Коментари - Социолози пак твърдят, че Б.Борисов печели от воле | dnes.dir.bg
назад

Социолози пак твърдят, че Б.Борисов печели от воле

42,5% от софиянци няма да гласуват на предстоящите местни избори. 36,1 % ще подкрепят Бойко Борисов. Това показва проучване на “Алфа Рисърч”, оповестено от Боряна Димитрова пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Социолози пак твърдят, че Б.Борисов печели от воле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще гласувам за Бойко, защото не искам и в София да ми заговорят на турски разните Догановци.

този стар сценарии /трагикокомедиа/енап от една партия,той се режисира от същата.Най-лошото настъпва когато ти дърпат столчето отдолу,тогава нещата загрубяват.Всичко се създаде с поръчение,всичко се прави с поръчение в името на келепира.Децата им ни определяха къде да бъдем,техните сега пак ни казват вие ще ни избирате,ние пак сме насреща,нямате къде да идете.Това е страшното,затова и децата ни бягат от този абсолютен мазохизъм.Какво ни остава,трябват ни хора/п оне да пробваме/този обор да започне да се чисти от тази пасмина.Така че,някой трябва дя започне грубата чистка.А после ще дойде и момента за младите и кадърни които да почнат да градят основите,няма как всичко ще е много болезнено и трудно,но според мен друг път няма.Трябва да се запретнат ръкавите,иначе ще се въргаляме в мросотията която искат да продължат да ни заливат...Да хващаме лопатите...

Бате Бойко до началото на предизборната кампа не знаеше къде се намира гр.Нови Искър и какви тегоби имат хората там.17 години в този град не е направено нищо.Улицата, която хората най-много използвах в най-тежките си моменти за посещение на гробовете на близките си беше в ровове от половин метър. с една дума Ад.Сега предизборно я асфалтираха. Затова ние гражданите от Нови Искър искаме избори поне на половин година веднъж, за да можем да достигнем голямото изоставане от голямото нищонеправене.

Една другарка тука подкрепяла идеите на ГЕРБ. Абе браво, ама къде тя видя идеи у ГЕРБ ?? А на едного му се искало да победи ББ, а не тройната коалиция. О свещенна ... наивност. Ще победи бате ще победи! Те вече 18 години, че и плюс още 45 преди тях все едни и същи побеждават, ама както рекъл военния от вица : Заради такива като тебе сме на трето място. В случая разбирай : Никога няма да разберем кой ни такова!

Непрекъснато съдбата ни решават невъзвращенци и мутри. Докога така а??

Бабет, ako ti napisha neshto veselo za BG me e strah , che .... pak shte zaplaechesh.... Ima dve klasi v choveshkoto obshtestvo - ednite yazdyat, a drugite sa yazdeni ... i tova e vsichko.... drugo niama .... nezavisimo v koya strana si ... izbiraj....!

Подвързачов,от 09,49ч-моля те,напиши по някой куплет и за останалите кандидати!Да има и нещо весело във форума,че с тези новини за цени ,предстоящи войни и катастрофи съвсем ще превъртим!

Не съм убеден, че можеш да мислиш с чугунената си глава.

До MR OIZO ! И аз съм съгласен с теб и ти благодаря за корекцията! Ще добавя само към казаното от теб, че никак, ами никак не е правилно да се концентрират държавните плащания в сАМО ЕДНА, ПРИ ТОВА И ЧАСТНА БАНКА. В Западна развита Европа държавните плащания минават само през банка, в която ИМА ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ. В България вече няма банка с държавно участие и това съзнателно бе извършено от екзекуторите на българската икономика и държава ,всички управлявали партии прехода. В Българския случай лицето Бойко Борисов след като дойде на власт, като кмет на столицата и втори държавник по йерархията след министър председателя, трябваше да промени това положение и разпредели държавните плащания равномерно през други банки. В същата високо развита и демократична Европа това положение се смята ЗА ВИСШ ИЗРАЗ НА КОРУПЦИЯ И СЕ НАКАЗВА ЖЕСТОКО ПО ЗАКОНА!!!! Защото в тези демокрации не върви шуробаджаданщината до десето коляно, там СЪС ЗАКОН Е ЗАБРАНЕНА! Цветелина може да не е жена на Бойко пред олтара, но тя е негов спътник в живота вече 20 години и най-близък човек! Бойко не направи С УМИСЪЛ НИЩО за пермахване на този прецедент и може да се счита са УМИШЛЕН УЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, пак според закона. За това имаме чудесен параграф от Наказателния ни кодекс, касаещ българските държавници, който обаче се отмива от първановската ни прокуратура с мълчание. Що се отнася до уфсъ (21.09.2007 г. 14:01ч.) ще му кажа ,че аз съм член на Идея за България- най- голямата организация на българските емигранти със смесено участие- от България и от емиграцията ни!

Софиянци, мислете с главите си!!! Нима ще изберете тази мутра отново за кмет. Не ви ли стигнаха 2 години, за да разберете как ни манипулира, че върши нещо, а той дето не изскача всяка минута ту от телевизора, ту от вестниците. Да го е страх човек да си пусне и чешмата, че сигурно и оттам ще потече лика му. Омръзна ми да го гледам и да чета само за него. Медиите толкова го лансират, какво ли им плаща или как им се отблагодарява. Те го направиха медиен герой, без реално да е направил нещо за софиянци. За мен Мартин Заимов е човекът професионалист, който ще оправи София. Изберете умния човек, а не мутрата, ако искате да имате европейска столица. Гласувайте!!!

ти с всичкия ли си? Мисля, че не!

Аман от Вас! Стой си на село и си избирай който искаш. Тук в София е пълно с такива като теб селяндурки, които сега кмет ще ни избират! АМАН ОТ ВАС! Вие ги избирате, а чакате после София да се справя с всичко, било то пртести, стачки, недоволства и др.!

скрий се бе простак, не дразни хората с простотиите си. поне някой да беше се сетил да ти плати за клакьорството. келеш селски.

На социолозите добре им плащат...

Желая на ДСБ и СДС УСПЕХ от сърце! София трябва отново да бъде синя, каквато е била! Келепира от управляващите - БСП, НДСВ, ДПС го видяхме всички.

КАКВО НАПРАВИ ВЕДНАГА???? ПОДСЕТИ МЕ, ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ??? КАКВО НАПРАВИ БАТКО ТИ БОЙКО? ЧАКАМ ДА МИ ПИШЕШ КОНКРЕТНО. АКО МИ ПОСОЧИШ НЕЩО, КОЕТО Е СВЪРШИЛ ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ, ОБЕЩАВАМ ТИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, НИЩО ЧЕ Е КОМУНИСТ.

НЕ СЕ ВЪЗХИЩАВАЙ ТОЛКОВА, НЕДЕЙ, ДА НЕ ПЛАЧЕШ СЛЕД ТОВА, ЧЕ МНОГО ЩЕ ТЕ БОЛИ! ТАКА ПРЕЗ 2001 ГОДИНА ДОЙДЕ СЪЩО ЕДНА НОВА ПАРТИЯ НАЧЕЛО С НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО НЕОБРАЗОВАНИЯ КОМАРДЖИЯ СИМЕОН И ВСИЧКИ ВИЕ КАТО ОВЦЕ ПОИСКАХТЕ ПАК НЕЩО НОВО, НЕЩО НОВИЧКО И ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО И НОВАТА МУ ПАРТИЙКА. И КАКВО СТАНА ВЪЗХИТЕНА???????? ОПРАВИ НИ ЗА 800 ДНИ. ТАКА НИ ОПРАВИ ОБАЧЕ, ЧЕ СТРАДАМЕ И НИЕ, КОИТО НЕ СЕ ХВЪРЛЯМЕ ПО НОВИТЕ ПАРТИЙКИ.

Дедо по принцип съм много съгласен с изказването си, но правиш една неточност - всички държавни плащания минаха към СИБАНК още по Костово време когато банката беше Славчо-Христова. След това статуквото се запази защото банката стана Цветелино-Бориаславо

А, БЕ МАЙК А ОТ КЪДЕ Е БАТЕ ТИ БОЙКО, ЗА КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВАШ??? НЕ Е ЛИ БИВШ КОМУНИСТ? НЕ Е ЛИ СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ В ДРУГО ЕДНО КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НА КОМАРДЖИЯТА СИМЕОН, КОЙТО НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ, С ПРОТЕКЦИИТЕ НА ЧЕНГЕТО БРИГО АСПАРУХОВ??? А ПОМИСЛИ МАЛКО ДРАГИ МИ МАЙК - КАКЪВ Е БАТЕ ТИ БОЙКО????? БИВША МУТРА, ОХРАНЯВАЛ ПРАВЕШКИЯ КАСКЕТ ТЖ, ЧЛЕН НА БКП, ГЕНЕРАЛ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЦАРЯ /НДСВ/. НЕ САМО, ЧЕ Е РОЖБИЧКА НА 3-НАТА КОАЛИЦИЯ, АМИ ДАЖЕ ГИ Е ЗАДМИНАЛ............ ОТДАВНА!!!! ГЛАСУВАЙ ЗА НЕГО, ПА В УТРЕШНИЯ ТИ ДЕН - НЕКА ТИ Е ......

По-добре в деня на изборите всеки да отиде да гласува,а кой ще спечели мисля да коментираме тогава!Хора осъзнайте ,че без вас изборите са невалидни/поне за мен/ако изберете да отидете на риболов или др. значи АЗ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЪМ БЪЛГАРКА!Отказвам да бъда част от такъв народ/безотговорен/Щ бъда испанка или чехкиня!Вече ме е срам да казвам,че съм българка и да ми се смеят или да ме гледат съмнително/като лудите/това е благодарение на множеството от България!Бойко Борисов по-добре ще е да играе в театъра-В това е ненадминат!За друга работа найстина по-добре да извикаме Софиански!Избирайте кмет,който да върши работа за София,а не манекен на БТВ!Не чакайте циганите да дойда да гласуват-това е срамното!Все чакате някой друг да свърши вашата работа!Кметовете,кои избирате същото правят!Кой ще победи!На 28.10.07г. всички пред урните-Това е истината!

българските избиратели призовават българските емигранти от ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ да не дават акъл ами първо да станат бг граждани и да работят за бг вътре в страната, не отвън!

Много неприятна прогноза. След като полвината от хората в София не се интересуват в какъв град живеят и няма да гласуват то оправяне няма да има. Ще продължим да живеем в най-мръсната и най-неуредената столица в Европа.

ББ може и да си играе неговата игра - всеки от нас го прави ! Съгласете се че последният кметски мандат се свършиха доста неща.

do KOKO parvo dragi ne sam ti malkata. Vtoro ne ti govoria za okolovrasnoto a za omeknalite 4lenove na tvardia elektorat kogato spe4eli GERB.Taka 4e mainata ti

ЕЙ ВИЕ ТАМ ОТ СОФИЯ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ЧУДИТЕ КОЙ ДА ВИЕ Е КМЕТ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ БАТ БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ, ТИЯ ДРУГИТЕ КАКВИ СА - АМИ МНОГО ПРОСТО . ПЛАТИХА НА ЕДНИ ГЛУПАЦИ, КОИТО ДА ГОВОРЯТ СРЕЩУ БАТ БОЙКО И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА УВЕЛИЧАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ КЪМ НЕГО. И МНОГО ПРАВИЛНО Б.БОРИСОВ ПОНЕ НАВЛЕЗЕ В НЕЩАТА . НИЕ ОТ СЕЛО НЕ ЗНАЕМ КОЕ КОЛКО МУ Е ЯСНО И КОЕ НЕ Е, АМА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ СТАВА, ДРУГИТЕ СА ПЪЛНИ БУКЛУЦИ. РАЗМЪРДАЙТЕ СЕ И СИ ИЗБЕРЕТЕ БОРИСОВ И ВСИЧКИ НА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ГЛАСУВАТЕ, ЧЕ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ВАШИ РАЗХОДИ ОТ СТОЛИЦАТА, НИЕ НАЙ-МНОГ О ГИ УСЕЩАМЕ НА СЕЛО..........УВЕЛИЧ ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ ДВОЙНО И ТРОЙНО.........

Съгласен съм с идея за България.Макар,че не вярвам и 1% да събере една изцяло нова и непозната като лица и идеи партия,важното е по някакъв начин да излезе пред хората,че сега само за 5-6-те сбирщини от боклук се говори.А иначе правилно,не гласувайте-след 10 години по тази схема може и циганско мнозинство може да имаме в евролистата.

Какво значи медиите да не толерират ББ? Аз от три седмици като пусна телевизора все този палячо Тити и Мартин Заимов. А особено зад Тити стоят има-няма 2 процента. Ето това се казва толериране. ББ, лош-добър, 400 000 души са гласували за него на евроизборите. Десните са една шепа хора, но са всеки ден по медиите. Вчера при Бареков имаше трима десни наведнъж и тримата плюеха по ББ, без той да има възможност да се защити. Това ли наричаш ти толериране? И да бяха само те? Всеки кандидат-кмет като седне сутрин при Бареков или Коритаров вместо с Добро утро поздравява с ББ е лош. Това ли се нарича медиен комфорт?

prosto naselenie - izbira javni i tupi chengili.

ББ не е кмет а шериф. и такива трябва да са в цяла българия управниците. Нрода е все още прост и тъп, с робско самосъзнание и му са нужни точно такива хора - с характери да го водят. Стадата си искат пастири не Вълци /като светата троица/

до Идея за България: Престането с тези глупости! Всички знаем какво стана като не гласувахме. Явно сте от емигрантите, които само гледат сеира на България отвън, вие по-скоро сте от идея за Булгаристан. Що се отнася до останалите 90 нови партии - те са заложили на същите принципи като останалите - демокрация, чистота и пр. Няма гаранция за способностите на техните членове. Дядо Йоцо със сигурност е по-наясно със случващото се в България. Съгласна съм с почти всичко, което е казал. За ББ въобще няма да коментирам... Ще кажа само, че стои повече пред камерата и микрофоните, отколкото в кабинета си. Явно има някаква причина всички явно да го подкрепят (страх, пари, нещо друго...). На все още можещите да разсъждават ще препоръчам - четете в-к Стършел, все още има време до изборите и имате шанс да вземете правилното решение. Но отидете и гласувайте - дори и да е само за общински съветници, т.е. за партия.

да го духа тоа самонадеян боклук с неговата смешна мутренска партия! вие сте изрудени мозъци... ПРОМИТИИИ БОТОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Верваме им как иначе (21.09.2007 г. 12:48ч.) Ченгетата отново задействаха машината за избори. Те си го отгледаха, хвърли са пари хората и трябва ББ да спечели с подобаващ резултат - по подобие на другите им протежета Мони Кобургготски и Гоце.

Mnogo ostawki sa simwolicni ucastnici i partiiki...Sto li se trepjat?

Спрете да пишете глупости! Видяхме какво стана като не отидохме да гласуваме. Явно сте от емигрантите,

БОЙКО ТИ СИ!!!!!!!!!!!! ОТ ПЪВРИЯ ПЪТ!!!!

Румянке , predi da pishesh pak - pogledni kakvo sam pisal az po-nadolu.... Zashtoto kato ti gledam pisaniyata se seshtam za pogovorkata: ... Prost narod - slaba darzhava...!

Какво Б.Б е направим ма Бабо Яго (21.09.2007 г. 13:23ч.)? Че цял ден кисне на басейна в Дианабат и си играе карти, или обикаля провинцията да си гради маргиналната мутраджийска партия???. За дупките ли говориш, ами той колкото дупки покри, толкова е открил?! Развали ли бандитската концесия с англичаните на Софийска вода, дето храни монополиста чужденец с 68 000 месечна заплата и отнема правото на софиянци да ползват това най-голямо свое национално богатства- водите и от което зависи животът на хората? Пълен популист и бандит е твоят Б.Б, който използва властта единствено за лично обогатяване , да запази имотите на своя цар и за пълни гушите на новата ни олигархия с преторианската си гвардия- мутрите!

Само Бриго.Той е наи-достоиния

Алоо,последните изказали сеее! Нали тази света троица го пробутва,за да запази власттааааа! Тъпанари сте и това е!

Бойко Борисов е най-достойният кмет, който ще реши всички проблеми на столицата

Абсолютно ми е все тая кой клон на БГ мафията ще е на власт. ВСИЧКИ НА ПИКНИК, ГЪБИ, РИБОЛОВ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН!

Е,Е,че да предадем София на светата троица ли бе хора??? Не виждате ли,че ще съсипят и столицата както разсипаха България! Поне ББ прави нещо и то веднага,а който не е съгласен с него да не гласува !

Има ли ноормален софианец, който да гласува за този мутрафон? Всъщност какви са лидерите на ГЕРБ? Бивши спортисти с празни кратунки, манекенки лигави, артистчета, добре облечени бизнесмени и никакви интелегентни, знаещи и можещи хора. Иначе много красиви приказки и лозунги пускат. Долу ГЕРБ и неговия лидер.

Смятам , че Бат Бойко ще е избран отново за кмет на София, просто не виждам кой от другите кандидати може да му е конкурент :)

чудя се и се мая колко пари налива бинев в атака, че така яростно го лансират навсякъде?жалко, че една от малкото алтернативи на народа ни пропадна така грозно

Смятам , че Бат Бойко ще е избран отново за кмет на София, просто не виждам кой от другите кандидати може да му е конкурент :)

УЖАС! Гледахте ли предаването на Коритаров по Нова ТВ с ъс Заимов и Тити Папазов??? Ами те не знаеха защо са се кандидатирали за кметове! Държаха се като смешници, по точно като ДЕБИЛИ!Боже, пази България!!!!!!!!!!!!

Ченгетата отново задействаха машината за избори. Те си го отгледаха, хвърли са пари хората и трябва ББ да спечели с подобаващ резултат - по подобие на другите им протежета Мони Кобургготски и Гоце.

Дай боже това да се случи !! Подкрепям идеите на ГЕРБ !! Нова партия,нови идеи и млади переспективни хора!! Дано спечелят и на предсрочните парламентарни избори!! Защото както е тръгнало точно това ни чака.Това е еднствения начин да се спасим от омразната тройна коалиция в която всъщност се слуша думата на тоя кирлив фес Доган !! Долу коалицията !! Да живее ГЕРБ !!

Вместо да се чудят всички как може ББ да събере толкова проценти и след това да се подиграва с жителите на столицата, като дойде време за избори не стойте безразлично по домовете си а отидете да гласувате. Що се отнася мнението на писалите до тук за социолозите то некомпетентноста им е върховна и много ме развесели. Крайно време е и София да има нормален кмет!