Коментари - Бойко Коцев отиде в Брюксел, друг посланик го замества | dnes.dir.bg
назад

Бойко Коцев отиде в Брюксел, друг посланик го замества

Президентът Георги Първанов назначи досегашния зам.-министър на вътрешните работи Бойко Коцев за посланик в Брюксел от 1 октомври, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Коцев отиде в Брюксел, друг посланик го замества | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАСИ ВИЗИЯТА,БАСИ И МУСТАКА, ПА НЕКА ЗНАЕ И 6 ЕЗИКА.......

Син на партиен функционер от обкръжението на Тодор Живков,най големият курвар на ЦК на БКП! Аман от тях,до девето коляно са във властта!

знаел бил френски, немски и английски. Така твърди някой си. Само че в данните за него не фигурира, че говори, пише на чужди езици. Бил 20 години във МВнР, ами какво прави тогава този карови дипломат във Вътрешно. Да не би да е бил на командировка от ДС във външно. Там повечето на времето бяха все от ДС.

знаел бил френски, немски и английски. Така твърди някой си. Само че в данните за него не фигурира, че говори, пише на чужди езици. Бил 20 години във МВнР, ами какво прави тогава този карови политик във Вътрешно. Да не би да е бил на командировка от ДС във външно. Там повечето на времето бяха все от ДС.

р и всички подобни..., защо се изказвате, като и идея нямате кой е въпросният човек. Колкото да изтъкнете, че живеете в Брюксел, макар че с този манталитет не знам как оцелявате там./българската черта да плюем по всичко без да сме компетентни/. Подкр Боби.

Типично по български, много думи никакво съдържание. Никой не познава този човек, за да дава мнения и да дава определения. Какво очакват всички мои сънародници, че всички бивши и настоящи политици ще се променят или какво там с физиономиите за което споменавате. То понеже българите сме много кадърни и винаги търсиме под вола теле затова сме на това дередже. Общо взето човек който не е бил в Западна Европа, и не познава тукашния маниер на живот и т.н. не може да казва какво да прави някой за който всеки сипе помия и тиня. Живея в Белгия от години в центъра на Брюксел, и мога с чиста съвест да заявя, че българските политици по нищо не се различават от белгийските си събратя. Вие казвате, за полицейска държава в България или какво там, а тук е супер полицейщина защотото нямате представа какво е полицейска държава.Ако една държава е полицейска то това е добре защото ще има ред и дисциплина, защо американците са толкова силни защото има съзнание и има развитие. А в България само чалга и нищо повече. Що бре българи не прочетете малко новините и да видите какво се пише в тях и да си дадете сметка що за нация сме, ами вечната завист която ще ни изяде. Защо сега той пък не аз. Ами като си некадърник какво да те правя. Опитай и ти има хиляди начини да минеш през въртележката, легло, секс, какво ли не. Аман от простаци аман от идиоти които лаят и плюят лайна за сметка на другите. Мога само да ви кажа, че вие си пишете каквото си искате, но човека ще изкара доста добри пари, защото знам какви са им заплатите. Пък вие пийте по една шльокавица за успокоение на съвестта от нагъзването ви пред пикаещото момченце близо до Гранд Плас. Дано един ден да станете човеци... Avec mes meilleurs sentiments....

Радвам се за Бойко, защото го познавам лично. Изключително кадърен и интелигентен човек!Възмутена съм от коментарите на всички плювковци, които са писали тук. За сведение на онзи с препинателните знаци, баща му не е Георги, а Васил. Аз пък се срамувах от дипломатите Ф.Д. и Тодор Колев и т.н.

Радвам се за Бойко, защото го познавам лично. Изключително кадърен и интелигентен човек!Възмутена съм от коментарите на всички плювковци, които са писали тук. За сведение на онзи с препинателните знаци, баща му не е Георги, а Васил. Аз пък се срамувах от дипломатите Ф.Д. и Тодор Колев и т.н.

Успех, Бойко! Продължавай в същия дух! Очевидно малко хора знаят, че България затвори преговорната Глава 24 благодарение на твоите познания, умения и усилия! Знам, че няма да предадеш или забравиш българските интереси на новата си позиция!

живея в Белгия и при съответната новина останах твърде разочарована, че подобна личност ще защитава интересите ни и по-лошо- ще ни представлява в тази изключително уважавана от мен държава..по повод на лингвистичните му умения бих отбелязала, че 55% от фламандците в Беглия говорят свободно поне по 3 езика / ПОДЧЕРТАВАМ ПОНЕ/. Там половината от моите познати говорят по 5 езика, а като се прибави и факта, че техния диалект е твърде различен от официалния език- холандски, езиците стават повечко.... очаквайте тогава положителна оценка на един неук единствено майчино- говорящ посланик....

Zashto pishete tolkova prostotii za chovek, kogoto ne poznavate. Aman ot prostaci i zlobari. CV-to na B. Kotcev go ima v saita na MVR, napravete si truda da go prochetete i togava pishete!

те тъва е баце они го карат по старому:)))

колко чужди езика говори. Как от Вътрешно министерство се е преквалифицирал за дипломат. Какви са познанията му за външната политика. В Брюксел ще слухти ли като бивш полицай или ще представлява цивилната ни политика? С тези балкански мустаци и бай Ганьовска физиономия, дали няма да го сгрешат с някой турски дипломат от партията на Ердуган. Едно поне е ясно- Гоце праща свои хора от средите на близкия си приятел Румен Петков. Това е е много показателно за политиката ни извън и в България.

Човекът има поне 20 години стаж във Външно министерство! Знае френски, немски и английски! Работил е в Брюксел по времето на Костов и преди него! Юрист по образование! Това малко ли Ви се струва! Само знаете да плюете !!

немога да си обясня каква е тая злоба??Човека е много интелегентен и ерудиран,израснал е в много добро семейство,и изобщо не са това имената на родителите му които споменавате,но не ми е ясно защо приказвате наизуст???

Поне пишете нещо за CV-то му, род,семейство, проф, и парт кариера, само шопски ли знае и т.н. Изведнъж някой си Коцев да ни защитава и помага ако закъсаме в Бенелюкса, той може да не знае какво е това ! Боже пази България!

XM

България е полицейска държава, дотолкова, че навсякъде бъка от ченгета и разни разузнавачи от старите служби. Не в смисъла, че има полицейски ред, то тия бивши милиционери и ред не могат да въведат, защото са свикнали да работат по Сталински, Ленински и прочее там товаришки методи.

Ле-ле.Знаете ли как изглежда тоя? Много добро впечатление ще правим с този!И естествено,че не говори други езици освен български!

Каквото и да си приказвате, комуноидите си правят каквото си искат. Те никога не са били толкова силни както днес, 18 години след менструалната им революция. Преди нея те имаха власт, сега имат власт и пари. Какво се оплаквате, нали си ги избрахте тях и турците. Долу турско-комуноидната сган, заклещена кучешката в братска прегръдка! От самосебеси се разбира, че кучката е БСП, а песът е ДПС. Нека на тези избори да покажем малко повече разум и да се оттървем от новото турско-комуноидно робство, поне на общинско ниво.

Желая на Бойко много успехи и здраве. Това е един добър професионалист,който има необходимото образование и подготовка. На добър път Бойко. Приятел .

До шашнат-в Брюксел да не мислиш че са по различни.Ако са различни щяха ли да го канят на тяхната маса.Западняците са двойно по виновни с това лицемерие.

tozi da qde na ludiq malkiq general,zezo ti znaesh za kakvo stava vapros

abe dreme mi na dedoviq za toq mustakat nekadarnik,da hodi da poebe malko navan i tova e!!!aide ulaa

РЕД Е И НА ДРУГИТЕ ОТ БСП ОМРЪЗНА НИ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС ПИСНА МИ ОТ ВАС , ПИСНА МИ ОТ ДЕМАГОГИЯТА ВИ В СКОРО ВРЕМЕ НЯМА ДА ИМА ОТ КОГО ДА КРАДЕТЕ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ИЗМРЕМ ОТ ВАС А ТОВА НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ БЪДЕТЕ СИГУРНИ

Няма оттърване от тия тапи ченгета. Ега най-после там го превъзпитаат малко. Навързани са като свински черва. А пикльото министър даа започва да си стяга куфара за централния.

много е секси

ти не само си шашнат а и смотан.ако българия беше полицейска държава нещата щеше да са много по-различни , и те не щеше да пишеш по форумчетата каквото ти падне.

Още един бездарник станал посланик, ми голям праЗЗЗЗЗ

Това е наградата на всички зам. за послушното разписване на всички безобразия. Посланническият пост дава и имунитет срещу евентуално преследване, но това е малко вероятно, предвид безкрайно некадърният ни или корупмиран до дъно Съд. Не е луд този, който яде баницата. Другите да сърпат (упс! духат) супата.

абе как може да се праща полицаи в такива организации, те не могат да кажат 'добър ден' през деня ако няма заповед отгоре?! Накъде вървим - да направим евросъюза полицейски съюз по подобие на полицейската държава България?

Ot na-mrasnata poroda politicheski GLAVOREZI -sega chlen na komunisticheskata ologarhiya!! Sin na Georgi Kocev i brat na Emil Kocev , koito e direktor na Technoexportstroy!!

Какъв ли ще е тоя убитак,щом румен петков го хвали?

Положи усилия да обслужва гъза на пикаещия фонтаните министър. Само за това го бива и само това е достатъчно да се стане министър в Брюксел...

Ludosta prodqlgava da raste...

Неинформирани!!!! Т е най-дългогодишен шеф на Първо главно на ДС. Братчето /също кретен/ Емил Коцев е шеф на държавна фирма за строителствол.