Московски: Без концесия летище Пловдив затваря

Летище Пловдив предстои да бъде дадено на концесия, а концесионера ще бъдат предоставени възможно най-облекчени условия, коментира Ивайло Московски.

Обратно в новината

Коментари - Московски: Без концесия летище Пловдив затваря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой го направи търговско дружество? Министерството. Ами направете го нетърговско дружество и толкоз. След като имаш право да го дадеш на консесия значи е твое. Държавата може да го направи каквото си иска. Стига да иска. Ама на някои дедо цоцат от държавата им се иска да изцоцат още.

тоя същия на снимката нито дядо Бойко. И то е собственост на всички нас защото е направено с нашите данъци разбрали. За тва като немогат да се оправят да наемат фирма която да го върти. А концесиите ги виждаме колко са убави и кво дават.

интересно ще е да видим колко пъти ще се спомене какво се е случило на тая дата.

На това се казва " Плътна негодност " ! Ами като не ставате - Вън!!!!!

Много е ЛЕСНО да унищожиш готовото, НО НИЩО ново НЕ СЪЗДАВАТ!!!!! ЖАЛКИ сте!!!

Като сте некадърни да управлявате едно летище така е .Как държавника не може а частника ще може и той ще е същия безхаберник като вас.Няма да плаща концесионната таксата ,ще вдигне таксите за обслужване.

Хаха, най-доброто за избирателите на Герб и СДС/ДСБ/.. :всичко се закрива, подарява и разрушава. Като свършат парите - отиват пред Американските фондации и посолства и там все нещо ще договорят ;) Честито на всички "млади и красиви" избиратели. Кой колкото заслужава.

Въх, недей! В България има 4 летища на кръст, ама нямало как да работят, ако не ги дадат на концесия (на облекчени условия, естествено!) и не вземат едни хубави тлъсти комисионни. Пловдив е на такова стратегическо място в центъра на страната, че може да облужва голяма част от нея. Ама не, дай да го дадем на някой без пари, но никога без тлъст рушвет за нас.

тази схема с губещото предприятие, което се отдава на концесия при най-облекчени условия ми звучи много познато ... не осъвременихте ли поне малко метода ?

Така е когато идиоти в управлението,тежки думи ама май е така !

След като летището може да стане печелившо след концесирането му, значи може да е печелившо и без концесионера. А за да е губещо, вината е само на некадърното управление.

Този от кога взе да разбита от летища?!? Некадърник! Да се маха, преди да е нанесъл още поразии! сега иска да събаря старите терминали във Варна и Бургас!

Некой от ГЕРБ или ТИМ, ще го захапе. Таман е отремонтирано с ДЪРЖАВНИ средства.

Мина новината че пари за 7-ми блок на АЕЦ Козлудуй няма. Уестингхаус се отказва и ни прехвърля към държавна китайска фирма поне нашите така твърдят. Русия ни съди за над 1 милиард долара щото се отказахме от поръчания реактор -реактори. Преди това дадохме към то 1 милиард за проучвания и поръчки поне така се твърди. А 2019г. приближава когато АЕЦ-Козлодуй ще трябва да спре. Ето защо преди месец Бойко каза "Каквото поискаха то нас американците го направихме, обаче защо не ни дават" . Ми Бойко защо ли ? И кво правим се пита скъп ток заради двата американски ТЕЦ-а и към 2019г. ще купуваме от Румъния. А през тов авреме се строят магистрали еднодневки.

Следващият ще е по-бетер.

освен да "затваряте" и "Закривате" друго умеете ли бе, малоумници?!? Румъния строи летища на поразия , под носа измъква туристи и карго товари, а идиотите закриваме няколкото останали летища.

Ами вземи го на концесия бе неидиоте. Ти к'во чакаш? Някой да направи нещо, да печели и да си раздели печалбата с тебе, дето не си си мръднал пръста.

какъв е проблема да си е под ръководството на транспортното министерство? Отговори защо на Запад може да има държавни фирми, а тук трябва да им аконцесии. Не забравяй че то е и военно летище.

Проблемът е, идиоте, че тези които трябва да си мърдат пръста, не го правят!ПОЗНАЙ ЗАЩО?Така ще си отговориш на въпросите, защо е престъпна приватизация в БГ!!!Каролев ти ли си бре, утайко?

Убавец.

ГАЗАР.

Какво ли ще каже ЕВРОПА-Пловдив без летище-европейската столица на културата през 2019г? Ще искаме пари за летището от Европа иначе "голям срам" нали-явно това е новата цел!!!!

Немога да разбера каква е тази проклетия!!! Как не се роди един нормален политик в България през последните 100 години? Само глупости говорят и правят! Летище Пловдив било на ...загуба??? Сигурно по документи е така! Но кой в София разпореди последните няколко зимни сезона десетки чартърни полети да бъдат пренасочени в ...София? След като Пловдив е на 30-40 мин. с кола по магистралата/ по-малко отколкото с трамвай от покрайнините на София до центъра/, защо и десетки полети бяха пренасочени към Варна и Бургас? Всичко това е ...целенасочено! Всичко трябва да е ... в столицата. Инвестиции, специалисти, политика. Така в последните двадесетина години бяха унищожени редица печеливши предприята в Пловдив. Какво стана с ...мотокарния завод - имаше капацитет да захранва с мотокари цяла Европа и в него работеха над 5-6000 човека. Какво стана с Текстилния комбинат - преди години захранваше с платове целия социалистически лагер и редица държави от Западна Европа. В него работеха над 10000 човека? Сега дойде ред и на летището. След това ще "приберат" и музея на авиацията в София. И най-накрая ще приберат и ...България в София! Ще остане само една ...София пълна с андрешковци и селски хитреци от рода на бай Тошо и бат' Бойко!!!

то е ясно. София биде ли гладна ще се вдигне и ще съборе всяко правителство. Та за тва там се наливат толкова средства. Виж Пловдив имаше ел. градски транспорт тотев се отказа за да се дадат 66 милиона евро за метрото на София. Повечето военни поделения в Пловдив се закриха и същите които ги имаше в София дори им се увеличи състава. Хехе и сега на инф. табла до всяка спирка на гр. транспорт в Пловдив не пише на български, а пише на латиница PLOVDIV.

Такива вицове досега не бях слушал.Къде се е чуло и видяло при такава безработица и толкова много българи работещи зад граница да коментираш, че летището е на загуба.Градове като Карлово и Сливен се обезлюдиха и останаха само пенсионери, а младите пътуват постоянно.Нали шопландия трябва да обере каймака и затова се прави всичко това.

ама вие от герб направо унищожихте държавата, а сега за едно летище правите панаири, подавайте оставки веднага, ама веднага, политиката не е за недоносчета като теб и компания, не става да управлявате в стил "държавата е брашнен чувал,тръскайте докато пуска", надявам се и у нас да стане като в съседна Румъния - присъди и затвор за самозабравили се политици-крадци и национални предатели......

всичко е на загуба за Държавата.

Ти бе, келеш с келешите от снимката, за какъв се мислиш, че да се изказваш и разпореждаш неподготвен и необразован?

Циганков се изказа

ИЗКАРАЙТЕ ГО НА ЗАГУБА И ГО ПРОДАЙТЕ НА ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ - ЗНАЕМ КОЙ ЩЕ ГО КУПИ.... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ПОЛИТИКАТА НА ИВАН КОСТОВ - НАЛИ ТОЙ ПРОДАДЕ БГА БАЛКАН ЗА 1 ДОЛАР -

В Крумово ще сме доволни да го затварят това летище

И Вие сте едни селяци с нивички около селото ама иначе се барате на "почти" квартал на Пловдив. Селянина си е селянин по душа и манталитет и каквото и да правите си оставате селяните от Крумуву.

А къде трябва да кацат самолетите, отклонявани от София - в Бургас и Варна ли? Кое е резервното летище на София, г-н Министре? При по-силен вятър и мъгла къде ще кацнете от Китай???

Добре де, над 1 милион гласуваха за тези.Вярно е, че и изборите се манипулират много.Кой да ни управлява вече?Няма кой, умните и кадърни стоят настрана, а наглеците и крадците управляват.Вярно е, че така отиваме на гибел.

Че кой умен и кадърен ще иска да те управлява? За да го плюеш всеки ден ли?

До онзи ден по всички медии църкаха че сме имали повече от очаквания икономически растеж. Сега как така ще затваряме летище нали икономиката ни расте следоветелно стоки много влизат и излизат ще трябва то някъде да заминават за чужбина.

Освен да вдигате цените, да разпродавате България какво изобщо можете? Та какъв ви е проблема нали сте велеки ръководители взимате светъл пример оот най-баш великия ръководител Борисов. Щом неможете с едно летище да се оправите хахахах. Т ана Запад е пълно с държавни фирми които досатдобре се управляват и носят печалби. Само вие май това го неможете. Дирчее голяма работа сте!

Ами заеми се ти де. Покажи ти какво можеш.

Нямаш проблеми бе. Иди кажи на Бойко и неговите хора-пардон крадци да си дадат оставката и готово. Че къф тие проблема. Та същите другари от ГЕРБ на всякъде назначават КАЛИНКИ. Спомняш ли си Калинка? 1234 хехе цървул си ти. Дори имам и образованието. Щом е държавно и айде да го затрием щото неможело да работи. Тва как да кажа на Бойко все някой му пречи.

А по телефона са чува: "Вдишай.....издишай..... вдишай..... издишай...."

Защо не дадете цяла БЪЛГАРИЯ на концесия ,а Вие умните ГЛАВИ да работите и строите магистрали Не чувствалите ли че за нищо не ставате

съвсем клекна на израелските "инвеститори". Гледай да не направят както Гад Зеееви - да разпродаде активите а на мястото на летището да построят казина и публични домове....че едното и другото са забранени в Израел.

Дотегнаха ми тия цигани в България-от министри и депутати до клошари.време е да бягам навън, ама далеч, че и ЕВРОПА Е ПЪЛНО С ТЯХ!

И на Марс има.