Коментари - Станишев отказа среща на Митал | dnes.dir.bg
назад

Станишев отказа среща на Митал

Премиерът Сергей Станишев, който е на държавно посещение в Индия, отказа да се види със собственика на "Кремиковци" Прамод Митал.

Обратно в новината

Коментари - Станишев отказа среща на Митал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесна ви се вижда работата, ама не е така. И аз имам да взимам 50 000 от дело срещу Кремиковци, а съдия -изпълнителя още нищо не е направил

Плащайте сега и това, не само за сестрите, да ни дойде акъла, но като гледам никакъв не се задава. Не можела държавата да ги принуди да плащат, зависи от учредителния договор какви задължения има собстеника с 25% дял, пак некадърност, след некадърност

защо никои от зелените или други екоактивистчета не закачат темата за гадния КРЕМИКОВЦИ? Нямате си представа какво дишаме ние и наще деца за сметка на наши и чужди гадини.

Стига глупости бе! Нямало как държавата да ги задължи. Ами има как - блокипат им се банковите сметки, спира им се тока и водата. Каквото се е стопило в пещите си остава там. Изважда се танковата бригада от Горна баня и блокира ж. п. гарата и разтоварищата. полицията арестува борда на директорите, ако се опъмат може някой да даде фира с суматохата. Работниците се разпускат, създава се ликвидационна компания, която преназначава работниците и започва демонтажа на Кремиковци. С парите от продадения скраб и активи се погасяват задължения към работниците, към държавата, глоби и вземания към фиска, вземания на длъжници. Ако останат пари се заравнява терена, насипва се отгоре с 1 метър пръст от други места и се парцелира за строителство, за градини, улици и др. работи. Работниците се освобождават и като волни пртички се вливат в софийската икономика или отлитат на село, ако там им се види по-добро място за живеене. Ако това не стане майче незнайко ще е прав!

Има кремиковци- има Проблем, нема кремиковци -нема Проблем.

Братята-миталисти ,това е много яко! METALLICA FOREVER !!!

Pravilno! S cigani Stanishev da se sresta samo v Bylgariq:))).

Ще Ви обесня!Преди година Кремиковци се купи от уж индиеца Митал .Така може да е !!Но това е циганин от индийски произход.Кремиковци и завода на Първанов в Перник работят главно от скрап снабдявана от циганската сган в България от дълги години.Мафия която може да съперничи с най големите извесни на света.Последното активизиране на циганските издевателства са свързани с проблемите на този Митал и властващите над циганите тяхна организация .Тази циганска организирана престъпност се знае от всички властници ,но се използва за мръсни дела в своя полза.Хиляди домове и ферми на българи са пострадали от тази организирана сган.

държавата няма как да задължи Кремиковци да плати сумата Е как да няма бе, ебахти държавата! Налагат глобата и пускат съдия-изпълнител.

Кремиковци ще бъде затворено и това е планирано много по-рано. Нищо съществено не е направено за спазване на екологичните изисквания. Съветвам работниците там да си търсят нова работа. Няма алтернатива !

незнайко наверно е прав:Серго да не се прави на ощипан. Той самият е там за да търси финансиране за партията си точно от братята миталисти. Знае се, че тези братя купуват на едро политици в държавите, където инвестират. Бизнеса им се развива благодарение на предплатените управляващи партии в съответните страни.

Хахах тъпите българи пак са прецакани. :))) Дори и тъпите индийци почнаха да се базикат с тях :) мУххахаахахаха.

Да се закрие кремиковци - това комунистическо безумие. Този мИТЕЛ Е пълен идиот без европейски ценности, навсякъде където имат заводи е ужас с околната среда. Незнам защо нашите еколози не подхванат този въпрос, а се занимават само с платени прояви. Сергей не се е срещнал с него защото го е срам - та неговата партия седи зад този мазен и мръсен индиец, а неговата дясна ръка в България е най-големият и мазен комунист Томов

Серго да не се прави на ощипан. Той самият е там за да търси финансиране за партията си точно от братята миталисти. Знае се, че тези братя купуват на едро политици в държавите, където инвестират. Бизнеса им се развива благодарение на предплатените управляващи партии в съответните страни.

ей, издигна се сер-гея, индийците му се подмазват. ама дали това е заради поста му, или заради еб....ното му дупе, което още може да поеме, не е ясно.

Г-н министър, до кога ще дейсвате против интересите на българите?????

Кремиковци ще бъде затворено и това е планирано много по-рано. Нищо съществено не е направено за спазване на екологичните изисквания. Съветвам работниците там да си търсят нова работа. Няма алтернатива !