Коментари - Бриго Аспарухов - кандидат-кметът на БСП в София | dnes.dir.bg
назад

Бриго Аспарухов - кандидат-кметът на БСП в София

Бриго Аспарухов спечели балотажа за кандидат-кмет на София с 2 гласа, предаде БНТ. При балотажа той събра 26 гласа, а неговият съперник Георги Кадиев (бивш зам.-финансов министър) - 24.

Обратно в новината

Коментари - Бриго Аспарухов - кандидат-кметът на БСП в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пишите БРИГО Той се казва БРИГАДИР. /Или БРИГО е агентурното му име/ Тогава пишете Гоце а не Георги.

НЕ МОЖЕ САМО ПРЕЗИДЕНТА ДА Е ДОНОСНИК. И КМЕТА ЩЕ Е ТАКЪВ . ТАКА РЕШИХ АЗ

Дедо Йоцо, не си толкова интелигентен , щом ми отговаряш с този злъчен език! Стой си тогава в развитата демокрация, прави научни анализи на действителността в България и се надявай да се промени нещо !!! На теб ти е безразлично какво става в Родината ми! Тя вече не е твоя Родина ! Що се отнася за Турция и плановете- и за мирно завземане на Европа може би си прав - имаш информация , то е видно! Другар си бил ти, щом си имал такава информация за ДС! Ако си бил разузнавач- защо сега не си в България? Защо само даваш съвети от дистанция! Защо сега живееш при същите тези някогашни врагове на България! Боже опази БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПСЕВДО ПАТРИОТИ И БИВШИ ДРУГАРИ СТАНАЛИ ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ!!!

КОЙ Е БРИГО АСПАРУХОВ? КОЙ Е ГЕОРГИ КАДИЕВ? АМИ ТИХОМИР СТОЙЧЕВ ?АЙДЕ НА ЛЕТИЩЕТО С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ?МИЛА МИ РОДНА БСП И ДРУГИ ПРОИЗВОДНИ ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ........

Аз също работя в сферата на информатиката и съм напълно съгласна с мненитео на софтуерния специалист!

Другарко СУЗИ (01.09.2007 г. 10:15ч.), в 1 во и 2 о управление на ДС бяха РАЗУЗНАВАЧИТЕ от контраразузнаването и научно-техническото разузнаване- та ди е известно какво значи това???? В 6-то отделение бяха политическата полиция на режима на Т.Ж., или там се водеха на отчет всички вътрешни доносници- партийни и между колеги. Разузнавачите не са позор за България !!! Разузнавачи имаше и продължава да има във всички страни на Западна Европа и САЩ! Такива разузнавачи имаше и продължава ДА ИМА в страната, която сега живея в Западна Европа - една от най-развитите европейски демокрации, която никога не е принадлежала към социалистическия лагер. Трябва да се отворят досиетата на 6- то управление, не на 1 во и 2 ро! Прочети по-внимателно първия ми обширен постинг, дано проумееш някои неща, които не си проумяла до сега, защото не познаваш Европа и света на 10 метра на запад от Околовръсното! Отварянето на досиетата на разузнавачите ни и разкриването им е предателство към народа си и се счита за национално предателство във всяка една страна на Запада! За това, че си издадохме разузнавачите за Турция от преди 1989г (измекяра Димитър Луджев 1992 г.директно даде списъка на тези разузнавачи на турския ни консул), сега нямаме сили да се противопоставим на настигащата се вълна пантюркизъм в съседката ни Турция, в която ислямистите завзеха всички политически позиции и градят нова доктрина за мирно завземане на Европа( а и на България) чрез турцизиране на населението там и използване партии като ДПС директно в държавната власт, да унищожава и подриват държавата ни отвътре! А и за това форумите ни са пълни с провокатори от Истанбул ,които са платени от турското разузнаване да вършат своята пропаганда!На маргинални мозъци колкото грахово зърно и оцветени тъмносиньо, няма нужда да обяснявам въобще! Що се отнася до Бриго Аспарухов, - за мен той НЯМА значение,че е бившо ченге, за мен значението е, че кандидатурата му е назначена от новата червена ОЛИГАРХИЯ на БСП, да защитава единствено нейните интереси. Един от тази олигархия е Божков-Черепа, който пряко взима участие в назначаването! Смятам твърдо, че при Бриго Аспарухов като кмет ЩЕ ПРОДЪЛЖИ РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Дедо Йоцо, недей само да гледаш, ами кажи какво реално правиш за милата ни Родина?Лесно е да се живее в реална демокрация 32 и повече години! От каде ще дойде този независим кандидат! Ти изобщо си се откъснал от действителността в България! Рисуваш едно светло бъдеще за нас и родината ни, но ти какво реално правиш за осъществяването му???Ела си в България, кандидтирай се за кмет с една ясна програма и аз и цялото ми поколение(на 49 години съм) , ние излъганите дясномислещи хора ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ!!!

Изборите се фалшифицират по следния начин: Събират се гласовете от изборните комисии, вкарват се резултатите в компютър, които е в включен в мрежа и в дадени временни интервали се подменят файловете с резултатите и накрая се обявява желания победител не се пропуска и обявяването на хакерска атака. Защо централния компютър на ЦИК е в мрежа, като той само събира донесените от РИК резултати, никои не може да каже???? Това се случи с изборите и особено последните за президент! Първанофф си назначи начело на ЦИК свой човек от ДПС и подмениха в последния момент резултатите дошли от РИК.Обаче толкова са прости от ДПС, че обявиха тези 74% победа за Първанофф 15 минути преди затварянето на секциите и преброяване на гласовете!

ДО МЛАДИТЕ, наръчник за гласуване! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НИТО ЗА КАНДИДАТИ НА БСП, нито ЗА СДС-тата, нито ГЕРБ, нито за НДСВ, нито за АТАКА!Кои са тези кандидати съм казал в долния си обширен постинг. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ,издигнат от неправителствени организации, който НЯМА МИНАЛО В РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ на БКП, БСП, СДС-ТАТА ,НДСВ , ГЕРБ и коя да е от управляващите партии в до сега преди 1989 г. и след 1989 г и участвал пряко в грабежа на родината! Причислявам към тях и ГЕРБ, който събира боклуците, изпаднали от тези партии! Този кандидат за кмет трябва да е наясно с идеологията на западноевропейските политици и партии НА РЕАЛНАТА (ПРЯКА И ПРОЗРАЧНА) ДЕМОКРАЦИЯ и да е построил програмата си, стъпила върху тази идеология ЗА ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ, САМО В ИМЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС С ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА С ФОРМИТЕ НА ПРЯКАТА И ПРОЗРАЧНА ДЕМОКРАЦИЯ И НОСЕНЕ НА ВСЯКАКВА ОТГОВОРНОС ЗА ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ, СЪС ЗАДНА ДАТА ОТ 1989Г.НАСАМ! Така ще плюем върху настоящето политическо статукво и ще се отворят пътищата за създаване на НОВИТЕ , ИСТИНСКИ ПАРТИИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО ЩЕ СПАСЯТ РОДИНАТА НИ И ЩЕ ИЗГРАДЯТ НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ! Със старите си партии България няма бъдеще! Дедо ви Йоцо с 32 годишен стаж в реалната демокрация на Развита и демократична Европа!

Балотож БОЙКО И БРИГО!! СДС-ДСБ кандидата духа супето ! Олимпийския принцип е важен, но не задължителен!!

Do koga v BG shte se zanimavame samo s chengeta, mutri, dondosnici i otkroveni kradci? Mai tova e vlastovia material samo...zatova sledva da se likvidirat kadrovicite.

До Дядо Йоцо гледа: Доста си информиран и разполагаш с факти, които обикновенните трудови хора на България не са могли да видят никога- нито сега , нито преди! Нещо обаче бъркаш!ДС е рожба на КГБ и БКП!Не е важно първо или второ управление на ДС!Същото се отнася и за БСП!Разлика няма!Бойко Борисов е бил агент на КГБ- иначе щеше ли да охранява Т.Живков? Всички кандидтури за кмет на София са абсурдни и ги издигат с една единствена цел- да остане руското ченге още един мандат кмет на София! Жалко! Не знам откаде гледаш дядо Йоцо , но нещо не виждаш добре, а западноевропейски пък съвсем не е!!!

ДоДядо Йоцо:Както и друг път,съм напълно съгласна с теб!Много точен коментар!Приятно е когато мнението ти съвпада с друго!За жалост,констатираме тъжни неща.

DRYGARI, TRIAA DA POMMONEME NA BAT boik O .

И тя сега каква стана?!? Добре че повечето софиянци гласуват на село, че иначе много труден избор, разбираш ли! То кво да избереш - истински Червен генерал, Пожарникарски шлаух пълен с въздух или най-добре откаченото спортистче! Вай-вай така погледнато може би бригадира да не е толкова зле и Титито бива, че поне е нахъсан, но не си избирайте СИК-аджийче, че съвсем ще я оплескаме! Все си мисля, че е по-добре шеф на мутрите, отколкото тъпа мутра да управлява софия!

Дедо Йоцо,Дедо Йоцо.Наистина си сляп.Разликата м/у 1-во,2-ро...6-то и т.н.т. управления на ДС е само в номерацията. Бяха си разпределили задачите.Едните слухтяха и топяха хората,други ги биеха,трети убиваха, четвърти внимаваха първите три да си вършат работата Всички са в кюпа.Няма невинни.Трябва да си платят(поне с отношението на хората към тях).

Нямам думи!!!Горките червени олигофрени!Ако можеха сигурно щяха да предложат мумията на националния предател георги димитров!Женския полов орган бригадирчо е чиста карикатура на жалката комунистическа мафия!Уви...те пак са тук!

И тя сега каква стана?!? Добре че повечето софиянци гласуват на село, че иначе много труден избор, разбираш ли! То кво да избереш - истински Червен генерал, Пожарникарски шлаух пълен с въздух или най-добре откаченото спортистче! Вай-вай така погледнато може би бригадира да не е толкова зле и Титито бива, че поне е нахъсан, но не си избирайте СИК-аджийче, че съвсем ще я оплескаме! Все си мисля, че е по-добре шеф на мутрите, отколкото тъпа мутра да управлява софия!

Нас червеното знаме роди ни.... Дори не сме родени нормално като хората - от майка! Нас не ще ни уплаши смъртта..... Обаче животът ни уплаши,та се чудим как да навредим на нормалните хора.

Ще има преброяване на гласовете на съвсем твърдия електорат на БСП в София. Ама все си мисля , че се познават помежду си. Що им трябва и ЦИК да ги брои

Тези от Бсп имат всичките едни имена Бригадир браво , браво пално е с луди :))

Най точен е постинга на jonimoni (31.08.2007 г. 18:58ч.)!БРАВО,ТОЧЕН ПОСТИНГ! С избирането на Бриго Аспарухов НЕ се легитимират мафията в БКП, нито бившите комунистите, а се легитимира окончателно мафията в БСП!!! Защото БСП няма нищо общо с БКП- нито идеологически, нито пък има общо със някоя западноевропейска социалистическа идеология. БСП я регистрира и узурпира ръководството й е една мафиотска група около мафиот 1 на прехода Андрей Луканов- работили като експерти в МС тогава, не на идеологическия фронт и доста от тях нямат досиета в ДС, не са били вербувани агенти в 6-то.(Ту отварям една скоба за да доуточня следното: Излишно е да се винят всички генерали в ДС, защото между тях имаше две групи : 1) такива които работиха в I и II управление на ДС, където беше контраразузнаването и научно техническото, служиха честно на България и много от тях без да откраднат 1 лев умряха в забвение. Поставяне на всички отдели на ДС под един знаменател, е дело на простите хора в България, най-вече завзели тъмносините редици на СДС- атата. Предателство ще бъде към народа и България да се отварят досиетата на I и II управление на ДС, на разузнавачите на България, дори западногерманците, в чиито ръце попадна архивата на ЩАЗИ не си позволи да ги отвори досиетата на разузнавачите на ГДР, това е преди всичко морален въпрос, всички европейски страни и САЩ имаха преди 1989г. и продължават да имат след 1989 г. котра, научно техническо и военно разузнаване. Навремето 1992- 1993 предателя Луджев, отиде и предаде на турския консул имената на българските разузнавачи и специалисти с Турция и оголи фронта, сега нямаме специалисти да се противопоставим на новата заплаха от юг- надигащата се опасност на пантюркизма , нова идеология на ислямистите в Турция и нейния троянски кон в България- ДПС с партньора си БСП и Първаноглу 2)Втората група генерали и повечето от 6-то, където беше политическата полиция, ръководиха откраднатите и изнесени пари в Нюйоркски и Лондонски банки още при първото правителство на Луканов 89-90 (външния валутен резерв от 2 милиарда долара), създадоха ВИС групировките като ген Любен Петров... И още едно уточнение САЩ и Англия бяха тези които приеха и съхраняват голяма част от мръсните изнесени капитали от България, като се започне от валутния резерв и се мине през приватизациите, дори им дават веднага гражданство срещу 1 милион в зелено справка Илия Петров, Русев, преди 2 месеца ген .Любен Гоцев замина да живее в САЩ необезпокоявано). Не само тази част от генералите, а цялата група около Луканов извършиха грабежите в прехода. Грабежите в България започнаха след 1985 г ,когато начело на държавата застанаха личности като Луканов и Дойнов(дедо Живков беше доста поостарял ), тези хора го манипулираха.Грабежи продължиха в прехода от БСП, а не от БКП и комунистите(ние имахме преди 1989г. 1 милион редови членове на БКП).Верно е, че стари комунисти не стават за мениджъри в новото време на пазарни отношения, защото са с дървени глави, но 99% от тази милионна комунистическа армия на България НЕ Е КРАЛА!!!! БСПС си изработи всички останали партии- СДС тата, НДСВ, сега и ГЕРБ- производни на БСП. До 1985 г България нямаше външен дълг, нямаше как да се краде защото собствеността беше една - ОБЩОДЪРЖАВНА.В периода 1985-1989 г, когато застанаха начело на държавата Луканов и Дойнов и излезе указ 56 на Полютбюро,който отвори вратичката за преминаване на собствеността от държавна в частна, се формира външния дълг на България от 9 милиарда долара, а след 1989г. пладнешките грабежи продължиха открито под името правитизиции.Мен не ме интересуват грабежите преди 1985 г, интересуват ме грабежите след 1985 г., които са в основата на срутването на България и жизнения стандарт в страната ни 3 пъти през прехода, като се има предвид че България имаше Брутен национален продукт 1989г 29 милиарда долара, а 2006 г има едва 15 милиарда евро). Точно в прехода след 1989 г. до сега, грабителите натрупаха дейност за истински досиета, но тези личности не се засвидетелстваха нито досиета им се направиха.Къде е досието на пикаещия фонтните министър, работил 10 години пред 90-те с иракската наркотрафиканска група АРКАН или досието на ген.Любен Петков след 90-те ?) Първанов точно това се опита да каже в речта си по повод своето досие, но лицемерно отклони въпроса, че грабежа се извърши от неговата партия БСП и под негово ръководство, когато беше председател на тази партия, той окончателно утвърдилукановизаци на БСП в нейното ръководство. Около партийките, управлявали в прехода, начело с БСП, се оформиха групи на тяхната нова партийно-клиентилист олигархия, съставена от бандити и крадци на прехода - повечето хора, които нямаха досиета дори в 6 то на ДС преди 1989г. Тези олигархии сега назначават ръководствата на тези партии, те кадруват в тях и се избират на възлови места само хора, които служат верно на бизнес интересите именно на тази престъпна олигархия.ТЪРСЕТЕ БРИГО АСПАРУХОВ СРЕД ВЕРНИТЕ КУЧЕТА НА ТАЗИ ОЛИГАРХИЯ, макар, че е бил ченге, той не е бил обикновено такова, а АНХЕЛ ХРАНИТЕЛ ПАЗИТЕЛ НА ТАЗИ ОЛИГАРХИЯ! Дедо ви Йоцо гледа от 32 годишна емиграция и с очите на западноевропееца

Това е за да активизират десния електорат да гласува. На всички е ясно че Бригадир е неизбираем в софия но го слагат колкото да дразнят хората.

Лош избор. Корумпиран е. Нищо ново не са научили.

e sega sas sigurno bojko 6te spe4eli . maj ne ste mnogo prozorlivi a. osven slujitelite ot ds i vas koj drug 6te glasuwa za brigadira be bsp.

Za niakoi pisheshti Brigo bi bil dobur kandidat, no te znajat li che brat mu e bil ubit ot slujbite v Irak i sushto taka e rabotil za Kinteks? A i sushto taka za negovata snaha, koiato e krediten milioner i si jivee spokoino v Bruksel ot 1989g. s milionite dolari. Ami dobrite priateli na Brigo, jiveeshti v Avstria sushto kreditirani milioneri ot partiata?! dushteria mu zavurshi v Avstria! A i g-n Asparuhov ne e sofianec! Rodnoto mu miasto e v selo Viskiar - pernishko. A imeto mu e Brigadir a ne Brigo. Maika mu go e rodila na poleto i tuk kato brigadiri sa pomagali pri rajdaneto i, zatova deteto e bilo krusteno Brigadir!

Мммм,Румен Гайтански ?Вълка нали има опит с боклука. Абе Доган ще каже.

Имам чувството, че отношението на партиите към електората е: И магаре да ви сложим, и магаре ще изберете! И в този стремеж се надпреварват всички. Идете, гласувайте за поредното магаре...

София никога няма да избер червен кмет, при това явно ченге!Препоръчвам му да иде в провинцията, там по-има шансове да го изберат за кмет на село Борован, например!!!

Хьйде отваряйте вече досиетата да видим тези които приватизираха държавата какви лайна са бъркали .Че как няма да гласуват за Бригадир на всеки 5 българина е имало по един доносник само те да гласуват стигат.

милиционер-роднина; милиционер-роднина; милиционер-роднина..

ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 17.30 Ч. НА ПЛ.,, НЕЗАВИСИМОСТ,,/ СТЪПАЛАТА ПРЕД БИВШИЯ ПАРТИЕН ДОМ/- ПРОТЕСТ С/У ЧЕНГЕТО ГОЦЕ- ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!САМО ДЕЙСТВИЯ -ПРОТЕСТИ, СТАЧКИ , ДЕМОНСТРАЦИИ,ЩЕ ИЗМЕТАТ ТРОЙНАТА , ЛЪЖЛИВА СГАН!и- НА ИЗБОРИТЕ - ВСИЧКИ, С ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ!!!

ДО Joro: ДОБРЕ БРИГО, ШЕ МУ ПРЕДАМ... хахаха

Другари,днес сме се събрали тук да празнува ме вазкрасението на нашата партия а имено БКП така.1 точка от дневния ред,да се привика старите кадри и да се внедрят в редиците на партията(Бригадири,К и пионери)Чавдарци няма да ги викаме ,още са малки за такива неща.2 т от дневния ред Всички бивши и настоящи партийни членове да си служат червена роза за деня на победата я имено 9 Септември УРА.Нас червеното знаме роди........

До тук,добре.Аз сам работник и ще основа работническа партия.Така де защо не.Ами нали братята Комуняги се вращат на власт,така се радвам пак ще има наши и ваши.Да ги пуснем а какво ще кажете.Да гласува ме.Единнодушно се приема.Нека комунистите ни управляват.Те са на всеки километър и така до края на света.И така аз ще си направия партия и след време аз ще ви управлявам защото чичо ми ще ме оправи та нали тои е в власта.Така е имам си вразки,също като всички.НАШИ И ВАШИ.Е то това никога не е изчезвало от манталитета ни.Нали така.Хората се оправиха та аз ли.Пияни ,убиици,крадци всякакви си оправиха и аз ще сам като тях. АХЪ.Така е драги ми присмехулко.

Бригадири, звеноводи. Вечна дружба. Ленин, Сталин, Димитров.

Е,софиянци,най-накра случихте на кмет!Хем генерал,хем ченгесар и бригадир на всичкото отгоре!Гответе се за ленински,димитровски и пр. бригадирски дни!Варна да ви диша праха с мижавия си Димо Гяуров!Голям смях ще пада ,по-голям от тоя с татянчето дончева!

Смешно, тъжно - Бригадир кмет, където са били Свирчо - Петко Д. Петков, инж. Иванов, строителя на Рилския водопровод и други достойни хора, строители на България, не рушители, тъмни рицари на плащта и кинжала. Срам ме е от вас...

Komunistite shturmuvat nebesata komsomolci sled tqh vurvqt

Леле, не им обръщайте внимане, те провокират, софиянци, имате ли акъл?

Kakto se ochakvashe komunistite predlagat neizbiraem kandidat za da pomognat na voniashtia otvsiakade cherven zadnik BB

DRYGARKI I DRYGARI, NEMA SE PRITESNIAVATE. SICHKO SHA OPRAIME!

Ами, младите няма да гласуват за този....или поне тези които са с акъла си!

ОТВРАТИТЕЛНО, ГРОЗНО, ГАДНО, И БЕЗУМНО. КАКВО ПАДЕНИЕ! ПО ДОБРЕ АЗИС С ЧЕРВЕНОТО ДУПЕ !

Бриго Аспарухов Кмет на София! Браво другари - страхотна кандидатура. Този път бате Бойко, герберите и смешната десница ще го дух.....т!

Предлагайте повече културни или образователни новини от света , а не кой кого убил или окрал , коя курвеса се оженила и колко коли и кила злато и подарили

Старата песен на нов глас!

ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ................ АБЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТ ОТ ВЕЧНО МИМКРИРАЩИ И НЕНАЯЛИ СЕ КОМУНИСТИ!