Масларова обеща максимална пенсия от 700 лв.

Най-високата пенсия през следващата година може да е 700 лева, заяви пред БНР министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Масларова обеща максимална пенсия от 700 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министър Масларова да си сложи таван на собствените доходи,а не да краде от пенсиите на хора,работили при рискови и вредни за здравето условия на труд!!!

да каже колко ще стане минималната-аз съм инженер,имал нещастието да се пенсионирам през 1999г,със 32г трудов стаж,получавал заплата над средната за страната през времето , когато съм работил и получих пенсия 76.00 лв с4ега стана ВЕЧЕ 120.00 СЪС ПОДАЯНИЯТА,КОИТО МИ ПРАВЕХА ВСЯКА ГОДИНА,НЕЩО ДА КАЖЕ ТАЗИ НАПОМПАНА ДО СПУКВАНЕ дама иИМА НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ЗА МАКСИМАЛЕН РАЗМЕР,АЗ СИГУРНО СЪМ ИЗВЪНЗЕМЕН И ЖИВЕЯ ОТ ФОТОСИНТЕЗА,СКАПАНИ УПРАВНИЦИ,АКО ИМАХ ПАРИ ДА КУПЯ ПУШКА,ПЪРВО ОТ ВАС ЩЕ ЗАПОЧНА,В ЗАТВОРА СИГУРНО ЩЕ ЖИВЕЯ ПО.ДОБРЕ

Госпожо Масларова, може ли по малко да лъжете и откъде ще вземете тези пари- ей хора работещите взимат по 300-400 лв. как става тая 700.оо лв пенси или пъст на максималните 42.8%. И знаете ли кой ще вземе тези пенсии - комунистическата върхушка и банкерите до 1997 година, които изядоха и пропиляха парите на българския народ, но защото си бяха сложили 10 пъти по-високи заплати от работещите в другите сектори, независимо държавен или частен и сега вземат 490,00 лв. Спри се госпожо Масларова и се замисли затова което ти пиша и събери вноските от строителите които само в събота и неделя за един месец вземат по 700-800 лв плюс толкова заплата, подориха си домовете, съпругите им не работят защо да работят при такива доходи и им давате помощи, като безработни и за отопление, защото твоите служители предпочитат да си стоят в офи5сите вместо да се разшетата. Как така правя саниране, сменям дограмата с пластмасова ,а получавам помощ за отопление и други а баламите работят за 200.300 лв и нямат нужда. Засрамете се управници...........

На кого 700лв. пенсия-На циганите дето работят специална работа да крадат!Така кажи лицемерна крава!На Гоце,Станишев,Доган ,Р.Петков и др. мафиоти по 2000лв.за големи заслуги/и по един орден Стара планина/Всичките ви лъжи вече не важат хората в България не пасат трева,както си мислите/и се надявате/на лекарите и учителите нямате какво да им дадете,а пенсионерите ги пребивахте на стачките им!Как не ви е срам червени боклуци дето си пазите най-големите престъпници като родни чада!Хора покажете,че искате да живеете като европейци на изборите през октомври!

Е ТАЗИ Е ОТ НАЙ-ЛЪЖЛИВИТЕ

тая да вземе да си скрие мазната физиономия, че не мога да я понасям. дърта бабичка сбръчкана.

Biagai narode,biagai dale4e,6tot i Gospod ni mrazi. Nas i Bulgaria.

Biagai narode,biagai dale4e,6tot i Gospod ni mrazi. Nas i Bulgaria.

Taz prosta li e ili sme prosti nie be mamka mu?! i deteto mi znae 4e bezraboticata pada 6tot ne ostanaha hora v taz 6ibana strana. Kato 4eta statiata,mi to Bulgaria stanala rai,visoki pensii,rabota za vsi4ki.......... utre se pribiram obratno.

Не искам от Масларова масло и мед. Искам само млеко, но от крава, не от нея !

Nie bulgarite sme zavistlivi, zlobni i alchni i agresivni hora. Uj iskame da jiveem dobre, a nastrahvame kogato chuem, che niakoi moje da poluchi poveche pari vav vid na pensia. Stava vapros za aviatori i podvodnichari glavno. Dano naistina skoro da mahnat tavana na pensiite. Zashtoto tezi hora tsial jivot tarpiat nesgodi. Rabotili sa v tejki uslovia kogato sa bili mladi. Riskuvali sa zdraveto i jivota si. Sega ne im davat tova, koeto im se polaga kato pensia. Smeshni sa horata, koito misliat, che Maslarova pravi pensiata 700 lv. za da se vazpolzva ot tova. Tochno tia edva li razchita na pensiata za starinite si. Mili hora, ne se sardete, che niakoi poluchava goliama pensia. Problem u nas e, che mnogo hora poluchavat golemi zaplati, no se osiguriavat na minimalni. Kogato se pensionirat pochvat da revat, che ne im stiga i da zavijdat na voennite piloti za golemite pensii. Ama ne im zavijdat za uvredenoto zdrave. Oshte mnogo moje da se kaje po tazi tema, no nema smisal. Mnogo zloba ima v bulgarite, tia gi zaslepiava i unishtojava.

Напълно си права, само че на нея ХИЧ НЕ Й ПУКА. Нагла, долна, мазна червена бабичка.

ПРЕДИЗБОРНИ ЛЪЖИ....... ХОРА ВСЕ ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТЕ НА КОМУНИСТИ???? ДОКАЖЕТЕ ГО НА 28.10.07 г. ДОКАЖЕТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ.

МАСЛАРКА ЩЕ ГО НАПРАВИ,ЗАЩОТО ТОВА СА ТЕХНИТЕ ПЕНСИИ.ПАРИТЕ ЩЕ СА ОТ МАЛКОТО РАБОТЕЩИ.

САМО СИ ПИШЕМ АМА НИЩО НЕ ПРОМЕНЯМЕ. МНОГО МЕ ИЗКЕФИ ЕХАААА? ПИТАМ ВСИЧКИ - Д О К О Г А ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?????????????? ДОКОГА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС? ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ НА ЕСЕН. ДА КАТУРНЕМ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ЗАВИНАГИ! ПОДКРЕПЯЙТЕ ВСИЧКИ СТАЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ ТОВА ЧЕРВЕНО, ЦАРСКО, ТУРСКО МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО. НА 15 СЕПТЕМВРИ ДА ЗАПОЧНАТ УЧИТЕЛИТЕ И ВСИЧКИ ДА ГИ ПОДКРЕПИМ!!! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТНЯКЪДЕ.........

Бабо Масларова,това предизборни лакърдий ли са или си осигурявяте по-добра пенсия?? Както може би сте се досетила народа нама да ви остави да се гаврите с него още две години и инстинкта за самосъхранение заговори у вас..Колко много бих се радвала да ви видя със 70,а не със 700лв. пенсия,да си броиш последните стотинки..Или с неплатени сметки за ток и парно...да стоиш на тъмно и студено...Да разбере охранения ти задник как живеят твоите връстници пенсионери.Дали тогава ще си слагаш на сбръчканата си физиономия руси кичури и дали ще потропваш със чепици за 1200 лева??

Може да се каже ,че това е един виц.Тая министърка беше се скрила,а сега гогато идват избори си показва отново ихидната си физиономия.Отново лъжи,празни обещания.Как така става,че те не могат 10лв. да отпуснат за пенсиите,а излизат с нов номер-700лв.Тези нагли комунисти не правят нищо добро за бг.гражданите.Пък и друго,претстои и пенсия защо да не прокара такъв еднозначен закон,с временно действие.Никой за нищо да не е посмял да им вярва,защото още по лошо ни очаква от тази мръсна,долна и нагаждаща се бсп.....

Майка им комунистическа, пак почнаха с предизборните чалъми и лъжи. Тази пък Масларова не мога да я понасям и въобще до сега не съм виждал човек на който да се харесва. Голяма скучибра, ама е и доста нагла.

Прав сте. Това е начина, но за по-младите. Кой ще ме вземе някъде на мойте 60 години? Имам да им блъскам още три години, а вече нямам сили. ХОРА, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ! ТЕ И ЗА СЕБЕ СИ НЕ МИСЛЯТ, КАМО ЛИ ЗА НАС.

Срещу 2х700 лв. някой си д-р Георгиев уреди двама крупни собственици на имоти в Банско с инвалидни пенсии. Ако ги видите как припкат, ще им завидите. До гуша са затънали в пари, техни са, но защо посягат и на нашите? Какво сме им длъжни да им плащаме инвалидните пенсии, които те сигурно изхачват за ден-два? Призовавам да се проверят всички инвалиди и фалшивите да върнат парите, които са получили солидарно с лекарите, които са ги устроили. А тия двамата от Банско са върли поддръжници на БСП (БКП). И при социализма си бяха добре и вееха червеното знаме.

Интегрирани в различни партии комунисти атакуват властта в Пловдив. Има опастност и следващия кмет да е червен. С тази олигархия Пловдив ще продължи да тъпче на едно място.

Преди числото беше 800. Сега стана 700. За да изминат комунистите пътя от ненаучната фантастика до реалността ще трябва да мине още дълго време.

А минимална колко??????

Az ste vzema pravitelstvoto i togava............

И чий ще са пенсийте по 700 лева???? Едва ли на нашите бащи и майки. На военните и полицайте. За министри и депутати няма смисъл да споменавам!

Дъртата мазница винаги преди избори хвърля по една тлъста като нея лъжа и пенсионерите захапват. Миналият път им обеща еднократно да вдигне пенсиите 20 или 25% и те захапаха, сега пък тавана на пенсиите. Като всеки комунист тя много добре знае къде точно да се премери. Тя прави две неща много добре-налива се с алкохол и лъже. Нищо друго не може да прави.

Ми тая сьс 700лв гладна ша умре. Въй ,завала..

Kas se operdelia % bezrabotni- dali v nego se vkliuchvat 2 miliona zad granitsa, horata po seleta koito ne viarvat che niakoy shte gi pogledne, kamo li da gi kvalivitsiarat.Tazi g-ja napravo da si hodi ,no i tsialoto i semeystvo

ZNAESH LI ZASHTO BEZRABOTICATA E NISKA? ZASHTOTO VSICHKO JIVO SE IZNESE OT BULGARIA !!!!!

Масларова трябва да обещае да разкаже: как така присвои Старазагорските минерални бани барабар с водата, държавната?

Да взимаме сопите и да ги почваме тия изроди

Абе, то толкова упешното правителство май намя да преживее зимата... с новите сметки от топлофикацията и препускащите нагоре стоки от първа необходимост... върнахте ни в началото на прехода бе малоумници бездарници пак да смятаме дали има за хляб и домати... останалата източна европа вече нови коли, телевизори прочее луксове пазарува ние пак се върнахме на затваряне на буркани... Станишев падай и си завличай шайката в сибир.

Който се подчинява на това правителсто и на това президентство е предател на истинските демократични ценности и традиции в тази насока,както и на бъдещето ни в ЕС.Бедствията и нещастията ,които спохождат БГ едно след друго са доказателство за това.Стачкувай.Преда и на приятел.

В БЪЛГАРИЯ цари тотален хаос и анархия! Всичко е сбъркано в тази държава и приемането ни в Европейския съюз не може да заблуди никого. Той и Господ се е отказал от тази територия и я е оставил на дявола! БЪЛГАРИНЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕН! Поне не в обозримо бъдеще. Почти всеки нормален българин емигрирал в нормална държава при нормални условия става човек. Вписва се в тамошната система, независимо колко различна е тя. И успява! Но в България колкото и да се опитваш да бъдеш нормален човек и да организираш живота си Е НЕВЪЗМОЖНО! Не си губете времето и живота! Махайте се, оставете паразитите без донор, само така те ще умрат!

Хората са смазани от неуредения и тежък живот, мизерията, безработицата, съсипващите данъци и неудържимото хаотизиране и неспирното раздържавяване на и без това мнимата ни държавица. Улични престрелки, скитащи кучета, просяци, прах и мърсотия, нефункциониращо и корумпирано здравеопазване, болести, огромно количество хронично болни, кратка продължителност на живота. Корумпирани и неработещи държавни служби, скъпи, но некачествени стоки, скъпи и некачествени услуги, хаос, всеобхватна корупция и всепозволеност, Липса на всякакви правила, изнудване, кражби и измами на гражданите от страна на всевъзможни локални и интернационални- офшорни псевдо инвеститори и какви ли не хитреци и измамници.Европейски институции поставят под съмнение ефективността на законодателството за борба с престъпността, прието в България през последните години. Организирани престъпни групи действат открито в България. Няма осъдителни присъди на важни лица, замесени в трафик на наркотици или други сериозни престъпления, включително организирана престъпност, корупция и пране на пари. Не ясно дали наркотрафикът е източник номер едно на приходи за организираната престъпност и за последващо пране на пари в страната посредством СТРОИТЕЛСТВО. Като източници на значителни печалби за организираната престъпност в България, предразполагащи към изпиране на пари, са посочени още финансовите престъпления, трафикът на хора и стоки, данъчните измами, банковите измами и тези с кредитни карти, контрабанда на горива, склоняване към проституция, трафик на хора. Сплотени групи измамници - депутати, политици, бизнесмени и банкери са обсебили властта с единствена цел крадене на пари по всякакъв начин. Изборите са фарс, театър които прережда измамниците в различни конфигурации, но целите им остават същите.

На кого? Сигурно на Вальо Топлото.

Пълна лъжа. Безработицата със сигурност надхвърля 25%. А какво да кажем за хората с доходи до 250лв. чисти ? Аз и тях ги броя за безработни. Че тва доход ли е ? Или важното е да имат работа за статистиката, а пък дали имат с какво да ядат, обличат и да се лекуват е съвсем друга работа ? Терминът безработен трябва да се замени с бездоходен !

Които отцелее догодина ще му вдигнат пенсията или заплатата .

За съжаление има хора които вярват на политиците. Просто идва предизборния сезон (или с други думи сезона на празните обещания) и се почва. Естествено, че ще обещаят по-високи пенсии - така се печели електорат. Така или иначе до сега пенсиите трябваше да са между 400-1000лв а заплатите - двойно, но това няма да стане скоро. Затъваме все повече и ни лъжат, че се оправяме. Вдигането на заплати и пенсии и данъчни облекчения отдавна е изядено от инфлацията, само че овцете нрава си не менят. В случая визирам и медиите най-вече, защото от доста време не става въпрос за социалната политика на нито едно от последните правителства в ефир, или ако има, то някой ни убеждава колко сме добре и как положението се подобрявало. И после сме имали свобода на словото - ХА, свобода било медиите да не смеят да си отворят устата и за това 90% от новините са за бедствия и катастрофи. Все едно е трудно да се намери човек с реална оценка на положението у нас... но както и да е, радвай се народе, прага на пенсията се вдига...

tva zvuchi kato kogato bai Tosho osbeshta che shte napravi leva konvertiruem :)

дърта льжлива трьтка

Новината трябва да бъде : Масларова обеща максимална пенсия от 700 лв. за БКП номенклатурата Останалите - да духат супата /ако могат да си позволят/

Какви пенсиии бе. Хората заплати нямат, те пенсии искат. Не ви ли стигна яденето през социализма, евтиния ток и апартаментите с 2 % лихва, ами и сега искате още. Е..х ти наглите. Искате да погребете държавата с вас и може и да успеете.

Тъпо пранителство. Ше квалифицира онази ми работа. Едии квалифициран специалист се изгражда поне за 10 години. Повече от 1 млн. квалифицирани българи работят в чужбина но за западни икономики. Бедата е че унас вече няма и кой да ги квалифицира. Във ВУЗ овете няма приемственост м:у поколениета и кокато си отидат и тези които в мжмента държат фронта нои ще преподава.

Тъпо пранителство. Ше квалифицира онази ми работа. Едии квалифициран специалист се изгражда поне за 10 години. Повече от 1 млн. квалифицирани българи работят в чужбина но за западни икономики. Бедата е че унас вече няма и кой да ги квалифицира. Във ВУЗ овете няма приемственост м:у поколениета и кокато си отидат и тези които в мжмента държат фронта нои ще преподава. Мже би МАсларката ще се завърти сато преподавател по икономика.

ОБЕЩАВАНЕТО НЕ КАТО ДАВАНЕТО

Как все преди изборите ви идват дъртите лъжи .Засрамете се бе.Ще лъжите докато има тъпаци да ви вярват.

На баба ти Масларова не и стигнаха петте милиона лева дето ги открадна от неиното министерство чрез фирмите на мъжа и и на сина и,ами сега вече мисли за собствената си пенсия.Та затова се е загрижила да вдигне тавана на пенсиите.