Коментари - Станишев се чуди на учителските синдикати | dnes.dir.bg
назад

Станишев се чуди на учителските синдикати

Притеснява ме тенденцията към политизация на учителските искания и поведението на лидерите на синдикатите.

Обратно в новината

Коментари - Станишев се чуди на учителските синдикати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100000 du6i 4akat trimata efendita da se suberat drugata sedmica na kaive ida re6at ot koi mfiotski firmi [ obkrujenie] da bruknat v haznite im. Poiasnenie:tr. ef. sa:Dogan,Stani6ev i car Zelen.

ZA DA GI CHUETE, ESTESTWENO!

A POLITICITE CHIJ PRODUKT SA?

Аз ще дам в стачния фонд на 9-та френска, където завърших. Още в понеделник. Учителите трябва да остискат още 10-15 дни и това гнусно племе с власт ще клекне. Вървете в бившите си гимназии и им давайте каквото можете, че да не седят гладни и да има с какво да нахранят децата си.

Навремето имаше достойни хора като един вицепремиер, който беше казал в наивнодемократичното си откровение : Бахти държавата щом аз съм й министър! Днес ми идва и аз да се провикна : Бахсе в гражданина дето живее в държава, в която индустриалните конфликти се решават от министър-председател без един ден ТРУДОВ СТАЖ! Хвала, хвала на таквъзи държави и техните първи мъже......

Учителю,на тебе са остаали длъжници политиците на всички времена. Догаряли са твоите зеници на другите дарили светлина!

Намалете заплатите на всички служители в министерства,общини изобщо на всички който са на бюжетна заплата като им определите щат от 200лв.спестените пари ги разделете по-равно на всички служители и тогава като вече няма пари тогава можете да кажете,че повече няма.А сегс като има щатове над 1000лв. да казвате,че няма пари просто е не етично.

Никога учителите не са гледали в чуждата паница. Редно е в европейска държава, с вече европейски цени и заплатите на всички да са такива.Независимо кой какво работи ,той заслужава да получи достойно възнаграждение за труда си. Това ,че учителят работи 6 часа с децата не означа ,че другите два часа са му свободни. Нали трябва да се подготви за следващия ден,да проверява писмени работи,налага се да пише планове и куп друга дейност. А и дане забравяме,че учителите са тези които са ни дали образованието,че и възпитанието,особено в днешно време,когато родителите отделят твърде малко внимание на децата си заради професионалната си ангажираност. Да не забравяме, че и те са родители. Итехните деца, посищават детски градини и училища. При една ефективна стачка те са поставени в същата ситуция като всички останали родители. Трябвя не да се разделяме на съсловия, а да бъдем единни. Тогава ще бъдем успешни като нация.

И аз се чудя как може някои държавни мъже да са обратни......

НАЦИОНАЛНА СТАЧКА !!!НАЦИОНАЛНА СТАЧКА !!!НАЦИОНАЛНА СТАЧКА !!!

Подкрепям те напълно Лют (20.09.2007 г. 09:56ч.) - Ако българите не станем ГРАЖДАНИ, борещи се СОЛИДАРНО за излизане от икономическата мизерия, в която ни натикаха алчни мафиоти от всякакъв цвят, значи си заслужаваме съдбата. Хора, бъдете ЕДИННИ, крайно време е за НАЦИОНАЛНА СТАЧКА !!!

Ив е прав!

До Даскала (20.09.2007 г. 02:10ч.) - ние отдавна сме ПО-ЗЛЕ и от банановите републики - там все пак има някакви закони.

Този е един от гранде мръсниците...Обучава е добре в империята на злото. Не се чуди а театро играе.

Тези учители не заслужават увеличение на заплатите, защото повечето време не правят нищо освен да ходят по кафета и да пушат в учителската стая.Заплащането даже им е много.А защо не си обявяват доходите от уроците които дават? На час вземат по 10лв. и повече.

Интересно, защо когато някой нормален народ реши, че управлението не му харесва, надава грозен вълчи вой и управника бяга в чужбина, а тук народа избяга, а тези които са останали се давят като гладни псета за последния кокал? Оставете ежбите, противоречията и всичко което ни разделя, за да си направим държавата както трябва - без комунисти и тарикати от всякакъв цвят. НЕКА СМЕ ГРАЖДАНИ!

Че са безобразно ниски заплатите на всички в тази държава е факт.На мен,обаче,ми е интересно:защо като са загрижени за образованието на децата учителите прекратиха протестите си през лятото,изкараха си отпуските,а сега децата губят уроци.Защо лятото не продължиха стачката си от пролетта с митинги и протести пред Минисерството на образованието,шестви и т.н.?Тогава щях да повярвам,че наистина ги е грижа за образованието на децата

ами защо не засегнете интересите на политическото съсловие и без това сте многобройни. Бюлетината за кмет за София ще е по-дълга от 1 метър. Не се ли наядохте и без това не се вижда да сте свършили полезна работа (незнам по колко часа на ден работите). И в тона на Миленчо Цветков: ако приемем, че политиците са производителите, просперитета на държавата е продукта, а гражданите - купувачите, то тая стока май по-добре да я бракуваме.

Според мен основния проблем в българдкото училище са 1) тъпите, нагли и безхаберни родители и 2) малоумните им отрочета, които нямат никакво възпитание и не са научени дори на наченки на дисциплина. Един родител се изцепи, че учителите паботели по 3-4 часа на ден и за толкова трябва да им плащат. Абе главо празна, ами то 3 часа с твоите малоумни дичица се равняват на 3 дни в тъпата ти фирма, учреждение или касвото там работиш.

КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА,ДА СТАНАТ ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ. НОВАТА ТАРИФА Е 1.20 ЛВ. НА КИЛОМЕТЬР С 0.50 ЛВ. ЗА МИНУТА ПРЕСТОЙ. ОТ ЛЬВОВ МОСТ ДО ЦУМ В ЗАДРЬСТВАНЕ,ЩЕ СТРУВА 10.00 ЛВ. ЕБАТИ КЕФА.

ей, смахнат бастун кой те научи да четеш и пишеш бе дебил поркан? подкрепям идеята за общо национална стачка. защото заплатите на висшисти в социалната дейност е 180лв. даже не достига тези на чистачките от министертсвото на д.вълчев.а към серГЕЙ станиШЕФ само да си спомни какъв ГАФ стана мин. председател .тоя урод ако имаше семейство щеше да разбере какво значи да получаваш 180лв. но това говедо е било търтей никога не е работил и затова се чуди. гьотферен ти не си човешко същество и поради тази причина нямаш морал,достойнство,и чест. но теб дебили са те възпитавали членуваш в партия на търтеи и дебилитака ,че каквото и да става ти вечно ще се чудиш.

Още като водите Станишев, абстрахирайте се, че е мин. председател. Вижте блуждаещ поглед, незнаещо поведение и винаги очудено изражение. Кога той нещо е знаел. Стане убийство. Той излиза със становище най-рано след седмица. Трябва да се вземе решение. Бива отложено най-рано а 1ви януари 2008ма. Депутатите му корумпирани. Той още не знае. Последни в европа по платежопособност. няма такова нещо. Били сме на предпоследно. Рекорд по стрес на работното място. А така ли? Че цените поскъпват. О вее ги овладяхме с малко изключения. Нали помните извинението с кашкавала. Само той не е овладян. какво стане в държавата вестницте го информират. Що не вземе да си иди заедно с бандата си и коалиционните си партньори да си се информират някъде на сянка от вестници и радио, а да оставят сериозни хора да се занимават с политика. Тази лъжица не е за всяка уста. И Станишев и Петков взехте го като игра на монопол управлението на държавата. Петков ще награждава полицаите, че не са открили нито едно сериозно убийсвто и че на всеки ъгъл ако те препознаят на мутра могат да те застрелят. Че в дома ти може да се влезе по всяко време автомобила ти не бива откраднат ами временно ползван. Че авокатите още бранят Митьо очите, Маргините, за каквото и да се сетиш полицията все награда заслужава. Голям смях Баце

И от този форум се вижда- комунистите не обичат кадърните, умните ,просветените хора.Те знаят само да размахват тоягата и да насъскват едни българи срещу други.

ave daskali kolko otpuska imate,kolko kompensacii polzvate,kolko vi e prodaljitelnostta na rabotniq den??? Kakvo iskate o6te, horata rabotqt za 180leva i nemogat da polzvat dori boli4ni a vie ste se naduli sqka6 celiq svqt se varti okolo vas.Kato ne vi haresva zaplatata napuskaite tova si e va6a rabota.uchili ste za prepodavateli-raboti kato takiva.A kolko bqha zaplatite na 6ofiorite-kolko otpuska polzvaha i pri kakvi usloviq rabotqt -za razlika ot vas nehodqt na rabota oblqkani v posledan moda.

Ти си много зле ,бе !Сигурно си учил до 4-то отделение и затова мразиш всичко що е просветено и умно!Ще умреш от злоба ,бе човек!Така вдигаш кръвното и полека -лека в БГ няма да останат комуняги.

Двама МАЙМУН-ШЕБЕЦИ на снимка!!!

Yvajaemi prepodavateli,ne otstapvaite.Badete edinni.Pokakete im dostoinstvoto na balgarskia prepodavatel .Yspex.

на кривата ракета - космоса и крив!!! като са мързеливи децата ви и не учат , не означава , учителите са некадърни. СТАЧКА ДОКРАЙ!!!

А,бе,нали си в отвъдното,в пъкъла .Трай си там.Само стачка,учители! Подкрепяме ви!! Където има комунизъм ,там има и бедност!

Пак ли бе, гадини?! Ако вие сте учители, моят бастун е Царски жезъл! Какво ви е виновен Станишев, че ви казва да се подготвите, че ако стачкувате ще трябва да ви плаща фонд за стачката или да гладувате? А вие какво си мислехте-хем ще провалите учебвата година, хем ще блажите като за последно!? Я си подвийте опашките и си прочетете урока за утре, че като гледам от едно предаване по БТВ знаете по-малко и от децата от 1 клас!

Достоен труд - достойна заплата. Точно за този труд който полагат учителите - точно тези заплати са достойни. Дори и тези пари съм им много.За 3 - 4 часа на ден би трябвало да получават половин заплата. Та това е половин работен ден. Станишев да не отстъпва, а министър Велчев да уволни само 2-ма и другите ще си седнат на гъ----те. Безработни учители има много.Не отстъпвайте на тези изнудвачи. Това не са учители-да оставят децата на 15-ти септември сами. Всяко носи в ръцете букет с цветя, а те се покрили по стаите. Грозно много грозно господа учители!

Още като водите Станишев, абстрахирайте се, че е мин. председател. Вижте блуждаещ поглед, незнаещо поведение и винаги очудено изражение. Кога той нещо е знаел. Стане убийство. Той излиза със становище най-рано след седмица. Трябва да се вземе решение. Бива отложено най-рано а 1ви януари 2008ма. Депутатите му корумпирани. Той още не знае. Последни в европа по платежопособност. няма такова нещо. Били сме на предпоследно. Рекорд по стрес на работното място. А така ли? Че цените поскъпват. О вее ги овладяхме с малко изключения. Нали помните извинението с кашкавала. Само той не е овладян. какво стане в държавата вестницте го информират. Що не вземе да си иди заедно с бандата си и коалиционните си партньори да си се информират някъде на сянка от вестници и радио, а да оставят сериозни хора да се занимават с политика. Тази лъжица не е за всяка уста. И Станишев и Петков взехте го като игра на монопол управлението на държавата. Петков ще награждава полицаите, че не са открили нито едно сериозно убийсвто и че на всеки ъгъл ако те препознаят на мутра могат да те застрелят. Че в дома ти може да се влезе по всяко време автомобила ти не бива откраднат ами временно ползван. Че авокатите още бранят Митьо очите, Маргините, за каквото и да се сетиш полицията все награда заслужава. Голям смях Баце

Toa verno ne e nared

Може да погладувам този месец без заплата но ще стачкувам. Нека всички усетят присъствието (целодневно) на хиляди хлапета и оценят накрая какво правят учителите и възпитателите в детските градини за обществото при заплата на чистачка в министерството на Вълчев - че и по малко

БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ РАЗПАДА! ИДВА ПОКОЛЕНИЕТО НА ИДИОТИТЕ!

Той и Жан се чудеше..............

e.asi...na sta4ka s jip...

sta4kaaaa

Сбогом господа мошенници! Аз напускам вашата частна собственост наречена България и си заминавам за нормална страна, където живея с нормална заплата. А вие запомнете, който не дава пари за образование, един ден ще управлява бананова република, и ще се гордее, че е шеф на клона!

От понеделник стачкуват ефективно и детски градини. Предлагам майките да си заведем децата пред министерския съвет и да искаме министрите да ги гледат, докато трае стачката. Естествено - срещу заплата колкото на лелките и госпожите от градината. Та да видят как е...

Сития на гладния не вярва

Пак ли бе, гадини?! Ако вие сте учители, моят бастун е Царски жезъл! Какво ви е виновен Станишев, че ви казва да се подготвите, че ако стачкувате ще трябва да ви плаща фонд за стачката или да гладувате? А вие какво си мислехте-хем ще провалите учебвата година, хем ще блажите като за последно!? Я си подвийте опашките и си прочетете урока за утре, че като гледам от едно предаване по БТВ знаете по-малко и от децата от 1 клас!

boljarina da si go zawre otzad,prosto stanishew ne e uchil w tazi gubernija i za towa ne znae problemite na tukashnite daskali...umirajte ot glad wsichki, koito glasuwate za tjah :)

Az tova za socvialnuya mir go slusham veche 15 godini. Skoro shte se pensioniram. Gospoja Takeva e nai-golemiyat mirotvorets.

ne se otkazvaite skjpi u4iteli vie zaslujavate visoki zaplati.

nikoi ne spomenava 4e sta4kuvat i detski gradini i jasli.

Ми при стачките за свалянето на Виденовото правителство фондовете бяха западни (за развиване на демокрацията) и СДС раздавало парички на стачкуващите. Ама тия фондове наскоро секнаха, и десните не се класираха за евро трапезите. А валутният борд казва на правителствата - геноцид спрямо учители и учени, плащайте повече на полицаите и военните. НАТО също взема тежък дан - е, няма как да ни стигнат парите. Да вземем както през 192? годинана направим нулева година за училищата и университетите а?!!

Момко не се чуди,защото може да те свалят, от топлият стол!

не мога да разбера през лятото що не стачкуваха