Коментари - Николета тормозела Павароти за $500 млн. наследство | dnes.dir.bg
назад

Николета тормозела Павароти за $500 млн. наследство

Наследството на великия тенор Лучано Павароти, което се оценява на 500 млн. долара, ще бъде поделено между негови роднини и сътрудници.

Обратно в новината

Коментари - Николета тормозела Павароти за $500 млн. наследство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От баба си съм чула, че на всички мъже от портиера до професора минат ли 40г. ЪКЪЛА ИМ Е В ГАЩИТЕ. Жалко, че този велик и всеотдаен човек, който носеше РАДОСТ на целия свят е бил нещастен в последните години от живота си. Той си е велик и ще си остане такъв, а Николета ще я забравят всички.

лека му прьст на човека но и не всичко жени са к....и

Много велик беше, но що му трябваше на баир лозе! Млада жена на дърт мъж! Ама тя сега ще си хване едно младо гадже и ще си харчат парици като за световно! А иначе жалко за Великият Тенор!! А за младите български плейбои тая е страхотна стръв! Тичайте български юнаци да хванете Николетка!!!!!!

Ей, вие, дираджии, нали сте си верни на себе си, не можете да живеете, ако не подхвърлите някоя жълта клюка на народа, жаден за хляб и зрелища... и после да си гледате сеира и да публикувате най-вулгарните коментари... Непоправими сте, брей...

Любви - всей возрасти покорны! Това е фрагмент от руска опера, но все в унисон с жанра е и съдбата на този толкова велик, а сега се оказва и толкова нещастен, в личен план, човек! Той излъчваше доброта и не заслужаваше такава съдба - ако е вярна изнесената информация за отношенията им с Николета Мантовани. Мир на праха му!

Ама и тия журналисти. Първо състоянието му възлизаше на 100 млн. Преди 3 дни пишеха за почти 200, а сега е 500. Утре току виж докарали до милиард. Тогава и аз ще ида да претендирам. Само за 10 000. То при милиард колко са. Ще кажа, че съм му върл фен. Но те приживе не пишеха толкова за него, колкото сега го разнасят Николета, Миколета и какви ли не още

Не коментирайте новини ,които не ви засягат!!! Дира просто ни информира! Какво ви засягат техните проблеми ,че се пънете да пишете!

Много сбърка Лучано с тая евтина к....а, като ти се е..., имаш пари, имаш слава, имаш къде да я водиш, ш... си на воля, какво си се юрнал да се жениш за такава пачавра! Или ако толкова беше приритал за нея, да беше изготвил някакъв предварителен договор, да й хвърли там 1 милион и толкоз. Сега се почват грозните сцени. Жалко за Гения!

МОЖЕ ДА ГО Е ОТРОВИЛА ТАЯ ГАД.

Абе защо сте се хванали само за възрастта на секретарката? Или жена на близка до неговата възраст не може да го излъже, да го омае, за да му вземе парите? Това е до човек, няма значение възрастта толкова.

Срамувам се от написаното за този човек и незаменим тенор.Как не ви е срам бъ лгари !

Вани, vzela si dumite ot ustata mi. Izpitvam sashtite chuvstva kato teb. Толкова съжалявам да прочета , че последните дни на този велик човек са били помрачени от човек алчен за пари.За съжаление сценария в живота е винаги един когато става въпрос за брак между възрастен господин и младо момиче. Но не съм си помисляла че човека който радва целия свят с творчеството си ще бъде толкова брутално използван. И все пак той ще живее вечно а на дамата и остават само някакви пари и омразата на хората които го боготворяха. Вечна му памет.

разбира се ,че мислим само за пари...и то защото вие само мислите как с пари да впечатлите жените...що се жени за секретарката си ,на годините на дъщеря му...каквото повикало-такова се обадило

Estestveno informacijata v BG e otnovo nevjarna, parvaga sapruga shte vzeme vsichko, Nikoleta vzima samo apartamenite v New York..

тоя дибилен дебел лумпен, дето не познавал нотите, пък имал 500 м.дол. - дЕректно бих го пратил в абисиния - в окупационния корпус! смърт за италианските мафиоти! На никого не е мъчно за тоя торба с лайна! айде стига сте ни занимавали с такива боклуци! К,ъв тенор, дето не знае нотите??! - все едно - писател - дето не познава буквите! Италия - с нейните идиоти, мафиоти и посерковци - да се забрани като държава!

Възмездие, случи му се каквото заслужава...Ае вие сте баси тъпите парчета - умря на 70+:) Леле кви жалки хора има

A ZA6TO NIKOI OT VAS NE SI SPOMNIA KOLKO DADE PAVAROTI NA ADUA KATO SE RAZVEDE S NEYA? YA OSTAVETE NIKOLETA NA MIRA

Кажи жена и повече недей и дума да обелваш...За жените няма чисто приятелство запомнете! Това е единствената разлика между мъжете и жените...

Горкичката му втора жена ще получи само около 125 милиона долара... Милата тя, много недоволна била.

защо всички се нахвърляте върху някого ?има ли нещо общо някой със семейството му?сънасленкик ли се явява някой?или съизмерим с него...никой не би могъл да го съди защото е по-ниско и по-долу в либностното осъществяване...нека сведем глави пред великия таланливия и човечния...другото е личен живот и ниой не може да му е съдник поощадете достойнството си ...не неговото а вашето...не изливайте злобата си върху световния талант...това е той и ще си остане..другото....н е наша работа

Вечна му памет маестро Павароти беше гений, а на тях са им простени слабостите човешки. Той можеше да я използва без да се жени но той направи това което е смятал за правилно. За съжаление Николета не е от това тесто и явно сметките са били други. Жалко. Огромния таланте не заслужава подобна участ.

e,razbira se,vseki iska da se dokopa do parite na tozi zabelejitelen 4ovek...qvno jeni mu iska da pribere vsi4ko,bez da q interesuva 4e ne mu e rodnina samo tq

Уважаеми Господа и Дами, пишещи коментари. Естествено е при ситуацията с Павароти вестниците да тиражират какви ли не клюки и небивалици. Истината при това е толкова затрупана с лъжи и измислици, че е невъзможно да се разбере. Защо тогава трябва точно тази публикация да приемаме за вярна?

Mozhe bi po vuzrast sum ti baba.Imam 2-ma sina i na tiah sum kazvala da vnimavat zashtoto niama muzh, kogoto i nai glupavata zhena da ne mozhe da go vodi s koprinen konec kudeto pozhelae! Za neshtastie az ne prieh tazi istina i muzhut mi si ostana v plen na edna zhena i veche 28 godini ne se e pointeresuval kak sa sinovete mu! Dori ne gi e vizhdal nito gie chuval ot togava!

Това са неравностойните бракове. Било в интелектуално, финансово, или поколенческо различие. Той си е мислил, че е обект на влюбване заради таланта му, това , което е харесвано от цял свят. Дори на погребението му тази вървеше като дрогирана.

НЕ ГО ПЛЮЙТЕ! Човешка слабост! ГОРКИЯТ! Дано Бог му прости това! Велик беше! Като всички гении и той е бил наивен,какво да се прави!

EX , TEZI SEKRETARKI ! VSE SHTE IZMISLYAT NESHTO ! MNOO SA PALAVI ! SUDYA PO MOYTE ! DOBRE CHE NEMAM 500 MILYONA .E KAT STANA NA 60, PAK SHTE ISKAM NESHTO 25- YARESHKO . A DEDO PAVAROTI SI E POJIVEL NE SE KAXURETE ! VSE PAK SI BE VELIKAN ,LEKA MU PRUST...S POCHIT

Abe taq Nikoleta moze i da e pomognala za smyrtta mu. Izplashila se e, ce Lucano ste podobri otnosheniqta si s pyrvata si zena i tq ste zagubi nasledstvoto.

Колко жалко е да се вадят неща от кухнята на всяко семейство!Тази Николета явно се е омъжила не от любов към тенора,а за парите.Те наистина са необходими,а когато не можеш да си ги приброиш се стига до тази алчност.Какъв е извода-гол се раждаш и гол си отиваш от този святНо това е живота.Такъв велик тенор едва ли ще има в света!

50- godishna sapruga: - Skapi, otkrili se lekarstvo za podmladiavane. 1 hapche moje da me varne 10 godini nazad. - Chudesno skapa!! Vzemi 5 navednaj.!!!!

ми кой го е карал да остави жена си, която му роди 3 деца ибеше до него въпреки всичките му изневери? Всичко се връща на тоя свят!

И пак подобрил отношенията си с първата си съпруга човека. Дано поне да му е станало по-леко на душата, че такъв велик човек не заслужава страдания...Поклон пред паметта му!

Ей, каквото и да ви говорят, знайте, че става въпрос за пари. А когато не става въпрос за пари, става въпрос за много пари. Бог да те прости, Маестро!

Сега виждате 90% от жените какви са...мислят само за пари Признайте си жени НЕ Е ЛИ ТАКА? шшшт ние го знаем ПАВАРОТИ също!

Сега виждате 90% от жените какви са...мислят само за пари Признайте си жени НЕ Е ЛИ ТАКА? шшшт ние го знаем ПАВАРОТИ също!

Сега виждате 90% от жените какви са...мислят само за пари Признайте си жени НЕ Е ЛИ ТАКА? шшшт ние го знаем ПАВАРОТИ също!

Не мога де повярвам, че може да се излее толкова злорадство, за ЧОВЕК като него. Трябва да си получовек, полуидиот за да ти дойдат подобни мисли в главата. Та на кой не се случват подобни житейски събития..... почти на всички, но идеята е как ще ги посрещнем и преживеем. Възхищавам се той, съвсем по-човешки, нормално и с болка е споделил мъката си, защото много хора биха намерили утеха да злорадстват над щастието и нещастието на другите, затворили болката си. Още един път се прекланям пред големия мъж и истински титан. Дай Боже да се раждат по-често хора като него, може би света ще стане по-хубав, и дребните злобни душички ще се затрият от лицето на земята.

Уви, и велики творци и артисти като Лучано не са имунизирани против слаботта в един особен период от живота на мъжете - деликатната възраст след четиридесетте. Тогава те стъпкват всичко хубаво и стойностно в живота си или почти всичко. И се женят за млади никаквици. И правят още деца, които едва ли ще са щастливи. Уви, това постига много мъже. Най-често българските, ама и другите по света не са изолирано явление. Еххх Но гласът му ще е вечно в сърцата и главите ни.

ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА С ВСИЧКИ МЪЖЕ КОИТО КАТО ПОСТИГНАТ НЕЩО В ЖИВОТА РЕШАВАТ ЧЕ СА ВЕЛИКИ И НЯМАТ НУЖДА ВЕЧЕ ОТ ХОРАТА КОИТО СА БИЛИ ДО ТЯХ. ЖЕНЯТ СЕ ОТНОВО ЗА РАЗНИ БОКЛУЦИ КОИТО ИМ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СА ВЕЛИКИ, НАСТРОЙВАТ ГИ СРЕЩУ СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ ИМ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ЧУДЯТ САМО КАК ДА ИМ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ. ЛОШОТО Е, ЧЕ ДОРИ И НАЙ ВЕЛИКИТЕ ГО ОСЪЗНАВАТ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО ЗА ПРОШКА. НАИСТИНА ПАВАРОТИ БЕШЕ ВЕЛИК, НО ВИЖТЕ ДО КЪДЕ ГО ДОКАРА НЕГОВАТА МИЛА ЖЕНИЧКА ЗАРАДИ КОЯТО ИЗОСТАВИ ЖЕНА СИ ДЕЦАТА И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ МНОГО ЖАЛКО НАИСТИНА КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО ПРИЧИНИ

estestveno 4e se e ogenila za nego za parite.da ne bi da go e obi4ala

Жени... Много жалко, че този велик човек е страдал така в последните дни от живота си. Кой каквото си направи, никой друг не може да му го причини...

Толкова съжалявам да прочета , че последните дни на този велик човек са били помрачени от човек алчен за пари.За съжаление сценария в живота е винаги един когато става въпрос за брак между възрастен господин и младо момиче. Но не съм си помисляла че човека който радва целия свят с творчеството си ще бъде толкова брутално използван. И все пак той ще живее вечно а на дамата и остават само някакви пари и омразата на хората които го боготворяха. Вечна му памет.

нищо лошо към Павароти-ама какво очаква един дърт папардак като него, който се жени за дъщеря си?че тя го сваля заради черните му очи?това ги чака всички такива богати чичковци и жени по-малки от дъщерите им!

estestveno 4e 2 sapruga se e ogenila za nego za pari.da ne bi da fo e obi4ala s tay goliama razlika v vazrasta.

estestveno 4e 2 sapruga se e ogenila za nego za pari.da ne bi da fo e obi4ala s tay goliama razlika v vazrasta.

Сам изостави жената, родила му три деца. Сам си се хвана с Николета. ДГД

Сега виждате 90% от жените какви са...мислят само за пари Признайте си жени НЕ Е ЛИ ТАКА? шшшт ние го знаем ПАВАРОТИ също!

Сега виждате 90% от жените какви са...мислят само за пари Признайте си жени НЕ Е ЛИ ТАКА? шшшт ние го знаем ПАВАРОТИ също!