Коментари - „Сесилия Саркози - законът на мълчанието” | dnes.dir.bg
назад

„Сесилия Саркози - законът на мълчанието”

"Сесилия Саркози, законът на мълчанието", е заглавието на статия във френския вестник "Либерасион", посветена на ролята на съпругата на френския президент за освобождаването на българските медици в Либия.

Обратно в новината

Коментари - „Сесилия Саркози - законът на мълчанието” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрънканици. А кой ПЛАТИ 400 МИЛОНА ДОЛАРА КРЪВНИНА. Да не би бившата мадам Саркози да отиде в Либия да ги вземе преди да беше платено на родителите. ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ РЕДА НА НЕЩАТА- първо ПАРИТЕ, после ОСВОБОЖДАВАНЕТО.

Аз така и не разбрах от тази история защо г-жа Саркози се зае с този вьпрос. Тя не е дьржавен служител. Не може да представя нито Франция, нито ЕС.

sega sled kato medicite si doidoha qjte sirene ot 7lv i kachkaval ot 10lv tihomalkom shte im plashtame dalga no nali sme tapi i ne moje da se usetim

Тя пада малко циганско-еврейска тази история, ако си чат, ама сигурно си...

Абе, приятели, вие в България още ли не сте се сетили, че наистина нямате нужда от това да кълвете въдицата при всяко положение?... Ми то бива-бива, ама чак толкоз не бива да се връзва човек на всички ловци на шарани! То не бяха братя, то не бяха сестри... Тази простащина с така наречените медици (на мен кучката ми е повече медичка от тия гастарбайтерки!) не ви ли писна вече?... Що ли не оставехте оная гадна арабела да ги обеси и да отърве от тях и вас?... Ама не! - трябвало Сесил С. (прочее, тя се казва Сесилия, а не Сесил, за сведение на някои невежарки, които я обожават!), да иде да ги освободи, като в бързината вместо да плати с френски пари, или с европейски, взела че платила с български... Тя от първия си ден в Елизе така прави: почна да плаща с чужди пари, тоест с крадени от някакви нещастници... Скандалът беше потулен, ама то на такова ниво кое ли не се потулва?! Само че нещата се размирисват, рано или късно!... Днес, примерно, почина г-н Реймон Бар, един от големите френски политици, бивш премиер и какъв ли не още министър, депутат и кмет... Та, това име едва ли нещо говори на някого там при вас, но г-н Бар преди 2 години публично нападна и заклейми еврейската върхушка, която владее парите, медиите и всичко останало в Европа. Не ви казвам, че медиите си затвориха човките по тоя повод и все една нищо не беше станало, ама нейсе... Та, това е по повод на нещата, които се маскират, все едно че народът ги е желал!... Ще имате много още изненади от сорта на тия кръвопийки, дето ще ви искат да им плащате за прослужените в затвора години, котаго в общи линии те си живяха доста луксозно в сравнение с техни колеги - медици (истински медици, не санитарки!) в България... Това е за отплата, че носихте лентички с лозунги, на които всеки умен човек се е смял под мустак... Не сте сами! - много идиоти сме с вас, не се притеснявайте! Ами, сега ще си ги търпите, тия курветини, и ще си им купувате мобилни телефони трето поколение!... Майките ни изобщо не бяха затруднени да се научат да говорят по такива телефони, а тия искат да гепят пари и от невежеството и негодността си, сещате ли се?... Халал да са ви! Не се плашете - нарочно използвам турски израз, за да ви накарам да се замислите и да ревнете срещу тия, които ви правят на глупаци! И Гоце, и цар-въшкар, и премиерът-бесепар, и оня циганин, дето се пише турчин и с отворения си гъз направо минава за турчин и думите му хващат дикиш... Кой ли не!... Дори и циганите вече почнаха да ни бият в родните ни градове - София, но не само... И докога ли ще трябва да търпим? Да вярваме на милия Сарко и на невярната му жена, дето (за несведущите) беше законна жена на друг евреин (онзи е талантлив поне!) и сега е лубовница на трети... Ако не знаете, четете пресата, бе!... Това е засега... Не се вълнувайте, правителството на тройната олигофрения мисли за вас! Всеки миг ви готвят разни неочаквани екс-3, му-3 или може би дори нови ужким невинни сес-3... Да са ви честити!

Сесилия Саркози не е французойка, а руско-испано-белгийк Темпераментът и е наследство от други култури.

Сесилия мълчи, защото видя нахалството на българските медички, които в прав текст поискаха по 1 млн долара за всяка.

Истината не може дълго да бъде премълчавана!!! Той бай Тошо беше по- прозрачен.

Do koga chte badem zlobni,zavistlivi, ponasyame nichto hubavo i svyastno...za tova stanahme zverilicht dargavata ni-ciganariya.. tak e,kato nyamame dostoiinstvoto na francuzite...

Просто ми повторихте думите които си бях намислиа да пиша за тази красива и обаятелна жена.няма значение какво ни изнася и какво не...тя не е дръжна да защитава нашите интереси...затова си имаме президнти минстир парламенти паритии и съпруги и любовници даже.... но просто тя е шлшфована и отработена ситуация и дамата прекрасно се вписа в нея. и то...в полза на Франция... Жалко само че тук никой не пожела да си даде труда да погледне с възхищение тази жена-съпруга-диплома ...просто отговорно изпълнана задача.Браво и поклон. а другите ювелирни наши тъпаци...просто всичикете цивилизации са заобикаляла край тях те са непроницаеми спряма култура финес и обаяние...

Ако се върнем назад в историята, ще си спомним, че винаги друг върши черната работа, а Франция обира лаврите накрая. И сега не е по-различно.

Как така тази никаквица не ни попита дали сме съгласни да плащаме ОТКУП за помилването? Не е ли това признаване на ВИНАТА? Защото нашите политици са п... заспали. Франция се интересува само от ЛОКЪРБИ! Дреме им на тях за нашите.

Благодарност към Сесил и Никола Саркузи Друго няма какво да кажа

da, kakvo li sega shte prigotvi za Sarkozi Bruxel? malja! yjas! ety zashto y taja kayzata nikoi ne iskashe da puxva nosa!

BG igra4ite na politike mogat samo da se zamisljat kakvo e tova Politik i ima li toj po4va u nas. Bi sledvalo zjala nazia kato nashata da se zamisli kakvo e tova pravo na svoboda !!! Kazvam go s dalboko sagalenire zastoto za galost ili ne sme si nau4ili uroka po istoria ili e vreme da se opomnim 4e megdu4asieto ni tozi pat prodalgi tvarde dalgo i zenata na tova e duhoven i materialen genozid na edin zjal narod i badesteto mu -hegovite deza!!!

Лелее, тая мойта тъпа женка какво е надробила... Казах и дай сирене Рокфор, тя дала Ядрени Реактори и шосета... Хайде парите са от българските данъкоплатци, ама май трябваше да ги питаме... То в България май нямало пари и за хляб...

Свалям шапна на това създание.Бог знае на кого да дава и ум и красота и морал. А нашите първи и втори да му мислят ако могат.Жалко ,че не е българка.Браво!

дрънканици. А кой ПЛАТИ 400 МИЛОНА ДОЛАРА КРЪВНИНА. Да не би бившата мадам Саркози да отиде в Либия да ги вземе преди да беше платено на родителите. ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ РЕДА НА НЕЩАТА- първо ПАРИТЕ, после ОСВОБОЖДАВАНЕТО.

Аз така и не разбрах от тази история защо г-жа Саркози се зае с този вьпрос. Тя не е дьржавен служител. Не може да представя нито Франция, нито ЕС.

sega sled kato medicite si doidoha qjte sirene ot 7lv i kachkaval ot 10lv tihomalkom shte im plashtame dalga no nali sme tapi i ne moje da se usetim

Тя пада малко циганско-еврейска тази история, ако си чат, ама сигурно си...

Абе, приятели, вие в България още ли не сте се сетили, че наистина нямате нужда от това да кълвете въдицата при всяко положение?... Ми то бива-бива, ама чак толкоз не бива да се връзва човек на всички ловци на шарани! То не бяха братя, то не бяха сестри... Тази простащина с така наречените медици (на мен кучката ми е повече медичка от тия гастарбайтерки!) не ви ли писна вече?... Що ли не оставехте оная гадна арабела да ги обеси и да отърве от тях и вас?... Ама не! - трябвало Сесил С. (прочее, тя се казва Сесилия, а не Сесил, за сведение на някои невежарки, които я обожават!), да иде да ги освободи, като в бързината вместо да плати с френски пари, или с европейски, взела че платила с български... Тя от първия си ден в Елизе така прави: почна да плаща с чужди пари, тоест с крадени от някакви нещастници... Скандалът беше потулен, ама то на такова ниво кое ли не се потулва?! Само че нещата се размирисват, рано или късно!... Днес, примерно, почина г-н Реймон Бар, един от големите френски политици, бивш премиер и какъв ли не още министър, депутат и кмет... Та, това име едва ли нещо говори на някого там при вас, но г-н Бар преди 2 години публично нападна и заклейми еврейската върхушка, която владее парите, медиите и всичко останало в Европа. Не ви казвам, че медиите си затвориха човките по тоя повод и все една нищо не беше станало, ама нейсе... Та, това е по повод на нещата, които се маскират, все едно че народът ги е желал!... Ще имате много още изненади от сорта на тия кръвопийки, дето ще ви искат да им плащате за прослужените в затвора години, котаго в общи линии те си живяха доста луксозно в сравнение с техни колеги - медици (истински медици, не санитарки!) в България... Това е за отплата, че носихте лентички с лозунги, на които всеки умен човек се е смял под мустак... Не сте сами! - много идиоти сме с вас, не се притеснявайте! Ами, сега ще си ги търпите, тия курветини, и ще си им купувате мобилни телефони трето поколение!... Майките ни изобщо не бяха затруднени да се научат да говорят по такива телефони, а тия искат да гепят пари и от невежеството и негодността си, сещате ли се?... Халал да са ви! Не се плашете - нарочно използвам турски израз, за да ви накарам да се замислите и да ревнете срещу тия, които ви правят на глупаци! И Гоце, и цар-въшкар, и премиерът-бесепар, и оня циганин, дето се пише турчин и с отворения си гъз направо минава за турчин и думите му хващат дикиш... Кой ли не!... Дори и циганите вече почнаха да ни бият в родните ни градове - София, но не само... И докога ли ще трябва да търпим? Да вярваме на милия Сарко и на невярната му жена, дето (за несведущите) беше законна жена на друг евреин (онзи е талантлив поне!) и сега е лубовница на трети... Ако не знаете, четете пресата, бе!... Това е засега... Не се вълнувайте, правителството на тройната олигофрения мисли за вас! Всеки миг ви готвят разни неочаквани екс-3, му-3 или може би дори нови ужким невинни сес-3... Да са ви честити!

Сесилия Саркози не е французойка, а руско-испано-белгийк Темпераментът и е наследство от други култури.

Сесилия мълчи, защото видя нахалството на българските медички, които в прав текст поискаха по 1 млн долара за всяка.

Истината не може дълго да бъде премълчавана!!! Той бай Тошо беше по- прозрачен.

Do koga chte badem zlobni,zavistlivi, ponasyame nichto hubavo i svyastno...za tova stanahme zverilicht dargavata ni-ciganariya.. tak e,kato nyamame dostoiinstvoto na francuzite...

Просто ми повторихте думите които си бях намислиа да пиша за тази красива и обаятелна жена.няма значение какво ни изнася и какво не...тя не е дръжна да защитава нашите интереси...затова си имаме президнти минстир парламенти паритии и съпруги и любовници даже.... но просто тя е шлшфована и отработена ситуация и дамата прекрасно се вписа в нея. и то...в полза на Франция... Жалко само че тук никой не пожела да си даде труда да погледне с възхищение тази жена-съпруга-диплома ...просто отговорно изпълнана задача.Браво и поклон. а другите ювелирни наши тъпаци...просто всичикете цивилизации са заобикаляла край тях те са непроницаеми спряма култура финес и обаяние...

Ако се върнем назад в историята, ще си спомним, че винаги друг върши черната работа, а Франция обира лаврите накрая. И сега не е по-различно.

Как така тази никаквица не ни попита дали сме съгласни да плащаме ОТКУП за помилването? Не е ли това признаване на ВИНАТА? Защото нашите политици са п... заспали. Франция се интересува само от ЛОКЪРБИ! Дреме им на тях за нашите.

Благодарност към Сесил и Никола Саркузи Друго няма какво да кажа

da, kakvo li sega shte prigotvi za Sarkozi Bruxel? malja! yjas! ety zashto y taja kayzata nikoi ne iskashe da puxva nosa!

BG igra4ite na politike mogat samo da se zamisljat kakvo e tova Politik i ima li toj po4va u nas. Bi sledvalo zjala nazia kato nashata da se zamisli kakvo e tova pravo na svoboda !!! Kazvam go s dalboko sagalenire zastoto za galost ili ne sme si nau4ili uroka po istoria ili e vreme da se opomnim 4e megdu4asieto ni tozi pat prodalgi tvarde dalgo i zenata na tova e duhoven i materialen genozid na edin zjal narod i badesteto mu -hegovite deza!!!

Лелее, тая мойта тъпа женка какво е надробила... Казах и дай сирене Рокфор, тя дала Ядрени Реактори и шосета... Хайде парите са от българските данъкоплатци, ама май трябваше да ги питаме... То в България май нямало пари и за хляб...

Свалям шапна на това създание.Бог знае на кого да дава и ум и красота и морал. А нашите първи и втори да му мислят ако могат.Жалко ,че не е българка.Браво!