Коментари - Сидеров: Свърши детския период, атакуваме | dnes.dir.bg
назад

Сидеров: Свърши детския период, атакуваме

Две години и половина след създаването на "Атака" свършва детския период, масирано навлизаме в общинската власт. Така лидерът на партията Волен Сидеров се обърна към делегатите при откриването на Третия национален сбор на „Атака".

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Свърши детския период, атакуваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-после се разбра от какъв комплекс страда муратчо! импотентен е като чаен сервиз!

как някои ги допускат до българските форуми!?

ама, че сте. добрата просто е цитирала. нейното мнение защитава нюрнбергския процес и е насочено против фашизоидните забежки на волен. четете внимателно!

все трябва да има начин да се избягнат крайностите...

V ATAKA SE PODVİZAVT SAMO TAKİVA FRİGİDN KATO TEBE,SİSHTO İ PEDALİ,PEDOF İ PSİHOPATİ. MOJE SAMO DA GO DUHA!!!

Уважаеми форумисти, моля да не бъркате бялото с черното. Недейте да асоциирате Волен Сидеров с Хитлер, макар че не виждам нищо лошо в нацизма, защото Хитлер е искал да прочисти немския етнос и да защити интересите на Германия и е успял. А евреите са най-долната сган и той ги е прочистил, но не е успял най-главните, които сега командват света и България е жертва на такива ционисти организации. Който не му харесва да се изнася, границите са отворени дами и господа. А тези които постоянно плюят срещу Атака са платени мръсни подлоги, които не гласувате, а само мрънкате.Атака и напред. Напук на всичко Атака ще завоюва много твърди позиции в предстоящите местни избори. ВДМ, има Нюрнбергски процес, цялата фашизоидна пропаганда на Сидеров е подсъдна, прочетете решенията на съда в Нюрнберг, не знам как е допусната тази партия в бГ, по същия начин, по който не знам как ДПС се подвизава!

Chista i svyata republika,egati smeha.Za toya tip narod samo DPS i ATAKA.Tova zaslujavate.Boy po kaskata!

Glasuvayte za dedo Yoco izkufeliya!!!

Турско копеле.

ti i predi si glasuval za ataka tay 4e.....!

Давай Волене, само така, а да знаеш за злобата няма почивен ден. И аз ще гласувам за Атака и никой няма да ме разубеди колкото и да лае тук.

АБЕ ГЛУПАКО,ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СА ДУМИ ПРОИЗНЕСЕНИ ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ. ЕБАТИ ТЬПИТЕ ХОРА ИМА В ТАЯ СТРАНА. СЬС СИГУРНОСТ ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ АЗИС И ИВАНА,ОТКОЛКОТО ОТ ЛЕВСКИ И БОТЕВ.

ужасно е да се провокира етническо напрежение в толкова малка държавица. но малцинствата категорично трябва да си знаят мястото и най-вече задълженията. длъжни са да разберат, че тук е България!

В Америка,Лондон,Париж живеят хора от най-различни националности.Много българи има по целия свят.Не знам какво става унас.Може би това е политическа игра.Но е опасна.

Честа и свята република ти звучало като Хитлер. Кае точно те възмути чиста, свята или република?

Уважаеми форумисти, моля да не бъркате бялото с черното. Недейте да асоциирате Волен Сидеров с Хитлер, макар че не виждам нищо лошо в нацизма, защото Хитлер е искал да прочисти немския етнос и да защити интересите на Германия и е успял. А евреите са най-долната сган и той ги е прочистил, но не е успял най-главните, които сега командват света и България е жертва на такива ционисти организации. Който не му харесва да се изнася, границите са отворени дами и господа. А тези които постоянно плюят срещу Атака са платени мръсни подлоги, които не гласувате, а само мрънкате.Атака и напред. Напук на всичко Атака ще завоюва много твърди позиции в предстоящите местни избори.

Psihopat!

V MILATA NI RODINA VSICHKO E MNOGO NEPRIATEN CIRK.

sledvashtiyat put shte pisha na sanskrit, arameiski. ivrit i staro-gritski. BELKIM ME POZNAESH PO LATINITSATA. Pishi sci-fi s tova vuobrajenie.

Към Венци: Преди да сравняваш някого с Хитлер и опорочаваш тези светли слова, вземи се поограмоти малко - цитатът не е от Фюрера, а от Васил Левски!!! Той нима е бил нацист?! Това име говори ли ти изобщо нещо? Не трепва ли сърцето ти, когато го чуеш? Ако не - тъжно, много тъжно... И ти се наричаш българин!?

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.НЕКА ЛАЯТ НИЕ СМЕ С ТЕБ

САМО ИМ ПОКАЖИ КАКВО МОЖЕШ,НЕКА СМЕ ОРГАНИЗИРАНИ

ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН,БОЛНИТЕ НИКОГА НЕМОГАТ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ ОСОБЕНО ОТ ЛУДОСТ КАТО НЯКОЙ ТУК ИЗ ФОРУМА ТАКА ЧЕ НАПРЕД СИДЕРОВ,И УСПЕХ.

za ataka-protiv ataka,za ataka-protiv ataka... ok koi spored vas e pravilniqt hod? sigurno shte doide vremeto na novata partiq ot malkoto ostanali umni i svestni bulgari,no dokato doide vremeto i,imame samo boklucite ot vsi4kite cvetove na dugata. az li4no sus sigurnost nqma da glasuvam za bsp i dps,drugite sa mi po-slabo antipati4ni polu-politici,bih glasuval za nezavisim kandidat koito nqma minaloto na arhont ili krupen biznesmafiot.za sujalenie ne vijdam v momenta takuv.ina4e partiq kato ataka ima mqsto v parlamenta,ne za da upravlqva bulgariq,a po-skoro kato regulator i antipod na dvijenieto za prava i prostotii.ina4e shte ima oshte mnogo takiva izgoneni HRISTIQNSKI SVESHTENICI ot BULGARSKI u4ilishta ot TURSKI psevdo-direktori!

е то ще стане ясно всичко след изборите:)

Атака е единствената партия-алтернатива на останалите крадливи и антибългарски партии. Риториката й дразни, тъй като казва истината. Действията й са силно патриотични. Тя действа последователно и безкомпромисно срещу турско-комуноидно-ца управление на страната. Да гласуваме за нея.

Уважаеми гопода, това е поредния цирк в нашето по наакано, пооплескано и посткумоностическо политическо и интернет пространство. В следвашите редове ще се опитам да Ви обясня, по какво Атака и ДПС си приличат, въпреки, че Волен Сидеров се прави на най големия опонент на Ахмед Доган. На какво разчита ДПС години наред, на около 700 000 души с мюсолманско вероизповедание, хора които повечето са слабо образовани и им се втълпява, че техни права са нарушени. Тези хора са трудолюбиви, но не разбират играта в която ги въвлича този тарикат Ахмед Доган.Повечето от тях на последните избори ( за евродипутати) не знаеха даже за какво гласуват.Години наред тези хора гласуват за Ахмед Доган, въпреки, че тяхното полежение въобще не се подобрило с нещо в резултат на действия от страна на ДПС. От друга страна Волен Сидеров, е човек, който също както Ахмед Доган се заиграва с етническото самоопределение, което съществува в България.Със своето агресивно (понякога Хитлеро подобно) поведение, той иска власт, която определно няма да употреби за благото на обществото.Идеология на която той е стъпил е да разграничи два етноса и да ги противопостави. преследвайки единствено своето политическо благополучие. Да факт е, че етноси като цигани, помаци, мюсолмани и др. са понякога по изостанали в просперитета на обществото(говоря за обикновените хора не за Емел Етем, или Ахмед Доган), но те трябва да бъдат приобщени към ценостите на обществото, което ние изграждаме в момента, а не презирани и пъдени.Това е дълъг и труден процес, но винаги борбата с невежеството и неразбирането е трудна. Само преди 300 години още са горели хора на клада за глупости. Помислете върху това !!!

Волен преди години не беше ли редактор на вестник демокрация или нещо такова..??

Боли ме, когато оприличават партия Атака с Волен Сидеров. Лидера и ръководството на всяка партия си го избират техните членове на съответния конгрес. Ако не Ви харесва Сидеров- станете членове на Атака и изберете нов лидер. Но първо прочетете 20-те точки на партията, както и програмната им схема и ако с някоя от точките не сте съгласни- оплювайте нея.

Ако искате чиста и свята република.., звучи ми като Хитлер. Това ли искате? Нациска България. То само това й остана да стане вече.

АТАКА ОТЧЕТЕ 7 000/ СЕДЕМ ХИЛЯДИ / ПАРТИЙНИ ЧЛЕНА. БРАВО ! НАПРЕДВАТ. БЕЗ ДУМИ...............

Много гости,че и от история разбират.

атака!победа!

Волен е надеждата на този изстрадал народ. А дир да попитам или бгнес, не зная, нарочно ли подбирате такива снимки??? Въпроса е реторичен.

е няма нужда и В.С. да се пробва и той да ни управлява.това е най-неподходящия човек.има си партия и да се прави че отчита дейност.

Волене, обясни за Архонта! Нямаш си представа колко гласове загуби с този ход!

САМО АТАКА,АТАКА,АТАКА!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОЧИСТИ БЬЛГАРИЯ ОТ ЦИГАНИ И МЮСУЛМАНИ.БЬЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЬРЖАВА И ТАКАВА ТРЯБВА ДА Я ОПАЗИМ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА.

Шизофренията за съжаление е нелечимо заболяване, частичен е успехът с електрошокове, но в случая е без подобрение!

ВОЛЕН Е МНОГО БОЛЕН ХВАНА ЕДИН ОТ ТИЯ И ГИ РАЗМАЗА НА ФИЛИЯ

koito e za Ataka e za civilna voina. Vie ne ste nared da propagandirate rasizum. Seliani.

Abe toia e vtori Azis-showman. Samo pokaznost i nishto nasre6ta. Kakvo e napravil dosega.....ni6to samo prazni dumi i rasizum. Kak se opravia edna evropeiska durjava s rasizum mi kajete. Mahaite go toia ot obshtestvenata media che samo rabulva duhovete. Dolu nacizma.

Сидеров, никой няма да ти позволи да станеш решаващ фактор в България . Европа няма да разреши това, отлично го знаеш. В Европа има достатъчно мислещи политици .

Ne na Volen i Balgaria, da jivee Cigantia - novata darjava!

Ne na cigano-komunistite.A

АЗ СЬМ ИСТИНАТА И ПЬТЯТ И ЖИВОТА.

От събота си променям мнението за националистите.Причи за това е наглостта на турците.На празника на биологичното земеделие в южния парк беше пълно с турци на трибуната.Оркестърът свиреше турски маанета.Насред центъра на София!Къде отиваме,хора?

Като народа е толкова сляп и тъп, да го духа...Точно РАЯ сме си!!! Още си играете на политика - ами ХАБЕР СИ НЯМАТЕ. Вместо негодувания, че ставало скъпо - нека се действа. То Ножа опрял до кокъл - а някой все още филосовстват. Сидер не енито Левски, най-малко пък Господ, но само той казва поне част от истините ставащи в БГ. Отиваме си Народееее......