Коментари - Човекът на СДС и ДСБ ясен до дни, Тити Папазов отпада | dnes.dir.bg
назад

Човекът на СДС и ДСБ ясен до дни, Тити Папазов отпада

До ден-два ще е ясна общата ни кандидатура за София, заяви лидерът на СДС Пламен Юруков след срещата си с председателя на ДСБ Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Човекът на СДС и ДСБ ясен до дни, Тити Папазов отпада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм просто идиот.Изберете ме колеги.

Чака ДСБ и СДС под кривата круша.

Абе,къде е бат Петьо?

Кака ти Масларова е по-добра. Очаквай повече..............

Р.ОВЧ. - КМЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕЙ, ЧЕРВЕНА МУТРО, ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ В ТВОЯ ДВОР БЕ? ЗАЩО НЕ ВИДИШ СПОНСОРИТЕ НА АГЕНТ ГОЦЕ КОИ СА БЕ? КРИСТАЛНО ЧИСТИ БИЗНЕСМЕНИ........ ИЛИ НА ТВОЯТА ПАРТИЙКА ЛЮБИМА, НА КОЯТО СЕГА ЦЕЛОКУПНО ЩЕ ПЛАЩАТ ВСИЧКИ, НЕ САМО ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ?

КЪМ ВСИЧКИ: Малко хора знаят същността на БОЙКО и ВОЛЕН. Това което казва ИВ. е истината и никой да не си прави илюзиите, че двамата не са отрепки на комунизма/дс/кгб ...

Боже боже колко мъка имааа..СДС и ДСБ в последен напън за терени в София

СЛАВЧО ХРИСТОВ - НОВИЯ КМЕТ!!!!

ИВАН КОСТОВ БЕШЕ НАЙ-УМНИЯ ПРЕМИЕР ЗНАЕЩ И РАЗБИРАЩ ОТ ИКОНОМИКА

Иван Нейков беше най-слабия соц.министър.По негово време детските добавки се вдигнаха с цели 2 ст.

Природата гори, а вие си чешете езиците с тъпите политици! Слепци!

Бойко кмет още на първия тур-вероятност 100%.

САМО КОСТОВ!!!!

С баи Неделчо беше голямо шоу. Защо сега се отказват да погледаме шоу с Тити Папазов. О мой любим ТИТИ , ти в баскетбола не успя но в политиката ще успееш. Давай Тити , и аз и дядо ти и майка ти сме с теб.

Политическите помияри от всички цветове не се притесняват от тези избори, те знаят че ще управляват отново и отново, защото не само имат пари да подкупват малцинствата, но и имаме една изключително покварена избирателна система и закон, измислени от комунистически глави.Те позволяват дори при 1 % избиратели, изборите да се считат за законни. За това народа ни няма шанс да се противопостави на настоящето политическо статукво, ако не гласува. За това ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ИЗДИГАТ НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТУРИ ЗА КМЕТОВЕ ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИ, Издигането на кандидатурите да става при СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ: Кандидатът да не е бил в ръководства на партии, управлявали България последните 20 години и да не е допринесъл пряко за НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, в която е изпаднала България . Ако е бизнесмен, да не е печелил началния си капитал от приватизационния сделки , или от престъпен бизнес, забранен по закон! Да не е бил доносник в 6 -то управление на ДС! ПРОГРАМИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ДА СА СТЪПИЛИ НА ИДЕОЛОГИАТА НА РАЗВИТАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ЗАПАДНА ЕВРОПА А ИМЕННО: УПРАВЛЕНИЕ С ФОРМИТЕ НА РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ( ПРЯКА И ПРОЗДАЧНА) ЕДИНСТВЕНО В ЗАЩИТА И В ИМЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС И НОСЕНЕ КОЛЕКТИВНА И ВСЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕД НАРОДА СИ, КАТО С ТОВА ОБЕЩАЕ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ПРЕДИШНИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ И КОНЦЕСИОННИ СДЕЛКИ!!! По този начин ще се плюе на настоящето политическо статукво и партии помияри- фекилии, и ще се открие ПЪТЯ а за появата на НОВИТЕ И ИСТИНСКИ ПАРТИИ НА БЪЛГАРИЯ

Kato gledam pri komunistite , pri Caria i pri Dogan kak e uspokoiavam se za tova kak e bilo pri Kostov! Ti da ne si im svetil,a? Ili si chel prekaleno mnogo statiite na Valeria Veleva v TRUD?

Я кажи нещо за спонсорите ан сегашните управляващи и най-вече за Гоцето?!

само СДС,само ДСБ-всички заедно и единни да изметеме оная сикаджийска мутра от кметството,че станахме за смях пред света!

МААЛИЙЙЙЙ ЩО ТАКА СЕ РАЗЛАЯХА ДЕЖУРНИТЕ БРЕ? САМО ТАКА МОМЧЕТА, ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА, ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ МУТРИ, ПРИ ТОВА УНИКАЛНО ТЪПИ!!!!!

Политическите помияри от всички цветове не се притесняват от тези избори, те знаят че ще управляват отново и отново, защото не само имат пари да подкупват малцинствата, но и имаме една изключително покварена избирателна система и закон, измислени от комунистически глави.Те позволяват дори при 1 % избиратели, изборите да се считат за законни. За това народа ни няма шанс да се противопостави на настоящето политическо статукво, ако не гласува. За това ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ИЗДИГАТ НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТУРИ ЗА КМЕТОВЕ ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИ, Издигането на кандидатурите да става при следните условия: Кандидатът да настоящата НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, в която е изпаднала България . Ако е бизнесмен, да не е печелил началния си капитал от приватизационния сделки , или от престъпен бизнес, забранен по закон! Да не е бил доносник в 6 управление на ДС! ПРОГРАМИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ДА СА СТЪПИЛИ НА ИДЕОЛОГИАТА НА РАЗВИТАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ЗАПАДНА ЕВРОПА А ИМЕННО: УПРАВЛЕНИЕ С ФОРМИТЕ НА РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ( ПРЯКА И ПРОЗДАЧНА) ЕДИНСТВЕНО В ЗАЩИТА И В ИМЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС И НОСЕНЕ КОЛЕКТИВНА И ВСЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕД НАРОДА СИ, КАТО С ТОВА ОБЕЩАЕ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ПРЕДИШНИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ И КОНЦЕСИОННИ СДЕЛКИ!!! По този начин ще се плюе на настоящето политическо статукво и партии помияри- фекилии, и ще се открие ПЪТЯ а за появата на НОВИТЕ И ИСТИНСКИ ПАРТИИ НА БЪЛГАРИЯ!

Gluposti na tarkaleta,tiq mnogo naseriozno se vzimaha,po ve4e ot 3,5% nqma da minat!

НАРОДЕ ОТ СЬН ДЬЛБОК СЕ СЬБУДИ И БОЙКО БОРИСОВ С ШУТ В ГЬЗА ГО ИЗГОНИ.

НАРОДЕ ОТ СЬН ДЬЛБОК СЕ СЬБУДИ И ЗА ДСБ ГЛАСУВАЙ ТИ.

Иван Нейков е супер хитрец, а Юруков селска мутра!

Славчо Христов е печелившата карта.Той доказа как от ресторант можеш да направиш империя за стотици милиони долари.За шев на общинския съвет да изберат Алиса Софианска.Мъжат и показа как с кметска заплата се става мултимилионер, а за шев на щаба да привлекат Данчо Ментата.Той работи с всички и то добре.

На така нареченото СДС и на Костов така им е прегладнял га, че ако имат кмет в София (пък и било другаде) ще си припомните прякорите от типа Мистър 10%... Ама сега ще са мистър 100-200%... С огромната си арогантност продължават да обсебват дясното пространство с носталгични поеми от времето на барикадите само и само да изкрънкат още малко. Нека Костовистите си припомнят кой им беше най-големия спонсор и как стояха на маса и си поделяха държавата (на теб Дюни, на теб Кубан, на теб СМК-то). Да изброявам ли още...

Ако Иван Нейков е мижитурка, каква е кака ти Масларова? - познай?

До тези, които ме репликират: Приятел инакомислещи, дайте читава алтернатива на бат Бойко! Иначе пак ще гласуваме за него.

Е.МАСЛАРОВА! ТЯ ЩЕ ВИ ОПРАВИ, ТЯ. НЕЩАСТНА ЧЕРВЕНА БАБИЧКА, ТЯ Е ПО-ДОБРА ОТ НЕЙКОВ, ТАКА ДА ЗНАЕШ СЪРДИТКО. С ЦЕЛИ 5-10 ЛВ. ЩЕ ВДИГА ПЕНСИИТЕ. ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО-ДОБРА.

МАЙСТОРЕ НАПЪЛНО СИ ПРАВ, ОТНОСНО ВРЕМЕТО И МЯСТОТО. И НА 2-РИ НЕПРЕМЕННО ЩЕ ДОЙДА, НИЩО ЧЕ СЪМ ЧЛЕН НА СДС, НО СЪМ ДЕМОКРАТКА ПО ДУША И МНОГО ЦЕНЯ ИВАН КОСТОВ.

Ако ще Папата да издигнат, София син кмет повече няма да избере :) След сините лайна Софиянски и Янчулев , София се върна 100 години назад. Така че, СДС да си ходи там където и е мястото, а имнно е нечии кучи гъз

А откъде е ББ бе приятел? Точно от сега властимащите помияри.

До (До дядо Йоцо (27.08.2007 г. 16:00ч.)анонимник! Що размиваш думите ми и форума с глупаво бръщолевиш? Какъв независим Манор Велев, какви пет лева? Кой независим ще обяви ,че се подкрепя от партии- той щЪ да е някой или луд или избягал директно от 4- ти км. Целта е независимата кандидатура ДА ПРИТЕХГЛИ ПАРТИЙНО ОЦВЕТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НА РЕДОВИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ПАРТИИТЕ ПОМИЯРИ- БСП-тата, СДС-тата и производните им! Ду ю ъндестанд?

Сегашните властимащи помияри са партиите, чрез които познаваме ББ - охрана на правешкия каскет Т.Ж. и главен секретар в правителството на комарджията Симеон . За какво повече да говорим. Откъде се е пръкнал ББ???? Комунистическа мутра - казано с една дума.

Иван Нейков! Като ръководеше КНСБ се възмущаваше от социалните министри и правителствата. Пос той стана социален министър, и какво направи тази мижитурка?Обясняваше колко е трудно и невъзможно да се оправи хала на българите. Ами, трудо е! При толкова много кражби - милиарди - как да стане. Не могат ли толкова да извадят някой нов, честен и отговорен човек? Май няма в БГ такива.

ББ строителен инженер или архитект е? И Бате ти Бойко не произлиза ли от досега властващите? Да не би да е непознат от комунистите или от НДСВ?

Не ставаше въпрос дали ще го изберат или не. Ние дясно мислещите ще опитаме. Ставаше въпрос за това, че досега не се е издънил с нищо. АЗ ПАК ПИТАМ - А КАКВО НАПРАВИ ББ ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ. И ПОНЕЖЕ НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА ДА Е НАПРАВЕНО ЧАКАМ ВИЕ УВАЖАЕМИ ДА ПОСОЧИТЕ.

ПОВТАРЯМ: Софиянци ще преизберат бат Бойко. Алтернативна кандидатура би била само на някой доказал се с кадърността и съвестността си строителен инженер или архитект. Не вярвам сегашните властимащи помияри да лансират такава кандидатура.

ЧЕТЕТЕ ИВ. ИВ ПРИВЕТ от МЕН ДЕМОКРАТКА.

много добре го познавам Вили Лилков. Симпатичен ми е, на на предишните местни избори игра малко непочтенно. Влезе от листата на СДС, а после какво направи? Спомняш си нали? Аз - да!

Когато, в началото на 90-те години, МВР се деполитизира питат Бойко пожарникаря какво избира:МВР или БКП?Той категорично избира БКП и напуска МВР-става мутра,охранява бай Тошо безплатно,охранява недоразумението Симеон,после изпълнява поръчката на ченгесарите/които вече 17 години дърпат конците на политиката в България/ и става Главен секретар на МВР ,след което му е поръчано да направи партия Герб и т.н.Та този ли е против комунистите и е десен ?! Ами вижте тази с която спи под един юрган/Цветелина/какъ произход има ,как е работила преди 10-ти ноември в тайните служби,как стана шеф на най-важната банка и т.н.Какъв десен е този палячо?! После ще казвате: ееее и този ни излъга... И апропо ,не се изненадвайте ,когато рано или късно разберете ,че и Воленчо Сидеров е човек на тайните служби- нали работеше в Мултигруп, а и кой го финансира,да сте го чули да говори против Русия /нали е върл националист ?!/ или против ДС или КГБ? Та мислете .....Не става само с ядене,трябва и акъл!!!

Желая на СДС и ДСБ успех на изборите.

Ефира преля от политическа чалга .Пресата е удавена в мътилката на социопати,политогном и мутролози - всички те увиснали на вимето на пост - комунистическият хаос,нехаещи за критично-високото ниво на помията,предназначен за други,но заливаща и самите тях.. На този бълбукащ от нечистотии фон е скучно,тривиално и досадно да говорим за нормалност,стандарти в политиката,в отношенията между хората,за онова,което следва десетте божи заповеди И все пак земята се върти- ще рече човек - и се возим гратис- ще каже друг -Що се косиш? -успокоява ме трети Знам ли що се кося?Ами май знам.Чист егоизъм ме гони.Да не ставам за резил тепърва (макар,че никога не е късно) и защото майка ми ме е учила,че не бива да гледам настрани,когато по-силните издевателстват над по-умните Освен да сложа едно рамо на обърканите от заливащата ги простотия хора,имам и новина,която би могла да бъде хапчето за болна София,ваксина срещу Б.Борисов и комунистите,приспива за Тити и отрова за Доган. На 24.08.2007г на събрание на ДСБ-Триадица бе издигната кандидатурата на Вили Лилков за кмет на София и водач на листата за общински съветници на ДСБ.Кандидатурата бе приета и утвърдена в присъствието на г-н Лилков и потвърдена от него.Зад неговата номинация застават още няколко организации на ДСБ-София,което го прави сериозен кандидат за кмет.Кандидатурата му ще бъде утвърдена на 02.09.2007г на събрание на градската организация на ДСБ

И все пак не е ли по-добре кафеджия, отколкото сикаджия????????????

И с какво да се издъни, като нищо не е направил от обещанията си. Обоснови се и кажи: това и това обеща, това и това е направил. Реши проблема с бездомните кучета ли?, реши проблема със софийския боклук ли?, оправи улиците в крайните квартали ли?, щеше завод за отпадъци да строи, нямаше да се вдигат цените на билетите за градския транспорт. С какво по-точно не се е издънил??????????? Но и аз питам - КАКВО ТОЧНО НАПРАВИ ББ ЗА СОФИЯ?