Наказанието на Стависки можело да бъде намалено

Има възможност наказанието на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки да бъде намалено, но за мен това е обществено недопустимо.

Обратно в новината

Коментари - Наказанието на Стависки можело да бъде намалено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...NA MEN MI VZEHA KNIJKATA PREDI GODINI ZA NEPRAVILNO PARKIRANE NA KAMION,PIEH BIRA V BARA OTSRE6TA I HOP 6 MESECA,BEZ KATASTROFI BEZ NI6TO...AMI AKO BIAH TRAGNAL,KADE LI 6TIAH DA SAM....

...NA MEN MI VZEHA KNIJKATA PREDI GODINI ZA NEPRAVILNO PARKIRANE NA KAMION,PIEH BIRA V BARA OTSRE6TA I HOP 6 MESECA,BEZ KATASTROFI BEZ NI6TO...AMI AKO BIAH TRAGNAL,KADE LI 6TIAH DA SAM....

това,прокурор,съдия, и следовател трябва да са на минимална заплата-те тогава ще се оправи тази държава.На възстание -БРАТЯ българи !

РазБрахте ли сега къде е заровено кучето.Много по лесно е да говориш общи приказки,да обвиняваш закона,отколкото да сложиш ред в собствената си къща.Нека Борис Велчев продължава да се радва на младостта на кадрите си.Сигурно е решил да ги води на Олимпиада.През това време адвокатите ще дебелеят на гърба на държавната немощ

Не разбрах за какъв срок говори Главния прокурор,когато декларира кога ще приключи разследването.Има всякакви срокове,защото могат да се продължават.Разбрах днес,че вместо да се тревожи за наказанието и законите,би трябвало да се разтревожи за работата на прокурорите,които допускат грешки дори по най-нашумялите баналниказуси.

ВМЕСТО ДА ОБВИНЯВА, ОБВИНИТЕЛ 1, ВЕРОЯТНО ДАВА УКАЗАНИЯ НА ОБВИНИТЕЛИТЕ И СЪДИИТЕ ДА ОНЕВИНЯВАТ ВИНОВНИЯ МАКСИМ. Затова заслужава да си подаде оставка или който го срещне да го плюе в лицето!!!!!!

Пишете глупости без да сте запознати с фактите и обвинявате в някои случаи невинни

Вие всичките някога изпадали ли сте в ситуация някой пешеходец като Месроб Енгибаров на непешеходно място да искочи пред колата ви гонейки побеснялото си куче да се опитате да го избегнете и той бягайки пак да скочи отгоре ви и си помислете ако той беше убил всичките хора в колата поради неразумността си тогава кой щеще да бъде виновен шофьорчето ли

Такаааа...не смятам да посещавам това място, защото виждам колко много хора има тук, които дори нямат средно ниво на интелигентност. Хора, които си измислят никове, представят се за други са хора, които не са уверени в истинността на това, което казват, страхуват се, защото знаят, че не са прави и никой няма да обърне кой знае какво внимание на това, което пишат. Но представяйки се за членове на форум за фигурно пързаляне вече се чувстват по-силни...странно защо. Аз съм администратор на форум Ледена магия и както пише Zory (ледена магия) се отричам от Максим, не приемам нищо, което е постигнал в живота си, оставам го сам, Албена и нея я заразвям, разбира се. Не ми пука за тези хора, направили ли са нещо стойностно за България...предполаг не :). Който вярва на тези две изречения...би трябвало да е голям тъпак (без извинение). Нито аз, нито Хриси, нито Ира се прехвърляме на други позиции. Не оправдавам Максим, в никакъв случай!Нищо не може да е както преди,има отнет живот, който ще тежи винаги на този човек и на съвестта му, животът му се променя завинаги. Защо всички трябва да бъдат толкова жестоки, необективни, плюещи наляво и надясно??? Това е моят въпрос. Никой не се замисля нито за секунда върху купищата гадории, които изсипва. Не искам да се разпростирам много, само ще кажа, че това не е истинската Зори от форума Ледена магия. Просто не може да е тя, тя не би се държала така...и дори да си беше сменила позицията, ще се да събере сили да го каже във форума съвсем простичко. Не е човек, който ще почне да хули другите и да говори нещо, които не са истина. Моят съвет към всички тук Замисляйте се 5 секунди преди да говорите/пишете нещо, защото иначе може да изречете/напишете огромни глупости, а най-лошото е, че в повечето случаи дори няма да разберете това ;) Именно за това ви съжалявам, не защото сте жалки...смешни сте :)

Мисля да си купувам нов джип. Искам да е много бърз, да вдига 450km/h поне, трябва и да е много як, да може да гази без да се троши. Къв ще ми препоръчате?

Ихааа, Iv4etok, Irraadams, hrisi_plamenova, Zory ... кво стана с вашия форум бе, защо сте се пренесли тук?

Така.... чета това твърде късно, но ще ви кажа- ТОВА НЕ Е ИСТИНСКАТА NASA, нито пък истинската Зори! И знаете ли какво си мисля?! Можепървоначално да ви се строи странно, но ще ви кажа - това е Теди! Само на нея може да й хрумне подобна глупост! Освен това е очевидно, че е потребител в нашия форум, за да знае такива подробности. Е, ще ти кажа фалшива Зори, СМЕШНА СИ! Можеш да ни кажеш каквото имаш да казваш и без да се излагаш публично!

a da si 4uval ne6to podobno na : nevinen do dokazvane na protivnoto?!? drugo ne6to e 4e nikoj ne tvurdi 4e e nevinen. prosto se zamislete - vseki boji den stavat tolkova incidenti katastrofi i t.n. nqkoj obru6ta li im vnimnie - ne. kogato onazi s 3 promila pregazi 3-ma kakvo stana s neq - ni6to. ili kogato naskoro piqn 6ofior na avtobus ubi dete - pak ni6to. ili kogato 6ofior na izvesten deputat otnovo pil pogubi 3 jivota 1 ot koito na dete - nikoj ni6to ne napravi, dori v novinite ne vleze. a sega iskate da zapo4nat izvednuj da se promenqt zakonite za Max. Emi nqma da stane - tova e dvuposo4na ulica. Osven tova Maxim nqma sudebno minalo i ne e blusnal pe6ehodec kojto e presi4al, a e stanala katastrofa. Vsi4ki slu4va6ti se subitiq za ujasni i za dvete strani. Edin jivot e poguben - da, i ne moje da se vurne. Nima iskate da pugubite i drugi.

Уважавам спортиста Максим, но не и шофьора Максим. Той е извършил наистина жестоко престъпление. Аз ако правех законите всички крадци и мошеници щяха да лежат в затвора от 15 г. до доживот, а всички убиици, изнасилвачи, изкормвачи, педофили и тем подобни изверги, включително и пияните шофьори, без значение известни или не, политици или не, шампиони или не, без значение раса, вероизповедание или самосъзнание, щяха да бъдат осъдени на смърт. И това е, което липсва най-много на държавата ни - смъртното наказание. А и ако твърди, че някой е невинен, би било добре да лежи в затвора, докато не се докаже, че наистина е такъв. Така че, най-доброто решение за поблема Стависки е той да лежи в затвора, докато не докажат, че е невинен или виновн. Ако е виновен, да получи съответното наказание. Крайно ми е мнението, но без такива закони, просто сме за никъде. Ако не се направи нещо по въпроса, ще продължаваме да сме на същия хал и тъпите държавници ще си правят още гаври с обикновените хора.

Днес имам рожден ден. Подаръци приемам целогодишно! Най-хубавия подарък, който мога да получа тази година е една тежка присъда за убиеца Стависки.

a kak da sme sigurno 4e ti si istinskata NASA. az li`no znam 4e ne si istinskata, no ako tolkova ti stiska da go dokaje6 dobr. Toku 6to na suob6tenie napisah na istinskata NASA ot foruma edno slovosu4etanie. Kakvo e to? Ako si istinskata nqma da e problem da go kaje6 nali?

Qvno dosta 4esto pose6tavate na6ia forum i znaete imenata na mnogo ot 4lenovete. Za6to ne doydete tam da sporite s nas ot svoe ime, a zanimavate horata tuk s gluposti kato sa predstavqte za drugi?!

До hrisi_plamenova (06.09.2007 г. 22:30ч.) - как да сме сигурни, че ти си истинската? Аз вчера говорих по телефона с Хриси и се разбрахме по въпроса за позициите, заключението беше Да го духа Максим, важното е да възтържествува справедливостта.

Така......виждам, че някои хора си нямат никаква работа и се занимават с глупости и използват името на други хора, за да станат интересни. Не много умно и не много зряло. Сигурно е някой изгонен от клуба поради някаква причина или някой , с който сме отказали да спорим и е побеснял-все едно е. Въпроса е ,че никой от нас не е променил позицията относно Максим и стои твърдо зад него. Зорница също, това че отдавна не е писала е обяснимо, защото лятото не е в София. Лично говорих с нея няма такова нещо. Ако наистина си ти Зори, имай смелостта, знаем си телефоните, обади се. Не смятам, че сме толкова важни, че да занимаваме аудиторията на сайта със себе си, но бяхме принудени. Както и да е извинявам се на останалите. Малолетните дами или гопода още няма какво да правят до 15 септември. Няма как да убедя всички, че това са провокации и долни измислици в краен случай ще се обърна към администраторите на сайта. Надявам се феновете на Албена и Максим да ни повярват. С останалите няма да споря нито по въпроса са Макс, нито по този проблем.

И Майк Тайсън е световно известен и е голям шампион,но си лежа в затвора,като всеки престъпник.Нали все давате за пример американската полиция,амер. правосъдие?И ако някои прес

Вместо да е като куче Цербер за престъпниците и правонарушителите, Главния прокурор на Републиката се опитва да замазва случая. Това не е Държава.

Не забелязвате ли, че вече не пиша в онзи форум? Не го и чета, писна ми от разни лудо влюбени в Максим ученички. Опитвате се да си внушите, че Стависки е невинен, че било човешко да се греши и трябвало да му простим, щото това било божествено. Ами дайте направо да му съберем пари за нов Hummer! Ама не става така, ако всеки разсъждаваше като вас нямаше да има затвори и всякакви изверги щяха да вилнеят навън! Не може да се разчита на това, че като човек е извършил престъпление ще си извади поука и повече няма да прави така. Не може да се разчита на съвестта на човек, който е лице на инициатива против шофиране в нетрезво състояние, а в същото време самия той кара пиян (не просто пил, а пиян)! И що не си смените името на клуба, много е банално това Ледена магия, може вече да се казвате Ледена фашкия - по-свежо звучи.

Това са нарочни оплювания от една определена агитка. Не за първи път се върши. Трябва да има някакви мерки срещу такива мероприятия.

Няма човек от фен клуба на Албена и Максим, който да си е промеинл мнението относно случилото се. Всеички коментари, които се приписват на наши хора са апсолютно изфабрикувани. Но тук няма как да го докажем, всеки си използва каквото име си поиска. Иве, остави ги, някой тук се прави на интересен, но не бива да обръщаме внимание на такива неща, който се интересува от истината ще ни потърси където трябва и ще я получи.

ti da ne bi da si vqrva6 - 6te vidim kato se povi istinskata hrisi , tq v4era be6e dosta qdosana 4e tuka pi6at gluposti ot nejno ime. A a 6te se pogrija i drugite da razberat kakvi gluposti si pisala s tehnite nikove!

ti da ne bi da si vqrva6 - 6te vidim kato se povi istinskata hrisi , tq v4era be6e dosta qdosana 4e tuka pi6at gluposti ot nejno ime. A a 6te se pogrija i drugite da razberat kakvi gluposti si pisala s tehnite nikove!

До виктор и останалите. Подкреп силно колегата от 07:50 с едно допълнение. Мен много ме дразни факта че държавни мъже,политици и журналисти,когато коментират действията на кабинета,казват ил пишат ДЪРЖАВАТА. Всъщото време кабинета и политицитеса сменяеми временни лица и не е редно те да да държавата.Даржавата е територията , населението и държавната администрация. В резултат на вредни грешни и др. действия на държавната администрация народа т.е. ние се настройваме срещу ДЪРЖАВАТА. Мисля че това не е случайна грешка , а планирано стратегически мероприятие което да доведе народа до отказ от неговата ДЪРЖАВА. В основата на всичко са масонските братя наши и чужди,ръководени от евреите.

Викторе, има един стар верен лаф- държавата, това сме ние, тоест шибаняците сме ние.Тая държава е нашата и каквато сме я направили, такава е,Промени стават бавно, но трябва да се правят. Ние българите не правим НИЩО за да променим това,Та ме дразни котаго някой кажа ТАЯ държава, защото за почти всички нас няма наистина разлика между ТАЯ и ОНАЯ държава, просто нищо не правим за да променим нещата, каквото правим за да променим нещо във Франция примерно, това правим и за да променим нещо тука, Не държвата, българите сме тъпанари(Това е факта.

Abe hora ama vie naistina li mislite,4e zakona ot ot utre schte zapo4ne da se prilaga s pylna sila pri prichinjavane na smyrt v pijano systojanie,amimnali gore poso4enite horicha schte obednejat i schte uveli4at bednotijata v Bulgarija i da stanem o6te po bedni,nali ne iskate tova da se slu4i?

зам.прокурора на пловдив пил.......катастрофи го уволнят от работа, ще го съдят уж някога, ще го мотат 2 години докато се позабрави.чичо от шуменските села пил....ще го съдят по бързата процедура и в пандиза. за каква държава и закони говорим.......няма смисъл, по-добре да си ходим

Напълно подкрепям Трезвомислещ!Не може да си затваряме очите за едни,а да гледаме с 4 за други.Всеки може да допусне грешка-не искам да го оправдавам,но има толкова ненаказани!

Жалко,че на мястото на хондата не е бил камион УРАЛ,да го върне тоя пиян гъз обратно при ченгелите,които са го спряли и пуснали.

Ето какво предлагам. Хайде да си сложим ръката отляво и без да коментираме въпросния случай, да си отговорим: Ако шофьор, трезв или пиян, сгази жестоко ВАШ брат, сестра, майка, баща...ДЕТЕ...вие ще го оневинявате ли, просто каквото било, било? Ето, тук е отговорът - в нашите отговори. Ако трябва да започна - аз не бих махнала с ръка; особено за човек с промили в кръвта /без значение колко/.

Във всеки пил шофьор е стаен един потенциален убиец.И понеже в България сме по-големи от законите всеки който кара пиян е гъзар.Ако преди да запалим колите си,се запитаме дали искаме утре някой пиян шампион да убие децата ни и отговорът е да-никакво снизхождение направо да го оправдават и медал.Аз съм майка и такъв бих го прегазила.Бог да пази децата ни от шампиони и управници на пътя.

pistolet!!! ti normalen li si. tova interviu sum go 4ela i e pulna izmislica - ti vqrva6 li si kato go pi6e6e.o6te malko i 6te kajete 4e imalo i trupove v bagajnika. egati izmislicite

Те още не са му го дали а вече може да бьде намалено!Дерзайте простосмьртни!

В закона за движението по пътищата пише, че си длъжен при ПТП да спреш и да окажеш помощ дори да не си участник в проишествиетор така, че не виждам какво смекчаващо вината обстоятелство е това - по закон си длъжен да спреш и да помогнеш. А що се отнася до световната титла по фигурно пързаляне - този инцидент опорочи голямото постижение и лично мен ме кара да се чуствам смутена от гордостта, която изпитах при победата. Не говорете, че бил МС е искупителна жертва, защото: първо никой не му е наливал алкохола в устата и второ, никой не го е бил да се качва в такова състояние в колата, а и колкото по-високо се качваш, по-ти се вижда гъза. Жалко за бляскавото бъдеще на МС, но той сам си го направи. Каквато и да е присъдата името му ще буди смесени чуства. И да не сме в ЕС трябва справедливост само не ми говорете че той е жертва, защото получи любовта и възхищението на всички БЪЛГАРИ и точно затова трябваше да се отнесе с по-голяма отговорност към всичко което прави. А за политици и бандити - аз не го сравнявам с тях.

колко много много злоба и завист тц тц тц

Жена ми е видяла Максим днес на летище София да заминава за Москва с бизнес класа (с нахлупена на очите шапка, за да не се познава лесно). Иначе вие си вдигайте пушилка тука.

МАЙ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ?! ОТДАВНА НЕ БЯХ ЧУВАЛА, ЧЕ НЕЩО Е ОБЩЕСТВЕНО НЕДОПУСТИМО - МОЖЕ ПЪК ЦЕННОСТНАТА НИ СИСТЕМА ДА СТАНЕ НОРМАЛНА. ДАНО!!!

колко много много злоба и завист тц тц тц