при положение, че няма жертва наказанието е по-голямо от евентуалното на ставийски..загубена история

ama che smeshka - ot kakav zor ste se sresta s premiera???? tova e vapros na sada. p.s. r2 e mnogo prav.

Ха ха ха,иначе за чуждите неволи сме стриктни в раздаване на правосъдие! Колко смешно?! А тук на всеки метър се разхождат убийци - пътни,битови,психяса

Само с престъпници се срещат нашите политици- били те и английски адвокати или политици. Или може би ни приемат за животни и изпълнението се приема като част от сафари в България. Пито-платено и сега и премиерът им смята за ненужно това усложнение с затвора.

Нека полежи 8 годинки тука, пук после срещу щедра сума обезщетение, да си го приберат на Острова.

drugia mesec otivam v london da se opla4a ot piandurite v slun4ev briag ;]]]]]]]]

Нека да освободят хайванчето.То няма да прави повече така.Ама да си платят както в Либия за издръжка на инвалидизирания барман.Той няма полза от това, че някой някъде щял да лежи в затвора.Той затвора му сигурно е домашен или може би островен.

Е, това е ингилизин. Гоце Феса ще му целува задника, също и Сер Гея. Не бих се очудил, ако Гоце Феса го награди с орден за заслуги към международния спорт. Какво като е строшил главата на някакъв си българин. Па да си е пазил главата вината си е негова. Нали сме бананова република на турци и янки. Щом в България с появи ингилизки лумпен и си купи колиба със свинарник, ние го показваме по телевизията, като че ли е Господ. Е, българин у Ингилизко няма да покажат по телето и няма да го срещат с прайм-министъра. Вместо това ще лежи в пандиза да го таковат манафите. Ние сме народ без достойнство.

Със случая на Майкъл Шийлдс заприличахме на Либия. Бетер сме от нея. Ние не наказваме нашите бандити, тръгнали сме да показваме на света колко ефективна и справедлива е нашата съдебна система. Егати и държавата!

Да си стоят там на острова и да си се напиват до безсъзнание с алкохол! Не ни трябват в България нито ингилизи, нито други нисши подобия на европейци!!!

Ставийски утрепа двама и нищо, а пък Шийлдс 20 г. затвор за една счупена барманска кратуна.

Бащата на Шиилдс ще каже на Първанов-Щом помилвахте медицинските сетри които бяха доказано виновни за неумишлено заразяване на деца със СПИН, за далавери с валута, за варене на ракиия и за разпуснат живот наказуеми според Либийското законодателство с много повече години от колкото са излежали и ги направихте национални герои, защо да не освободите сина ми,който в нетрезво състояние се е поувлякал малко-както ще се размине и на Максим Ставийски за двойното убиство което извърши... И ще е прав човека...

Ама как ще го осъдят само защото е разбил главата на някакъв си туземец от Румъния ли беше, от България ли. Голяма работа, пийнало си момчето, повеселило се малко, верно направило някоя беля, ама чак пък да го съдят.. Добре поне, че като се начаткат из Гърция и Испания и направят золумите- там поне не си поплюват с тях и си ги чаткат според както пише закона, ама бил горд поданик на каралевата, нема значение, ДГД! Иначе някой българин в Англия ако отиде и да изджаска голям камък в главата на коя да е английска педеруга- забрави да чуеш за този балкански криминален тип в следващите 20-тина години... Па ако ще цялата му маала в България до един да си признаят, че те са извършили престъплението- се тая. Но няма какво да им се сърдим, а трябва да се учим от тях, трябва да станем егоисти и лицемери и винаги да си гледаме своя интерес и да се обединяваме да защитаваме нашето си, няма значение виновно ли е или невинно. Също ония впиянчени албионци, дето бяха скачали на полицаи във Велико Търново и им бяха късали пагоните- и за тях бой, стригание и сръбска музика, докато ги респоктират хубаво, и после в панделата, защото в Английските затвори предполагам има десетки българи, но на никой не му хрумва да нарушава законите зараи тях и да ги освобождава от отговорност, защото били чужденци и прочие. И изобщо- стига двойни стандарти- българин, ингилиз, ром, коняк или марсианец- няма значение, закона е за всички!

i kade to4no w cialata statia se opiswa sre6tata na bashtata na mom4eto s prezidenta...

По нагли от английските мутри няма!!

От какъв зор да се срещат с Президента?

Кой го знае какъв е тъпак тоя :-), нека си обикаля затворите..

Значи той си лежи в британския затвор, а нашите медицински сестри получиха премии и апартаменти?!