Доган бил агент Сергей, Тодор Колев - Петров

Лидерът на ДПС Ахмед Доган бил агент "Сергей" в бившата Държавна сигурност (ДС).

Обратно в новината

Коментари - Доган бил агент Сергей, Тодор Колев - Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A vie kakvo se duete s durjavnite pari, koito izvlekohte !! Samo v parlamenta li sa agentite ? Vijte mutrite i bankerite otkude imat PARI DA PERAT ! I posle ni narichat neshtasnici, zashtoto ni machkat sus sobstvenite ni pari, koito otkradnaha !! Ako EU ne gi osudi da gniat po zatvorite - kraino vreme e da gi LINCUVAME!!

Истината е, този модел на доносничество беше наложен на цялото общество за да чуства, че е под постоянен тотален контрол. И още по-горчивата истина е, че голяма част от обществото беше картотекирана като доносници. Изключваме случаите, когато с екасае за сьбиране на информация тип разузнавателна, антидиверсионнаелени Нос дето не ги знам дори кьде са и те имат разузнаване. Вьпросьт е да не изпаднем в ново завихряне. Един спортист. Отива на мейдународно сьстезание. казават му:Ако забележиш чуйденци, които се опитват да влязат в контакт... Картотекиран. Англичанин в езикова гимназия: Другари ако забележете... Картотекирани Инженер в палатата на Пловдивския Панаир: Другарю, ако някой сьбира информация за рдосеялката...Карт Горски: Бай Иване, ще си отваряш очите, щото оня овчар.. Картотекиран. Това беше системата. Един приятел някога след командировак в Австрия ми казваше, че са го викнали да докладва Какво не му е харесало най-много в капитализма. Пьрвото, което му дошло на ума било;Просяците. Предплагам , че сьщо е бил картотекиран. После разправяше, че не е видял кьорав там кьдето е бил. Това беше системата. Целта: Атомизиране на обществото. Независимо от това нямаше сядане на ракия без политически вицове. Бьлгариньт е от племе дето все оцелява и си е изградил система хем кервана да си вьрви, хем кучето да си лае. Н етрябва да изпадаме в другата крайност. Шото ние сме изпаднали. Щото в един контекст бьлгарската майка е свята, ама в друг e червена бабичка. Абсолятно сбьркана история.

АХА за двойния стандард НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ ИЗЧИСТИ ПАРЛАМЕНТА. НО ИМА ЕДИН ПРИНЦИПЕН ВЬПРОС. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ СТАВАШЕ ДОБЬР КОМСОМОЛЕЦ, ПАРТИЕН ЧЛЕН И НОМЕНКЛАТУРЕН КАДЬР. НОМЕНКЛАТУРАТА СИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ ДЬРЖАВНОТО ИМУЩЕСТВО по време на прехода, което може да се чете БИВШИ ДОНОСНИЦИ СИ ПРЕРАЗПРДЕЛИХА дьржавното имущество по време на прехода. Вьпросьт е -АКО ИЗГОНИМ ПОЛИТИЦИТЕ-ДОНОСНИЦИ ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ЛИ НАГРАБЕНОТО ОТ НОМЕНКЛАТУРНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ, КОИТО СА БИЛИ ДОНОСНИЦИ? ЩОТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА- ВСИЧКИ ОТГОВАРЯТ ЕДНАКВО ПРЕД ЗАКОНА? Не ми е жал за комунистите-доносниц но ми омрьзна да ме правят на теле. Щото в БЬЛГАРИЯ ВИНАГИ ОПИРА ДО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ И НИКОГА ДО юРИДИЧЕСКИ. И си мисля, че управляващите наистина ни смятат за глупаци. КЬДЕ Е ЛОГИКАТА ОБЩЕСТВОТО ДА ЗАКЛЕЙМИ ПОЛИТИКА- ДОНОСНИК, И ДА АДМИРИРА БИЗНЕСМЕНА-БИВШ ДОНОСНИК като спасител на бьлгарската икономика, добьр и реализиран гражданин. С ДВОЕН СТАНДАРД НОТО ДЕМОКРАТИЧНО, НИТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО МОЖЕ ДА БЬДЕ ПОСТРОЕНО!

ДЯДО ЛЕКА МУ ПРЪСТ КАЗВАШЕ- ПОЛИТИКАТА И ТЪРГОВИЯТА СА МРЪСНИ РАБОТИ!!!

А БЕ ХОРА ПОЗНАВАМ ТОДОР КОЛЕВ МНОГО ДОБРЕ.НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА.ПРЕЗ 1987Г. БЕШЕ ВЕЧЕ СУПЕРЗВЕЗДА НАВСЯКЪДЕ(КИНО,ТЕАТЪ СИ КЪЩА А ТОЛКОВА МУ БЕШЕ ПИСНАЛО ОТ КОМУНИСТИТЕ,ЧЕ...НЯМ СМИСЪЛ ДА ЦИТИРАМ НЕГОВИ ДУМИ.ОСВЕН ТОВА Е И ДОСТА УМЕН И ПРОЗОРЛИВ ЧОВЕК.

А МЕН ЗАЩО НЕ СА МЕ ПУБЛИКУВАЛИ!

Българи, да се поздравим с днешния Празник на Обединението (най-българският след 24 май!) и да се запитаме имаме ли право да търпим народните избраници да мърсуват в сградата, над чийто вход е записано СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА?! Освен ако не го разбираме като обединение срещу българските интереси!!!... А РЕАЛИСТЪТ Е АБОЛЮТНО ПРАВ! Но аз и много хора около мен (малцинство, може би, прав е!) не сме от тази порода. Пример: твърди се, че Бай Ганьо е олицетворение на българщината. В такъв случай Алеко на какво е олицетворение. За мен е тъкмо обратното - героят му е олицетворение на МРАКА в българина, а авторът - на СВЕТЛИНАТА!

Прави са тези които казват че тези досиета нямат значение и че никой не се интересува от тях, прав е и бат`Серго рокера. В другите страни като Полша, Чехия, Унгария и т.н. отдавна този въпрос се реши, защото хората там дори през най-тежките години на диктатурата съхраниха своето достойнство, не се пречупиха под комунистическия ботуш, а останаха цивилизовани европейци. За тях всички ДС агенти си останаха просто национални предатели, комунистически боклуци, които за пари, власт и други облаги помагаха на поставената от СССР власт да тъпче нацията. А при нас какво? Агентите са си най-обикновени хора от народа, може би малко по-кариеристично настроени от средното. (Почти) всички българи биха станали доносници, стига да бяха имали тази възможност. Не протестирайте, сложете си ръката на сърцето и ще се съгласите с мене. През комунизма разцъфтяха най-лошите качества на българина. Стадо мързеливи, страхливи, подли и лицемерни добитъци - това сме ние. И още не можем да се оправим. Какво да се сърдим на агентите и доносниците като и ние сме като тях, като дори в сърцето си не можем да почувстваме какво лошо са сторили. Бях в Полша през 1979 г. и разликата между тук и там, между нас и поляците беше като между земята и небето. Още тогава видях че от нас нищо добро няма да излезе. Дано следващите поколения се окажат по-добри от нашето, защото иначе, честно казано, ще е по-добре да изчезнем като неандерталците...

Ник, ходихме им на дирижираните митинги бе човек. Точно сега ли няма да пуснат една тангента, та да ни отклонят на някъде, там, където трябва. Играят си с нас и го умеят. Маса народ вместо да работи умува с какво да ни ангажират мислите тоя път. Р. Овч. днеска каза, че българите си падали по романтичните герои. Този ме познава по-добре от самия мен. Признавам си, падам си много по Супермен, Фанфан лалето и Дартанян и тримата мускетари. А също много ми харесва филмчето за Лабораторията на Декстер :))

До кога ще ги търпим? Какво още трябва да се случи в тази нещастна ченгеджийска държава? Един ден историята ще ни определи като страхливци и помияри, които само лаят, гледайки кокъла у другите. В тази държава сигурно са останали десетина, които имат смелостта да променят нещата, колкото и невероятно да изглежда това! Човеци, българи, събудете се!

Как ли се чувства сега оперативния вербувал Женчо Виденов?! Смяях :-)) Доста ще да е бил закъсал горкия оперативен. Квато ни е държавата, такава и сигурността.

Bravo!!!!

Значи, всичко прекрасно до сега... още много ще има... НО - АМИ СЕГА КАТО ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ!?! ТОЛКОВА Е ЛЕСНО С КОМПЮТРИТЕ!!! КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОРИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!?! ИЛИ НАПРАВО ДОМОВЕТЕ ДА ИМ ИЗГОРИМ!?!

Значи, всичко прекрасно до сега... още много ще има... НО - АМИ СЕГА КАТО ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ!?! ТОЛКОВА Е ЛЕСНО С КОМПЮТРИТЕ!!! КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? ПАК ЛИ ЩЕ ГОРИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!?! ИЛИ НАПРАВО ДОМОВЕТЕ ДА ИМ ИЗГОРИМ!?!

Эсть доносника эсть проблема, нет доносника проблема нету ! Вся продажная и сепаратисткая сволочь , для расстрелла до стенны! . За-а-а стрелбы-ы ! Стрелять по собственной воли ! ..Огонь !!!!! ..

Ами Димо Димов, дето направи Аполония с парите на ДС? Слаб цигулар, който стана и министър, и даже посланик. Позор! Чудя се на всички, които сега се въртят около него на Аполония в Созопол и чакат да им бутне някоя троха. Ако сте достойни хора, напуснете Аполония демонстративно. Интелектуалци!

Никой не е изненада за мен, освен актьора Тодор Колев. Жалко, много жалко. Какво илиза, че ако някой си е позволявал да се шегува с комунистическата власт е бил вербувано ченге. Господи, в какво блато сме живеели, лошо е че продължаваме да живеем сред чингета. Сега те са банкерите, т.н. добре облечени бизнесмени, работодатели и пр.

Единствената груба грешка на Иван Костов беше, че не отвори всички досиета още през 1997-1998. Сега да кажете нещо против него?

Neka turcite v Bulgaristan vidqt za kakvi hora glasuvat, hora, koito sa im napravili jivota 4eren prez godinite i prodaljavat vse taka. Neka Turcite v BG prodaljat da sa kato stado ovce. Sme6no e , 4e onq papagal Lyutfi Mestan si tarsi opravdanie

Хора, не мога да разбера защо се вдига толкова много шум за нещо савсем нормално. Коя нормална държава по света няма разузнаване !? Братята американци винаги го изтъкват като голямо предимство когато някой висш държавник е работил за разузнаването.А нашите агенти са едва ли не престъпници.Да си агент не значи да си доноснк.Никой не казва и съответно никой не се замисля какво са правели тези хора.Има все пак външно, военно, научно разузнаване, които са работели доста активно.Тодор Колев бил агент, ами няма бай Иван багериста да е я.

Другарю Станишев!Изначално аз съм нормален български гражданин.Благодар на комунистическите копои и доносници, бащта ми беше обявен за народен враг И за това аз не можех да пътувам даже в социалистическите страни,без височайшата благословия на другарите.Господинчо Много ме интередсува кои са били тези доблесни българи, турци и цигани които са преиначили съдбата ми.А за Доган сега разбирам ,че неговата терористична антибългарска дейност е извършвана с благословията на вашата партия.Вие сте циник! И едно дребнодоказателс за това е възпоменателната плочка на пловдивската гара.Идете и я вижте.Белким светне нещо в това ,което носите на раменете си.

КОЛКО ДОСТОЙНИ МЛАДИ, НЕОПЕТНЕНИ,С ЧИСТО МИНАЛО ХОРА ИМА.ЗАЩО ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ ТИЯ ГАДОВЕ,ДЕТО СА РАЗБИВАЛИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ

ПАК ИЗБОРИ - ПАК ПРОСТОТИИ ! ВСЕКИ БЪЛГАРИН - АГЕНТ !

АМА И ПРЕЗИДЕНТА, БЕ ХОРА! И ПРЕЗИДЕНТА!!! ГОЦЕТО - ПРЕЗИДЕНТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ...

НЕКО ГОСПОД ДА ГИ СЪДИ.ЩЕ ИЗМРАТ КАТО КУЧЕТА ТЕ И ЦЯЛОТО ИМ ПОКОЛЕНИЕ

Дедо Иоце, ай стига се прави на интересен и на истина от последна инстанция. Какво само ни промиваш мозъците тука?! Вземи се пръждосай някъде, щом сите са маскари...

Тодор Колев: Имам мечта, която обаче е неосъществима - да бъда рентиер. Не желая да правя нищо повече, всичко ме е обезкуражило до болка Тази изповед на Тошко говори сама за себе си!!!

Като специални агенти са се разхождали из света и са слухтели за някой компромат, чрез който да вербуват някой чужденец да докладва какво що в неговата родина. И това все на ползу роду, на български в полза на Родината. Кесили са години наред в прогнилия капитализъм (дето никой обикновен нямаше право и да надникне дори) и са унищожили цели хектари гори да пишат какво са чули или видели. Да докажат по някакъв начин успешните си мисии, иначе не ги признавам, освен за привилегировани туристи, клюкари и изнудвачи. А за тия от шесто - без коментар, жалка работа.

Като специални агенти са се разхождали из света и са слухтели за някой компромат, чрез който да вербуват някой чужденец да докладва какво що в неговата родина. И това все на ползу роду, на български в полза на Родината. Кесили са години наред в прогнилия капитализъм (дето никой обикновен нямаше право и да надникне дори) и са унищожили цели хектари гори да пишат какво са чули или видели. Да докажат по някакъв начин успешните си мисии, иначе не ги признавам, освен за привилегировани туристи, клюкари и изнудвачи. А за тия от шесто - без коментар, жалка работа.

Много си прав Чуне! Точно си охарактеризирал тогавашните, сегашни и бъдещи ЧЕНГЕТА! Точно такива са - безмозъчни, безграбначни, продажни, безкомпромисни кариеристи!!! Истор обаче, ще ги помете и никой няма да ги помни! Жалки са били,са и ще бъдат!!! НО НЕ ЗА ДЪЛГО!

Благодаря братко поручик Ците, не знаех подробности поради моята младост, жив и здрав бъди!!!! За мен СДСарията и БСПарията са едно и също нещо- двете страни на един и същ медал и еднакво опасни за бъдещето на България. ДПС във властта е не по малко опасно, защото събира най - изявените криминални престъпници от български произход под крилото си и работи за чужди държавни интереси за Турция. Първан оглу тоже- той извърши предателството като предаде изцяло нащето разузнаване в ръцете на ЦРУ- Ние от 10 години, от времето на революционера Костофф като започнеш, нямаме самостоятелна външна и вътрешна политика- тя се ръководи от мистър Беъйрли дето си направи посолство на земя без пари (като и американските бази) в половината Южен парк, по-голямо от сградата на Парламента. Но ДПС нямаше да съществува , ако не беше БСП- тя е тази, която му предостави цялата държавна власт в ръцете- сиреч в ръцете на Турция и САЩ! Всичко започва и свършва от самозваните комунисти на БСП- в действителност група лукановски мафиоти сега станали олигарси, нямащи нищо общо с БКП и истинските идеи на комунизма и социализма. ДПС ще изчезне, както и производните на БСП- СДСтата, само ако се изхвърли урода чудовище БСП както от държавната власт, така и от политическия хоризонт - другите стари партии от прехода естествено ще си умрат. Сега ще видите как ще заръмжат след мен бесепарската и седесарската педерастия...на плюнки съм свикнл, събирам си ги в една найлонова торбичка за спомен...

Ще се въздържа от всякакви оценки.Искам само да разкажа какво се случи в моето семейство.Вуйчо ми,Бог да го прости,в едно заведение се скарва за нещо с руски шофьор,пийнали и двамата и руснака го нарича сволоч, а той му отговаря с руска пачавра.На сутринта рано е арестуван ,по донос на някой от компанията.Осъдиха го,без да се споменат дори името на обидения шофьор/той си заминал още същия ден/и лежа три години в затвора Варна.Беше оперен певец,дълги години работил в чужбина.

Хората които унижиха и продължават да се гаврят с българския народ.

олигарси смотани дпс-ри вие продадохте турците в българия. нека да ви издигнат паметник заедно със Сюлейман паша.

Лаладжиите тук или не могат да мислят, или не искат да си признаят, защото не им е изгодно. дедо Йоцо гледа е абсолютно прав относно състава на ДС. Общоприетото доносници важи само за една ограничена част агенти на 6-то управление. От тях се гнусяха останалите и в миналото. Всички от тях са напирали с доносчета и сигнали, докато ги вербуват. И точно те се постараха след промяната да уеднаквят цялата ДС (включително и щатните служители) за да не им личи мръсотията! Успяха, защото в тяхната група са не само успелите да се вредят, а и тия, които и за това не ставаха. И след като е ясно, че в тая категория са кариеристите от най-долна проба, очевидно е, че те неуспелите доносници - в момента са повече и от тия с картончетата сред политиците. При тях сигурно има и допълнителен стимул за активност отмъщение! Не ме взехте, сега ще ви дам да се разберете!. Съвсем не е чудно, че има толкова много в Атака с картончета (доколкото разбирам, точно от категорията доносник!) и в ГЕРБ ги има, ако не с картонче без. И в СДС ги имаше докато миришеше на власт, и в НДСВ, и в следващите след ГЕРБ подобни избуяли бурени ще ги има. ....... Не ви ли прави впечатление, че при политиците от по-високо качество (които можем вече да наречем дори професионалисти) и още повече при висшите представители на други професии (съдии, икономисти, финансисти и т.н.) почти няма агенти-доносници, всички с картончета са от други управления? ........ Между другото, този род хора няма да свършат и когато се забрави какво означава ДС. Никога кариеристите без багаж за кариера няма да се свършат, винаги ще търсят и намират начин да маскират кухите си възможности за да избутат можещите!

до Владимир: Владко! Продажничеството тръгва от липсата на ценностна система, бе, моето момче! Ако сам не можеш да си направиш причинно-следственат връзка, и Господ не може да ти помогне...

Щом твърдиш,че когато ДС се е вихрело във вербовките си бил пеленаче,не си дядо Йоце по сегашни годинки ,а все още-малкото Йоце Това първо.Второ-ти май се взе много на сериозно от няколкото гъдълкъщи душата послания по твой адрес от форумни представители на задушаващата България лумпенария. Трето-добре си-НО САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД-когато караш на едър план по известните атакистки схеми.Влезеш ли в детайлите -разкриваш се като тотално невеж.Например-нашат агентура в Турция бе предадена на турския посланник в София от Ахмед Демир Доган. Това е документирано от контраразузнаването. друго- Костадинов,не е СДС-ар или ДБС-ар, а представител на БКП-БСП и висш милиционер. Четвърт около средата на 80-те години цялата външна агентура на ДС от всичките и управления е предадена на КГБ под предлозите ,че от една страна братята по оръжие,тоест всички социалистически Емил Боевци ,трябва да работят координирано,а от друга-че технологичната революция дава прекрасна възможност за създаване на обща база данни,от което общата борба щяла да спечели. Тогава да каква секретностможе да се говори в наше време,след като от 20-на години агентурата ни е компрометирана ? Имам и пето и шесто-но за сега стига толкова.Предлагам да се поуспокоиш ! ПС- За да изпреваря твои или нечии други плювки,ще уточня-СДС и ДСБ направиха абсолютен гаф с номинирането на представител на предателската фамилия Заимови.И достигнаха върха на глупоста с анектодичните отричания а ла Юруков-Атанасов ,че дядото Заимов не бил съветски шпионин ......понеже тъй бил казал назначения за историк от БКП Георги Бакалов.

Какво се радвате,като деца на цветни книжки?! Знаете ли колко други доносници остават по села и градове:Хиляди... П им на управляващите,че са разконспирирани,та нали ескорта им остава,който им съхранява паричките за вечни времена.Не виждате ли какво става с имотите по морето и по най-хубавите кътчета на Пирин,Рила,Родопи... ИСКАМЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТОВА ДА НИ СМЯТАТ КРОТКИ ОВЦИ: НУЛЕВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ-ПРОТЕСТ,ДО НЕ СЕ ИЗЯСНИ И ПО МЕСТА ,КОЙ КОЙ Е?!

ТОВА НЕ Е СЕНЗАЦИЯ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМЕ

Досиетата трябваше да бъдат отворени много отдавна,но нарочно бяха мотани до сега,с което се постигна желаният ефект. -една част от тези,които са имали досиета са участвали в управлението на държавата,но вече са или пенсионери, или покойници -младите, не са живяли в ония времена не знаят и не проявяват интерес. Макар и късно досиетата трябва да бъдат отворени и да се приключи веднъж за винаги с тях. Тези ченгета бяха и са навсякъде в управланеието на държавата:партийни централи,парламент,п външно-търговски дружества,които отмъкнаха народната пара,препраха я и я присвоиха като частен капитал.19г разграбване на държавата,именно от ченгетата от ДС и лакеите им.Точно те създадоха мафията. За това досиетата да се отварят и да се вземат пред вид при издигане на кандидатурите.Идат избори и мислете за кого гласувате и защо!

Ce to vsicki bilgari-donosnitsi, znaci vseki topil komshiyata..golyam smyah..pak stanahme rezil pred sveta

Снощи в новините на БНТ се спомнаха поименно всички агенти на ДС,които действат в момента на политическата сцена.Единствено беше спестено името на президента т.н ГОЦЕ.

Доносника си е доносник. По рано са се отчитали пред ДС, а сега пред мафията.

голям праз.

Е ква стана тя? Най-лошият бил Тошко Колев... Дето само ни е забавлявал. А Доган и Гоце ще им простим. Защото ни направиха за смях на всички, и по-въшливи от румънците. И по-обезлесени от Гърция.

RUSKO-TURSKATA SGAN VAN OT PARLAMENTA

Спомняте ли си за Тодор Колев като културен аташе в Канада? Парашутист в набрано лозе. Не можа да се научи едно изречение да скалъпи нито на английски нито на френски. Как въобще е приел такава работа? А излиза , че е пеел и в ДС. Пълен боклук. Няма извинение за теб Тодоре, покрий се и повече не се опитвай да ни разсмиваш.

Абе ми батко що го няма бе , А ? Абе каде е батко бе !

е това е демокрацията - да пишете за агентите на ДС в сайта, на който изпълнителен мениджър е агента Жан Виденов :)))))))) Смях

е това е демокрацията - да пишете за агентите на ДС в сайта, на който изпълнителен мениджър е агента Жан Виденов :)))))))) Смях