Вдигат таксите и глобите за паркиране в Пловдив

През следващата година увеличават таксата за паркиране в Синята зона на Пловдив, като и глобите за неправилно паркиране, съобщи кметът на града

Обратно в новината

Коментари - Вдигат таксите и глобите за паркиране в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удри Тотев, здраво удри майните. Те имат пари да не се скатават. За тва удри здраво да напълниш хазната и джобата!

Всички гербери ФОСТАТА !

Не стига, че направиха целия град синя зона, а сега ще вдигат и цената за паркиране.И на какво основание правят синя зона, след като един паркинг не са направили и дават разрешения за строежи без да е осигурено паркирането.

МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ ,ОСТАВКА И ЗАТВОР

В София синята зона работи в събота до 14ч., но има и зелена зона. А в Пловдив до кога ще работи синята зона в събота?! Искат яко да обръснат хората, които се разхождат по центъра. То и без това магазините яко фалират, та съвсем ще се скапе бизнеса

И ЗАМИРИСВА НА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА ПОГОЛОВНИ ОСТАВКИ.ВРЕМЕ Е НАРОДНАТА ВЛАСТ ДА ОТИДЕ ПРИ НАРОДА!

А има ли изобщо нещо което не вдигат? И кой (или кои) са тези дето все вдигат, съобщете ги най-сетне поименно, за да ги знаем и никога вече да не ги избираме на изборите.

много евтин трик, ще свалим малко данъка на автомобилите да не бягат в другите общини, ама ще си го вземем от високи глоби и паркиране в събота.

Гръм да ги удари. Човек вече не може да се прибере в бащиния дом без да кихне левчета. За това всички хора бягат отвъд Околовръстното. Герберска му работа. Само яко товарене на добичетата

На печелившите - честито!

Ще звучи моето произведение " Рапсодия в синьо " и 1,50 е нищо за слушането му в " Синя зона "-зоната на про рока.

Браво кмете, мачкай робите!!!

На мен пък идеята да се вдигнат таксите за синята зона ми харесва ! Аман от шофьори дето се врат по малките улички по всяко време ! Това което не ми харесва е свалянето на данъка за киловат ! Защо ? Че малко автомобили има в града ? Искам и да се осветли процедурата за "запазване" на паркоместа. Примерно пред офиса ми е синя зона, но не може да намериш къде да паркираш, защото всички места са "запазени" от разни юнаци. Изкарайте една прозрачна процедура, с търг по възможност. Искам да наддавам и аз за място !

Значи може да искаш синя зона за всички, но за паркомястото трябва да има специално отношение към теб. Опааааа

Човекът каза- търг бе малоумник! Ей от такива селяци-еснафи като теб страдат тоя град! Иска, ма ако може някой друг да плаща!

тоя когато и да го гръмнат все ще е късно

ОСТАВКА И ЗАТВОР

А защо гласувахте за него бе боклуци?Ще плащате и за вдишан въздух!Трети корпус се строи:))

А вас някой насила ли ви кара да паркирате в синя зона? Има градски транспорт, велосипеди, таксита... Я не се хващайте за думата "увеличение". Мрънкачи. Като ви слуша човек ще каже, че живи ви дерат и то на сила. Аман от кретени и селяни шофьори мислещи си, че могат с колата и в тоалетната да ходят, спиращи където им хареса и каращи, като че ли някой ги гони.

Да направи така кмета че градския транспорт да е удобен. Драги умнико. А градския транспорт на Пловдив е най-най-скапания. Това не е градски транспорт тъпако смотан. Като го направи както трябва да е. Виж София, Стара Загора, Бургас и ела да ми говориш и да ме обиждаш. А не като сега автобуси ДЖУДЖЕТА и САУНИ. Автобуси на по 30 години. За тва не църкай. Просто трябва да се връщат 85 милиона заеми взети. Хехе иначе смешно, щото е пълно с мазохисти и това са гласоподавателите на ГЕРБ.

Идиоте, кой продаде на честния частник Батаклиев градския транспорт- ГЕРБ ли беше или едни други синьолайняни Пловдивчани? Хайде моля Ви се

Totev, опомни се!

ми да не сте гласували за Иванчо бе.

Крайно време е да види ! ОСТАВКА ! ПРОТЕСТИ ДО КРАЙ ! ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ СКУБЯТ !!!

Както след спечелването на предишните избори Тотев вдигна абсолютно всички данъци и таксите в яслите и детските градини сега вдига таксата за синя зона с 50 % и със всичката си наглост иска да плащаме синя зона ДОРИ В СЪБОТА ! И ТОВА Е НА ФОНА НА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ с 50% !!! Мисля че повечето хора вече нямат никакви съмнения,че Тотев е вреден за Пловдив и жителите му ! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ !