Пазят стълбовете в Бургас с боя срещу плакати

Общинарите в Бургас измислиха начин да решат проблема с незаконните рекламни афиши по спирки и стълбове.

Обратно в новината

Коментари - Пазят стълбовете в Бургас с боя срещу плакати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сиреч, жабарник номер 2.

Абе кога ще започнат строежа на новата спортна зала? Една година копаха 5000 куб.м. До началото на европеѝското първенство има 14 месеца, кога ще се изпълни грубия строеж, инсталации, обзавеждане,оборудване, вертикална планировка,комуникации и т. н. Герберската фирма изпълнител сигурно пак си точи лигите за анексче от няколко милиона допълнително. Да ама тук времето е фиксирано и ако не се изпълни в срок няма да платят и това което е предвидено по основния договор. Сергеѝ Бубка направи първа копка, но Себастиан Коу няма да плати нищо ако не е готова навреме. В такъв случаѝ целия масраф ще е за Общината т. е. за наша сметка.

А кой ще пази шофьорите от стълбовете убийци

деер

Боята чудо - внос от Марс....Това беше страхотен Пи-Ар опит.....

Това е информация от повече от година! Да, и никаква работа не върши тази боя, просто някой трябва да вземе едни пари!

браво добра идея залепените реклами по стълбовете беше едно от малкото неща с които бургас си приличаше с другите български градове поздрави от германия на бургазлии

Проблема се решава и без боя.Всеки афиш има име и телефон на рекламираната фирма. Намирате ги и ги глобявате. ЕЛЕМЕНТАРНО,КМЕТЕ!!!

Няма спасение от "ремонтите на покриви", разлепвани от циганите.

Кмете, колко партии глоби за непочистените плакати??? А твоите плакати свали ли ги???

Аз на Николов плакат не съм видял в града. Билборд - да, и то съвсем малко.

Това е все едно да напишеш, че в Бургас ще произвеждат невероятната храна"Лютеница". Такава боя има от 10 години по тролейбусните стълбове,както пише и в самата статия. Спрете да притопляте стари манджи.

Все мрънкате бе, все недоволни

Това си е бургаска особеност. Някак си хората много, ама много, ама много трудно приемят някаква промяна, изобщо. Първата реакция е - остра критика, пълно отричане и мисли от типа на "ама преди кво хубаво си беше". Те искат да се родя, да работят на една и съща работа 50 години, да се пенсионират и това е. Между другото, все повече усещам истината в израза "Бургас и неговите трудни хора". Този израз няма да се случайно създаден, да знаете.

Някакси прекалено много би сегашния кмет на изборите за да е истина това, което казваш

Да, не само в Бургас, а навсякъде хората мечтаят да си намерят работа по специалността и да работят докато се пенсионират. На това му се вика спокойствие и сигурност. Ти сигурно си от този тип, който всеки месец сменя работното си място, и всъщност за нищо не става.

Защото е много трудно да глобиш няколко, а другите сами ще си свалят налепеното, та се налага да се харчат едни общински пари за боя...

Обикновенно на тези обяви има телефон за връзка или адрес. Започва масово глобяване и въпроса се решава.

Ами ако аз изкарам за 200лв листовки с номера на конкурента ми и му набия една хубава глоба от 5000лв? Що не почнете да мислите с тея глави?