1 млн. лв. помощ за Цар Калоян

Правителството отпусна по бюджета на МТСП допълнително 1 000 000 лв., за да бъдат изплатени помощи на пострадалите от наводненията в община Цар Калоян и от пожарите в област Хасково.

Обратно в новината

Коментари - 1 млн. лв. помощ за Цар Калоян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gospod da ne dava ama ako se slu4i i na vas da vidim kvo 6te praite.V takava situacia vsi4ki postradali 4akat pomo6t nyama zna4enie koy e i kakva religia izpovqdva.Tova 4e Turkey pra6ta pomo6ti na nas Kaloyancite mnogo golqma rabota li e?Na tqh v Turkey ako im se slu4i podobno ne6to Bulgaria si6to trqbva da im pomogne.Na vas bulgarite ne mojahme da stanem dobri mamka mu.{aman da ne stanem}nie sme lo6i hora banditi NALI....

Виновните -турци от ДПС.Пострадалите-пов са турци.За това им се дава помощ.Ако беше наводнено село от 100% българи-помощ нямаше да има.

Отново гаф на Гоце Феса. Истината за случилото се бе отново потулена. Виновниците за наводненията в Цар Калоян са турци от ДПС, които превърнаха язовирите над Цар Калоян в рибарници. Тези язовири (строени по тоталитарно време) имаха следното предназначение: да събират пролетните води и да ги изпускат през лятото за напояване. След като обаче ДПС ги купи, напоителната система бе разрушена и водите им вече не се изпускаха през лятото, за да има рибен берекет. По време на обилните дъждове на 6. и 7. август обаче стената на язовира Езерце 2 рухна и неговите води заляха градчето. Дургарът Гоце, разбира се, скри това, за да не си развали рахатлъка с ДПС нали е ибрикчия на турците. И сега, вместо да накаже виновниците, се представя за благодетел и бърза да даде пари от държавния бюджет на тамошното население. Е, ако бяха българи, нищо нямаше да получат.

Za prevzemaneto na Bulgaristan,nyama da ima nujda ot asker!Vie sami shte se dadete,pardon prodadete!Ot vtori Kipir i Makarios nyamame nujda!

Много е хубаво, че държавата помага - с нашите пари все пак. Но! Колко осъдиха тези, които с престъпните си действия или бездействия причиниха тази трагедия????? До кога ще я караме така???????????

Когато се публикува съобщението за отпуснатата помощ от Турция, беше казано по молба на българското правителство. Някой чувал ли е за такава молба и кой от правителството е отправил молбата? Или това си чист предизборен акт на ДПС за да покаже кой е повече загрижен. Иначе всяка помощ от сърце е добре дошла (ако няма тънки задни мисли в такава помощ).

Хе-хе,тоя път смс-ите май не свършиха работа!?!Радвам се,че на доста хора им дойде ума в главата!

Много си злобен бе Ганьо! Хората ви помагат, вие ги плюете! Цивилизация по ганьовски, какво да правиш!

в българия все някой го посрещат с цветя и погачи и бъклици

На следващите избори ще гласувам за Доган. Тогава има някакъв шанс да се отнесат към мен като към човек.

той ни избриса от срама!

Защо Турция вкарва пари на български граждани в България? Дали не е защото си мисли, че това са турски територии, населени с турци? И дали утре, когато турският аскер тръгне, тези български граждани няма да ге посрещнат с цветя, кючеци и рахат локум?

Абе хора, всяка помощ е добре дошла. Има ли значние то къде е? Като сами не можем да се оправим и на това трябва да сме благодарни. Стига с тази псевдогордост. Така е ще умрем от глад и гордост.

Ще се сетят... А иначе sms-чета едно-друго...

В джоба на доган и етем.

Браво!

Абе това Цар Калоян ничия територия между България и Турция ли е? Добре е, че все пак и България се включи ...

те затова пак ще си гласуват за бандит Догат или агент Сава, както предпочитате

STE BUDAT POSTROENI OSTE DVE GAMII!...ZA DA MOGAT DA SE UTESHAVAT BIEIKI SI GLAVATA V ZEMATA 4 PUTI NA DEN!!!!